2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay herkes oyle diyo oglan zor olur diye korkmuyo da degilim niye ki acaba bu buyudugunde mi gecerli olacak ki

Oooo o kdar uyuyo mu ya. Ates de ciktigi zaman mi versem yoksa asidan snra eve gecince hemn mi versem acaba
Uyuyabilir canım. Hemşire bana ateşi 28 üzerine çıkarsa ver dedi. Bağışıklık kazanmasi lazım hemen dayama yani.

doğru soyledin kuzum...tek bekledigim sey benden uzak olmasi..ama istenmeyen ot misali kendisi hep dibimde bitiyor...kavga icin ama iyilik icin gelmez...

canim gunluk 18 saate kadar normaldir panikleme
kendini de korkutma.ama sen cocugun uyku düzenini herkesten iyi bilirsin..eger korkutan bir durum gibi gelirse gecikme doktorunu ara ve danış.menenjit falan diyorsun korkma boyle.ben bile bi kotu oldum duyumca ALLAH KORUSUN ay..niye boyle seyler getiriyorsun aklina..sen sakin ol.doktoruna da danis..
gerekirse git.

hakikaten uzak olsun..ben cok cabaladim.cok didindim iyi olallim diye ama o acik acik varligin batiyor bana diyor..bana neler ettj neler sen o zaman forumda yoktun..hamile halimle neler cektirdi bana icip icip kapimda naralar attilar..heey heyyy..

Mukus mu acaba? Pelte gibi mi duruyordu yoksa su gibi akışkan mı

bizde de mukus hep kakayla karisik gelirdi gecen gun kakaya karisik olmayan kaka ustunde seffaf su gibi jel mukus geldi.sasirdim

Ay herkes oyle diyo oglan zor olur diye korkmuyo da degilim niye ki acaba bu buyudugunde mi gecerli olacak ki
oglan daha cazgır.aglamasi bile gür gür evi inletir.kizin aglamasi bile miyk miyk nazli nazli aglar
buyudugunde ki farki simdiden bilemem ama sunu diyim oglan zor hele de bilmis biseyse..ben oğlumu ikna etmekte cok yoruluyorum..verdigi cevaplar bazen bende kelime bırakmıyor oglum soyle yapma dedigimde mantikli bi sebep uydurur sen gulerken o yine yapacagini yapar hareketi hic bitmez.kız çocugu uysaldır oturarak eglenmeyi sever.oglanlar oyle degil her zaman kıpır kıpır duramazlar yerlerinde.sürekli takip etnek gerekir..bir de forumda sadece bir arkadas yazmisti abla oldugu halde kiskanan..genelde oglanlar cok kiskaniyor kardesini.kiz cocuklari cabuk benimsiyor.anaçlık var serde

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Yaptıklarımız birer kere ise yarıyor sonra başa dönüyoruz. Müzik dinletiyorum o biraz ise yaratmıştı. Şimdi onunda faydası yok. Karnı gurul gurul bitmeyen bir gaz var. En son kimyon icirip yatırıyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz çok üzgünüm. Bi an önce biter inşallah şu gazlı dönem.

Büyüğü 5.5 yaşında ama kardeşten sonra kestiremiyorum yaşına küçüldü oda gerçekten Allah kolaylık versin ben bu yaş aralığı daha kolay olur büyüğü kendini kurtardı diyordum ama çok çok yanılmışım
O zaman 2020 bebeleri bi garip

Ya doğum ne ki bakmanın yanında. Fragman gibi bir şey hele emzirmek bence en zor kısmı.

Yok canım uyusun elleme 6 saate kadar.
Canım 2020 başlı başına bi garip bebeler napsın

bunu bana yapma bacim

2021 nisan annesi olmayi hayal ederek basliga girdim. kizim su an 4 yaşında eger dusundugum gibi hamile kalabilirsem o 5olmadan 2 ay once dogurabilirim. anlatsana bana zorluklari. valla su an cennet gibi hayatimiz, kizim iyice rahat bir cocuk oldu, bizi neredeyse hic zorlamiyor, ikinci cocuk icin kasinma gebito diyorum bazen kendime. yasim 36. hep kalabalik aile istemiatim ama ilkini tek basima cok zorlanarak buyuttum, ikinciyi, iki cocuk bakarak bi basima nasil sabrederim bilmiyorum. korkuyorum.

Karnı gurul gurul bitmeyen bir gaz var.
merhaba, doktorun onerdigi bir gaz giderici damlayi neden kullanmiyorsunuz? kimyonu ne dozda vereceginizi ayarlamak daha riskli degil mi? biz kizimda sab-simplex damla kullanmistik, sonra ben 2 doktora bu cocugun cok gaz problemi yok damlayi birakacagim dedim, ikisi de damla kullandigin icin yok, bagirsaklari cok hareketli, birakma damlayi demislerdi.

Okurken bir sarki geldi aklima... Yandim Allah yandim yandirma benii suanlik aglamasi kiz gni kibar aglio oglum snrasini bilemiyorum

Ya bueda bi kaç asi olacak diyen çok bna saglik ocagi sadece verem dedi ama. Baska olsaydi soylerdi.
Ben de bunu soracaktım. Biz de Perşembe günü aşı olacağız verem devletin aşısı bi de rota var dedi ücretli onu da yaptıracağım. Başka yaptıran var mı? İkisi birden zor olur mu? Ne diyorsunuz? Bir de bize göz için yetişkin göz doktorundan randevu verdiler özel hastanede sizinkileri çocuk doktoru mu muayene etmişti?

Benimkide sadece anne sütü alıyor canım. 2 haftadan fazla süredir de kabızlığı var. Bazen 3 günde bazen 2 günde bir yapıyor. Annem sütün yarıyordur ondan kabız olabilir dedi. Senin bebeğinin kilo alımı nasıl?

Kayısı kaynattım posasını da kaşık kaşık yiyorum inşallah rahatlatır miniğimi. Ben kendimde kabızım zaten. Bi ara aksattım kayısıyı ama bırakmıcam artık sanki rahatlatıyor bebeği rahatlatıyor gibi.

Acaba aşıdan korktu mu uyuyarak kendini korumaya mi aliyor

Ben klasik olandan kullanıyorum canım baby me nin. Çok memnunum, fiyatı da uygun gelmemişti.

Klasik olanı bile ablam kullanma meme uçları nemli kaldığı için bebeğin ağzında pamukçuk vs yapabilir demişti. Ama çok şükür öyle bir şey olmadı bu zamana kadar.

Reactions: Kuf
Yunurta fıstık falan hala var bir cok alerjisi vardi canim ama kendi alerjileri yüzünden ek gida donemi biraz başarısız gecti bide iştahsız olunca meyve bile sevmez yemez benim zorumla yemek yer biraz

Gaz damlalarını bende bıraktım maşallah yavrum gazını patır patır çıkarıyor hemde sancı acı çekmeden.gaz damlası verince çocuk saatlerce kıvranıyor.
Birde 5 gün önce aylık kontrole gittiğimde doktora dedim kabız diye, o da probiyotik içerikli damla verebilirsin dedi. Enterogermina, biogia vs saydı. Bende biogia yı düzenli veremiyordum bırakmıştım acaba kabızlığına yarar mı denemedim aslında.

İkinci ayın aşılarında koldan olan verem aşısı , iki tane de bacaktan aşı var birinin içeriği tetanoz filandı karma aşıydı ama diğerini bilmiyorum . Sağ ve sol bacaktan da onları yaptılar . Bunlar devletin karşıladığı aşılar . Rota virüsü aşısını da devlet karşılamıyor . İstersen kendin yaptırıyorsun 3.ay yaptıracağız biz . 2 ve 3 doz şeklinde bu aşı da . Dozu fark etmiyor ama ücreti fark ediyor Muş hemşire öyle demişti . Eşim eczaneden sordu 310 TL gibi bir fiyatı varmış aşının . Göz için de biz birinci ayın sonunda normal göz doktoruna muayene olduk . Çocuklar için ayrı bir göz doktoru olmuyor yani . İnşallah sıkıntısız geçirirsiniz hepsini

Ca Asidan sonra mi oldu bu belki asi kaynaklidir ya da calpol verdiysen parasetamol da uyku yapmis olabilir.
Benimki de dun mesela gunduz 1 saat uyumadi
Gece de hep uyandi
Her gunleri degisik.oluyor sanirim
Insallahbdoktlr bir sorun gormez canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…