Ufak bi öneri mamayı arttırınSenin bebek kolik bence
Slm mamayı arttırın ufak bi öneriHergün ayni saatte agliyor susmuyor geceye kadar kolumuzla ancak salliyoruz bu gaz olamaz 20 gündür böyleyiz bitmedi gitti
Tahlili haftaya yaptırmak istiyorum. Damlalari 1 aydan fazla zinco 10 gu dur falan da metsil kullanıyoruzAcaba enfeksiyon mu var?
İştahıda yok ya bu ara.
Damlaları ne zamandır kullanıyorsun?
Tahlili haftaya yaptırmak istiyorum. Damlalari 1 aydan fazla zinco 10 gu dur falan da metsil kullanıyoruz
Ben burda yanlış demek istemedim otomatik düzeltme olmus alkışı gibi bir şey yazmak istedim tekrar okuyunca gördüm aman beni yanlış anlamayın sizlere hayranım çok çocuk annelri keşke benimde cesaretim maddiyatim ve destekçim olsa 3 tane olsaOoo en yanlışı 1 den fazla bebeği olanlar valla kuzum ben 1 de çöktüm
Olacagi o canim doktora soyleyip onun kontrolunde birakmak istiyorumAla ala niye etki etmesin ki. Burada birçok arkadaş damlayı bırakıp daha rahat etti sende mi denesen.
Hangi kitapları okudunuz acaba önerir mısınız ? Birde uyku eğitimi için 4. Aya girince mi yoksa doldurunca mi baslaniyor@Helinnnnn ne kadarmış canım fiyatları ben de onu merak ediyordum
Ben kendim kitaptan okuyup uygulamıştım canım yapılmayacak bişey değil yalnız 1 hafta kadar sabırlı olmak lazım. Zaten ağlıyor şuan bakalım inşallah uğraşacaz.
C cecenn benim kızların biri 12 diğeri 7 yaşında canım artık benden uzun uyuyorlarsabah benden sonra kalkıyorlar. Büyük kızım çok çektirdi bana 4 yaşına kadar sabah 5 de uyandı her sabah doğduğu günden itibaren gece uykusu iyiydi ama erkenden dikiliyordu ayağa. Onun haricinde kendi başlarına uyumayı öğrettim gece de kesintisiz uyudular bu sayede. 1 yaşından sonra gece beslenmesini de kestim gitti
Benim adım çıkmış zaten geriden geliyor diye sen düşünÇok gaza geldik yalnız2-3 Ay sonra yerimizde yeller esmesin sonra
Ayy Allah size sabır versin suan ikinci bebek o kadar uzak kien korkutugum sey
Ay nolur beni de ekleyin uyku eğitimine ya. Benimki de sizden geri ama en azından neler yapıyorsunuz yazın bizde uygulamaya çalışırız
Kız Jade, internet Explorer im benim naberBenim adım çıkmış zaten geriden geliyor diye sen düşün2. Jade derler sanada
Sünnetçi geldi haaanimSünnet düşünüyomusun canım? Sünnetçi kesildim başınıza
Hiç sorun değil canım
Gunduz benimkide tilki uykusunda oluyor beşiğe koymuyorum koltukta daha uzun uyuyor ben careyi öyle buldum valla . Yumruk emme benimkinde de başladı ben acliktan oldugunu düşünmüyorum oral doneme giriyor bence ağzıyla tanimaya basliyor dunyayi çünkü emmenin arkasından da elini çok emiyor işi bırak yemeği yapsam kar diyorumBenim bebe de hic uyumuyor gunduz.hep kucak. Ya da meme. Besige koyunca uyaniyorya hemen ya 15 dk sonra.
Bazen elini emiyor, bazen yatiyor bos bos ama cok kisa. Bunun disinda agliyor kucak istiyor. Cok yoruldum. Eli yumruk ve sap sup emiyor. Acliktandir dimi.
Ama kaka temizlemekten de yoruldum. Uyusa keske biraz bikac is yaparim.
Oglumu annem parka goturmus gelirse onun yikanmasi falan var daha.
Siz besige koyunca uyanior mu
Emzik mi versem acaba
Nasi dayaniolar uykusuz
Bizde çoktan başladık mesaiye 11-2 arası habire ağlıyor banyo yaptı rahatlar uyur derken daha da zıvanadan çıktı küçük ağlıyor büyükte bağırıyor ikiside uyumuyor hoy hoy hoy oynatmaya az kaldıKuzum 5 te basliyor 6 da siddetleniyor gece 11 e kadar kol bacak bel kalmiyor bizde sürekli salliyoruz ona rağmen bile agliyor zinco verdik olmadi metsil verdik yine ayni derdi gaz olsa gecerdi
Nasil yarin mi gideceksiniz doktora inşallah iyi haberler alirsiniz
Allah yardımcın olsun . Pazartrsi gitmeyi düşünüyoruz ama yarın ki duruma bağlı . Gerçekten abartılacak şekilde uyuyor çocuk . O kadar uykuya gece uyumaz dedim hala uyuyor ve biz yine 1 den bu saate kadar mama içirmeye çalışıyoruz , uyandırmaya çalışıyoruz . Aşının etkisi ile böyledir diye düşünmek istiyorum .yarın 72 saati geçiyor aşının üzerinden .hala böyle devam ederse acile mutlaka götürürüm .Kuzum 5 te basliyor 6 da siddetleniyor gece 11 e kadar kol bacak bel kalmiyor bizde sürekli salliyoruz ona rağmen bile agliyor zinco verdik olmadi metsil verdik yine ayni derdi gaz olsa gecerdi
Nasil yarin mi gideceksiniz doktora inşallah iyi haberler alirsiniz
İnşallh iyi olur , o kadar uykuya gece hala uyuyor . Yarına devam ederse acile giderim mutlaka . İnternetten baka baka Psikopata bağladım iyice . Menenjit belirtilerinde de uyanmama , iştahsızlık vs yazıyor . Bakalım sabah ola hayrola .Oo senin kızlar baya büyükmüş maşallah. Artık uykuyla ilgili sorunları kalmamıştır dediğin gibi. Darısı oğlanın başına inşallah
Anladım canım olsun geç olsun güç olmasın pazartesiye bir şey kalmadı inşallah iyi olur her şey.
Umarım geçicidir bu süreçAy canim aynen benim esimde susmuyor. Su emzirme konusunda ne cektim dilinden beni strese soktu sutum iyice azaldi. Bu arada iştahsızlık cok kotu benim kizda bu ara migdesini bulandiriyor 2 haftadir lop lop yiyordu noldu nazar mi degdi anlamadim
Canim bencede cistir o korkma
Kendiliğinden geçti özel bir şey yapmadık .Allah yardımcın olsun canım bu dönemde geçer inşallah. Rahat rahat bebislerimizi oynadığımiz günler gelir. Benim oğlumda 18 ve 20.30 saatleri arasında çok ağlıyor susturamiyoruz. Ne yaptın nasıl geçti. Sinirlerim çok bozulmuş durumda ne yapsak geçmiyor susmuyor.
Biİmki de elini aciktigi zaman emiyor sadece diger türlü almiyor agzina açlık belirtisi bana işaret veriyo yavrumGunduz benimkide tilki uykusunda oluyor beşiğe koymuyorum koltukta daha uzun uyuyor ben careyi öyle buldum valla . Yumruk emme benimkinde de başladı ben acliktan oldugunu düşünmüyorum oral doneme giriyor bence ağzıyla tanimaya basliyor dunyayi çünkü emmenin arkasından da elini çok emiyor işi bırak yemeği yapsam kar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?