2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy oyy kızlar herkeste aynı dert.. Farkında mısınız bilmem ama dertlerimiz hep paralel gidiyor. O zaman da hep dönemsel mi acaba diyorum. Ben de uyutmaya çalışıyorum 3-4 saattir, gözleri uykudan kapanıyor ama direniyor. Uyu işte be çocuk uyu.. Bana verseler böyle tüm gün uyuma hakkı dibini sıyırırım vallahi.. 2 gecedir 3 saat uykuyla duruyorum. Yorgunluğu da cabası..

Ooo en yanlışı 1 den fazla bebeği olanlar valla kuzum ben 1 de çöktüm
Ben burda yanlış demek istemedim otomatik düzeltme olmus alkışı gibi bir şey yazmak istedim tekrar okuyunca gördüm aman beni yanlış anlamayın sizlere hayranım çok çocuk annelri keşke benimde cesaretim maddiyatim ve destekçim olsa 3 tane olsa

Hangi kitapları okudunuz acaba önerir mısınız ? Birde uyku eğitimi için 4. Aya girince mi yoksa doldurunca mi baslaniyor

Benim adım çıkmış zaten geriden geliyor diye sen düşün 2. Jade derler sanada

Sünnet düşünüyomusun canım? Sünnetçi kesildim başınıza
Sünnetçi geldi haaanim ay çok istiyorum ama korona var ah korona
K Kuf
Canim kimyonu nasil veriyordun ya sana 10 kez soruldi bu ama kusura bakma.
Hiç sorun değil canım yeter ki iyi olsun bebisler. Bir çay bardağı suya bir çay kaşığı tane kimyon ekleyip beş dk falan bekliyorum. Tahminim 20 günlükken falan başladım. Bir çay kaşığı veriyordum o zaman. Şu sıralar 4-5 çay kasigi veriyordum ama bugün bir seferde 8-9 çay kaşığı verdim. Unutmazsam üç öğün veriyorum. Aç tok fark etmez ama verince yine gazını çıkar. Biraz da sıcak ver ki midesini tutsun.

Gunduz benimkide tilki uykusunda oluyor beşiğe koymuyorum koltukta daha uzun uyuyor ben careyi öyle buldum valla . Yumruk emme benimkinde de başladı ben acliktan oldugunu düşünmüyorum oral doneme giriyor bence ağzıyla tanimaya basliyor dunyayi çünkü emmenin arkasından da elini çok emiyor işi bırak yemeği yapsam kar diyorum

misskokulumm Ay vallahi yapalım birlikte. İstemiyordum uyku eğitimi falan ama yok dayanamicam verelim alırlarsa tabii

Bizde çoktan başladık mesaiye 11-2 arası habire ağlıyor banyo yaptı rahatlar uyur derken daha da zıvanadan çıktı küçük ağlıyor büyükte bağırıyor ikiside uyumuyor hoy hoy hoy oynatmaya az kaldı

Allah yardımcın olsun . Pazartrsi gitmeyi düşünüyoruz ama yarın ki duruma bağlı . Gerçekten abartılacak şekilde uyuyor çocuk . O kadar uykuya gece uyumaz dedim hala uyuyor ve biz yine 1 den bu saate kadar mama içirmeye çalışıyoruz , uyandırmaya çalışıyoruz . Aşının etkisi ile böyledir diye düşünmek istiyorum .yarın 72 saati geçiyor aşının üzerinden .hala böyle devam ederse acile mutlaka götürürüm .

İnşallh iyi olur , o kadar uykuya gece hala uyuyor . Yarına devam ederse acile giderim mutlaka . İnternetten baka baka Psikopata bağladım iyice . Menenjit belirtilerinde de uyanmama , iştahsızlık vs yazıyor . Bakalım sabah ola hayrola .

Umarım geçicidir bu süreç

Kendiliğinden geçti özel bir şey yapmadık .

Biİmki de elini aciktigi zaman emiyor sadece diger türlü almiyor agzina açlık belirtisi bana işaret veriyo yavrum once eger mama gecikirse basiyo aglamayi biz accık işaretleşiyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…