2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bebekler kafasını bir sağ bir sol çevirip duruyor mu yoksa benim kızın yeni huyu mu

Aynen sekerparecim. Ben oglani takop etmekten artik kontrol memeuru oldum resmen.
Hic durmazlar
Evde kosarken cenesini yardi 3 dikis atildi siz disariyi dusunun
Kizceye bakacaz bakalim buyusun minñak bana arkadas, sifa, yoldas olsun insallah. Kizlar farkli diyor herkes

Valla bana goz muayenesi diyen yok ki gitmeli miyim kacinci ayinda vs hic bilmiyorum ona bisey diyemiyorum.

Biİmki de elini aciktigi zaman emiyor sadece diger türlü almiyor agzina açlık belirtisi bana işaret veriyo yavrum once eger mama gecikirse basiyo aglamayi biz accık işaretleşiyoruz resmen
Oooo hayırlar olsun bizde arada anlasioz ama pek aynı isaretlesmeler olmuyor aramizda spontane gidiyoruz biraz

Evet ben hep okudum ya bensiz çok eglendiyseniz diye hala da okuyorum hepiniz ben olun hadi

Emziği alıp baka baka uyuyan uslu bebe kimin bebesi çabuk söyleyin öyle bebeler varmış kimde Bunlar sabah da gece de düzgün uyumadı anneme kaçtık geldik burda da bir uyuyo bir uyanıyor. Eşim kafayı yiycekti o rahatlasın diye geldim biraz da

Canım bende uykuyu çok seven bebekmişim annem sürekli kalbimi dinlermiş büyüyüncede öyle devam etmiş misafirlikte koltukta sesimi çıkarmaz uyurmuşum.benimki 8-9 saat uyumuyor tüm gün huniyle gezcem yakındayemesi sorun seninkinin tembel iç sütünü yat annede mutlu olsun.

Ben öyle bi bebekmisim oyuncaklarla oynarken uyuyakalirmisim ama benim kız kime çekti bilmiyorum müdahale olmadan uyumuyor

K Kuf sen süt ürünleri diyetini naptın devam mı? Ben de başlıycam sanırım uzayan kaka var oğlanda bu huysuzluk ondan mı bir deneyim 2-3 hafta kadar bakalım düzelir belki bir umut

Kızlar bebekler kafasını bir sağ bir sol çevirip duruyor mu yoksa benim kızın yeni huyu mu
Benim oğlan da yapıyor. Meme emmesi bitip sızınca kucağımda bir hışımla döndürüyor başını. Ödüm çıkıyor Sonra diğer tarafa geri dönüyor bir anda. Memem gözüne giriyor.
Ah işte ben öyleymişim. Bir kere bebekken uyuyormuşum. Yatakla duvar arasına düşmüşüm uyurken. Annem bir gelmiş yatakta yokum bütün evi aramışlar panikle yok bir bakmışlar düşmüşüm hala uyuyorum

Ay ne tatlı bir bebekmişsin.Eskilerin bebeleri böyle oluyormuş demek.

Benim kız gece yatmaz şimdide uykudan gözünü açıp meme ememiyor. 2 fırt alıp bırakıyor resmen. Kime çekti acaba bu cadılıkta.

K Kuf sen süt ürünleri diyetini naptın devam mı? Ben de başlıycam sanırım uzayan kaka var oğlanda bu huysuzluk ondan mı bir deneyim 2-3 hafta kadar bakalım düzelir belki bir umut
Canım 15 günü geçti değişiklik yoktu hatta arttı. Ben de yavaştan başladım. Bu kez yumurtayı bıraktım. Daha normal sanki şu an kakası. Bir ara bayağı öbek öbek mukus vardı. Belki de yumurta benimkinin alerjisi.

Sünüyor kakası ama mukus çok yok gibi aslında canım ya. Sünmesi de mi alerji belirtisi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…