2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ses çıkıyor bazen ama öyle cıvıldak bir ses yok daha Gözler çizgi haline geliyor ağız full açık gülüyor. Görüntü var ses yok çoğunlukla
Ya o halleri çok tatlı oluyor bugün ağzını açtı ses yok. Babam bişey dicek herhalde ama toparlayamadi diyor

Ay hadi inşallah ❤ değişmesin böyle çok tatlı maviş

Demek ki dönecekse dönüyor bu zamana kadar
Son zamanlarda eşime de bana da yeşil gibi geliyor ama net de değil yani.. Geçen kayınvalidem de bunun gözleri yeşil dedi. Eğer öyleyse bana çeken tek yeri kafa şekli olmayacak
Ya o halleri çok tatlı oluyor bugün ağzını açtı ses yok. Babam bişey dicek herhalde ama toparlayamadi diyor
Aynen ya, hele de ona karşı konuşursam muhabbet eder gibi ağzını açıyor sanki bir şey diyecek gibi..

Genelde koyu ise doğduğunda koyu gidiyormuş herkes öyle diyor. Ama yeşil çizgiler varsa ela olabilir bizde de durum şöyle annem kahve babam mavi. Biz 3 kardeş kahve. Ablamın ikizleri mavi, benim kız mavi abimin kızları kahve musluk problemi gibi
Hadi inşallah sana çeker yemyeşil gözleri olur

Kizlar benim bebegim gunduz uyumuyor ya gun boyu uyutmaya calisiyorum butu isi gucu biraktim yemekmis evmis hic birsey yapamiyorum 10 dk uyuyor gozler aciliyor aksama dogruda huzursuzlaniyor tabi simdi kucagimda uyudu biraktigim an uyaniyor napacagimi bilemedim ya. Gece yanimda yatiyor esim diger odaya gecti.sizinkiler nasil benim gibi olan var mi 2 bucuk aylik olduk duzelecegi yerde bozuluyor ayarlari

Bugün dışarıya cikardik uyur diye gozler acik heryere bakiyor. Sadece 1 bucuk saat dolasdiysak 20 dk uydurmuştur. Kendi yorgunlugumuda gectim üzülüyorum bebek icin uyku cok onemli nasil bu kadar ayakta kalabiliyor

Biz de oyleyiz. Hele de bugun
Suan kolumda bakalim nolacak.
Neden bilmiorum

Birde motillium kullanan arkadaşlar vardı burda. Günde kaç tane alıyorsunuz?
İlk üç gün 3 kere 1 er tane aldım sonra 3 kere 2 şer tane
Benimki de öyleydi youtube daki pış pış ve süpürge sesi olan videoyla 2 gündür uyuyor yerinde. Bi de kollarını sıkıştırıp gözüne tülbent örtüp ağzına emzik veriyorum.

Benim oğlum da gündüz neredeyse hiç uyumuyor. On onbeş dakikalık sızmaları saymazsak onlar da bir iki kere. Gece ben de yanımda yatırırsam daha tam uyanamadan kıpırdandığında hemen altını alıp yatarak emzirirsem fazla ayılamadan geri uyuduğu oluyor. Öyle olunca çok rahat ediyorum. En azından iki uyku arası birleşip tek uyku gibi olunca çok iyi geliyor bana da. Ama bu kadar küçük çocuğun gündüz uyumaması bana da anormal geliyor. Deniyorum ama her uyuttuğumda yatağa bırakır bırakmaz uyanıyor. Kucağımda veya ayağımda tutarsam en az bir saat uyuyor. bazen çocuk uykusunu alsın diye ayağımdan hiç bırakmadan ayağımda uyutuyorum kıpırdandıkça hafif sallıyorum. Ben de biraz dinlenmiş oluyorum. Ama işler olduğu gibi kalıyor.

Kızlar gündüz uykusu bizde de sorunlu. Bugün mesela sıpam o kadar yoruldu ama yok akşam olmadan uyumadı resmen ya. Şu küçük beşik çok işe yaradı o olmasa uyku yüzü görmeyecek temelli. Kilo alamayacak diye korkuyorum zaten sinirdayiz.

teyzeleri biz bugun aşı olduk
aşı konusunda aslında çok nettim ben.yani aşı olmadan hiç olur mu deyip aşı karşıtlarını da ayıplardım.ama alerjiyi araştırırken aşıların yan etki ve zararlarına denk geldim...
o günden beri içim içimi kemiriyor...

bugün aşıyi yaptirmaya 3 kere gittim.ilk ikisinde iki ayrı defa ilaćlamaya denk geldim.3. defa da yağmur yağıyordu.içimden bunlar işaret mi yaptirmasam mi diye gecti ne yalan soyleyim neyse aşımızı olduk.ben kızım canım kızım özür dilerim senden dedim..ebe de aa bak bir de özür diliyor dedi.ben de özür dileyeceğim tabiki çünkü ne olduğunu bilmedigim birşeyi çocuga enjekte ediyoruz dedim.hayir bu aşılar bu hastalık zamanında bile onemli dedi gecti gitti.eve gelene kadar özür diledim.epey uyudu bende bısey oldu sandim.gozunu bile acamadi yavrum.sonra uyandı ve şu an da da uyuyamiyor huzursuz hep bacağimda
oglumun tum aşıları tam.eksiksiz yapptirdim.
ama nedense icime kurt düştü.bilen birileri beni aydinlatsin lütfen..viruslerin tam ayiklanamadigi bazen farkli viruslerin de beraberinde enjekte edildigi maymun tavuk domuz gibi hayvanlarrin dna sinin da karistigi yaziyor nette.beraberinde olusan toksinlerin kanser otizm alerji gibi sonuclar doğurduğu yaziyor...uzuldum korktum..lutfen bilen varsa yazsin.

Benim oglumda öyle canm cok kisa uykuları var uyku denirse tabi bugun video cektim cocuk uykuya daldi güya bir gözünü aciyor sonra iki gözünü açıyor ama uyuyor 5 dk sonra uyaniyor şaştım kaldım akşam oldu mu büyük mesai başlıyor aglamalar kolda sallamalar saatlerce .. hamilelikle iki kalca kemigi üstünde ağrı olustu ve yapıştı üstüme ama nasil bir ağrı . Dün aksam geceye kadar cocugu salladik artık belimin ağrısından kivrandim yatamadim . Önceden niye böyle bu cocuk der bunalirdim ama artik normal karşılıyorum gecicek elbet diyorum sende yardim al esinden fazla yorup fazla bunaltiyorsun kendini baharcim .
Ama eşim evde oldugundan bazen besigin basinda o oluyor . Bence esini diger odada yatirma bebegi bir kalkışta o beslesin sallasın sende biraz dinlenirsin

Son düzenleme:
Saat başı uyanmalarımız başladı. Tamam sabrediyorsun ama gerçekten sersem gibi oluyorsun ve bunalıyorsun. Bugün birde doktora gidicez göbeği yakılacak. Çocuk cerrahı bulamadık genel cerraha gidicez. Gitmişken çocuk doktoruna görünüp uyumadığından bahsetsem bana güler mi acaba?

Canim esime hic guvenmiyorum ya yanimizdayken alarma bile uyanmiyor seslenince bile kalkmiyor ise gidecek diye bende git diger odada yat dedim cunku iyice benim sinirlerimi bozuyor. Dun de getirmis 10 lt sut almis yogurt yapmak için ben yapicam diyor sonra sutler ocaga tasiyir flan allahtan dun biraz ilgilendimde ortalik kirlenmedi gece de nasil mayaladi bilmiyorum. Evde duruncada boyle seylere sarıyor gecen kadayif dolmasi yapacakmış her tarafi mahfetti birde guzel yapsa icim yanmayacak oyun oynuyor mutfakta artik kendi haline saldim bende. He hakkini yemeyeyim onu getir bunu yap sunu yap dediğimde yapiyor:)

Bence sor canım doktora. Onun da ilk soracağı şeylerden biri oda sıcaklığı nemi ve kıyafetleri olur bence. Benim bebek de saat başı uyandırdı. İçeriyi serinletip zıbınla yatırdığımdan beri düzeldi sanki.

Kızlar iyi geceler daha doğrusu günaydın bizim aşerjimiz yine nüksetti. Bebeğim öyle huzursuz ki deli deli kendini sağa sola vuruyor. Yüzü de bir anda kızarmaya başladı yine. Sanırım bu sefer sorumlu alerjeni buldum. Dana eti hayatımdan dana etini çıkarıyorum bu günden itibaren. Büyük ihtimalle bu yüzden çünkü en son kıymalı yemek yedim. Bir önce nüksettiğinde lahmacun yemiştim. İlk defa olduğunda bayramdı ve eşim kavurmalık et almıştı. İnşallah bulmuşumdur ya

Ayy ayni cnm ya kollarini sarinca birde gozunu ortunce biraz yatiyor.sapkada istemiyor gozunu ortuncede korkuyorum surekli basinda durmak gerekiyor kollar yine ayni sekil.benimkinin kollar hep yukariya gidiyor agzina ceker orruyu flan diye tedirgin oluyorum. Ne cins bebe cikti bunlar
Ya aynen ufak bebek icin normal degil gibi geliyor. Bazen daralıyorum aglayinca flan kendime engel olamiyorum 2 aylik bebege kizilirmi ya, ama yapiyorum
Bende gittigimde soracam cok yoruldum artik

Eklentiler

• 1592274610015812338057.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 56
Canım kuzenimin bebeğinde alerjendi çoklu gıda alerjisi vardı çok sıkı diyet yapıyordu dana eti de yasaktı bugün bebek yine kızarmış falan doktor demiş ki bir yerde kaçak var olamaz demiş harfiyen herşeyi uyguluyorum sonra bulmuşlar ki kuzu kıyma çektirdikleri kasapta onlardan önce dana eti çekilmiş ondan kalan şeyler karışmış o bile etki etmiş anlayacağın bir süre yeme bakalım ondanmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…