2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Calpol ve minoset canm

Hic duymamistik canm ya annemler vs de bilmiyomus hiç eskilerde oyle bu hastalik yok muydu yeni çıkan bi rahatsizlik mi ki acaba

ya cnm benim bebek ilk gunler ememedi sagdim.silikon uc denedimn3. Hafta emdi derken sutum azaldi doyurmuyor onu malesef
Biz 60 içiyoruz artırmıyorum emiyorsa belki o fazladır emmiyorsa da olabilir gazla Çıkarması normal
Evet daha dikkatli tutuyorum 135 cc verdim olmadi cok sukur

Hangi uygulama bu? Güzel mi?
Canım 2 uygulama kullanıyorum. Happykids ve Bebek bakımı.. 2.sini daha bir seviyorum. Çok bilgilendirici yazılar var içinde.. Ayrıca beziydi, emmesiydi, uyumasıydı hepsini kaydediyorum. İstatistikleri görüyorum.
Valla biz yüzüstü hiç çeviremedik yıkarken, korkuyorum ben başına bişi olur diye.. Eşim avucuyla başını alttan tutuyor baş parmağı ve serçe parmağıyla kulaklarını tıkıyor ben su döküyorum. Bir elimle de burnunu sıkıyorum su kaçmasın diye..
Ben doğduğundan beri gösteriyorum o kartları Çok inceliyor. Şimdi de 2 gündür hayvan seslerini anlatıyorum bayılıyor, gül gül ölüyor Eşim at sesini çok komik çıkarıyor, kızımın favorisi o

Kızlar bebişlerinizin gözleri ne alemde? Rengi değişen oldu mu? Ona göre ümitlenicem çünkü

Bizimki daha değişmedi canım.

Sesli gülmeye başladı mı?

Hic duymamistik canm ya annemler vs de bilmiyomus hiç eskilerde oyle bu hastalik yok muydu yeni çıkan bi rahatsizlik mi ki acaba
Benim kardeşim 9 yaşlarındaydı olduğunda o zaman aşısı falan yoktu herhalde bilemiyorum. Şu an 29 yaşında çünkü 20 yıl öncesiydi. Belki aşısı sonra bulunmuştur. Ben hastalığı bizzat yakınımda görünce hiç düşünmeden yaptırdım.

Ahaha çok iyi ben de yatağının kenarına dizdim uyanınca şaşkın şaşkın bakıyor

ya cnm benim bebek ilk gunler ememedi sagdim.silikon uc denedimn3. Hafta emdi derken sutum azaldi doyurmuyor onu malesef

Evet daha dikkatli tutuyorum 135 cc verdim olmadi cok sukur
Bende emzirdim sandım snra sarılık korkup mama verdik biberonla bi de tutamadi beni silikon uc da aldim yine olmadi eds sistemi de denedim yine olmadi sagdim verdim çekildi iyice simdi sütüm hiç yok

Eşime dedim de yaptiralim dedi direk. Demek ki bence bilmiyorlardı cnm ya eskiden hic biseyi anlamiyolarmis ya

Valla bilmiyorum canm da eger ates cikarsa sadece calpol veririm oyle dedi bu sefer ilk asida niye yazdi anlamadim ama. Baktim ateş düşmüyor arayip sorarım minoseti veriyim mi diye

Birde motillium kullanan arkadaşlar vardı burda. Günde kaç tane alıyorsunuz?

Kızlar bebeğini ayağında sallayanlara bir sorum var. Uyuduktan sonra yastığı alıyor musunuz? Benimki sanki yastıkla yatmayı seviyor gibi ya almazsam sorun olur mu? İncecik bir şey zaten.
Ben direkt reflü yastığında sallıyorum. Biri doğum yapicam ilk ne alayım dese reflü yastığı derim valla

agacsizkoalaa Valla ben rengini anlayamıyorum desem başından beri dedim herhalde kahverengi o zaman ama babam yeşil çizgiler var içinde ela olabilir diyor. Annem ela babam yeşil gözlü ve ben kahverengi olmuşum nasıl becerdiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…