- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
O isi ben beceremedim canim ya20 aylık oğlum var bir yere kadar çok iyi anlıyorum sadece şu tuvalet eğitimi nasıl olacak ya ? bu yaz deneyeyim istiyorum ama kendimi çaresiz hissettiğim bir konu.
Her gün değişiyor huyu suyu ya. Bizimki de bu ara emzirdikten sonra gaz çıkarmak için omzuma alınca basıyor çığlığı sanki etini çimdirmişimMaşşallah Maşşallahbenimki de önceleri pek iyiydi sonra cozuttu çok huy değiştiriyorlar günü gününe uymuyor bunların
Canım ben 23 günlük olduğundan beri alarm kurup kaldırmıyorum. O zaman 4 saat kesintisiz uyuyordu şimdi akşam uykusuna yatınca 6-7 saat uyuyor genelde. Hiç ellemiyorum. Doktor acıkınca uyanır o, uyku gelişmesi için çok önemli dedi. Bence sende kaldırma artık.
Aman maşallah de nolur
Kuzum 23.günün gecesi 4 saat uyudu bıraksam daha uyurdu ama ben endişelenip uyandırdım. 1.ay kontrolünde doktora sordum uyandırma dedi. Yani 23 günlükten beri uzun uyuyor. Şimdi 6-7 saat uyuyor. Doktor bu ayın sonunda hiç kalkmadan gece uykusu uyuyabilir dedi. İnşallahCanım ilk zamanlarda böyle uzun uyuyor muydu? Yoksa belli bir zaman mı aldı?
Kuzum 23.günün gecesi 4 saat uyudu bıraksam daha uyurdu ama ben endişelenip uyandırdım. 1.ay kontrolünde doktora sordum uyandırma dedi. Yani 23 günlükten beri uzun uyuyor. Şimdi 6-7 saat uyuyor. Doktor bu ayın sonunda hiç kalkmadan gece uykusu uyuyabilir dedi. İnşallah
45anlamak istemiyorsa ne yapsan boş canim. Allah sabır versin. zor valla yaşlıya laf anlatmak
geceleri de gündüzleri de ben bebeğime göre emziriyorum ya da altını degistiriyorum. sadece kakada hic beklemiyorum gece de olsa temizliyorum. gerçekten büyük oğluma göre daha uysal.
benimki de ağlarken ingaaa diyor gülesim geliyor
Ayyy insallah yaAy zaten dediğin gibi bazen geri icime sokasim geliyorinsallah sağlıkla büyüsün hepsi
Bence de bebekle alakalı canım. Günle değil. Sabredicen biraz illa düzene girecekDemekki günle alakalı değil ya. Bizde 48 günlük olduk sadece ilk günler çok uyudu. Hatta uyanmıyor diye ağlamıştım.
Ama şuan hiç uzun uykusu yok. En fazla 3 saat oluyordu bu ara oda yok. Hep bölük pörçük niye böyle acaba.
Ay bunu bende sürekli düşünüyorum gece uykusu iyi ama dün aksam 9da yedi yattı 12de bi yokladım uyanmadı 3bucukta uyandı emdi uyudu tekrar. Acaba cok mu aç kaldı dedim kendi kendime annemde uykusu da çok önemli hiç elleme acıkınca kalkar dedi. Artık uyandırmaya çalışmicam bende uykusunu alınca daha mutlu oluyorCanım ben 23 günlük olduğundan beri alarm kurup kaldırmıyorum. O zaman 4 saat kesintisiz uyuyordu şimdi akşam uykusuna yatınca 6-7 saat uyuyor genelde. Hiç ellemiyorum. Doktor acıkınca uyanır o, uyku gelişmesi için çok önemli dedi. Bence sende kaldırma artık.
Aman maşallah de nolur
Canımmm senin için dua ediyorum valla küçük müçük senin olsun çık kendi düzenini kur inşallah. Allah yardımcın olsun. Cehaletle savaşmak çok zor.Mahsus yapmiyodur canm cok seviyo ama o kisma kafa basmıyo. Ev de baktik canm dün acayip derece de küçük ondan vazgectik de kocam eve ikna oldu kb bi kac arkadasi evle ilgileniyomus byle de onlara haber verdik insallah hem uygun hem biraz daha genis bi ev bulacağız
Canımmm sen iki çocuklusun . Bebek de çok ağlayınca normal. Benim oğlan da ne zaman yemek yiyecek olsam uyanıyor zaten sağlıklı uykusu yok. Yarın KULAK BURUN BOĞAZ doktoruna götüreceğim. Nefes alamıyor kuzum. Benim eşim evde Allah tan. Yardımcıda saolsun ona rağmen eski düzenim yok. Bir yemek yapıyorum o ara babası oyalıyor. Bahçede gezdiriyor arabasıyla ben bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yine yarım yamalak.Evde zaman yettiremiyorum ben kızlar yemeği bile acele yiyorum hani herşeyde yarım yamalak düzgünde olmuyor sizinde öyle mi
Evde zaman yettiremiyorum ben kızlar yemeği bile acele yiyorum hani herşeyde yarım yamalak düzgünde olmuyor sizinde öyle mi
Selam canımlar nasılsınız
Ay cok sagol canm inşallah ya bıktım inan bi sorun bitip digeri geliyo basliyo. Ev de alsak basta kiraya verecegiz oyle uzun sire de verdirmem zaten bi evi alalim ondan snra kiraci istemiyorum gecelim kendi evimize diye tutturacagim o faslı snra yapmam gerek malum.Canımmm senin için dua ediyorum valla küçük müçük senin olsun çık kendi düzenini kur inşallah. Allah yardımcın olsun. Cehaletle savaşmak çok zor.
anlamak istemiyorsa ne yapsan boş canim. Allah sabır versin. zor valla yaşlıya laf anlatmak.
[/QUOTE
Canm 45 yasinda yasli da degil oyle diri bi kadın hani bunlarda kb da olmak uzere biz biliriz havasi var hadi kv cocukla ilgili bilmesi neyse kb da bilmişlik yapip bana anlatiyo. Cocuk yeni doyuyo o an agliyo tabi avutmayi bilmiyorlar bna da vermiyolar yok bu aç kesin diuolar hemen yeni icti diyorum baska bi laf cikariyolar. Biz bakariz sen işi yap diyolar ne altina bakiyolar ne baska bisey bez şişiyo artik üstûne basina cikacak derwceye gelio e bu cocuk niye agliyo susmazsa bma veriyolar bi bakiyorum alti pis. Bana uyutamazlarsa veriyolar sadece sabah da kv uyumak isterse verme cocugu ha yok uykusu yoksa ver cocugu oyuncak oluyo oğlum resmenanlamak istemiyorsa ne yapsan boş canim. Allah sabır versin. zor valla yaşlıya laf anlatmak
geceleri de gündüzleri de ben bebeğime göre emziriyorum ya da altını degistiriyorum. sadece kakada hic beklemiyorum gece de olsa temizliyorum. gerçekten büyük oğluma göre daha uysal.
Valla canm ben virusten dolayi kilo takibi vs yapilmiyo gelmesini de istemiyor saglik ocagindaki ebem hastalik olmasin diye. Ben kilo aldığını kiyafetlerden anliyorum oyle belli oluyo ve her tarti bir degildir canm ayni gun iki farkli tartida tartilsa fark yine oluyor eger sorunu yoksa 2 saatte bir de doyduguna eminsen eger kafama takma benceÖncelikle merhabalar, benim kızım da 28 nisan doğumlu, sizlere akıl danışmaya geldim, 48 günlük bebeğim, son 10 günde sadece 120 gram aldı, bundan önceki gelişimi çok iyiydi, kilo alamamasına rağmen çok mutlu bir bebek, uykusu çok iyi, keyfi yerinde, minimum 2 saatte bir uyanıp emiyor, ama çok fazla kaka yapıyor, tek seferde oldukça fazla, kilo alamama sebebi bu olabilir mi? Yardımcı olurmusunuz lütfen
Aynen kuzum oglumun da hic butun uykusu yok . Karnini bütün doyursa olacak belki de .. gecmis olsun havalar bir sicak bir soğuk bugun baktim burnu su gibi akiyordu oglumun dünde atesi 37.5 idi calpol verdim mecbur. Benimde esim yanimda ama olmuyor dedigin gibi hep bir acele acele yarim yarim yapılıyor hersey . Evde sıkılmaya vakit bulamiyorumCanımmm sen iki çocuklusun . Bebek de çok ağlayınca normal. Benim oğlan da ne zaman yemek yiyecek olsam uyanıyor zaten sağlıklı uykusu yok. Yarın KULAK BURUN BOĞAZ doktoruna götüreceğim. Nefes alamıyor kuzum. Benim eşim evde Allah tan. Yardımcıda saolsun ona rağmen eski düzenim yok. Bir yemek yapıyorum o ara babası oyalıyor. Bahçede gezdiriyor arabasıyla ben bişeyler yapmaya çalışıyorum ama yine yarım yamalak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?