uyumuyoruz yineBende arada yapiyorum öyle biraz susuyor aman yok be niye yanlis olsun hep vardir o hoplatmak alipta yukarı atmıyoruz ya güvenli tutuyoruz
uyumuyoruz yine
iyi masAllah..bizim burasi sicak.uyu minik kuzucuk uyu
Benimki mızırdanarak uyudu el besikte salliyoruz
Benim süt sağımı biter yatayim hemeninek gibi sağım zamani diyorum
Calpol ateşini düşürdü oğlumun benim canım başka bir şeye gerek kalmadı. Ablamda sağlık ocağı hemşiresi. Yeğenimde calpol kullanmamış fitil kullanmış ateş düşürücü. Fitili kullanır kullanmaz düşmeye başladı ateşi diyor. İstersen onu da al dolapta bulunsun. Adı: paranox s. Calpol ile ikisi toplam 22 lira mı neydi.Ay ben 2.mci ay aşısını yaptirmadan sitres yaptim herkes uyuyo kalkmiyo diyor cok uzun dursa korkarım galiba. Kv de benim kb tır soforu onla kardesinin yanina baska bi sehire gitti 2 3 gün yok tam aşıya denk geldi. O degil eşim pek avutmayi bilmiyo az once karnini eşim doyurdu gazini cikar dedim omzunda tutamadı e tabi oglan da eli kolu durmadı hemen korktu al dedi durmuyor. Bi de ateşlenirse esimden bana fayda yok kendim halledecegim. Oglum doğdu doğalı ilk defa yalniz kalacagiz.
Ateşlendi diyelim calpol verdim ya o direk ateşini alir mı kizlar birde agri kesici mi yazdırsam ne diyosunuz.?
kıskançlık.yok.gibi şükür bakalım inşallah bunun da üstesinden gelebilirizO isi ben beceremedim canim ya
Uyumlu sakin bi cocuk olmasi onemli bencr
Bi de eerken baslamak lazim bence bu sene ogretirsin ins.
Kiskanclik durumlari yoksa tabi daha kolay olur.
Akillari erdikce bez kolay geldi bmmkine zor oldu oglumda.
45 miiliCanm 45 yasinda yasli da degil oyle diri bi kadın hani bunlarda kb da olmak uzere biz biliriz havasi var hadi kv cocukla ilgili bilmesi neyse kb da bilmişlik yapip bana anlatiyo. Cocuk yeni doyuyo o an agliyo tabi avutmayi bilmiyorlar bna da vermiyolar yok bu aç kesin diuolar hemen yeni icti diyorum baska bi laf cikariyolar. Biz bakariz sen işi yap diyolar ne altina bakiyolar ne baska bisey bez şişiyo artik üstûne basina cikacak derwceye gelio e bu cocuk niye agliyo susmazsa bma veriyolar bi bakiyorum alti pis. Bana uyutamazlarsa veriyolar sadece sabah da kv uyumak isterse verme cocugu ha yok uykusu yoksa ver cocugu oyuncak oluyo oğlum resmen
yanlış canim. bingildaklari hala açık. bi nevi küçük çaplı beyin sarsıntısı oluyor hoplatmak. bazen bende unutuyirum aklima geliuor duruyorum jemen2bebegi hoplatmak yanlis mi?ama elim gogus ve poposunda saglam tutarak azcik hoppala yapiyoruz hic birakmadan.cok hosa gidiyor kizcemin
Calpol ağrı kesici ateş düşürücüAy ben 2.mci ay aşısını yaptirmadan sitres yaptim herkes uyuyo kalkmiyo diyor cok uzun dursa korkarım galiba. Kv de benim kb tır soforu onla kardesinin yanina baska bi sehire gitti 2 3 gün yok tam aşıya denk geldi. O degil eşim pek avutmayi bilmiyo az once karnini eşim doyurdu gazini cikar dedim omzunda tutamadı e tabi oglan da eli kolu durmadı hemen korktu al dedi durmuyor. Bi de ateşlenirse esimden bana fayda yok kendim halledecegim. Oglum doğdu doğalı ilk defa yalniz kalacagiz.
Ateşlendi diyelim calpol verdim ya o direk ateşini alir mı kizlar birde agri kesici mi yazdırsam ne diyosunuz.?
Canım zaten piş piş açıktı yüksek sesle ama ani ve yüksek ses yaptıkları için çocuk sıçrayarak uyanıyor. Kapı çarpınca titreşim oluyor tabi bir de onu mu hissediyor ne..Canim telefonundan bebise müzik acip uyut ben öyle çözüm buldum. Rahatlatici muziklerle uyuyor baska seslere sıçramiyor. Beyin muzigi algiliyor. Pist pistli muziklerde olur. Hem onlarin nörolojik gelisimleri icinde cok iyi oluyor.
Evet ben de polis çağıralım dedim son çare.. Bundan sonra öyle yapacağım valla.. Bir şansımız gülmedi ya.. Bundan öncekiler de camları vs kırmıştı evde kavga ederken, silah çekmişti oğlu babasına.. O zaman da polis çağırmıştık. Hakikaten komşuluk hakkı çok önemli..Okurken sinir oldum cocuklarimiz zaten zar zor uyuyor gun boyu yorgun oluyoruz ugrasmaktan
Canim laftan anlamıyorlarsa polis cagir söyle o zaman anlarlar çözüm bulmalisin buna hergun o sesler cekilmez . Benim diger evdeyken öyle bir durum vardi iki aile kalirdi cocuklari durmaz aglar kimse sus demiyor birde evlerinde hali biti vardi taa üst bizim kata cikmisti böcekler hatirladikca sinir oldum isin zor
Ama ilk aşıdan snra 2 tane surup yazdilar biri agri defiler biri ateş düşürücüben de korkuyorum
calpol agri kesici ates dusurucu zaten
Yani 3 4 gün etkisi sürüyor desene bu iğneninCalpol ateşini düşürdü oğlumun benim canım başka bir şeye gerek kalmadı. Ablamda sağlık ocağı hemşiresi. Yeğenimde calpol kullanmamış fitil kullanmış ateş düşürücü. Fitili kullanır kullanmaz düşmeye başladı ateşi diyor. İstersen onu da al dolapta bulunsun. Adı: paranox s. Calpol ile ikisi toplam 22 lira mı neydi.
Birde oğlumun ilk gece değil, 2. Ve 3. Gece çok sıkıntısı oldu. 2. Gece 21.de uyuyan çocuk 23.30a kadar uyumadı. Ne yaparsam uyutamadım. Ağrısı mı vardı acaba bilmiyorum, burda arkadaşlar ikinci gün de calpol vermiş bende vericem bi daha.
Calpolün ağrı kesici etkisi de var.
kıskançlık.yok.gibi şükür bakalım inşallah bunun da üstesinden gelebiliriz
Ayyy insallah ya
Ay insallah ateşi düşürür ya hemen etki ederCalpol ağrı kesici ateş düşürücü
Hemşire de söyler zaten sadece calpol kullanırsın ateşi olursa.
Telaslanma canim oncelikli olarak sakin olmaya calis.Ay ben 2.mci ay aşısını yaptirmadan sitres yaptim herkes uyuyo kalkmiyo diyor cok uzun dursa korkarım galiba. Kv de benim kb tır soforu onla kardesinin yanina baska bi sehire gitti 2 3 gün yok tam aşıya denk geldi. O degil eşim pek avutmayi bilmiyo az once karnini eşim doyurdu gazini cikar dedim omzunda tutamadı e tabi oglan da eli kolu durmadı hemen korktu al dedi durmuyor. Bi de ateşlenirse esimden bana fayda yok kendim halledecegim. Oglum doğdu doğalı ilk defa yalniz kalacagiz.
Canım sağlık ocağına gideceksin anladığım kadarıyla. Kv ye de gelince desen; kesinlikle oturmayın dedi doktor kızdı bana nerde görülmüş 2 aylık bebeğin oturtulduğu, kalça çıkığı olur dedi desen etki eder mi?Yani 3 4 gün etkisi sürüyor desene bu iğnenin
Yoğun evet calpol ama tadı güzel olduğundan cop cop emiyor benimki. Aşılardan sonra hiç vermedim ama sünnetten sonra verdim mecbur ağrısı oldu bikaç gün. Minafeni hiç kullanmadım ama eczacı verdiyse sıkınıtı olmaz benceKızlar herkes calpol kullanıyor galiba ateş için ama bana eczacı onun yapısının daha yoğun olduğunu bebekler için içiminin kolay olmadığını söyledi ve minafen şurup verdi. Kullanan yok mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?