- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Kac saat uyuyor canm. Ve hangi aşıyı vurdu aşıdan snra mi uyumaya başladı canm. Yarin verem vurdurmaya goturecegim bende aşımız var. Ateş vs yapiyor mu hic bilmiyorumAllah yardımcın olsun . Pazartrsi gitmeyi düşünüyoruz ama yarın ki duruma bağlı . Gerçekten abartılacak şekilde uyuyor çocuk . O kadar uykuya gece uyumaz dedim hala uyuyor ve biz yine 1 den bu saate kadar mama içirmeye çalışıyoruz , uyandırmaya çalışıyoruz . Aşının etkisi ile böyledir diye düşünmek istiyorum .yarın 72 saati geçiyor aşının üzerinden .hala böyle devam ederse acile mutlaka götürürüm .
Canım ikinci ay aşılarının ateş yapma ihtimali var. Evde mor calpol bulundur her ihtimale karşı ve ateşini takip et. Uyku yapıyor evet.Kac saat uyuyor canm. Ve hangi aşıyı vurdu aşıdan snra mi uyumaya başladı canm. Yarin verem vurdurmaya goturecegim bende aşımız var. Ateş vs yapiyor mu hic bilmiyorum
Canim asidan beridir mi böyleAllah yardımcın olsun . Pazartrsi gitmeyi düşünüyoruz ama yarın ki duruma bağlı . Gerçekten abartılacak şekilde uyuyor çocuk . O kadar uykuya gece uyumaz dedim hala uyuyor ve biz yine 1 den bu saate kadar mama içirmeye çalışıyoruz , uyandırmaya çalışıyoruz . Aşının etkisi ile böyledir diye düşünmek istiyorum .yarın 72 saati geçiyor aşının üzerinden .hala böyle devam ederse acile mutlaka götürürüm .
Yok ya iki cocuk cok zor delilik bizdeki kac yasinda büyükBizde çoktan başladık mesaiye 11-2 arası habire ağlıyor banyo yaptı rahatlar uyur derken daha da zıvanadan çıktı küçük ağlıyor büyükte bağırıyor ikiside uyumuyor hoy hoy hoy oynatmaya az kaldı
Nisan bebeleri pek bir nazli cikti baya uğraştırıyorlar biziUmudum- Canım Allah korktuğuna ugratmasin. Kötü düşünme dur bakalım huyudur belki. Benimki de annemlerin yanına gelmeden önce 6-7 saat uyurdu. Kiloya yansıyor ama cidden. Sınırda aldı hep. Uyusa bi dert uyumasa bin dert hey gidi analık boşuna cenneti ayaklarının altına sermemisler. Geçen minik çok yordu babam öyle diyor. Ee cenneti kazanmak kolay değil diyor. Öyle cidden...
Kız zaten sen de dahil olmak üzere ilk bebeklerinin hiç böyle huyları olmadığını söylüyor herkes burada. Yani koç burcu doğurmak bu kadar zor olmamalı yaNisan bebeleri pek bir nazli cikti baya uğraştırıyorlar bizi
Evet ilk oglumla tek basimaydim ne guzel eglenirdim ona bakmak eglence gelirdi sadece bagisikligi düşük hep hasta olurdu ona üzülürdüm ama bu 3 kışı korkuyoruz o aglamasina salla salla kol kopuyor yeterki sussun diyeKız zaten sen de dahil olmak üzere ilk bebeklerinin hiç böyle huyları olmadığını söylüyor herkes burada. Yani koç burcu doğurmak bu kadar zor olmamalı ya
İştahsızlık benimkinde de var ya. Aynı anda her bebek mi yaşıyor bunları acaba anlamıyorumAy canim aynen benim esimde susmuyor. Su emzirme konusunda ne cektim dilinden beni strese soktu sutum iyice azaldi. Bu arada iştahsızlık cok kotu benim kizda bu ara migdesini bulandiriyor 2 haftadir lop lop yiyordu noldu nazar mi degdi anlamadim
Canim bencede cistir o korkma
İkinci ay aşıları , içinde verem de var . Dün için 19-20 saat uyudu toplamda diyebilirim . Gecesinde zor uyur derken direkt uyudu .Kac saat uyuyor canm. Ve hangi aşıyı vurdu aşıdan snra mi uyumaya başladı canm. Yarin verem vurdurmaya goturecegim bende aşımız var. Ateş vs yapiyor mu hic bilmiyorum
Normalde de geceleri uyanmaz ama en azından sabah uyanır , öğlen uykusuna ayrı yatar , akşam 10:30 gibi uyurdu. Şimdi gece uyuduktan sonra öğlen 12:30 da zor gözünü açtı . Sonrasında aynı şekilde sürekli uyku ile devam etti ki akşam 22:30 da ben uyandırdım . 23:30 da geri kendi daldı . Hiç uyanmadan uyuyor işte yine . Yine uğraştık Uyandırmaya ama uyanmadı .uyanmadan mama içirmeye çalışıyorum en azından aç kalmasın diye .Canim asidan beridir mi böyle
Ya uyumaz ya uyanmaz anneleri deli eder bu cocuklar endiseden yarin duzelir insallah kuzucuk
Daha çok doğumdan dolayı cenneti ayaklarının altına serdiklerini düşünürdüm . Ama sonrası da büyük bir sabır gerektiriyormuş gerçektenUmudum- Canım Allah korktuğuna ugratmasin. Kötü düşünme dur bakalım huyudur belki. Benimki de annemlerin yanına gelmeden önce 6-7 saat uyurdu. Kiloya yansıyor ama cidden. Sınırda aldı hep. Uyusa bi dert uyumasa bin dert hey gidi analık boşuna cenneti ayaklarının altına sermemisler. Geçen minik çok yordu babam öyle diyor. Ee cenneti kazanmak kolay değil diyor. Öyle cidden...
Var canm ilk asisinda yazdirmistim. Uyku durumu da napacagm uyandirmali miyim?Canım ikinci ay aşılarının ateş yapma ihtimali var. Evde mor calpol bulundur her ihtimale karşı ve ateşini takip et. Uyku yapıyor evet.
Ya bueda bi kaç asi olacak diyen çok bna saglik ocagi sadece verem dedi ama. Baska olsaydi soylerdi.İkinci ay aşıları , içinde verem de var . Dün için 19-20 saat uyudu toplamda diyebilirim . Gecesinde zor uyur derken direkt uyudu .
Yok tatlı ya belki severŞekerinin düşmemesi için mi ?
O zaman 2020 bebeleri bi garipEvet ilk oglumla tek basimaydim ne guzel eglenirdim ona bakmak eglence gelirdi sadece bagisikligi düşük hep hasta olurdu ona üzülürdüm ama bu 3 kışı korkuyoruz o aglamasina salla salla kol kopuyor yeterki sussun diyeama burç degil kuzum birinci koc ikinci boğa benimkiler
Ya doğum ne ki bakmanın yanında. Fragman gibi bir şeyDaha çok doğumdan dolayı cenneti ayaklarının altına serdiklerini düşünürdüm . Ama sonrası da büyük bir sabır gerektiriyormuş gerçekten
Yok canım uyusun elleme 6 saate kadar.Var canm ilk asisinda yazdirmistim. Uyku durumu da napacagm uyandirmali miyim?
Ayy bir kriz tuttu benim oğlanıaman Allahım kızlarımda yaşamadım ben böyle şey
7 de başladı ağlamaya 3 kere uyuttuk uyandı. Emmiyor da karnı tok öyle gaz çıkarıyor.kakasını da yapmadı bugün eşim dedi getir fitili verelim yoksa sabah olmayacakKansuk fitilden kestim biraz ince bir parça verdim yaptı bir dolu kaka. Sonra çıldırmaya başladı ağlıyor ama nasıl bir ağlamak kucakta pış pış falan hak getire. En son balkona çıkardım şaşırdı sustu biraz uyuyacak gibiydi eşim kızdı soğuk hava hasta mı edecen bu sefer de diye o ara yine bir girdik birbirimize fırsattan istifade eşime verdim obda bıraktı yatağa al ağla istediğin kadar diye yatağa koyınca sustu bian ben de kolik müziği açtım youtube dan aha baktık sustu derkn azcık kucağımda şşş şşş yaptım müzikle uyudu artık
Ayy Allahım yardım etsin çok zormuş arsız bebe büyütmek. Bi bebeyi büyütemedin hep şikayet ediyon demişim bir arkadaşa geçen gün bana öyle dediydin dediaha çenem durmaz ki büyük konuşmuşum işte dedim güldük. Kızlarım bu kadar zor değildi diye hatırlıyorum. Allah sağlık versin napalım bu günler de geçer.. Yarın anneme gideyim de biraz kafam dağılsın
Kız Jade, internet Explorer im benim naberay yeni jadesi ben oldum artık.
Evet ilk oglumla tek basimaydim ne guzel eglenirdim ona bakmak eglence gelirdi sadece bagisikligi düşük hep hasta olurdu ona üzülürdüm ama bu 3 kışı korkuyoruz o aglamasina salla salla kol kopuyor yeterki sussun diyeama burç degil kuzum birinci koc ikinci boğa benimkiler
Oooo o kdar uyuyo mu ya. Ates de ciktigi zaman mi versem yoksa asidan snra eve gecince hemn mi versem acabaO zaman 2020 bebeleri bi garip
Ya doğum ne ki bakmanın yanında. Fragman gibi bir şeyhele emzirmek bence en zor kısmı.
Yok canım uyusun elleme 6 saate kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?