2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Söyleme yavrum nazar oluyor hemen

Günaydın herkeseee

Nasılsınız bakaliiim? Biz annelerden kayinvalidemlere geçtik. Prenseslikten kulkediligine geçiş gibi oldu. Annemde yemek hazırlanırken bebeğe bakıyordum. Yemek sırası bebeği alıyorlar rahat rahat yiyordum. Burda yemeği ben hazırlıyorum, yemek yerken de bebek avutuyorum. Çok sinir bozucu ama Neyseki gideceğiz yakında.

Benim sevgili müdürüm iki hafta için bana ders verdi. Onlara giriyorum. Seminer döneminde rapor alman gerekecek ama. Bebeği bırakacak kimsem yok. Gerçi olsa bile o kadar uzun süre emmeden duramaz. Kalabalığın içine de girmek istemiyorum bu süreçte. Bakalım hayırlısı.

Bu arada iki aylık aşıları konuşuluyor galiba. Biraz bakabildim de. Korkmayın bu kadar arkadaşlar. Benim oğlumun gayet rahat geçti. Ateşi de olmadı öyle aman aman bir huysuzlugu da.

Nacizane tavsiyem Hemen şurup vermeyin bir de. Yazık daha çok küçükler, böbrekleri karacigerleri ne kadar ki minnoslarin. Bir taraftan aşıyla mücadele ederken bir taraftan da ilaçla ugrasmasinlar. Duruma göre ya 38 de ya 38.5 da veriyordum ben kizlarda. Çok aygin baygın olursa 38 de eğer daha iyi görünüyorsa 38.5 da.

Aşı sonrası ateşi yokken Ağlıyor huysuz diye de vermemek lazım bence, belki başka bir sıkıntısı var ağrısı yok. Boşuna ilaç almış oluyor o durumda. Neysehepinizi Cook öpüyorumm Allah'a emanet olun.

Ay inşallah yaa. Ben herkeste aynı durum olur diye düşünüyorum. İlacın yan etkisi diye

Eşimin yanında soracağım zaten ne zaman oturmaya başlar diye evdekiler otutturuyormuş diye e bana hayır diyeceği belli oturmaz diyecek kocam da annesine diyecek. Eşime de ebe oturmaz dedikten ama annesine sinirlendiğimi yapmasın bak söyle diyeceğim o da zarar gelmesin oğlana diye söyler yani. Mal değilse anlar ne deyim

Sagol Sagol canm benim 10 da gideceğiz biz bakalm aşıya insallah dedigin gibi olur bizde de bende hemen surup vermeyim dedim sordum da burda bi arkadasa bagisiklik kazamsin vucudu şurup hemen verme dedi hakli da oyle yapacagim

Günaydın güzel anneler
Bizim oğlan da dün gece ilk defa 00:30da uyuyabildi normalde en geç 22:30 da uyurdu gazını çıkartıp pışpışladık ama uyumadı meme emdi 22:50de. Baktım hala aranıyor belli ki doymadı 2 ölçüde mama verdik ondan sonra kaka yaptı rahatladı hadi dedik uyur bı iki defa esnedi babası pilates topunda ziplayarak omuzunda uyutmaya çalışıyor yok gözler full açık 1saat öyle kaldı adam sabah erken işe gidecekti git yat dedim en son memede uyudu besigine koydum 5dk sonra yine uyandı tekrar aldım tekrar emzirdim yani zar zor uyudu bizi epey yordu.
Uyku dalmaya zorlanmanın dışında iyi masallah mamayı yiyor gece uykudan once
Biz 2bucuk aylık olduk bugün
Bakalım 3.ay gaz sorunları geçecek mi kalıcak mı bebeklerimizde

Cecenim senle bebelerimiz ayni gidiyor diye benziyor sorunlarimiz bir büyüse oyun asamasina gelecek bilincte olsalar daha rahat olacazda işte az kaldi insallahhhh

İnşallah canım

Herkesciklere günaydın

Günaydınnnnnnnnnnn

Maşallah ya nasıl güzel siz yazdıkça özeniyorum.

İnşallah canım

Günaydınnnnnnnnnnn

Maşallah ya nasıl güzel siz yazdıkça özeniyorum.
Canım büyüdükçe belli bi düzene oturacaklar hele gaz sıkıntısı kalksın ortadan daha huzurlu olacaklar. Benim kızım artık şükür gazını daha rahat cıkarmaya başladı ve o kadar çok farketti ki daha huzurlu mutlu bi bebek olmaya başladı. Demekki ne çekiyomuş da ağlıyormuş diyorum keske değişme de böyle devam etse

Şu hamak olmasaydı napardım bilmiyorum kızım hamak bağımlısı oldu içine atıyorum bi iki sallamaya bayılıp gidiyor
İp bağladım oturduğum yerden sallıyorum çayımı da aldım yanıma ohh keyfime gel
Bunu yazdımya 5dkka sonra uyanıyomuş bi de çığlık kıyamet

Eklentiler

• IMG_20200615_104245.webp
    34 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar bebegin bu ara mamadan sonra gazini cikartirken her seferinde biraz kusuyor fazlasa vermiyorum 3 hafta oncesinde 120cc iciyordu bugun 120 verdim arada damla verecem diye kalanini icmedi. Neden cikartiyor moralm bozuluyor ya

Bebeklerle uğraşıyoruz hep canim annne korumacılığı rüyalarda da devrede oluyor bilinçalti rüyalar bunlar mana arama Rabbim korusun meleklerimizi
Evet ya birde bizim avizeler baya buyuk bi ara tedirgindim duser flan diye bilincalti iste.
Günaydın kızlar biz bugün 3 aylık olduk
En sevdiğim 4.aya giriyoruz diş ağrıları başlamadan biraz gaz sancılarının azalmasının keyfini çıkarırız umarım
Ayy insallah gecer bakalim bizde tam 2 bucuk ayligiz bugun
Sizde durumlar nasil olacak merak ediyorum
Canim birde 45 yasinda hee ne kadar genc bence hem cahil hemde birsey bilmiyor ona hic guvnnme. Bende yasi flan var saniyorum.
Benim kiz hamakta ilk gunler cok guzel uyuyordu canim sonra bozdu simdi yanimda uyumayi tercih ediyor
Bu arada kamera geldi cok iyiymis teskkur ederim. Yalniz bebegin yaninda kalan adaptor fise takili olmak zorunda mi cikardigimda yesil isik sonuyor calismiyor

Bizimki de illa hamakta uykuya dalacak nedense cok hosuna gidiyo
Güle güle kullan canım evet kamera fişe takılı olacak yoksa çalışmaz

Kizlar bebegin bu ara mamadan sonra gazini cikartirken her seferinde biraz kusuyor fazlasa vermiyorum 3 hafta oncesinde 120cc iciyordu bugun 120 verdim arada damla verecem diye kalanini icmedi. Neden cikartiyor moralm bozuluyor ya
Canım benimki de bazen arada gazını alırken kusuyor. Bazı günler hiç kusmuyor. Ara gazı almadan önce emzik verip beklersem bir süre, sonra gazını alırsam genelde kusmuyor.

Meme de emiyorsa fazla geliordur belki canim
Cekis guclerini bilemiyoruz ki
Mama 1200 normal miymis ayina gore belki o da fazladir. Ama bozma.moralini kusma gibi degil de gaz cikarirken fazlasini cikarip rahatliyordur sanirim.

Kızlar benim kızın kafasındaki kaşlarındaki konaklar geçmiyor ya.. Zeytinyağı da denedim hiç değişmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…