- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Ben 2 kez verebildim içmedi benimki. Sevmedi hiç. Kustu içince. Ben kendim içiyorum etki etti gibi benim içtiğim ona.Yok kuzum hiç vermedim bitki çayı.eggplantlover veriyordu galiba.
Kızlar bebekler kafasını bir sağ bir sol çevirip duruyor mu yoksa benim kızın yeni huyu mu
Aynen sekerparecim. Ben oglani takop etmekten artik kontrol memeuru oldum resmen.oglan daha cazgır.aglamasi bile gür gür evi inletir.kizin aglamasi bile miyk miyk nazli nazli aglar
buyudugunde ki farki simdiden bilemem ama sunu diyim oglan zor hele de bilmis biseyse..ben oğlumu ikna etmekte cok yoruluyorum..verdigi cevaplar bazen bende kelime bırakmıyoroglum soyle yapma dedigimde mantikli bi sebep uydurur sen gulerken o yine yapacagini yapar hareketi hic bitmez.kız çocugu uysaldır oturarak eglenmeyi sever.oglanlar oyle degil her zaman kıpır kıpır duramazlar yerlerinde.sürekli takip etnek gerekir..bir de forumda sadece bir arkadas yazmisti abla oldugu halde kiskanan..genelde oglanlar cok kiskaniyor kardesini.kiz cocuklari cabuk benimsiyor.anaçlık var serde
Valla bana goz muayenesi diyen yok ki gitmeli miyim kacinci ayinda vs hic bilmiyorum ona bisey diyemiyorum.Ben de bunu soracaktım. Biz de Perşembe günü aşı olacağız verem devletin aşısı bi de rota var dedi ücretli onu da yaptıracağım. Başka yaptıran var mı? İkisi birden zor olur mu? Ne diyorsunuz? Bir de bize göz için yetişkin göz doktorundan randevu verdiler özel hastanede sizinkileri çocuk doktoru mu muayene etmişti?
Been iyi ya bebeyle yuvarlanmacaKız Jade, internet Explorer im benim naberay yeni jadesi ben oldum artık.
Oooo hayırlar olsun bizde arada anlasioz ama pek aynı isaretlesmeler olmuyor aramizda spontane gidiyoruz birazBiİmki de elini aciktigi zaman emiyor sadece diger türlü almiyor agzina açlık belirtisi bana işaret veriyo yavrumonce eger mama gecikirse basiyo aglamayi biz accık işaretleşiyoruz resmen
Evet ben hep okudum ya bensiz çok eglendiyseniz diye hala da okuyorumggercekten oglan büyütmek daha zor
ben de jadesi 3 olmaya adayimkız Jadesi en azindan geriden de olsa okuyordu..ben neye denk gelirsem artik..
canim senin oglanin yunurta alerjisine eslik eden baska bir alerji var miydi? alerjisi gecti mi? ya da yemek mi istemiyor? benim oglana peynir dokunmuyor ama yemek istemiyor mesela
Canım bende uykuyu çok seven bebekmişim annem sürekli kalbimi dinlermiş büyüyüncede öyle devam etmiş misafirlikte koltukta sesimi çıkarmaz uyurmuşum.benimki 8-9 saat uyumuyor tüm gün huniyle gezcem yakındaAllah yardımcın olsun . Pazartrsi gitmeyi düşünüyoruz ama yarın ki duruma bağlı . Gerçekten abartılacak şekilde uyuyor çocuk . O kadar uykuya gece uyumaz dedim hala uyuyor ve biz yine 1 den bu saate kadar mama içirmeye çalışıyoruz , uyandırmaya çalışıyoruz . Aşının etkisi ile böyledir diye düşünmek istiyorum .yarın 72 saati geçiyor aşının üzerinden .hala böyle devam ederse acile mutlaka götürürüm .
Ben öyle bi bebekmisim oyuncaklarla oynarken uyuyakalirmisimEmziği alıp baka baka uyuyan uslu bebe kimin bebesi çabuk söyleyinöyle bebeler varmış kimde Bunlar sabah da gece de düzgün uyumadı anneme kaçtık geldik burda da bir uyuyo bir uyanıyor. Eşim kafayı yiycekti o rahatlasın diye geldim biraz da
Benim oğlan da yapıyor. Meme emmesi bitip sızınca kucağımda bir hışımla döndürüyor başını. Ödüm çıkıyorKızlar bebekler kafasını bir sağ bir sol çevirip duruyor mu yoksa benim kızın yeni huyu mu
Ah işte ben öyleymişim. Bir kere bebekken uyuyormuşum. Yatakla duvar arasına düşmüşüm uyurken. Annem bir gelmiş yatakta yokumEmziği alıp baka baka uyuyan uslu bebe kimin bebesi çabuk söyleyinöyle bebeler varmış kimde Bunlar sabah da gece de düzgün uyumadı anneme kaçtık geldik burda da bir uyuyo bir uyanıyor. Eşim kafayı yiycekti o rahatlasın diye geldim biraz da
Ay kuzum kusura bakma bende kafa bir milyonYok kuzum hiç vermedim bitki çayı.eggplantlover veriyordu galiba.
Hangi çayları içiyorsun canım? Bende şu an rezene ve ıhlamur var.Ben 2 kez verebildim içmedi benimki. Sevmedi hiç. Kustu içince. Ben kendim içiyorum etki etti gibi benim içtiğim ona.
Benim oğlan da yapıyor. Meme emmesi bitip sızınca kucağımda bir hışımla döndürüyor başını. Ödüm çıkıyorSonra diğer tarafa geri dönüyor bir anda. Memem gözüne giriyor.
Ah işte ben öyleymişim. Bir kere bebekken uyuyormuşum. Yatakla duvar arasına düşmüşüm uyurken. Annem bir gelmiş yatakta yokumbütün evi aramışlar panikle yok bir bakmışlar düşmüşüm hala uyuyorum
Ay kuzum kusura bakma bende kafa bir milyon
Hangi çayları içiyorsun canım? Bende şu an rezene ve ıhlamur var.
Canım 15 günü geçti değişiklik yoktu hatta arttı. Ben de yavaştan başladım. Bu kez yumurtayı bıraktım. Daha normal sanki şu an kakası. Bir ara bayağı öbek öbek mukus vardı. Belki de yumurta benimkinin alerjisi.
Sünüyor kakası ama mukus çok yok gibi aslında canım ya. Sünmesi de mi alerji belirtisi senceCanım 15 günü geçti değişiklik yoktu hatta arttı. Ben de yavaştan başladım. Bu kez yumurtayı bıraktım. Daha normal sanki şu an kakası. Bir ara bayağı öbek öbek mukus vardı. Belki de yumurta benimkinin alerjisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?