- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ay insallah o gunleri de görelim yaIstahi olsun yesin de kuzucuk☺ ay dillenecek daha mama meme diye gezecek bunlar ortalarda
Canm bu hamgi uygulama.?Kızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?
Eki Görüntüle 2648791
anlamak istemiyorsa ne yapsan boş canim. Allah sabır versin. zor valla yaşlıya laf anlatmakCanm ben de oyun halısı istiyorum etrafa bakma halleri basladi arrik biraz daha iyi gorebiliyor dikkatini cekiyor yani. Hem muzik dinleyip onun üstünde yatar vs alacagiz bakalm. Nasil ikna edecegim oturtmamasina cok sinir oluyorum cocuk aglamiyo diye oturtmak nedir ileride zarar verir smsi aglamasa bile. Anlatamiyorum mu diyorum o da degil anlamak istemiyo resmen kadın
geceleri de gündüzleri de ben bebeğime göre emziriyorum ya da altını degistiriyorum. sadece kakada hic beklemiyorum gece de olsa temizliyorum. gerçekten büyük oğluma göre daha uysal.Kızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?
Eki Görüntüle 2648791
benimki de ağlarken ingaaa diyor gülesim geliyorAy insallah o gunleri de görelim yaagu flan yapiyo yiyesim geliyo boyle içime sokasım geliyo ay anne dediginde pesimde dolandığında ilk ne yaparim hic bilmiyorum
Kizlar korkutmak istemem ama siz hele bi emekleme zamanlarini yok yok yurumeye basladigi zamanlari yok yok 2 yas sendromunu yok vazgectim tuvalet egitimini dusununHer gün başka mücadele vallahi..
Aslinda evet buyuklerin dedigi gibi ac olsa uyumaz dogru mu diye dusunuorum.Kızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?
Eki Görüntüle 2648791
Benim ki 2 saati hiç geçirmiyor az az sık besleniyorKızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?
Eki Görüntüle 2648791
Bebek kendi uyanmadığı taktirde 1 metre yakınına bile yaklaşmıyorum benKızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?
Eki Görüntüle 2648791
Canım ben de rota yaptıracağım ama iki ay aşıları ile birlikte yaptırmadım. 2 ay aşıları oldukça sarsıyor 3 tane aşı. Ateş yapıyor. Önümüzdeki hafta düşünüyorum. Göz muayenesi göz dr u tarafından yapıldı. Şimdiden geçmiş olsun.Ben de bunu soracaktım. Biz de Perşembe günü aşı olacağız verem devletin aşısı bi de rota var dedi ücretli onu da yaptıracağım. Başka yaptıran var mı? İkisi birden zor olur mu? Ne diyorsunuz? Bir de bize göz için yetişkin göz doktorundan randevu verdiler özel hastanede sizinkileri çocuk doktoru mu muayene etmişti?
HappykidsCanm bu hamgi uygulama.?
Benimki kız ama çok hareketli şimdiden.. Benim eşim çok yaramazmış, çeke çeke ona çekmiş yaa..Kizlar korkutmak istemem ama siz hele bi emekleme zamanlarini yok yok yurumeye basladigi zamanlari yok yok 2 yas sendromunu yok vazgectim tuvalet egitimini dusununhele bi de benim oglan gibi hareketli olursalar
Artik kiz bebeler de cok hareketli oluyor erkekler gibi zamaneler cok da bilmis oluyolar. Yandik ki ne yandik ama cok tatlilar
Haftaya 2.ay kontrolünde doktora soracağım bu gece besleme işini..Aslinda evet buyuklerin dedigi gibi ac olsa uyumaz dogru mu diye dusunuorum.
6 saat demisti sanki doktor son sordugumda..
Uyandirmamak sanirim daha dogru ama benim de icime sinmiyor.
Alip kucagima memeyi sokuorum karanlikta agzina ama iste uyanirsa uyumuyor evet.
Oglumda da hatirliorum uyurken mama icmezdi zorla sikardim agzina..
Acaba hic ellemesek mi simdi bu kizlari.
gece bari uyusalar mi gunduz zaten ayaktalar..
Mesela bebekleriniz uyurken emiyor mu yani emme harekeri yapior mu?? o zaman ac diye dusunuorum ben.
Ve ya cok hareket etmeye basladigindar uykusunda.
Ay valla artık saat tutmaktan alarm kurmaktan gına geldiBebek kendi uyanmadığı taktirde 1 metre yakınına bile yaklaşmıyorum benuyku da en az beslenme kadar önemli gelişmede çünkü. Sen uykusuz olsan yada aç olsan hangisi öncelik olur senin için mesela? Ben uykuyu yemeğe tercih eder uyurum acıkınca uyanıyorlar zaten artık yavaş yavaş uyku düzeni de oluşacak alışkanlık edinmeye başlıycaklar. Bırak uyandırma artık kocaman oldular
Canım ben 23 günlük olduğundan beri alarm kurup kaldırmıyorum. O zaman 4 saat kesintisiz uyuyordu şimdi akşam uykusuna yatınca 6-7 saat uyuyor genelde. Hiç ellemiyorum. Doktor acıkınca uyanır o, uyku gelişmesi için çok önemli dedi. Bence sende kaldırma artık.Kızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?
Eki Görüntüle 2648791
Aman maşallah de nolur
20 aylık oğlum var bir yere kadar çok iyi anlıyorum sadece şu tuvalet eğitimi nasıl olacak ya ? bu yaz deneyeyim istiyorum ama kendimi çaresiz hissettiğim bir konu.Kizlar korkutmak istemem ama siz hele bi emekleme zamanlarini yok yok yurumeye basladigi zamanlari yok yok 2 yas sendromunu yok vazgectim tuvalet egitimini dusununhele bi de benim oglan gibi hareketli olursalar
Artik kiz bebeler de cok hareketli oluyor erkekler gibi zamaneler cok da bilmis oluyolar. Yandik ki ne yandik ama cok tatlilar
Neden ama demi uyusana işte kaç saat olmusHer gün başka mücadele vallahi..
Canım valla süt diyeti benimkinde ise yaramadı. Diyorum ya yumurtayı bırakana kadar bayağı lök lök mukus vardıYa sünmesi hep var ama bariz mukus yok aslında iyice bir inceleyim bakalım yaparsa kaka. Arkadaşla görüştüm de o da sünmesi alerjiden oluyor o da kolik, gaz sancısı vs yapıyor dedi. O süt ürünleri diyeti yapmış azalmış 2 haftada ama belki de kolik zamanı geçmiştir bilemiyorum ki.
Daha sakin canım çok şükür. Benimki yavrum yazık yerini yadırgadı resmen iklim değiştirdi zor geldi çocuğa.K Kuf naptın sakinledi mi biraz senin oğlan? Ağlıyor çok diyordun
@Umudum- uyandı mı senin kız? Sabah hatırladım ben de 2.ay aşısından sonra benim oğlan da 2 gün uyumuştu. Hatta demiştik ağır geldi vucuduna demek ki diye. Ben rotayı da o zaman yaptırdığım için sonra bağırsakları bozulmuştu sürekli kaka yaptığından uyuyamamıştı 3.ve 4.gün
Maşşallah MaşşallahCanım ben 23 günlük olduğundan beri alarm kurup kaldırmıyorum. O zaman 4 saat kesintisiz uyuyordu şimdi akşam uykusuna yatınca 6-7 saat uyuyor genelde. Hiç ellemiyorum. Doktor acıkınca uyanır o, uyku gelişmesi için çok önemli dedi. Bence sende kaldırma artık.
Aman maşallah de nolur
Ay zaten dediğin gibi bazen geri icime sokasim geliyorAy insallah o gunleri de görelim yaagu flan yapiyo yiyesim geliyo boyle içime sokasım geliyo ay anne dediginde pesimde dolandığında ilk ne yaparim hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?