2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Calpol ateşini düşürdü oğlumun benim canım başka bir şeye gerek kalmadı. Ablamda sağlık ocağı hemşiresi. Yeğenimde calpol kullanmamış fitil kullanmış ateş düşürücü. Fitili kullanır kullanmaz düşmeye başladı ateşi diyor. İstersen onu da al dolapta bulunsun. Adı: paranox s. Calpol ile ikisi toplam 22 lira mı neydi.

Birde oğlumun ilk gece değil, 2. Ve 3. Gece çok sıkıntısı oldu. 2. Gece 21.de uyuyan çocuk 23.30a kadar uyumadı. Ne yaparsam uyutamadım. Ağrısı mı vardı acaba bilmiyorum, burda arkadaşlar ikinci gün de calpol vermiş bende vericem bi daha.

Calpolün ağrı kesici etkisi de var.

O isi ben beceremedim canim ya
Uyumlu sakin bi cocuk olmasi onemli bencr
Bi de eerken baslamak lazim bence bu sene ogretirsin ins.
Kiskanclik durumlari yoksa tabi daha kolay olur.
Akillari erdikce bez kolay geldi bmmkine zor oldu oglumda.
kıskançlık.yok.gibi şükür bakalım inşallah bunun da üstesinden gelebiliriz

Ayyy insallah ya
[/QUOTE]
45 miili neyin inadı bu ya. bu bebe senin de canin kanın neden zarar vermeyi göze alırsın yazık. oyuncak saniyorlar herhal. tez zamanda evine geçersin insallahhhhh.

bebegi hoplatmak yanlis mi? ama elim gogus ve poposunda saglam tutarak azcik hoppala yapiyoruz hic birakmadan.cok hosa gidiyor kizcemin
yanlış canim. bingildaklari hala açık. bi nevi küçük çaplı beyin sarsıntısı oluyor hoplatmak. bazen bende unutuyirum aklima geliuor duruyorum jemen2

Calpol ağrı kesici ateş düşürücü
Hemşire de söyler zaten sadece calpol kullanırsın ateşi olursa.

Canım zaten piş piş açıktı yüksek sesle ama ani ve yüksek ses yaptıkları için çocuk sıçrayarak uyanıyor. Kapı çarpınca titreşim oluyor tabi bir de onu mu hissediyor ne..
Evet ben de polis çağıralım dedim son çare.. Bundan sonra öyle yapacağım valla.. Bir şansımız gülmedi ya.. Bundan öncekiler de camları vs kırmıştı evde kavga ederken, silah çekmişti oğlu babasına.. O zaman da polis çağırmıştık. Hakikaten komşuluk hakkı çok önemli..

Yani 3 4 gün etkisi sürüyor desene bu iğnenin

kıskançlık.yok.gibi şükür bakalım inşallah bunun da üstesinden gelebiliriz

Ayyy insallah ya

45 miili neyin inadı bu ya. bu bebe senin de canin kanın neden zarar vermeyi göze alırsın yazık. oyuncak saniyorlar herhal. tez zamanda evine geçersin insallahhhhh.

yanlış canim. bingildaklari hala açık. bi nevi küçük çaplı beyin sarsıntısı oluyor hoplatmak. bazen bende unutuyirum aklima geliuor duruyorum jemen2
[/QUOTE]
Aynen sevgi bu degil canm srven adam yapmaz hadi diyelim bilmiyor e diyorum yani. İnsallh Canm insallh kendi evime çıkıp kurtulurum

Telaslanma canim oncelikli olarak sakin olmaya calis.
Belki de atesi cikmayacak.
Belki de huysuzlanmayacak.
Insallah guzel gecer.
Calpol zaten ates dusurucu ve agri kesici oluyor, bildigim kadariyla.
Caplol verdikten bir sure sonra atesi dusecektir. Insallah cikmaz. Esin de yanindaymis, beceremese de yine de yaninda olmasi avantaj olur ibsallah.

Yani 3 4 gün etkisi sürüyor desene bu iğnenin
Canım sağlık ocağına gideceksin anladığım kadarıyla. Kv ye de gelince desen; kesinlikle oturmayın dedi doktor kızdı bana nerde görülmüş 2 aylık bebeğin oturtulduğu, kalça çıkığı olur dedi desen etki eder mi?

Kızlar günaydııınnn çok şükür bugün 4. günüm kayısı yediğim, minişim 4 gündür yapıyor kakasını bizde çok etki etti. Kaynatmıştım ben. İçiyorum onun yanında şöyle yarım su bardağından fazla posasını yiyorum kaşık kaşık.
Köpüklü köpüklü kaka yaptı az önce, gaz baloncukları heralde onlar

Kızlar herkes calpol kullanıyor galiba ateş için ama bana eczacı onun yapısının daha yoğun olduğunu bebekler için içiminin kolay olmadığını söyledi ve minafen şurup verdi. Kullanan yok mu hiç?

Kızlar herkes calpol kullanıyor galiba ateş için ama bana eczacı onun yapısının daha yoğun olduğunu bebekler için içiminin kolay olmadığını söyledi ve minafen şurup verdi. Kullanan yok mu hiç?
Yoğun evet calpol ama tadı güzel olduğundan cop cop emiyor benimki. Aşılardan sonra hiç vermedim ama sünnetten sonra verdim mecbur ağrısı oldu bikaç gün. Minafeni hiç kullanmadım ama eczacı verdiyse sıkınıtı olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…