- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Gece ne zaman uyanirsa veriyorum uykusunu açıp karni doysun demiyorum canm ne zaman acikti o zmaan 4 saati buluyor genelde geceleri uyanmasi yine 120 cc veriyorum doyuyor ama. Gunduz 2 saate yine kendi istiyor acıkıyor aglamadigi takdirde hic bi sekilde vermiyorum. 2 saatte bir yemesine ragmen bazen nadir olarak hâlâ istiyor bi 30 cc daha veriyorum susuyo. 2 ay 2 gunluk oldu canm işte kilo alımı fazla demedi iyi gelişimi dedi. Hic emziriyor musun canm sen yoksa emmeyip sütü kesilenlerden misin ben gibi.?Benimde gece kusmadi sabah cikardi zeytinyagi koymustum mamaya ondan mi biraz sicak icirdim ondan mi yada yanlismi tutuyorum gaz alirken ondan mi bilemedim. Az once 135 cc verdim gazini alirkende dikkat ettim kusmadi
Dun memedendir dedim ama gece emzirmemistim sabaha karsi olunca yine tedirgin oldum. Bakalim fazlasida olabilir dedigin gibi. Yada gazini alirken yanlis tutuyorum cunku birazda kilo aldi baski yapiyor olabilir migdesine daha dikkat edip takip edicem
Canim ben 3 saatte 1 135 150 cc veriyorun 150 cc yu 1 haftadir flan veriyordum 2 gundur çıkartıyor az birsey belkide fazla geliyor anlamadim. 2 saatte 1 versemde yer ama cok olur diye vermiyorum. Senin kac gunluk oldu? Benim tam 2 bucuk aylik yarin asimiz var biraz geciktirdim ben. Birde 2 saatte 1 gunde 12 kere 120 cc mi iciyorgece de mi 2 saatte 1 veriyorsun fazla değıl mi ben gece uyursa uyandirmiyorum 6 saat uyusun diyorum sonra veriyorum.
Canim ben almiyorum valla uyusunda yastik mastik nasil uyursa uyusun. Birde besledikten sonra uyutuyorum kusar diye yastigi hic almak istemiyorum. Bizim yastikta cok ince degil ama rahat ediyor demek
Daha erken degilmi kiz
Memeyi koklayinca biliyor canim hic silionunada bulasmim diyorOyy oyy seninki pek bir nazlı çıktı anasını çok zorluyor minikbu arada silikonla emzirmeyi ne yaptın hala istemiyor mu
Oyyy yerim ben onubaya erken ama çok akıllı bi kız olacak
Bizimki de dün ayakta dururken 3-4 adım attı şaşıırdım baya erken yürürse şaşırmam
4.ayı doldurunca canım tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabın adı. Şuandaki uyku eğitimcilerinin kullandığı metodun temelini bu kitap oluşturuyor aslında.Hangi kitapları okudunuz acaba önerir mısınız ? Birde uyku eğitimi için 4. Aya girince mi yoksa doldurunca mi baslaniyor
Benimki balık da noldu burnumdan geldi vallahiKız zaten sen de dahil olmak üzere ilk bebeklerinin hiç böyle huyları olmadığını söylüyor herkes burada. Yani koç burcu doğurmak bu kadar zor olmamalı ya
Benimki de böyle ya çok huysuz napacaz hiç bilmiyorum 2 saattir uğraşıyorum eşim kucağında kaç kere uyuttu yatınca uyanıyor. Emzirdim ayağımda salladım yok uyuyup uyuyup uyanıyor vallahi usandım artıkTatlılığa bak ya aferin kuzucuğa
Biz iki hamak aldık maalesef geri iade ettik beyefendi sevmedi hatta duvardan duvara salıncak yaptık onu da istemedi illa kolumuzla sallıcaz benıimki pek bi sıpa çıktı
Biz 60 içiyoruz artırmıyorum emiyorsa belki o fazladır emmiyorsa da olabilir gazla Çıkarması normalKizlar bebegin bu ara mamadan sonra gazini cikartirken her seferinde biraz kusuyor fazlasa vermiyorum 3 hafta oncesinde 120cc iciyordu bugun 120 verdim arada damla verecem diye kalanini icmedi. Neden cikartiyor moralm bozuluyor ya
Kaşlarına anne sütü denedin mi benim ki öyle geçti kaşlarıKızlar benim kızın kafasındaki kaşlarındaki konaklar geçmiyor ya.. Zeytinyağı da denedim hiç değişmedi.
Ay Allahım ne bilmiş bu ya daha memeyi açmadan burun kıvırıyor deseneMemeyi koklayinca biliyor canim hic silionunada bulasmim diyoraman biberonu da bir icis icse keşke 5 dk uyuyor agliyor sonra yine iki içip uyuyor yine ayni ilk kolay olunca ikinci kök söktürdü . Ilkte bu niye ağlamıyor niye uyuyor derdik alin size sikayet mi edersiniz akilli cocukta dendi galiba
Erken erken, uygulamada da diyor bu ay böyle yapabilirmiş diye ama emeklemeye daha var.Benimde gece kusmadi sabah cikardi zeytinyagi koymustum mamaya ondan mi biraz sicak icirdim ondan mi yada yanlismi tutuyorum gaz alirken ondan mi bilemedim. Az once 135 cc verdim gazini alirkende dikkat ettim kusmadi
Dun memedendir dedim ama gece emzirmemistim sabaha karsi olunca yine tedirgin oldum. Bakalim fazlasida olabilir dedigin gibi. Yada gazini alirken yanlis tutuyorum cunku birazda kilo aldi baski yapiyor olabilir migdesine daha dikkat edip takip edicem
Canim ben 3 saatte 1 135 150 cc veriyorun 150 cc yu 1 haftadir flan veriyordum 2 gundur çıkartıyor az birsey belkide fazla geliyor anlamadim. 2 saatte 1 versemde yer ama cok olur diye vermiyorum. Senin kac gunluk oldu? Benim tam 2 bucuk aylik yarin asimiz var biraz geciktirdim ben. Birde 2 saatte 1 gunde 12 kere 120 cc mi iciyorgece de mi 2 saatte 1 veriyorsun fazla değıl mi ben gece uyursa uyandirmiyorum 6 saat uyusun diyorum sonra veriyorum.
Canim ben almiyorum valla uyusunda yastik mastik nasil uyursa uyusun. Birde besledikten sonra uyutuyorum kusar diye yastigi hic almak istemiyorum. Bizim yastikta cok ince degil ama rahat ediyor demek
Daha erken degilmi kiz
Evet eğer dik tutup ayaklarını yere koyarsan adım atabilirmiş ben denemedim hiç ama uygulama da o da yazıyordu. Sonradan unutuyorlarmış ama adımlamayı, yürümeyi öğrenirken tekrar adımlamayı öğreniyorlarmış ne garip..Oyy oyy seninki pek bir nazlı çıktı anasını çok zorluyor minikbu arada silikonla emzirmeyi ne yaptın hala istemiyor mu
Oyyy yerim ben onubaya erken ama çok akıllı bi kız olacak
Bizimki de dün ayakta dururken 3-4 adım attı şaşıırdım baya erken yürürse şaşırmam
Hadi yaa kız deneyeceğim kaşlar geçerse sütümü sağıp süt banyosu yaptırırım vallahi kafa için deKaşlarına anne sütü denedin mi benim ki öyle geçti kaşları
Ben kaşa hiçbir şey denemedim, kafaya sürdüm zeytinyağını ama geçmedi işte.. Ebrunun dediğini deneyeceğim bakalım bir..Kızlar selam. Ay bugün bebekle tek başımaydım. Annem oluyor genelde yanımda. Bugün eve gitti bir ara. Ay benim zıpır da aksine huysuz bugün. Kök söktürdü bana. Kucağımda pışpışlıyordum sakinlesin diye. Sen gel ağzımın orta yerine bi kafa atağzımda tel var. Tel dudağıma girdi sandım nasıl acıdı bunun da kafa acıdı tabi ciyak ciyak ağladı yavrum meme verdim hemen sakinledi. Şimdi uyuyor. Uyanınca banyo yapacak inşallah. Kafasındaki konaklar da geçmedi hala. Tikkabilla senin de konaklar devam herhalde. Bana da zeytinyağı fayda etmedi. Kaşları Shea yağı ile geçirmiştim. Kafasına sürmedim çok yoğun katı yağ diye. Ama gözümü kararttım artık. Kafası yağlı olsun zor arınsın önemli değil. Geçsin yeter.
Refleks oluyor onlar canim( cocuk gelisimi okurken hamile kalan bir adet benErken erken, uygulamada da diyor bu ay böyle yapabilirmiş diye ama emeklemeye daha var.
Evet eğer dik tutup ayaklarını yere koyarsan adım atabilirmiş ben denemedim hiç ama uygulama da o da yazıyordu. Sonradan unutuyorlarmış ama adımlamayı, yürümeyi öğrenirken tekrar adımlamayı öğreniyorlarmış ne garip..
Konak soyulan kabuk gibiydi dimiHadi yaa kız deneyeceğim kaşlar geçerse sütümü sağıp süt banyosu yaptırırım vallahi kafa için de
Ben kaşa hiçbir şey denemedim, kafaya sürdüm zeytinyağını ama geçmedi işte.. Ebrunun dediğini deneyeceğim bakalım bir..
Muhtemelen ikisi de aynıdır, dönüşümlü veriliyordur diye düşünüyorum. Calpol ve İbufen verirlerdi eskiden dönüşümlü kullan diye öyle bir şey mi acaba? Tekrar sor istersen. Çünkü calpol hem ağrı kesici hem ateş düşürücü. Senin ilaçlar neler?Ama ilk aşıdan snra 2 tane surup yazdilar biri agri defiler biri ateş düşürücü
Rota aşısını mutlaka yaptırın derim. Yıllar önce benim kardeşim rota virüs kapmıştı daha 9 yaşlarındaydı. Öyle basit bir ishal değil bağırsak düğümlenmesi oldu ameliyata giriyordu. Kaç doktor denedi çözemedi. Tam ameliyat için beklerlerken bir doktor daha gelmiş bir de ben deneyeyim demiş ve çözmüş. Elle bağırsak düğümlenmesine karından müdahale etmişler. Annem anlatırdı bağırmaktan morarıyordu çocuk diyordu. Ben de onları yaşadığımız için ilk çocuğumda aşıyı duyar duymaz yaptırmıştım. Şimdi de ne zaman yapılması gerekiyorsa yaptırırım. Siz de yaptırın derim. Çok zor atlatılabiliyor çünkü.Aşımız vuruldu kizlar 3 tane biri verem koldan digerleri sag bacak sol bacak diye çok ağladı yavrum. Eve gelirken arabada uyudu ama evde geri uyandı az ağladı şimdi uyumaya çalışıyor bakalım. 57 cm olmus boyu 5910 kilo olmus gelişim iyi dedi bakalım.
Birde rotadan bahsetti ne için vuruluyor dedim ishal dedi anlamadim yani ishal olmasin diye mi. Vurduran arkadaslar biliyorsa ne icin ve onemi nedir.?
Uyku için ben şimdiden rutin oluşturmaya başlayacağım. Tabi ki günü gününü tutmayacak ama ne kadar alışırsa kar kardır. Mesela dün, gece uykusundan önce banyo+beslenme+ kitap okuma yaptık. Sonra uykuya daldı 9 buçukta.. Tabi dün yazmıştım alttaki insandışı varlıklar yüzünden uyandı ve 12ye dek uyumadı. Kitap için de henüz erken gibi ama başta ağlasa da sakinleştirip tekrar denedim. Beşiğine yatırdım kitabı onun göreceği gibi açtım, sayfaları inceledi biraz.. Ben de tonlamalarımda inişler çıkışlar yaptım okurken.. Yarısına kadar gayet güzel dinledi , sonrasını hızlandırıp bitirdimarkadaslar
Refleks oluyor onlar canim( cocuk gelisimi okurken hamile kalan bir adet ben)
Emekleme de adimlama da gececek ama tabi ilerde bilincli yapacaklarmis..
O zamanlar hemen gelir mi ki..
Hic uyumuyor bu Güneş hanim gunduzleri.
napicaz ya. Nasil uyutucaz..
Evet kabuk gibi.. Benim kaşlardaki belli de kafadaki normalde görünmüyor, yıkanınca full çıkıyor ortayaKonak soyulan kabuk gibiydi dimi
Arkasinda var benim dd
Bir de kirmizi sivilceler var kafasinda ys nokta nokta
Sampuandan mi dalin.
Yoksa sicaktan mi.
Yuzundeki sivilcelere de anneden gecen hormonlar sebep olurmus, osman gonulal 2. Ay videosunda soyluyor..
Her gun yikiyorsunuz dimi kizlar.
Dun yikanmadi. Kendim tek yikarken bogulcak gibi oldu. Esimi beklicem mecbur..
Hangi uygulama bu? Güzel mi?Erken erken, uygulamada da diyor bu ay böyle yapabilirmiş diye ama emeklemeye daha var.
Evet eğer dik tutup ayaklarını yere koyarsan adım atabilirmiş ben denemedim hiç ama uygulama da o da yazıyordu. Sonradan unutuyorlarmış ama adımlamayı, yürümeyi öğrenirken tekrar adımlamayı öğreniyorlarmış ne garip..
Kitap guzel fikirmis.erken olşa da resimĺere bakar dedigin gibi.Uyku için ben şimdiden rutin oluşturmaya başlayacağım. Tabi ki günü gününü tutmayacak ama ne kadar alışırsa kar kardır. Mesela dün, gece uykusundan önce banyo+beslenme+ kitap okuma yaptık. Sonra uykuya daldı 9 buçukta.. Tabi dün yazmıştım alttaki insandışı varlıklar yüzünden uyandı ve 12ye dek uyumadı. Kitap için de henüz erken gibi ama başta ağlasa da sakinleştirip tekrar denedim. Beşiğine yatırdım kitabı onun göreceği gibi açtım, sayfaları inceledi biraz.. Ben de tonlamalarımda inişler çıkışlar yaptım okurken.. Yarısına kadar gayet güzel dinledi , sonrasını hızlandırıp bitirdimSonra kucağıma almadan beşikte uykuya daldı. Bu akşam da deneyeceğim bakalım.
Evet kabuk gibi.. Benim kaşlardaki belli de kafadaki normalde görünmüyor, yıkanınca full çıkıyor ortayaBiz eşimle her gün yıkıyoruz.
Ben hava güzelse her gün eğer biraz serinlerse gün aşırı yıkıyorum.Konak soyulan kabuk gibiydi dimi
Arkasinda var benim dd
Bir de kirmizi sivilceler var kafasinda ys nokta nokta
Sampuandan mi dalin.
Yoksa sicaktan mi.
Yuzundeki sivilcelere de anneden gecen hormonlar sebep olurmus, osman gonulal 2. Ay videosunda soyluyor..
Her gun yikiyorsunuz dimi kizlar.
Dun yikanmadi. Kendim tek yikarken bogulcak gibi oldu. Esimi beklicem mecbur..
Ben yüzü yere bakacak şekilde bir elimle kollarının altından tutup diğer elimle tasa su alıp kafasından suyu döküyorum. Sonra yüzünü suyu döktüğüm elimle hemen bir siliyorum. Suyu biraz hızlıca döküyorum ki hemen nefes alsın. Yavaş yavaş dökersem nefes almakta zorlanır. Böyle tek başıma yıkamak istediğim zaman yıkayabilme yönünden kolay oluyor. Yoksa yıkamak için sürekli birini beklemek zor oluyor.Kitap guzel fikirmis.erken olşa da resimĺere bakar dedigin gibi.
Oyuncaklari da incelemeye basladi cunku hafiften.
Insallah ceneleri kapanir alttakilerin de rahat edersiniz.
Benim de yikamam lazim her gun rahatlar. Terlemis bile yavrum kokmus mis mis
Yarin belki disari cikariz ama nereye gidilecek ki virus tekrar artista zaten.
Suan iki kere emdi uyudu kucagimda
Koyucam besigibe uyanacak.. sabahtir hic uyumadi.. buyuk çocuum da ilgi bekliyor. Ne yapsam, nasil yapsam sasirdim..
Kafasini yikamayi beceremioruz sen nasil yapiosu kafasini yuzunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?