Kızlar iyi geceler daha doğrusu günaydınbizim aşerjimiz yine nüksetti. Bebeğim öyle huzursuz ki deli deli kendini sağa sola vuruyor. Yüzü de bir anda kızarmaya başladı yine. Sanırım bu sefer sorumlu alerjeni buldum. Dana eti hayatımdan dana etini çıkarıyorum bu günden itibaren. Büyük ihtimalle bu yüzden çünkü en son kıymalı yemek yedim. Bir önce nüksettiğinde lahmacun yemiştim. İlk defa olduğunda bayramdı ve eşim kavurmalık et almıştı. İnşallah bulmuşumdur ya
Ayy ayni cnm ya kollarini sarinca birde gozunu ortunce biraz yatiyor.sapkada istemiyor gozunu ortuncede korkuyorum surekli basinda durmak gerekiyor kollar yine ayni sekil.benimkinin kollar hep yukariya gidiyor agzina ceker orruyu flan diye tedirgin oluyorum. Ne cins bebe cikti bunlar
Ya aynen ufak bebek icin normal degil gibi geliyor. Bazen daralıyorum aglayinca flan kendime engel olamiyorum 2 aylik bebege kizilirmi ya, ama yapiyorum
Bende gittigimde soracam cok yoruldum artik
Emzirme zamanı az as sür tara kuzum kaşlarınıHadi yaa kız deneyeceğim kaşlar geçerse sütümü sağıp süt banyosu yaptırırım vallahi kafa için de
Ben kaşa hiçbir şey denemedim, kafaya sürdüm zeytinyağını ama geçmedi işte.. Ebrunun dediğini deneyeceğim bakalım bir..
Yeterki ne olduğunu bulayım artıkCanım kuzenimin bebeğinde alerjendi çoklu gıda alerjisi vardı çok sıkı diyet yapıyordu dana eti de yasaktı bugün bebek yine kızarmış falan doktor demiş ki bir yerde kaçak var olamaz demiş harfiyen herşeyi uyguluyorum sonra bulmuşlar ki kuzu kıyma çektirdikleri kasapta onlardan önce dana eti çekilmiş ondan kalan şeyler karışmış o bile etki etmiş anlayacağın bir süre yeme bakalım ondanmıymış
İnşallah canımİnşallah canım hadi bakalım geçip gitsin.
Önceden böyle değildi ya son 1 haftadır bu şekilde. Gerçekten yorulduk Allah yardımcımız olsun.
Ayni biz ayni. Neden acaba ya..Benim oğlum da gündüz neredeyse hiç uyumuyor. On onbeş dakikalık sızmaları saymazsak onlar da bir iki kere. Gece ben de yanımda yatırırsam daha tam uyanamadan kıpırdandığında hemen altını alıp yatarak emzirirsem fazla ayılamadan geri uyuduğu oluyor. Öyle olunca çok rahat ediyorum. En azından iki uyku arası birleşip tek uyku gibi olunca çok iyi geliyor bana da. Ama bu kadar küçük çocuğun gündüz uyumaması bana da anormal geliyor. Deniyorum ama her uyuttuğumda yatağa bırakır bırakmaz uyanıyor. Kucağımda veya ayağımda tutarsam en az bir saat uyuyor. bazen çocuk uykusunu alsın diye ayağımdan hiç bırakmadan ayağımda uyutuyorum kıpırdandıkça hafif sallıyorum. Ben de biraz dinlenmiş oluyorum. Ama işler olduğu gibi kalıyor.
İnşallah faydası olur canım. Herkes 3.ayindan sonra geçer diyor ama bebisin ağlamalarına insan dayanamıyor. Dün bende aynı şeyleri yaşadım 2 den 9 a kadar ağladı uyumadı. En son buziki orhanın kolik müziğini açtık annem ayağında salladı biraz onunla uyudu bu müziği sende bi dene istersen. Arabayla gezdik bi de kapının önüne gelene kadar uyudu asansörde uyandı. Güler misin ağlar mısın en başa döndük çığlığı bastı. Bende süt ürünlerini yemeyi bıraktım inşallah faydası olur bakalım sonuçları yine paylaşalım inşallah biran önce geçer şu gazlı günler.Kızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Huzursuzluk var bizde. Vallahi şaştım kaldım ne yapacağımı
Ya kıyamam. İnşallah işinin ehli bir doktor bulursun da sebebini anlarsınız. Tüm belirtiler benimkinde de var. Ama bazen uyuyor mesela. Bilemedim ya. İnsan ne yapacağını şaşırıyor cidden.Kızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Buziki orhan dinletiyorum canım ama faydası yok çıldırıyor resmen elektrik süpürgesi ile sakinleşti biraz sonra annem geldi öyle böyle derken uyuttu. Memeyi alsa sorun olmax da memeyi almıyor mamanın da tadını sevmedi sanırım onu da güzel içmiyor şaşırdım kaldım. Sizin gaz ve kaka durumu nasıl peki? Kakayı zor yapıyo biriktiriyor benimkiİnşallah faydası olur canım. Herkes 3.ayindan sonra geçer diyor ama bebisin ağlamalarına insan dayanamıyor. Dün bende aynı şeyleri yaşadım 2 den 9 a kadar ağladı uyumadı. En son buziki orhanın kolik müziğini açtık annem ayağında salladı biraz onunla uyudu bu müziği sende bi dene istersen. Arabayla gezdik bi de kapının önüne gelene kadar uyudu asansörde uyandı. Güler misin ağlar mısın en başa döndük çığlığı bastı. Bende süt ürünlerini yemeyi bıraktım inşallah faydası olur bakalım sonuçları yine paylaşalım inşallah biran önce geçer şu gazlı günler.
Motilium yan etki gösterdi mi canım sende? Bir de gerçekten süte etkisi oldu muİlk üç gün 3 kere 1 er tane aldım sonra 3 kere 2 şer tane
Benimki de öyleydi youtube daki pış pış ve süpürge sesi olan videoyla 2 gündür uyuyor yerinde. Bi de kollarını sıkıştırıp gözüne tülbent örtüp ağzına emzik veriyorum.
Aksam ağlamaları bitti mi sizin canımSaat başı uyanmalarımız başladı. Tamam sabrediyorsun ama gerçekten sersem gibi oluyorsun ve bunalıyorsun. Bugün birde doktora gidicez göbeği yakılacak. Çocuk cerrahı bulamadık genel cerraha gidicez. Gitmişken çocuk doktoruna görünüp uyumadığından bahsetsem bana güler mi acaba?
Canım geçmiş olsun öncelikleKızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Yok canım tıkalı değil burnu hırıltılı nefes alıyor sadece o da doğumdan 1 hafta sonra falan başlamıştı. Emerken hırıltı oluyor genzinde normalde yok o hırılıtı. Alerjinin belirtisiymiş bu da.Canım geçmiş olsun öncelikleburnu tıkalı mı bebeğinin? Serum fizyolojik rahatlatır belki. Burnu tıkalıysa da emmekte ve uyumakta zorlanır. Odada nem çok fazla veya çok azsa da oluyor. Gazdan da oluyor. O kadar çok etken var ki keşke bize söyleyebilseler sıkıntılarını çok zor süreçler gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Oturmadı hala benimkideKızlar bebişlerinizin gözleri ne alemde? Rengi değişen oldu mu? Ona göre ümitlenicem çünkü
Benimki de öyle canim merak etme bi yemegi bolune bolune kaç saatte yapıyorum bazen hiç uyumuyor yemek yapamıyorum temizlik hak getire eşim olmadan asla elimi vuramıyorum dün sağolsun o yaptı bende toz aldım sadece elektirik süpürgesi calisiyorken hazır bizim kız sakinlemistiKizlar benim bebegim gunduz uyumuyor ya gun boyu uyutmaya calisiyorum butu isi gucu biraktim yemekmis evmis hic birsey yapamiyorum 10 dk uyuyor gozler aciliyor aksama dogruda huzursuzlaniyor tabi simdi kucagimda uyudu biraktigim an uyaniyor napacagimi bilemedim ya. Gece yanimda yatiyor esim diger odaya gecti.sizinkiler nasil benim gibi olan var mi 2 bucuk aylik olduk duzelecegi yerde bozuluyor ayarlari
Niye gülsün ki bence buda bi sorun belki bir problemi var farkında değilsin git bi danış çünkü senin uyku halin biraz biraz oturması lazım ama hiç oturmadi daha anladigim kadarıyla için rahat eder ha gülerse de varsın gülsün nolacak sende gül gecSaat başı uyanmalarımız başladı. Tamam sabrediyorsun ama gerçekten sersem gibi oluyorsun ve bunalıyorsun. Bugün birde doktora gidicez göbeği yakılacak. Çocuk cerrahı bulamadık genel cerraha gidicez. Gitmişken çocuk doktoruna görünüp uyumadığından bahsetsem bana güler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?