Canım büyüdükçe belli bi düzene oturacaklar hele gaz sıkıntısı kalksın ortadan daha huzurlu olacaklar. Benim kızım artık şükür gazını daha rahat cıkarmaya başladı ve o kadar çok farketti ki daha huzurlu mutlu bi bebek olmaya başladı. Demekki ne çekiyomuş da ağlıyormuş diyorum keske değişme de böyle devam etse
Şu hamak olmasaydı napardım bilmiyorum kızım hamak bağımlısı oldu içine atıyorum bi iki sallamaya bayılıp gidiyor
İp bağladım oturduğum yerden sallıyorum çayımı da aldım yanıma ohh keyfime gel
Bunu yazdımya 5dkka sonra uyanıyomuş bi de çığlık kıyamet
Çok fazla yer kaplamıyor aslında bi de hafif ben heryerde götürüyorum yanımda mutfağa odaya salonaDeğişmez inşallah canım. Belli başlı dönemlerde biraz zorlanırız sonrası güzel olur diye düşünüyorum
Oh afiyet olsun hamak çok güzel içindeki bebiş daha bir güzel.
Ben alsam benim cadım da sever kesin ama evim çok küçük çok daralırız.
Aynı sorun benim bebeğimde de varKızlar benim kızın kafasındaki kaşlarındaki konaklar geçmiyor ya.. Zeytinyağı da denedim hiç değişmedi.
Ya aynen öyle sorsan cok bilmiş ama 3 çocuk doğurdum derEvet ya birde bizim avizeler baya buyuk bi ara tedirgindim duser flan diye bilincalti iste.
Ayy insallah gecer bakalim bizde tam 2 bucuk ayligiz bugun
Sizde durumlar nasil olacak merak ediyorum
Canim birde 45 yasinda hee ne kadar genc bence hem cahil hemde birsey bilmiyor ona hic guvnnme. Bende yasi flan var saniyorum.
Benim kiz hamakta ilk gunler cok guzel uyuyordu canim sonra bozdu simdi yanimda uyumayi tercih ediyor
Bu arada kamera geldi cok iyiymis teskkur ederim. Yalniz bebegin yaninda kalan adaptor fise takili olmak zorunda mi cikardigimda yesil isik sonuyor calismiyor
Kac gnluk bebegin canm.? Benm oğlan sırf mama içiyo 120 cc terk seferde 2 saat arayla eğer gecikirse baya 150 cc. Eğer sen birde emziriyorsan az da olsa fazla geliyordurKizlar bebegin bu ara mamadan sonra gazini cikartirken her seferinde biraz kusuyor fazlasa vermiyorum 3 hafta oncesinde 120cc iciyordu bugun 120 verdim arada damla verecem diye kalanini icmedi. Neden cikartiyor moralm bozuluyor ya
Ben ayagımda salladığımda benimde öyle ince bi yastığım var ama ne olur ne olmaz ben alıyorum tabi baya daldıktan sonra yoksa hemen alırsam uyanıyorKızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
Tatlılığa bak ya aferin kuzucuğaŞu hamak olmasaydı napardım bilmiyorum kızım hamak bağımlısı oldu içine atıyorum bi iki sallamaya bayılıp gidiyor
İp bağladım oturduğum yerden sallıyorum çayımı da aldım yanıma ohh keyfime gel
Bunu yazdımya 5dkka sonra uyanıyomuş bi de çığlık kıyamet
Kızlar benim kızın kafasındaki kaşlarındaki konaklar geçmiyor ya.. Zeytinyağı da denedim hiç değişmedi.
mustelanin köpük şampuan ve krem seti var onu aldım bize iyi geldi canimAynı sorun benim bebeğimde de var
normal ishal değil canim. Rota virüsü özellikle 2 yaş altındaki çocuklarda bağırsak iltihabına yol açan bir virüstür. Tüm dünyada 5 yaş altındaki çocuklar en az bir kez hastalığa yakalanmaktadır. Hastalık şiddetli ateş, ishal ve kusma ile kendini gösterir. Hastalığın bulaşma yolu oral - fekal (ağız - dışkı) yoludur. Hastalık özellikle kış ve ilkbaharda salgınlar yapar. Ancak diğer mevsimlerde de görülebilir. Çok şiddetli sıvı kaybı yaparak küçük çocukların ölümüne yol açabilir. Hastalığın kuluçka süresi 2 gün, iyileşme süresi ise yaklaşık 1 haftadır. Hastalığın belirli bir ilacı yoktur. Hastalıktan korunmak için aşı geliştirilmiştir.Aşımız vuruldu kizlar 3 tane biri verem koldan digerleri sag bacak sol bacak diye çok ağladı yavrum. Eve gelirken arabada uyudu ama evde geri uyandı az ağladı şimdi uyumaya çalışıyor bakalım. 57 cm olmus boyu 5910 kilo olmus gelişim iyi dedi bakalım.
Birde rotadan bahsetti ne için vuruluyor dedim ishal dedi anlamadim yani ishal olmasin diye mi. Vurduran arkadaslar biliyorsa ne icin ve onemi nedir.?
yastıkla kalıyor canim.Kızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
Benimde gece kusmadi sabah cikardi zeytinyagi koymustum mamaya ondan mi biraz sicak icirdim ondan mi yada yanlismi tutuyorum gaz alirken ondan mi bilemedim. Az once 135 cc verdim gazini alirkende dikkat ettim kusmadiCanım benimki de bazen arada gazını alırken kusuyor. Bazı günler hiç kusmuyor. Ara gazı almadan önce emzik verip beklersem bir süre, sonra gazını alırsam genelde kusmuyor.
Dun memedendir dedim ama gece emzirmemistim sabaha karsi olunca yine tedirgin oldum. Bakalim fazlasida olabilir dedigin gibi. Yada gazini alirken yanlis tutuyorum cunku birazda kilo aldi baski yapiyor olabilir migdesine daha dikkat edip takip edicemMeme de emiyorsa fazla geliordur belki canim8
Cekis guclerini bilemiyoruz ki
Mama 1200 normal miymis ayina gore belki o da fazladir. Ama bozma.moralini kusma gibi degil de gaz cikarirken fazlasini cikarip rahatliyordur sanirim.
Canim ben 3 saatte 1 135 150 cc veriyorun 150 cc yu 1 haftadir flan veriyordum 2 gundur çıkartıyor az birsey belkide fazla geliyor anlamadim. 2 saatte 1 versemde yer ama cok olur diye vermiyorum. Senin kac gunluk oldu? Benim tam 2 bucuk aylik yarin asimiz var biraz geciktirdim ben. Birde 2 saatte 1 gunde 12 kere 120 cc mi iciyorKac gnluk bebegin canm.? Benm oğlan sırf mama içiyo 120 cc terk seferde 2 saat arayla eğer gecikirse baya 150 cc. Eğer sen birde emziriyorsan az da olsa fazla geliyordur
Canim ben almiyorum valla uyusunda yastik mastik nasil uyursa uyusun. Birde besledikten sonra uyutuyorum kusar diye yastigi hic almak istemiyorum. Bizim yastikta cok ince degil ama rahat ediyor demekKızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
Daha erken degilmi kizBebekler ne zaman emekler? Benimki emekleme pozisyonunda duruyor da birazcıkKollarını bükük şekilde tutup baş ve gövdesini tamamen kaldırıyor, dizleri bükmüyor, ama ben ayaklarına elimi koyunca itip sürünüyor az da olsa..
Oyy oyy seninki pek bir nazlı çıktı anasını çok zorluyor minikTatlılığa bak ya aferin kuzucuğa
Biz iki hamak aldık maalesef geri iade ettik beyefendi sevmedi hatta duvardan duvara salıncak yaptık onu da istemedi illa kolumuzla sallıcaz benıimki pek bi sıpa çıktı
Oyyy yerim ben onuBebekler ne zaman emekler? Benimki emekleme pozisyonunda duruyor da birazcıkKollarını bükük şekilde tutup baş ve gövdesini tamamen kaldırıyor, dizleri bükmüyor, ama ben ayaklarına elimi koyunca itip sürünüyor az da olsa..
Karnına çok baskı olunca kusuyorlar geçende eşimde gazını alırken kusturmuş niye böyle oldu diyo bi deBenimde gece kusmadi sabah cikardi zeytinyagi koymustum mamaya ondan mi biraz sicak icirdim ondan mi yada yanlismi tutuyorum gaz alirken ondan mi bilemedim. Az once 135 cc verdim gazini alirkende dikkat ettim kusmadi
Dun memedendir dedim ama gece emzirmemistim sabaha karsi olunca yine tedirgin oldum. Bakalim fazlasida olabilir dedigin gibi. Yada gazini alirken yanlis tutuyorum cunku birazda kilo aldi baski yapiyor olabilir migdesine daha dikkat edip takip edicem
Canim ben 3 saatte 1 135 150 cc veriyorun 150 cc yu 1 haftadir flan veriyordum 2 gundur çıkartıyor az birsey belkide fazla geliyor anlamadim. 2 saatte 1 versemde yer ama cok olur diye vermiyorum. Senin kac gunluk oldu? Benim tam 2 bucuk aylik yarin asimiz var biraz geciktirdim ben. Birde 2 saatte 1 gunde 12 kere 120 cc mi iciyorgece de mi 2 saatte 1 veriyorsun fazla değıl mi ben gece uyursa uyandirmiyorum 6 saat uyusun diyorum sonra veriyorum.
Canim ben almiyorum valla uyusunda yastik mastik nasil uyursa uyusun. Birde besledikten sonra uyutuyorum kusar diye yastigi hic almak istemiyorum. Bizim yastikta cok ince degil ama rahat ediyor demek
Daha erken degilmi kiz
Bende sanirim oyle yaptim ya bir bakayim cnm daha dikkat edicem. Kizi hamaga attim bu arada yorgan koydum içine onsallah uyurKarnına çok baskı olunca kusuyorlar geçende eşimde gazını alırken kusturmuş niye böyle oldu diyo bi dekarnını omzuna koymus baya da sıkı tutmuş baskı olunca çıkarmış o da
Uyur uyur yavaşça salla bırak o zaten kendi bi süre sallanıyor bi de ninni aç uyusun gitsinBende sanirim oyle yaptim ya bir bakayim cnm daha dikkat edicem. Kizi hamaga attim bu arada yorgan koydum içine onsallah uyur
Yastikla yatiriyorum canm ben de surekli oyle kalin bir yastik degil boynunu agritacakKızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
Hm cok sagol bilgi icin canm eşime anlatiyim bakalm aksam ne diyecekmustelanin köpük şampuan ve krem seti var onu aldım bize iyi geldi canim
normal ishal değil canim. Rota virüsü özellikle 2 yaş altındaki çocuklarda bağırsak iltihabına yol açan bir virüstür. Tüm dünyada 5 yaş altındaki çocuklar en az bir kez hastalığa yakalanmaktadır. Hastalık şiddetli ateş, ishal ve kusma ile kendini gösterir. Hastalığın bulaşma yolu oral - fekal (ağız - dışkı) yoludur. Hastalık özellikle kış ve ilkbaharda salgınlar yapar. Ancak diğer mevsimlerde de görülebilir. Çok şiddetli sıvı kaybı yaparak küçük çocukların ölümüne yol açabilir. Hastalığın kuluçka süresi 2 gün, iyileşme süresi ise yaklaşık 1 haftadır. Hastalığın belirli bir ilacı yoktur. Hastalıktan korunmak için aşı geliştirilmiştir.
büyük oğlana yaptirmistim. hastalığa yine yakalanma durumu var ama hafif atlatıyorsun.
yastıkla kalıyor canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?