2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Değişmez inşallah canım. Belli başlı dönemlerde biraz zorlanırız sonrası güzel olur diye düşünüyorum

Oh afiyet olsun hamak çok güzel içindeki bebiş daha bir güzel.
Ben alsam benim cadım da sever kesin ama evim çok küçük çok daralırız.

Çok fazla yer kaplamıyor aslında bi de hafif ben heryerde götürüyorum yanımda mutfağa odaya salona benimle beraber geziyor bence eylülde kesin sever
İnşallah düzenlerini bulurlar da annelerini de biraz olsun rahat ettirirler

Ya aynen öyle sorsan cok bilmiş ama 3 çocuk doğurdum der

Kizlar bebegin bu ara mamadan sonra gazini cikartirken her seferinde biraz kusuyor fazlasa vermiyorum 3 hafta oncesinde 120cc iciyordu bugun 120 verdim arada damla verecem diye kalanini icmedi. Neden cikartiyor moralm bozuluyor ya
Kac gnluk bebegin canm.? Benm oğlan sırf mama içiyo 120 cc terk seferde 2 saat arayla eğer gecikirse baya 150 cc. Eğer sen birde emziriyorsan az da olsa fazla geliyordur

Bebeğinde konak sikayeti olan arkadaslar valla biz ilk normal sabun ile snra dalin ile yikiyoruz cok şükür konak belirtisi dahi olmadi hic deneyin derim normal bildiginiz banyo sabunu beyaz oyle ozel birsey almadim

Aşımız vuruldu kizlar 3 tane biri verem koldan digerleri sag bacak sol bacak diye çok ağladı yavrum. Eve gelirken arabada uyudu ama evde geri uyandı az ağladı şimdi uyumaya çalışıyor bakalım. 57 cm olmus boyu 5910 kilo olmus gelişim iyi dedi bakalım.

Birde rotadan bahsetti ne için vuruluyor dedim ishal dedi anlamadim yani ishal olmasin diye mi. Vurduran arkadaslar biliyorsa ne icin ve onemi nedir.?

Kızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.

Kızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
Ben ayagımda salladığımda benimde öyle ince bi yastığım var ama ne olur ne olmaz ben alıyorum tabi baya daldıktan sonra yoksa hemen alırsam uyanıyor

Tatlılığa bak ya aferin kuzucuğa
Biz iki hamak aldık maalesef geri iade ettik beyefendi sevmedi hatta duvardan duvara salıncak yaptık onu da istemedi illa kolumuzla sallıcaz benıimki pek bi sıpa çıktı

Kızlar benim kızın kafasındaki kaşlarındaki konaklar geçmiyor ya.. Zeytinyağı da denedim hiç değişmedi.
Aynı sorun benim bebeğimde de var
mustelanin köpük şampuan ve krem seti var onu aldım bize iyi geldi canim

normal ishal değil canim. Rota virüsü özellikle 2 yaş altındaki çocuklarda bağırsak iltihabına yol açan bir virüstür. Tüm dünyada 5 yaş altındaki çocuklar en az bir kez hastalığa yakalanmaktadır. Hastalık şiddetli ateş, ishal ve kusma ile kendini gösterir. Hastalığın bulaşma yolu oral - fekal (ağız - dışkı) yoludur. Hastalık özellikle kış ve ilkbaharda salgınlar yapar. Ancak diğer mevsimlerde de görülebilir. Çok şiddetli sıvı kaybı yaparak küçük çocukların ölümüne yol açabilir. Hastalığın kuluçka süresi 2 gün, iyileşme süresi ise yaklaşık 1 haftadır. Hastalığın belirli bir ilacı yoktur. Hastalıktan korunmak için aşı geliştirilmiştir.
büyük oğlana yaptirmistim. hastalığa yine yakalanma durumu var ama hafif atlatıyorsun.

yastıkla kalıyor canim.

Canım benimki de bazen arada gazını alırken kusuyor. Bazı günler hiç kusmuyor. Ara gazı almadan önce emzik verip beklersem bir süre, sonra gazını alırsam genelde kusmuyor.
Benimde gece kusmadi sabah cikardi zeytinyagi koymustum mamaya ondan mi biraz sicak icirdim ondan mi yada yanlismi tutuyorum gaz alirken ondan mi bilemedim. Az once 135 cc verdim gazini alirkende dikkat ettim kusmadi
Meme de emiyorsa fazla geliordur belki canim8
Cekis guclerini bilemiyoruz ki
Mama 1200 normal miymis ayina gore belki o da fazladir. Ama bozma.moralini kusma gibi degil de gaz cikarirken fazlasini cikarip rahatliyordur sanirim.
Dun memedendir dedim ama gece emzirmemistim sabaha karsi olunca yine tedirgin oldum. Bakalim fazlasida olabilir dedigin gibi. Yada gazini alirken yanlis tutuyorum cunku birazda kilo aldi baski yapiyor olabilir migdesine daha dikkat edip takip edicem
Kac gnluk bebegin canm.? Benm oğlan sırf mama içiyo 120 cc terk seferde 2 saat arayla eğer gecikirse baya 150 cc. Eğer sen birde emziriyorsan az da olsa fazla geliyordur
Canim ben 3 saatte 1 135 150 cc veriyorun 150 cc yu 1 haftadir flan veriyordum 2 gundur çıkartıyor az birsey belkide fazla geliyor anlamadim. 2 saatte 1 versemde yer ama cok olur diye vermiyorum. Senin kac gunluk oldu? Benim tam 2 bucuk aylik yarin asimiz var biraz geciktirdim ben. Birde 2 saatte 1 gunde 12 kere 120 cc mi iciyor gece de mi 2 saatte 1 veriyorsun fazla değıl mi ben gece uyursa uyandirmiyorum 6 saat uyusun diyorum sonra veriyorum.
Canim ben almiyorum valla uyusunda yastik mastik nasil uyursa uyusun. Birde besledikten sonra uyutuyorum kusar diye yastigi hic almak istemiyorum. Bizim yastikta cok ince degil ama rahat ediyor demek
Daha erken degilmi kiz

Tatlılığa bak ya aferin kuzucuğa
Biz iki hamak aldık maalesef geri iade ettik beyefendi sevmedi hatta duvardan duvara salıncak yaptık onu da istemedi illa kolumuzla sallıcaz benıimki pek bi sıpa çıktı
Oyy oyy seninki pek bir nazlı çıktı anasını çok zorluyor minik bu arada silikonla emzirmeyi ne yaptın hala istemiyor mu
Oyyy yerim ben onu baya erken ama çok akıllı bi kız olacak
Bizimki de dün ayakta dururken 3-4 adım attı şaşıırdım baya erken yürürse şaşırmam

Karnına çok baskı olunca kusuyorlar geçende eşimde gazını alırken kusturmuş niye böyle oldu diyo bi de karnını omzuna koymus baya da sıkı tutmuş baskı olunca çıkarmış o da

Karnına çok baskı olunca kusuyorlar geçende eşimde gazını alırken kusturmuş niye böyle oldu diyo bi de karnını omzuna koymus baya da sıkı tutmuş baskı olunca çıkarmış o da
Bende sanirim oyle yaptim ya bir bakayim cnm daha dikkat edicem. Kizi hamaga attim bu arada yorgan koydum içine onsallah uyur

Yastikla yatiriyorum canm ben de surekli oyle kalin bir yastik degil boynunu agritacak

Hm cok sagol bilgi icin canm eşime anlatiyim bakalm aksam ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…