2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sünüyor kakası ama mukus çok yok gibi aslında canım ya. Sünmesi de mi alerji belirtisi sence
Canım bence sunmesi alerji değil. Yani ben sunmedigi bir kaka görmedim benim bebede. Şu an hala sunuyor ama öncekine göre normal geliyor bana artık. Döküntüsü yok kan yok. Anne sütünden oluyor bence o ya.

Canım bence sunmesi alerji değil. Yani ben sunmedigi bir kaka görmedim benim bebede. Şu an hala sunuyor ama öncekine göre normal geliyor bana artık. Döküntüsü yok kan yok. Anne sütünden oluyor bence o ya.
Ya sünmesi hep var ama bariz mukus yok aslında iyice bir inceleyim bakalım yaparsa kaka. Arkadaşla görüştüm de o da sünmesi alerjiden oluyor o da kolik, gaz sancısı vs yapıyor dedi. O süt ürünleri diyeti yapmış azalmış 2 haftada ama belki de kolik zamanı geçmiştir bilemiyorum ki.

Oooo hayırlar olsun bizde arada anlasioz ama pek aynı isaretlesmeler olmuyor aramizda spontane gidiyoruz biraz
Bizde suanlik bu kadarcık oluyor ama en onemli kısmı bana göre. Mama hazirladigim icin tek oldugumda daha bi iyi oluyo hazirliyorum zaten en fzla 3 4 fk daha bekliyo snra acayip agliyo. Goren saatlerce karni aç sanar halbuki 2 saatte bi iciyo

K Kuf naptın sakinledi mi biraz senin oğlan? Ağlıyor çok diyordun
Umudum- uyandı mı senin kız? Sabah hatırladım ben de 2.ay aşısından sonra benim oğlan da 2 gün uyumuştu. Hatta demiştik ağır geldi vucuduna demek ki diye. Ben rotayı da o zaman yaptırdığım için sonra bağırsakları bozulmuştu sürekli kaka yaptığından uyuyamamıştı 3.ve 4.gün

Ay kizlar yine bi sorun ve sıkıntı ile yazıyorum... Kaynanam tutmus otutturuyo oglani tam 2 aylik oldu ve daha oturmasi icin küçük tutmus bi de bna ben artik oturtturuyorum sende yap dedi. Bwmde terslercesine hayor flan dedim neyse tm bi 10 dk once ben mama hasirlamaya gittm mutfaga geldigimde oturttrmus yine beni gorunce direk kaldırdı yine soylenmeyim diye ama gördüm dedim yine oturmaz vs ben senden mi biliyorum bisey olmaz dio bide. Netten baktim bilerek 3 -4 ayliktan snra yavas yavas yaziyor orda ss aldim attim bilerek bi de eşimin yaninda da dedim bak oturmaz diye ss aldigimi eşime de attim ki benim gormedigim yerde o görurse yaptirmasin diye. Ay valla bu sevgi mi eziyet mi sevme anlayislarina nefret ediyorum artik

Allahım şu çocuğun yatağında büyü mü vardır ne vardır yattığı an uyanıyor. Şimdi koltuğa örtüsünü serdim yatırdım, yanına yattım öyle emziriyorum, ne rahatmış be oh hem yat hem emzir, hem bebe uyusun. Bakalım memeyi çekince uyanacak mı yine.. Uyanmazsa süper olur bencesi

Ca
Asidan sonra mi oldu bu belki asi kaynaklidir ya da calpol verdiysen parasetamol da uyku yapmis olabilir.
Benimki de dun mesela gunduz 1 saat uyumadi
Gece de hep uyandi
Her gunleri degisik.oluyor sanirim
Insallahbdoktlr bir sorun gormez canim
Aşıdan oldu sanırım . Bugun uyku anlamında çok şükür daha iyi ama hala eli kolu pek kalkmıyor gibi

Bugun daha iyi uyku anlamında çok şükür . Kızım anasına çekmiş , hamileyken bile fosur fosur uyurdum çok şükür uyku anlamında güzel de şu beslenme , kusma işin i de halletseydik

Güncelleme : Uyandı

Oturmasına izin verme canım sakın daha çok küçükler aslında yaşlılar daha çok dikkat eder aman oturmasın aman diye seninki mahsus yapıyor sanırım. Ev meselesi noldu sizin inşallah yakın zamansa çıkarsınız kendi evinize

2 aylık bebe o daha yazık ya oturtulmaz tabii. Ne kadar inatçı bir kadın kendi bildiğini okuyor.

Mahsus yapmiyodur canm cok seviyo ama o kisma kafa basmıyo. Ev de baktik canm dün acayip derece de küçük ondan vazgectik de kocam eve ikna oldu kb bi kac arkadasi evle ilgileniyomus byle de onlara haber verdik insallah hem uygun hem biraz daha genis bi ev bulacağız

misskokulumm K Kuf
Canlarim peki kimyonu ac karina mi tok karina mi vereyim
.gunde kac sefer ?
tok karnına veriyorum. hergun taze demleyip biberona koyuyorum. her emzirmw sonrasi 2-3 kez emiyor.

idrardir bence.

bir fizyoterapist olarak yazıyorum öncelikle izin verme canim. 4 aydan önce omurga gelişimi için iyi değil. hem ne acelesi var ya yavaş yavaş herşey olacak inşallah. motor gelişimi için destekleyici seyleripaylaşırım. şu anda oyun halısı zeka kartları. duyu gelişimi için etkinlikler önerilebilir.

Hahahahha valla bu benim bebem genelde bir sıkıntısı yoksa emziğini alıyor iki sırta piş piş uyuyor. Çok şükür çok zor bir bebek değil aşıdan sonra kaç gündür ağzımıza ediyor ama çok huysuzlaştı.

Hehehhehe ben geldim nabersiniz dün gündüz annemlere gittik, ordan da kayınvalidemlere geçip 1 gece kalıp bugün eve döndük. İnsanın evi gibisi yok valla kızım 3 gündür ağzıma ediyor, aşıdan sonra çok huysuzlandı. Yıkanmadı birde kaç gündür o da rahatsız etmiştir. Şimdi uyuyor, kalkınca yıkayacağım rahatlasın çocuk.
Bu ara tüm bebeler çıldırmış bakıyorumda

Canm ben de oyun halısı istiyorum etrafa bakma halleri basladi arrik biraz daha iyi gorebiliyor dikkatini cekiyor yani. Hem muzik dinleyip onun üstünde yatar vs alacagiz bakalm. Nasil ikna edecegim oturtmamasina cok sinir oluyorum cocuk aglamiyo diye oturtmak nedir ileride zarar verir smsi aglamasa bile. Anlatamiyorum mu diyorum o da degil anlamak istemiyo resmen kadın

Istahi olsun yesin de kuzucuk☺ ay dillenecek daha mama meme diye gezecek bunlar ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…