Ya o halleri çok tatlı oluyorSes çıkıyor bazen ama öyle cıvıldak bir ses yok dahaGözler çizgi haline geliyor ağız full açık gülüyor. Görüntü var ses yok çoğunlukla
Son zamanlarda eşime de bana da yeşil gibi geliyor ama net de değil yani.. Geçen kayınvalidem de bunun gözleri yeşil dedi. Eğer öyleyse bana çeken tek yeri kafa şekli olmayacakAy hadi inşallah ❤ değişmesin böyle çok tatlı maviş
Demek ki dönecekse dönüyor bu zamana kadar
Aynen ya, hele de ona karşı konuşursam muhabbet eder gibi ağzını açıyor sanki bir şey diyecek gibi..Ya o halleri çok tatlı oluyorbugün ağzını açtı ses yok. Babam bişey dicek herhalde ama toparlayamadi diyor
Ben direkt reflü yastığında sallıyorum. Biri doğum yapicam ilk ne alayım dese reflü yastığı derim valla
Genelde koyu ise doğduğunda koyu gidiyormuş herkes öyle diyor. Ama yeşil çizgiler varsa ela olabiliragacsizkoalaa Valla ben rengini anlayamıyorum desem başından beri dedim herhalde kahverengi o zaman ama babam yeşil çizgiler var içinde ela olabilir diyor. Annem ela babam yeşil gözlü ve ben kahverengi olmuşum nasıl becerdiysem
Hadi inşallah sana çeker yemyeşil gözleri olurSon zamanlarda eşime de bana da yeşil gibi geliyor ama net de değil yani.. Geçen kayınvalidem de bunun gözleri yeşil dedi. Eğer öyleyse bana çeken tek yeri kafa şekli olmayacak
Aynen ya, hele de ona karşı konuşursam muhabbet eder gibi ağzını açıyor sanki bir şey diyecek gibi..
Biz de oyleyiz. Hele de bugunKizlar benim bebegim gunduz uyumuyor ya gun boyu uyutmaya calisiyorum butu isi gucu biraktim yemekmis evmis hic birsey yapamiyorum 10 dk uyuyor gozler aciliyor aksama dogruda huzursuzlaniyor tabi simdi kucagimda uyudu biraktigim an uyaniyor napacagimi bilemedim ya. Gece yanimda yatiyor esim diger odaya gecti.sizinkiler nasil benim gibi olan var mi 2 bucuk aylik olduk duzelecegi yerde bozuluyor ayarlari
İlk üç gün 3 kere 1 er tane aldım sonra 3 kere 2 şer taneBirde motillium kullanan arkadaşlar vardı burda. Günde kaç tane alıyorsunuz?
Benimki de öyleydi youtube daki pış pış ve süpürge sesi olan videoyla 2 gündür uyuyor yerinde. Bi de kollarını sıkıştırıp gözüne tülbent örtüp ağzına emzik veriyorum.Kizlar benim bebegim gunduz uyumuyor ya gun boyu uyutmaya calisiyorum butu isi gucu biraktim yemekmis evmis hic birsey yapamiyorum 10 dk uyuyor gozler aciliyor aksama dogruda huzursuzlaniyor tabi simdi kucagimda uyudu biraktigim an uyaniyor napacagimi bilemedim ya. Gece yanimda yatiyor esim diger odaya gecti.sizinkiler nasil benim gibi olan var mi 2 bucuk aylik olduk duzelecegi yerde bozuluyor ayarlari
Bizde de son durum bu merakla bekliyoruz değişecek mi diyeKızlar bebişlerinizin gözleri ne alemde? Rengi değişen oldu mu? Ona göre ümitlenicem çünkü
Benim oğlum da gündüz neredeyse hiç uyumuyor. On onbeş dakikalık sızmaları saymazsak onlar da bir iki kere. Gece ben de yanımda yatırırsam daha tam uyanamadan kıpırdandığında hemen altını alıp yatarak emzirirsem fazla ayılamadan geri uyuduğu oluyor. Öyle olunca çok rahat ediyorum. En azından iki uyku arası birleşip tek uyku gibi olunca çok iyi geliyor bana da. Ama bu kadar küçük çocuğun gündüz uyumaması bana da anormal geliyor. Deniyorum ama her uyuttuğumda yatağa bırakır bırakmaz uyanıyor. Kucağımda veya ayağımda tutarsam en az bir saat uyuyor. bazen çocuk uykusunu alsın diye ayağımdan hiç bırakmadan ayağımda uyutuyorum kıpırdandıkça hafif sallıyorum. Ben de biraz dinlenmiş oluyorum. Ama işler olduğu gibi kalıyor.Kizlar benim bebegim gunduz uyumuyor ya gun boyu uyutmaya calisiyorum butu isi gucu biraktim yemekmis evmis hic birsey yapamiyorum 10 dk uyuyor gozler aciliyor aksama dogruda huzursuzlaniyor tabi simdi kucagimda uyudu biraktigim an uyaniyor napacagimi bilemedim ya. Gece yanimda yatiyor esim diger odaya gecti.sizinkiler nasil benim gibi olan var mi 2 bucuk aylik olduk duzelecegi yerde bozuluyor ayarlari
Benim oglumda öyle canm cok kisa uykuları var uyku denirse tabi bugun video cektim cocuk uykuya daldi güya bir gözünü aciyor sonra iki gözünü açıyor ama uyuyor 5 dk sonra uyaniyorKizlar benim bebegim gunduz uyumuyor ya gun boyu uyutmaya calisiyorum butu isi gucu biraktim yemekmis evmis hic birsey yapamiyorum 10 dk uyuyor gozler aciliyor aksama dogruda huzursuzlaniyor tabi simdi kucagimda uyudu biraktigim an uyaniyor napacagimi bilemedim ya. Gece yanimda yatiyor esim diger odaya gecti.sizinkiler nasil benim gibi olan var mi 2 bucuk aylik olduk duzelecegi yerde bozuluyor ayarlari
Oyy maşallahBizde de son durum bu merakla bekliyoruz değişecek mi diye
Canim esime hic guvenmiyorum ya yanimizdayken alarma bile uyanmiyor seslenince bile kalkmiyor ise gidecek diye bende git diger odada yat dedim cunku iyice benim sinirlerimi bozuyor. Dun de getirmis 10 lt sut almis yogurt yapmak için ben yapicam diyor sonra sutler ocaga tasiyir flan allahtan dun biraz ilgilendimde ortalik kirlenmedi gece de nasil mayaladi bilmiyorum. Evde duruncada boyle seylere sarıyor gecen kadayif dolmasi yapacakmış her tarafi mahfetti birde guzel yapsa icim yanmayacak oyun oynuyor mutfakta artik kendi haline saldim bende. He hakkini yemeyeyim onu getir bunu yap sunu yap dediğimde yapiyor:)Benim oglumda öyle canm cok kisa uykuları var uyku denirse tabi bugun video cektim cocuk uykuya daldi güya bir gözünü aciyor sonra iki gözünü açıyor ama uyuyor 5 dk sonra uyaniyorşaştım kaldım akşam oldu mu büyük mesai başlıyor aglamalar kolda sallamalar saatlerce .. hamilelikle iki kalca kemigi üstünde ağrı olustu ve yapıştı üstüme ama nasil bir ağrı . Dün aksam geceye kadar cocugu salladik artık belimin ağrısından kivrandim yatamadim . Önceden niye böyle bu cocuk der bunalirdim ama artik normal karşılıyorum gecicek elbet diyorum sende yardim al esinden fazla yorup fazla bunaltiyorsun kendini baharcim .
Ama eşim evde oldugundan bazen besigin basinda o oluyor . Bence esini diger odada yatirma bebegi bir kalkışta o beslesin sallasın sende biraz dinlenirsin
Bence sor canım doktora. Onun da ilk soracağı şeylerden biri oda sıcaklığı nemi ve kıyafetleri olur bence. Benim bebek de saat başı uyandırdı. İçeriyi serinletip zıbınla yatırdığımdan beri düzeldi sanki.Saat başı uyanmalarımız başladı. Tamam sabrediyorsun ama gerçekten sersem gibi oluyorsun ve bunalıyorsun. Bugün birde doktora gidicez göbeği yakılacak. Çocuk cerrahı bulamadık genel cerraha gidicez. Gitmişken çocuk doktoruna görünüp uyumadığından bahsetsem bana güler mi acaba?
Ayy ayni cnm ya kollarini sarinca birde gozunu ortunce biraz yatiyor.sapkada istemiyor gozunu ortuncede korkuyorum surekli basinda durmak gerekiyor kollar yine ayni sekil.benimkinin kollar hep yukariya gidiyor agzina ceker orruyu flan diye tedirgin oluyorum. Ne cins bebe cikti bunlarİlk üç gün 3 kere 1 er tane aldım sonra 3 kere 2 şer tane
Benimki de öyleydi youtube daki pış pış ve süpürge sesi olan videoyla 2 gündür uyuyor yerinde. Bi de kollarını sıkıştırıp gözüne tülbent örtüp ağzına emzik veriyorum.
Ya aynen ufak bebek icin normal degil gibi geliyor. Bazen daralıyorum aglayinca flan kendime engel olamiyorum 2 aylik bebege kizilirmi ya, ama yapiyorumBenim oğlum da gündüz neredeyse hiç uyumuyor. On onbeş dakikalık sızmaları saymazsak onlar da bir iki kere. Gece ben de yanımda yatırırsam daha tam uyanamadan kıpırdandığında hemen altını alıp yatarak emzirirsem fazla ayılamadan geri uyuduğu oluyor. Öyle olunca çok rahat ediyorum. En azından iki uyku arası birleşip tek uyku gibi olunca çok iyi geliyor bana da. Ama bu kadar küçük çocuğun gündüz uyumaması bana da anormal geliyor. Deniyorum ama her uyuttuğumda yatağa bırakır bırakmaz uyanıyor. Kucağımda veya ayağımda tutarsam en az bir saat uyuyor. bazen çocuk uykusunu alsın diye ayağımdan hiç bırakmadan ayağımda uyutuyorum kıpırdandıkça hafif sallıyorum. Ben de biraz dinlenmiş oluyorum. Ama işler olduğu gibi kalıyor.
Bende gittigimde soracam cok yoruldum artikSaat başı uyanmalarımız başladı. Tamam sabrediyorsun ama gerçekten sersem gibi oluyorsun ve bunalıyorsun. Bugün birde doktora gidicez göbeği yakılacak. Çocuk cerrahı bulamadık genel cerraha gidicez. Gitmişken çocuk doktoruna görünüp uyumadığından bahsetsem bana güler mi acaba?
Canım kuzenimin bebeğinde alerjendi çoklu gıda alerjisi vardı çok sıkı diyet yapıyordu dana eti de yasaktı bugün bebek yine kızarmış falan doktor demiş ki bir yerde kaçak var olamaz demiş harfiyen herşeyi uyguluyorum sonra bulmuşlar ki kuzu kıyma çektirdikleri kasapta onlardan önce dana eti çekilmiş ondan kalan şeyler karışmış o bile etki etmiş anlayacağın bir süre yeme bakalım ondanmıymışKızlar iyi geceler daha doğrusu günaydınbizim aşerjimiz yine nüksetti. Bebeğim öyle huzursuz ki deli deli kendini sağa sola vuruyor. Yüzü de bir anda kızarmaya başladı yine. Sanırım bu sefer sorumlu alerjeni buldum. Dana eti hayatımdan dana etini çıkarıyorum bu günden itibaren. Büyük ihtimalle bu yüzden çünkü en son kıymalı yemek yedim. Bir önce nüksettiğinde lahmacun yemiştim. İlk defa olduğunda bayramdı ve eşim kavurmalık et almıştı. İnşallah bulmuşumdur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?