Bizim de öyleydi 18-20:30 arası çok ağlardı ama geçti şükür . O gitti iştahsızlık geldi . Hiç bitmiyor ki . Ne zaman bebeğimizle rahat rahat oturup kalkacağız , gezmelere gideceğiz . Ödüm kopuyor dışarı çıkmaya çocukla .arabada gelene kadar ter bastı . Uyuyor ,uyanmıyor, içmiyor , ağlıyor . Sağlıkları yerinde olsun da tek böyle böyle büyüyecekler sanırım .Hergün ayni saatte agliyor susmuyor geceye kadar kolumuzla ancak salliyoruz bu gaz olamaz 20 gündür böyleyiz bitmedi gitti
Kuzum 5 te basliyor 6 da siddetleniyor gece 11 e kadar kol bacak bel kalmiyor bizde sürekli salliyoruz ona rağmen bile agliyor zinco verdik olmadi metsil verdik yine ayni derdi gaz olsa gecerdiBizim de öyleydi 18-20:30 arası çok ağlardı ama geçti şükür . O gitti iştahsızlık geldi . Hiç bitmiyor ki . Ne zaman bebeğimizle rahat rahat oturup kalkacağız , gezmelere gideceğiz . Ödüm kopuyor dışarı çıkmaya çocukla .arabada gelene kadar ter bastı . Uyuyor ,uyanmıyor, içmiyor , ağlıyor . Sağlıkları yerinde olsun da tek böyle böyle büyüyecekler sanırım .
@Helinnnnn ne kadarmış canım fiyatları ben de onu merak ediyordum
Ben kendim kitaptan okuyup uygulamıştım canım yapılmayacak bişey değil yalnız 1 hafta kadar sabırlı olmak lazım. Zaten ağlıyor şuan bakalım inşallah uğraşacaz.
C cecenn benim kızların biri 12 diğeri 7 yaşında canım artık benden uzun uyuyorlarsabah benden sonra kalkıyorlar. Büyük kızım çok çektirdi bana 4 yaşına kadar sabah 5 de uyandı her sabah doğduğu günden itibaren gece uykusu iyiydi ama erkenden dikiliyordu ayağa. Onun haricinde kendi başlarına uyumayı öğrettim gece de kesintisiz uyudular bu sayede. 1 yaşından sonra gece beslenmesini de kestim gitti
Birak canim yagercekten canimm coook sıkkın...oglum kızımı uyandirdi tam camasir asacaktim..canim sıkkın gene de balkona çıktık oglumla dertleniyorum ogluma neden boyle yaptin bak simdi aglayacak oglum isimizi yapamayacagiz diye.o sirada iki komsu arkadas geziyorlarmış laf attilar.iste dertlesiyoruz ikisi de iki cocuklu benim durumla ayni..eltim de ordaymis gormedim.ay senin ki boyle degil diyor senin sozunu hep dinliyor .dedigi arkadasin cocugu 2.5 ya ve gecen hafta 4 aylik kardesini kucaga alip yere atti bilerek.cok dinliyor cok zararsiz gercekten !!!!!
sirf ben daha da sinirleneyim ona satasayim diye yapiyor...biz hala konusmuyoruz cunku.ama hic orali olmadim.zaten 2 camasir astim kiz basti yaygarayi geldik iceri....geldim iceri sinirimden agladim..oglum cok zarar etmiyor sadece sevmek istiyor belki ama yapma dedigim zaman dinlemiyor.ama anne beni gorsun istiyorum diyor..
cocuk bu ya bu da çocuk...kiyamam yavruma o da üzüldü.. yok ya benim eltim kesin sosyopat..baskasinin uzuntusu onu mutlu ediyor.aglama sesine zil takar oynar.en yakin arkadasi bosandi diye bile kahkaha atti.milletin catisi goctu mu noldu ne bileyim alay gecti oh dedi..
bi de en komigi kimin basina ne gelirse oohh bana sunu yapmıştı Allah in adaleti diyor. iste her turlu kendini hakli görüyor.kimsenin de ona bisey yaptigi yok ha.kendi kendine kuruluyor...
bıktım su kadindan ya bıktım...mikrop gibi..
Kuzum 5 te basliyor 6 da siddetleniyor gece 11 e kadar kol bacak bel kalmiyor bizde sürekli salliyoruz ona rağmen bile agliyor zinco verdik olmadi metsil verdik yine ayni derdi gaz olsa gecerdi
Nasil yarin mi gideceksiniz doktora inşallah iyi haberler alirsiniz
Mukus mu acaba? Pelte gibi mi duruyordu yoksa su gibi akışkan mıKızlar ya kızım birkaç gündür kaka yapmamıştı, bugün cırt cırt diye yaptı, hemen taşmadan alayım dedim. Bezi bir açtım her zamanki gibi tabi ki çok yapınca tüm bez dolmuştu kıvamı her zamanki gibiydi ama gel gör ki şöyle bir şey vardı. Kakanın üzerinde bir avuç dolusu kadar berrak sıvı vardı. Sanki bir bardak su alıp beze kakanın üzerine koymuşsun gibi.. İshal mi acaba dedim ama eşim o zaman kaka su gibi olurdu ayrı gelmezdi dedi. Hatta o çiştir bence dedi. Ama bilemedim ya.. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çişi kakadan sonra yapmıştır diyor.
Senin bebek kolik benceHergün ayni saatte agliyor susmuyor geceye kadar kolumuzla ancak salliyoruz bu gaz olamaz 20 gündür böyleyiz bitmedi gitti
Ay canim aynen benim esimde susmuyor. Su emzirme konusunda ne cektim dilinden beni strese soktu sutum iyice azaldi. Bu arada iştahsızlık cok kotu benim kizda bu ara migdesini bulandiriyor 2 haftadir lop lop yiyordu noldu nazar mi degdi anlamadimAlttan almıyorum ama benimki arsız gerçekten arsız . Erkeğin konuşanı düşman başına
Canim bencede cistir o korkmaKızlar ya kızım birkaç gündür kaka yapmamıştı, bugün cırt cırt diye yaptı, hemen taşmadan alayım dedim. Bezi bir açtım her zamanki gibi tabi ki çok yapınca tüm bez dolmuştu kıvamı her zamanki gibiydi ama gel gör ki şöyle bir şey vardı. Kakanın üzerinde bir avuç dolusu kadar berrak sıvı vardı. Sanki bir bardak su alıp beze kakanın üzerine koymuşsun gibi.. İshal mi acaba dedim ama eşim o zaman kaka su gibi olurdu ayrı gelmezdi dedi. Hatta o çiştir bence dedi. Ama bilemedim ya.. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çişi kakadan sonra yapmıştır diyor.
Allah yardımcın olsun canım bu dönemde geçer inşallah. Rahat rahat bebislerimizi oynadığımiz günler gelir. Benim oğlumda 18 ve 20.30 saatleri arasında çok ağlıyor susturamiyoruz. Ne yaptın nasıl geçti. Sinirlerim çok bozulmuş durumda ne yapsak geçmiyor susmuyor.Bizim de öyleydi 18-20:30 arası çok ağlardı ama geçti şükür . O gitti iştahsızlık geldi . Hiç bitmiyor ki . Ne zaman bebeğimizle rahat rahat oturup kalkacağız , gezmelere gideceğiz . Ödüm kopuyor dışarı çıkmaya çocukla .arabada gelene kadar ter bastı . Uyuyor ,uyanmıyor, içmiyor , ağlıyor . Sağlıkları yerinde olsun da tek böyle böyle büyüyecekler sanırım .
Yok canım pelte değildi, suyun kıvamının aynısı, çişti galiba..Mukus mu acaba? Pelte gibi mi duruyordu yoksa su gibi akışkan mı
O zaman çiştir canım korkmaYok canım pelte değildi, suyun kıvamının aynısı, çişti galiba..
Benimki de benzer saatlerde tutturuyor bir ağlama. Saç kurutma makinesi, elektrik süpürgesi birer kez işe yaradı. Kolik müzik bir de. Başka da bişey işe yaramıyor sallamaktan hiç anlamıyor zaten. Kucakta gezmek ehh işte iyice yorulursa sızıyor. Dün gündüz uyuyamamıştı çok o yüzden 7 de yatırdım bir daha kalkmamıştı o yüzden ağlama seansını pas geçtik dün. Her gün de yatmıyor erken belli olmuyor kiAllah yardımcın olsun canım bu dönemde geçer inşallah. Rahat rahat bebislerimizi oynadığımiz günler gelir. Benim oğlumda 18 ve 20.30 saatleri arasında çok ağlıyor susturamiyoruz. Ne yaptın nasıl geçti. Sinirlerim çok bozulmuş durumda ne yapsak geçmiyor susmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?