2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kac saat uyuyor canm. Ve hangi aşıyı vurdu aşıdan snra mi uyumaya başladı canm. Yarin verem vurdurmaya goturecegim bende aşımız var. Ateş vs yapiyor mu hic bilmiyorum

Kac saat uyuyor canm. Ve hangi aşıyı vurdu aşıdan snra mi uyumaya başladı canm. Yarin verem vurdurmaya goturecegim bende aşımız var. Ateş vs yapiyor mu hic bilmiyorum
Canım ikinci ay aşılarının ateş yapma ihtimali var. Evde mor calpol bulundur her ihtimale karşı ve ateşini takip et. Uyku yapıyor evet.

Canim asidan beridir mi böyle
Ya uyumaz ya uyanmaz anneleri deli eder bu cocuklar endiseden yarin duzelir insallah kuzucuk

Yok ya iki cocuk cok zor delilik bizdeki kac yasinda büyük ama gazli bizim bebeler az once ağlayarak ac uyandi icmedi mamasını ayaklarını çekiyor yitiyor rahatsiz baktim aldim yataga masaj yaptim ayaklarını karnina yit cek yapa yapa biraz gazini cikardi demekki gazi var ve o rahatsiz ediyor icemiyor mamayi diyorum

Umudum- Canım Allah korktuğuna ugratmasin. Kötü düşünme dur bakalım huyudur belki. Benimki de annemlerin yanına gelmeden önce 6-7 saat uyurdu. Kiloya yansıyor ama cidden. Sınırda aldı hep. Uyusa bi dert uyumasa bin dert hey gidi analık boşuna cenneti ayaklarının altına sermemisler. Geçen minik çok yordu babam öyle diyor. Ee cenneti kazanmak kolay değil diyor. Öyle cidden...

Nisan bebeleri pek bir nazli cikti baya uğraştırıyorlar bizi

Nisan bebeleri pek bir nazli cikti baya uğraştırıyorlar bizi
Kız zaten sen de dahil olmak üzere ilk bebeklerinin hiç böyle huyları olmadığını söylüyor herkes burada. Yani koç burcu doğurmak bu kadar zor olmamalı ya

Kız zaten sen de dahil olmak üzere ilk bebeklerinin hiç böyle huyları olmadığını söylüyor herkes burada. Yani koç burcu doğurmak bu kadar zor olmamalı ya
Evet ilk oglumla tek basimaydim ne guzel eglenirdim ona bakmak eglence gelirdi sadece bagisikligi düşük hep hasta olurdu ona üzülürdüm ama bu 3 kışı korkuyoruz o aglamasina salla salla kol kopuyor yeterki sussun diye ama burç degil kuzum birinci koc ikinci boğa benimkiler

Reactions: Kuf
İştahsızlık benimkinde de var ya. Aynı anda her bebek mi yaşıyor bunları acaba anlamıyorum

İkinci ay aşıları , içinde verem de var . Dün için 19-20 saat uyudu toplamda diyebilirim . Gecesinde zor uyur derken direkt uyudu .

Canim asidan beridir mi böyle
Ya uyumaz ya uyanmaz anneleri deli eder bu cocuklar endiseden yarin duzelir insallah kuzucuk
Normalde de geceleri uyanmaz ama en azından sabah uyanır , öğlen uykusuna ayrı yatar , akşam 10:30 gibi uyurdu. Şimdi gece uyuduktan sonra öğlen 12:30 da zor gözünü açtı . Sonrasında aynı şekilde sürekli uyku ile devam etti ki akşam 22:30 da ben uyandırdım . 23:30 da geri kendi daldı . Hiç uyanmadan uyuyor işte yine . Yine uğraştık Uyandırmaya ama uyanmadı .uyanmadan mama içirmeye çalışıyorum en azından aç kalmasın diye .

Daha çok doğumdan dolayı cenneti ayaklarının altına serdiklerini düşünürdüm . Ama sonrası da büyük bir sabır gerektiriyormuş gerçekten

O zaman 2020 bebeleri bi garip
Daha çok doğumdan dolayı cenneti ayaklarının altına serdiklerini düşünürdüm . Ama sonrası da büyük bir sabır gerektiriyormuş gerçekten
Ya doğum ne ki bakmanın yanında. Fragman gibi bir şey hele emzirmek bence en zor kısmı.
Var canm ilk asisinda yazdirmistim. Uyku durumu da napacagm uyandirmali miyim?
Yok canım uyusun elleme 6 saate kadar.

ggercekten oglan büyütmek daha zor

Kız Jade, internet Explorer im benim naber ay yeni jadesi ben oldum artık.

ben de jadesi 3 olmaya adayim kız Jadesi en azindan geriden de olsa okuyordu..ben neye denk gelirsem artik..

canim senin oglanin yunurta alerjisine eslik eden baska bir alerji var miydi? alerjisi gecti mi? ya da yemek mi istemiyor? benim oglana peynir dokunmuyor ama yemek istemiyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…