- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Calpol ve minoset canmMuhtemelen ikisi de aynıdır, dönüşümlü veriliyordur diye düşünüyorum. Calpol ve İbufen verirlerdi eskiden dönüşümlü kullan diye öyle bir şey mi acaba? Tekrar sor istersen. Çünkü calpol hem ağrı kesici hem ateş düşürücü. Senin ilaçlar neler?
Hic duymamistik canm ya annemler vs de bilmiyomus hiç eskilerde oyle bu hastalik yok muydu yeni çıkan bi rahatsizlik mi ki acabaRota aşısını mutlaka yaptırın derim. Yıllar önce benim kardeşim rota virüs kapmıştı daha 9 yaşlarındaydı. Öyle basit bir ishal değil bağırsak düğümlenmesi oldu ameliyata giriyordu. Kaç doktor denedi çözemedi. Tam ameliyat için beklerlerken bir doktor daha gelmiş bir de ben deneyeyim demiş ve çözmüş. Elle bağırsak düğümlenmesine karından müdahale etmişler. Annem anlatırdı bağırmaktan morarıyordu çocuk diyordu. Ben de onları yaşadığımız için ilk çocuğumda aşıyı duyar duymaz yaptırmıştım. Şimdi de ne zaman yapılması gerekiyorsa yaptırırım. Siz de yaptırın derim. Çok zor atlatılabiliyor çünkü.
ya cnm benim bebek ilk gunler ememedi sagdim.silikon uc denedimn3. Hafta emdi derken sutum azaldi doyurmuyor onu malesefGece ne zaman uyanirsa veriyorum uykusunu açıp karni doysun demiyorum canm ne zaman acikti o zmaan 4 saati buluyor genelde geceleri uyanmasi yine 120 cc veriyorum doyuyor ama. Gunduz 2 saate yine kendi istiyor acıkıyor aglamadigi takdirde hic bi sekilde vermiyorum. 2 saatte bir yemesine ragmen bazen nadir olarak hâlâ istiyor bi 30 cc daha veriyorum susuyo. 2 ay 2 gunluk oldu canm işte kilo alımı fazla demedi iyi gelişimi dedi. Hic emziriyor musun canm sen yoksa emmeyip sütü kesilenlerden misin ben gibi.?
Evet daha dikkatli tutuyorum 135 cc verdim olmadi cok sukurBiz 60 içiyoruz artırmıyorum emiyorsa belki o fazladır emmiyorsa da olabilir gazla Çıkarması normal
Canım 2 uygulama kullanıyorum. Happykids ve Bebek bakımı.. 2.sini daha bir seviyorum. Çok bilgilendirici yazılar var içinde.. Ayrıca beziydi, emmesiydi, uyumasıydı hepsini kaydediyorum. İstatistikleri görüyorum.Hangi uygulama bu? Güzel mi?
Valla biz yüzüstü hiç çeviremedik yıkarken, korkuyorum ben başına bişi olur diye.. Eşim avucuyla başını alttan tutuyor baş parmağı ve serçe parmağıyla kulaklarını tıkıyor ben su döküyorum. Bir elimle de burnunu sıkıyorum su kaçmasın diye..Kitap guzel fikirmis.erken olşa da resimĺere bakar dedigin gibi.
Oyuncaklari da incelemeye basladi cunku hafiften.
Insallah ceneleri kapanir alttakilerin de rahat edersiniz.
Benim de yikamam lazim her gun rahatlar. Terlemis bile yavrum kokmus mis mis
Yarin belki disari cikariz ama nereye gidilecek ki virus tekrar artista zaten.
Suan iki kere emdi uyudu kucagimda
Koyucam besigibe uyanacak.. sabahtir hic uyumadi.. buyuk çocuum da ilgi bekliyor. Ne yapsam, nasil yapsam sasirdim..
Kafasini yikamayi beceremioruz sen nasil yapiosu kafasini yuzunu.
Ben doğduğundan beri gösteriyorum o kartlarıKızlar doktorumuz bebeğe siyah beyaz zeka kartları al demişti. Aldık gösteriyoruz hergün, kafasını sağa sola çeviriyor kartları takip ediyor hergün ders çalışıyoruzilk 4 ay siyah beyazı görüyormuş sonra kırmızı rengi de görüyormuş Şundan aldım
Kızlar bebişlerinizin gözleri ne alemde? Rengi değişen oldu mu? Ona göre ümitlenicem çünkü
Canım 2 uygulama kullanıyorum. Happykids ve Bebek bakımı.. 2.sini daha bir seviyorum. Çok bilgilendirici yazılar var içinde.. Ayrıca beziydi, emmesiydi, uyumasıydı hepsini kaydediyorum. İstatistikleri görüyorum.
Valla biz yüzüstü hiç çeviremedik yıkarken, korkuyorum ben başına bişi olur diye.. Eşim avucuyla başını alttan tutuyor baş parmağı ve serçe parmağıyla kulaklarını tıkıyor ben su döküyorum. Bir elimle de burnunu sıkıyorum su kaçmasın diye..
Ben doğduğundan beri gösteriyorum o kartlarıÇok inceliyor. Şimdi de 2 gündür hayvan seslerini anlatıyorum bayılıyor, gül gül ölüyor Eşim at sesini çok komik çıkarıyor, kızımın favorisi o
Benim kardeşim 9 yaşlarındaydı olduğunda o zaman aşısı falan yoktu herhalde bilemiyorum. Şu an 29 yaşında çünkü 20 yıl öncesiydi. Belki aşısı sonra bulunmuştur. Ben hastalığı bizzat yakınımda görünce hiç düşünmeden yaptırdım.Hic duymamistik canm ya annemler vs de bilmiyomus hiç eskilerde oyle bu hastalik yok muydu yeni çıkan bi rahatsizlik mi ki acaba
Ahaha çok iyiCanım 2 uygulama kullanıyorum. Happykids ve Bebek bakımı.. 2.sini daha bir seviyorum. Çok bilgilendirici yazılar var içinde.. Ayrıca beziydi, emmesiydi, uyumasıydı hepsini kaydediyorum. İstatistikleri görüyorum.
Valla biz yüzüstü hiç çeviremedik yıkarken, korkuyorum ben başına bişi olur diye.. Eşim avucuyla başını alttan tutuyor baş parmağı ve serçe parmağıyla kulaklarını tıkıyor ben su döküyorum. Bir elimle de burnunu sıkıyorum su kaçmasın diye..
Ben doğduğundan beri gösteriyorum o kartlarıÇok inceliyor. Şimdi de 2 gündür hayvan seslerini anlatıyorum bayılıyor, gül gül ölüyor Eşim at sesini çok komik çıkarıyor, kızımın favorisi o
İkisi de aynı sanıyorum. Minosete mi sadece ağrı kesici dedi. Tekrar sor istersen çünkü minoseti ateş düşürücü olarak da veriyorlar. Şurup olarak hiç kullanmadım ama en azından hapının öyle olduğunu biliyorum.Calpol ve minoset canm
Bende emzirdim sandım snra sarılık korkup mama verdik biberonla bi de tutamadi beni silikon uc da aldim yine olmadi eds sistemi de denedim yine olmadi sagdim verdim çekildi iyice simdi sütüm hiç yokya cnm benim bebek ilk gunler ememedi sagdim.silikon uc denedimn3. Hafta emdi derken sutum azaldi doyurmuyor onu malesef
Evet daha dikkatli tutuyorum 135 cc verdim olmadi cok sukur
Eşime dedim de yaptiralim dedi direk. Demek ki bence bilmiyorlardı cnm ya eskiden hic biseyi anlamiyolarmis yaBenim kardeşim 9 yaşlarındaydı olduğunda o zaman aşısı falan yoktu herhalde bilemiyorum. Şu an 29 yaşında çünkü 20 yıl öncesiydi. Belki aşısı sonra bulunmuştur. Ben hastalığı bizzat yakınımda görünce hiç düşünmeden yaptırdım.
Valla bilmiyorum canm da eger ates cikarsa sadece calpol veririm oyle dedi bu sefer ilk asida niye yazdi anlamadim ama. Baktim ateş düşmüyor arayip sorarım minoseti veriyim mi diyeİkisi de aynı sanıyorum. Minosete mi sadece ağrı kesici dedi. Tekrar sor istersen çünkü minoseti ateş düşürücü olarak da veriyorlar. Şurup olarak hiç kullanmadım ama en azından hapının öyle olduğunu biliyorum.
Benimkide öyle. Maviş olarak kaldı annem koyu olmaz en fazla ela olur dönersede diyor.Bizimki daha değişmedi canım.
Sesli gülmeye başladı mı?
Benimkide öyle. Maviş olarak kaldı annem koyu olmaz en fazla ela olur dönersede diyor.
Ses çıkıyor bazen ama öyle cıvıldak bir ses yok dahaBizimki daha değişmedi canım.
Sesli gülmeye başladı mı?
Yeşilimsi gibi bizimki.. Lacivert değil artık...Kızlar bebişlerinizin gözleri ne alemde? Rengi değişen oldu mu? Ona göre ümitlenicem çünkü
Ay hadi inşallahOyy yesinler yaa. Aynen bu saatten sonra değişmez diyor benim annemde ama bakalım
Demek ki dönecekse dönüyor bu zamana kadarYeşilimsi gibi bizimki.. Lacivert değil artık...
Ben direkt reflü yastığında sallıyorum. Biri doğum yapicam ilk ne alayım dese reflü yastığı derim vallaKızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?