2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar uygulama bugün için şöyle diyor. Gece beslenmesine kaldırıyor musunuz siz? Ben 5 saati dolduysa en son beslenmeden beri kaldırıyorum. E tabi bunun 2 saati uyutmaya çalışıyoruz kalan 3 saatte en fazla uyuyoruz. Sonra çocuğu kaldırınca e haliyle yine uyutamıyoruz. Kaldırmasam kendi uyanır mı acaba acıkınca?

Canm bu hamgi uygulama.?

anlamak istemiyorsa ne yapsan boş canim. Allah sabır versin. zor valla yaşlıya laf anlatmak

geceleri de gündüzleri de ben bebeğime göre emziriyorum ya da altını degistiriyorum. sadece kakada hic beklemiyorum gece de olsa temizliyorum. gerçekten büyük oğluma göre daha uysal.

Ay insallah o gunleri de görelim ya agu flan yapiyo yiyesim geliyo boyle içime sokasım geliyo ay anne dediginde pesimde dolandığında ilk ne yaparim hic bilmiyorum
benimki de ağlarken ingaaa diyor gülesim geliyor

Her gün başka mücadele vallahi..
Kizlar korkutmak istemem ama siz hele bi emekleme zamanlarini yok yok yurumeye basladigi zamanlari yok yok 2 yas sendromunu yok vazgectim tuvalet egitimini dusunun hele bi de benim oglan gibi hareketli olursalar
Artik kiz bebeler de cok hareketli oluyor erkekler gibi zamaneler cok da bilmis oluyolar. Yandik ki ne yandik ama cok tatlilar

Aslinda evet buyuklerin dedigi gibi ac olsa uyumaz dogru mu diye dusunuorum.
6 saat demisti sanki doktor son sordugumda..
Uyandirmamak sanirim daha dogru ama benim de icime sinmiyor.
Alip kucagima memeyi sokuorum karanlikta agzina ama iste uyanirsa uyumuyor evet.
Oglumda da hatirliorum uyurken mama icmezdi zorla sikardim agzina..
Acaba hic ellemesek mi simdi bu kizlari.
gece bari uyusalar mi gunduz zaten ayaktalar..
Mesela bebekleriniz uyurken emiyor mu yani emme harekeri yapior mu?? o zaman ac diye dusunuorum ben.
Ve ya cok hareket etmeye basladigindar uykusunda.

Benim ki 2 saati hiç geçirmiyor az az sık besleniyor

Bebek kendi uyanmadığı taktirde 1 metre yakınına bile yaklaşmıyorum ben uyku da en az beslenme kadar önemli gelişmede çünkü. Sen uykusuz olsan yada aç olsan hangisi öncelik olur senin için mesela? Ben uykuyu yemeğe tercih eder uyurum acıkınca uyanıyorlar zaten artık yavaş yavaş uyku düzeni de oluşacak alışkanlık edinmeye başlıycaklar. Bırak uyandırma artık kocaman oldular

Canım ben de rota yaptıracağım ama iki ay aşıları ile birlikte yaptırmadım. 2 ay aşıları oldukça sarsıyor 3 tane aşı. Ateş yapıyor. Önümüzdeki hafta düşünüyorum. Göz muayenesi göz dr u tarafından yapıldı. Şimdiden geçmiş olsun.

Canm bu hamgi uygulama.?
Happykids
Benimki kız ama çok hareketli şimdiden.. Benim eşim çok yaramazmış, çeke çeke ona çekmiş yaa..
Haftaya 2.ay kontrolünde doktora soracağım bu gece besleme işini..
Ay valla artık saat tutmaktan alarm kurmaktan gına geldi

Valla 5 saat uyuyan bebek ne güzel yaa. Acaba benimki küçük diye mi uyumuyor sizinkilere göre. O günleri bende görür müyüm.

Canım ben 23 günlük olduğundan beri alarm kurup kaldırmıyorum. O zaman 4 saat kesintisiz uyuyordu şimdi akşam uykusuna yatınca 6-7 saat uyuyor genelde. Hiç ellemiyorum. Doktor acıkınca uyanır o, uyku gelişmesi için çok önemli dedi. Bence sende kaldırma artık.
agacsizkoalaa çok pis kıskandım seni
Aman maşallah de nolur

20 aylık oğlum var bir yere kadar çok iyi anlıyorum sadece şu tuvalet eğitimi nasıl olacak ya ? bu yaz deneyeyim istiyorum ama kendimi çaresiz hissettiğim bir konu.

Canım valla süt diyeti benimkinde ise yaramadı. Diyorum ya yumurtayı bırakana kadar bayağı lök lök mukus vardı şimdi sadece sünüyor.
Daha sakin canım çok şükür. Benimki yavrum yazık yerini yadırgadı resmen iklim değiştirdi zor geldi çocuğa.

Maşşallah Maşşallah benimki de önceleri pek iyiydi sonra cozuttu çok huy değiştiriyorlar günü gününe uymuyor bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…