2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hergün ayni saatte agliyor susmuyor geceye kadar kolumuzla ancak salliyoruz bu gaz olamaz 20 gündür böyleyiz bitmedi gitti
Bizim de öyleydi 18-20:30 arası çok ağlardı ama geçti şükür . O gitti iştahsızlık geldi . Hiç bitmiyor ki . Ne zaman bebeğimizle rahat rahat oturup kalkacağız , gezmelere gideceğiz . Ödüm kopuyor dışarı çıkmaya çocukla .arabada gelene kadar ter bastı . Uyuyor ,uyanmıyor, içmiyor , ağlıyor . Sağlıkları yerinde olsun da tek böyle böyle büyüyecekler sanırım .

Kuzum 5 te basliyor 6 da siddetleniyor gece 11 e kadar kol bacak bel kalmiyor bizde sürekli salliyoruz ona rağmen bile agliyor zinco verdik olmadi metsil verdik yine ayni derdi gaz olsa gecerdi
Nasil yarin mi gideceksiniz doktora inşallah iyi haberler alirsiniz

Oo senin kızlar baya büyükmüş maşallah. Artık uykuyla ilgili sorunları kalmamıştır dediğin gibi. Darısı oğlanın başına inşallah

Anladım canım olsun geç olsun güç olmasın pazartesiye bir şey kalmadı inşallah iyi olur her şey.

Birak canim ya
Ne takilcaksin
Laf atiyor akli sira sinir bozcak
Ben de cok duyuorum o cok uslu cok dinliyo laflarini
Hem seni henm cocugu geriyorlar
Tabi senin oglun da daha bebek 3 yas nedir ki
Alisacak insallah kardesine.
Benimki 5 yasinda hala kucaklamaya calisiyor, anlatiorum ise yaramiyor. Kiskaniyorum diyor acik acik. Ama gorsen nornalde yuzume baknaz. Seninki daha cok ufak. Gececektir ekbet.
Bi ekti de ben de var. Dogurdum 5 gun sonra mesaj atti.
40miz cikti bi masallahinizi aliriz yazdim watsaba kocasi yazdi masallah o yazmadi bile. Amaan uzak oksunkar da bosveer.

Acaba enfeksiyon mu var?
İştahıda yok ya bu ara.
Damlaları ne zamandır kullanıyorsun?

Benim bebe de hic uyumuyor gunduz.hep kucak. Ya da meme. Besige koyunca uyaniyor ya hemen ya 15 dk sonra.
Bazen elini emiyor, bazen yatiyor bos bos ama cok kisa. Bunun disinda agliyor kucak istiyor. Cok yoruldum. Eli yumruk ve sap sup emiyor. Acliktandir dimi.
Ama kaka temizlemekten de yoruldum. Uyusa keske biraz bikac is yaparim.
Oglumu annem parka goturmus gelirse onun yikanmasi falan var daha.
Siz besige koyunca uyanior mu
Emzik mi versem acaba
Nasi dayaniolar uykusuz

Kızlar ya kızım birkaç gündür kaka yapmamıştı, bugün cırt cırt diye yaptı, hemen taşmadan alayım dedim. Bezi bir açtım her zamanki gibi tabi ki çok yapınca tüm bez dolmuştu kıvamı her zamanki gibiydi ama gel gör ki şöyle bir şey vardı. Kakanın üzerinde bir avuç dolusu kadar berrak sıvı vardı. Sanki bir bardak su alıp beze kakanın üzerine koymuşsun gibi.. İshal mi acaba dedim ama eşim o zaman kaka su gibi olurdu ayrı gelmezdi dedi. Hatta o çiştir bence dedi. Ama bilemedim ya.. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çişi kakadan sonra yapmıştır diyor.

Bugün öğlen kayınvalideme gittik, benim kız bu saate dek uyudu orda.. Hani uyumuyordu diyorlar. Bu gece yandık ya tüm günün acısını çıkaracak oyy oyy.. Dün de gece 3ten 7ye uyumamıştı.

Kızlar artık buraya girmek benim için lüks oldu.kızım 2 yaş sendromuna girdi galiba o kadar huysuz ki gün boyu ağlıyor hiçbirşeyden memnun olmuyor.oğlum deseniz kakasını kendisi yapamaz oldu zeytinyağı veriyorum su veriyorum ama yinede kendisi yapmıyor bi kaç gün sonra ben uyararak yapıyorum niye böyle oldu anlamadım.iki çocukla çok zor oluyor günlerdir uykusuzum çocukları aynı anda uyutup yarım saat uyusam gün içinde yine yeter.uyumayınca sütte az geliyor hiç iyi değilim.kızımda evde otur otur bunaldı onu da anlıyorum ama elimden gelen bu napim korona da var.bende durumlar bu

Mukus mu acaba? Pelte gibi mi duruyordu yoksa su gibi akışkan mı

Alttan almıyorum ama benimki arsız gerçekten arsız . Erkeğin konuşanı düşman başına
Ay canim aynen benim esimde susmuyor. Su emzirme konusunda ne cektim dilinden beni strese soktu sutum iyice azaldi. Bu arada iştahsızlık cok kotu benim kizda bu ara migdesini bulandiriyor 2 haftadir lop lop yiyordu noldu nazar mi degdi anlamadim
Canim bencede cistir o korkma

Allah yardımcın olsun canım bu dönemde geçer inşallah. Rahat rahat bebislerimizi oynadığımiz günler gelir. Benim oğlumda 18 ve 20.30 saatleri arasında çok ağlıyor susturamiyoruz. Ne yaptın nasıl geçti. Sinirlerim çok bozulmuş durumda ne yapsak geçmiyor susmuyor.

Ayy bir kriz tuttu benim oğlanı aman Allahım kızlarımda yaşamadım ben böyle şey
7 de başladı ağlamaya 3 kere uyuttuk uyandı. Emmiyor da karnı tok öyle gaz çıkarıyor.kakasını da yapmadı bugün eşim dedi getir fitili verelim yoksa sabah olmayacak Kansuk fitilden kestim biraz ince bir parça verdim yaptı bir dolu kaka. Sonra çıldırmaya başladı ağlıyor ama nasıl bir ağlamak kucakta pış pış falan hak getire. En son balkona çıkardım şaşırdı sustu biraz uyuyacak gibiydi eşim kızdı soğuk hava hasta mı edecen bu sefer de diye o ara yine bir girdik birbirimize fırsattan istifade eşime verdim obda bıraktı yatağa al ağla istediğin kadar diye yatağa koyınca sustu bian ben de kolik müziği açtım youtube dan aha baktık sustu derkn azcık kucağımda şşş şşş yaptım müzikle uyudu artık
Ayy Allahım yardım etsin çok zormuş arsız bebe büyütmek. Bi bebeyi büyütemedin hep şikayet ediyon demişim bir arkadaşa geçen gün bana öyle dediydin dedi aha çenem durmaz ki büyük konuşmuşum işte dedim güldük. Kızlarım bu kadar zor değildi diye hatırlıyorum. Allah sağlık versin napalım bu günler de geçer.. Yarın anneme gideyim de biraz kafam dağılsın

Benimki de benzer saatlerde tutturuyor bir ağlama. Saç kurutma makinesi, elektrik süpürgesi birer kez işe yaradı. Kolik müzik bir de. Başka da bişey işe yaramıyor sallamaktan hiç anlamıyor zaten. Kucakta gezmek ehh işte iyice yorulursa sızıyor. Dün gündüz uyuyamamıştı çok o yüzden 7 de yatırdım bir daha kalkmamıştı o yüzden ağlama seansını pas geçtik dün. Her gün de yatmıyor erken belli olmuyor ki

Buraya hep pozitif şeyler yazmak istiyorum ama nasip olmuyor. Tabii güzel günlerde oluyor. Mesela kızımı bir kere parka çıkarmıştık çok usluydu annemin kucağında uyudu geldikten sonrada iyiydi. Bugün yine çıktık hava esintiliydi biraz kat kat sardık tabii ama ondan mıdır bilmem geldiğimizden beri uyumuyor. Yaklaşık saat 5ten beri ayakta. Tam gözler kapanıyor geri açıyor. Gecelerimin nasıl geçtiğinide düşününce yandık diyorum. Eşimle de tartıştık. Bazen tanıyamıyorum onu. Yine de ilk zamanlara göre çok çok iyim. Bir ara psikolojiyi baya bozmuştum. Yine de şükredecem sabredecem her şeye. Bana böyle bir güzellik nasip olduğu için.

Bugun bebeklerin çıldırma günümüdür nedir ya bugun bizde dışarı cıktık kızıma hatta cok güzel şeyler aldım yine süslü püslü eve geldik banyosunu yaptırdım uyuttum. Buraya kadar normal ama her aksam 7den sonra uyuyan cocuk az önce yeni uyudu. Gaz sancımız bitti derken yeniden mi başladı anlamadım sürekli sancı çekti farklı bişey de yemedim ki bazen kendimi çok tükenmiş hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…