Cecenim senle bebelerimiz ayni gidiyor diye benziyor sorunlarimizBende aynıyım ya. O an biri bakıyor olsa bile hızlı hızlı yiyip bebişin yanına dönmeye çalışıyorum. Bir kere kv sen duşa gir ben buradayım dedi. Bebişte uyuduğu halde 5 dk da çıktım. Kızım rahat rahat yapsaydın ya dedi ama olmuyor aklım hep bebişte acaba uyandı mı ya ağlıyorsa gibi. Uyurkende hep gözümün önünde olsun istiyorum. Değişik hisler valla.
Evet bugun 4. Gün bizim de . Bu sabah 9:30 gibi uyandı sonrasında bir saat şeklinde iki kere uyudu . Tüm gün boyu uykusuz kaldı@BlupBlupBlup naptın sakinledi mi biraz senin oğlan? Ağlıyor çok diyordun
Umudum- uyandı mı senin kız? Sabah hatırladım ben de 2.ay aşısından sonra benim oğlan da 2 gün uyumuştu. Hatta demiştik ağır geldi vucuduna demek ki diye. Ben rotayı da o zaman yaptırdığım için sonra bağırsakları bozulmuştu sürekli kaka yaptığından uyuyamamıştı 3.ve 4.gün
Canim o ince yastıktan bizimde var bende kullaniyorum altini alirkende ona koyuyorum yedigi agzina gelmesin diye ins zarari yokturKızlar ben bebeğimi ayakta sallıyorum çok ince bir yastığı var. Uyuyunca ellemiyorum öylece bıraktığım oluyor yani yastığı almıyorum seviyor onda uyumayı sizce sakıncalı mı? Baya ince ama kalın değil.
Hadi gozun aydin uyanmiyor diyip durdun yavruya aman ver biberonu icsin kendine gelsin en azindan. Bizim bebelerin emmesi hep sorunlu olur bir kere red olunca fazla medet umma o emmeden büyüsünler yeter ki rahatlayalim bizde.Evet bugun 4. Gün bizim de . Bu sabah 9:30 gibi uyandı sonrasında bir saat şeklinde iki kere uyudu . Tüm gün boyu uykusuz kaldıÇocuk iki gün aç kalmış resmen . Gün boyu biberonla aldıkça verdik mama . Hazır içiyorken verdik .bu sefer de memeyi reddetmez mi memeyi veremiyorum ağzına . Ona canım sıkıldı. Bakalım yarın doktoruna gideceğiz bana bir yol göstersin.
Canım dikkat edin kalça çılgınlığı yaparsiniz. Izin verme sakinAy kizlar yine bi sorun ve sıkıntı ile yazıyorum... Kaynanam tutmus otutturuyo oglani tam 2 aylik oldu ve daha oturmasi icin küçük tutmus bi de bna ben artik oturtturuyorum sende yap dedi. Bwmde terslercesine hayor flan dedim neyse tm bi 10 dk once ben mama hasirlamaya gittm mutfaga geldigimde oturttrmus yine beni gorunce direk kaldırdı yine soylenmeyim diye ama gördüm dedim yine oturmaz vs ben senden mi biliyorum bisey olmaz dio bide. Netten baktim bilerek 3 -4 ayliktan snra yavas yavas yaziyor orda ss aldim attim bilerek bi de eşimin yaninda da dedim bak oturmaz diye ss aldigimi eşime de attim ki benim gormedigim yerde o görurse yaptirmasin diye. Ay valla bu sevgi mi eziyet mi sevme anlayislarina nefret ediyorum artik
Bizde de var yumruk emme ve salya hafiften acıkınca da fena ağlıyorBiİmki de elini aciktigi zaman emiyor sadece diger türlü almiyor agzina açlık belirtisi bana işaret veriyo yavrumonce eger mama gecikirse basiyo aglamayi biz accık işaretleşiyoruz resmen
Kendine gelsin diye verdim zaten biberon . Ne çektik be bu EmmedenHadi gozun aydin uyanmiyor diyip durdun yavruya aman ver biberonu icsin kendine gelsin en azindan. Bizim bebelerin emmesi hep sorunlu olur bir kere red olunca fazla medet umma o emmeden büyüsünler yeter ki rahatlayalim bizde.
Ah canm görmediğim yerde yapmaya basliyo laf ediyorum ya artik oyle kontrol edecegim korkumdanCanım dikkat edin kalça çılgınlığı yaparsiniz. Izin verme sakin
Eller kesfedilmeye basliyo deseneBizde de var yumruk emme ve salya hafiften acıkınca da fena ağlıyor
Bebeklerle uğraşıyoruz hep canim annne korumacılığı rüyalarda da devrede oluyor bilinçalti rüyalar bunlar mana arama Rabbim korusun meleklerimiziKizlar cok kotu ruya gordum
Bebegim ana kucagi gibi avizenin icindeymis avizede bozulmus asagidayken yukari cikmis sonra evde annem var ablam var ablam adami cagirmaya gidiyor sonra bir bakıyorum kiz uyaniyor yukarida dusecek diye aneme bagiriyorum annee gel kurtar lütfen diye bebegede pis pis yapmaya calisiyorum uyusun diye. Sicrayarak uyandim hayir olsun insallah
ben de korkuyorumAy ben 2.mci ay aşısını yaptirmadan sitres yaptim herkes uyuyo kalkmiyo diyor cok uzun dursa korkarım galiba. Kv de benim kb tır soforu onla kardesinin yanina baska bi sehire gitti 2 3 gün yok tam aşıya denk geldi. O degil eşim pek avutmayi bilmiyo az once karnini eşim doyurdu gazini cikar dedim omzunda tutamadı e tabi oglan da eli kolu durmadı hemen korktu al dedi durmuyor. Bi de ateşlenirse esimden bana fayda yok kendim halledecegim. Oglum doğdu doğalı ilk defa yalniz kalacagiz.
Ateşlendi diyelim calpol verdim ya o direk ateşini alir mı kizlar birde agri kesici mi yazdırsam ne diyosunuz.?
Canim telefonundan bebise müzik acip uyut ben öyle çözüm buldum. Rahatlatici muziklerle uyuyor baska seslere sıçramiyor. Beyin muzigi algiliyor. Pist pistli muziklerde olur. Hem onlarin nörolojik gelisimleri icinde cok iyi oluyor.Kızlar sinirden çatlayacağım yaa.. İlk kez kızı 9 buçukta çok rahat uyuttum, hem de gayet derin dalmıştı. Eşimle dedik hemen biz de yatıp uyuyalım. Tam yattık bizim alttaki insandışı varlıkların gürültüsünden 3 kere sıçradı kız tekrar daldı. En son o kadar gümm gümmm ses yaptılar ki uyandı daha da uyumuyor. O zamandan beri uğraşıyorum. Alt katta 50 kişi kadar varlar çoluk çocuk ve son perdeden bağırarak konuşuyorlar. Irkçılık olarak algılanmasın ama Suriyeliler ve Türkçe anlamıyorlar. Apartman kültürü yok sıfır.. Sanki eve 40 tane kapı taktırmışlar gibi tüm gün kapıları kütt kütt vuruyorlar. Yani evde kaç kere kapı kapanır ki.. Bunlar her saniye.. Kendi sayıları yetmez gibi haftada 3 4 kez de kalabalık geliyor, uğultudan sesten durulmuyor. Ben bu kızı uyutsam nolcak ki yine kütt sesine uyanacak, offfffff
Okurken sinir oldum cocuklarimiz zaten zar zor uyuyor gun boyu yorgun oluyoruz ugrasmaktanKızlar sinirden çatlayacağım yaa.. İlk kez kızı 9 buçukta çok rahat uyuttum, hem de gayet derin dalmıştı. Eşimle dedik hemen biz de yatıp uyuyalım. Tam yattık bizim alttaki insandışı varlıkların gürültüsünden 3 kere sıçradı kız tekrar daldı. En son o kadar gümm gümmm ses yaptılar ki uyandı daha da uyumuyor. O zamandan beri uğraşıyorum. Alt katta 50 kişi kadar varlar çoluk çocuk ve son perdeden bağırarak konuşuyorlar. Irkçılık olarak algılanmasın ama Suriyeliler ve Türkçe anlamıyorlar. Apartman kültürü yok sıfır.. Sanki eve 40 tane kapı taktırmışlar gibi tüm gün kapıları kütt kütt vuruyorlar. Yani evde kaç kere kapı kapanır ki.. Bunlar her saniye.. Kendi sayıları yetmez gibi haftada 3 4 kez de kalabalık geliyor, uğultudan sesten durulmuyor. Ben bu kızı uyutsam nolcak ki yine kütt sesine uyanacak, offfffff
halı biti ne canim?Okurken sinir oldum cocuklarimiz zaten zar zor uyuyor gun boyu yorgun oluyoruz ugrasmaktan
Canim laftan anlamıyorlarsa polis cagir söyle o zaman anlarlar çözüm bulmalisin buna hergun o sesler cekilmez . Benim diger evdeyken öyle bir durum vardi iki aile kalirdi cocuklari durmaz aglar kimse sus demiyor birde evlerinde hali biti vardi taa üst bizim kata cikmisti böcekler hatirladikca sinir oldum isin zor
Bende arada yapiyorum öyle biraz susuyor aman yok be niye yanlis olsun hep vardir o hoplatmak alipta yukarı atmıyoruz ya güvenli tutuyoruzbebegi hoplatmak yanlis mi?ama elim gogus ve poposunda saglam tutarak azcik hoppala yapiyoruz hic birakmadan.cok hosa gidiyor kizcemin
Böcek canim pis halıdan türemişhalı biti ne canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?