2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar dediğiniz her belirti bizde zaten normal olarak gördüğümüz durumlar ve var alerji testi nasil yapildi canım

Bir kisi besigin basinda oturup sürekli sallamazsa asla uyumuyor bu cocuk ya kizlar elektirikli sallanır besik kullanan var mi alacam artik bu nedir

Kizlar dediğiniz her belirti bizde zaten normal olarak gördüğümüz durumlar ve var alerji testi nasil yapildi canım

Sırtından yapıldı. Alerjen maddeleri sürüp minik iğne batırdı. 5 dakika bekledik ve süt ürünlerinin sürüldüğü yer kızardı.
Ben küçük bebeklere yapılmıyor diye biliyordum ama %95 güvenirliği varmış. Eğer alerjisi varsa çıkar dedi doktor.

Uyku konusunda biz çok kötüyüz zaten bir dönem alerji diyeti maması da yaptık kan tahlili negatif öıktı diyeti bozdum bir şey değişmedi her belirti alerji olmaz ki doktor a danışmak lazım . Sünen kaka gazlı çocuklarda da oluyor

Canim bizim kizda huzursuz ya sagliklari yerinde olsunda insallah gececek bu donemleri

Benimki de almıyordu memeyi canım. Annem süt yapan ürünleri bol ye sütun göğüste toplansın ondan sonra ver akışkan gelirse alır demişti. Dereotu rezene hurma bol yedim o zaman aldı. Çok fazla gaz var canım. Karnı gurul gurul özellikle yoğurt peynir yersem bitmeyen bir gaz oluyor. Kakasida mukuslu biraz. Zor yapıyor.

Ah canım ya neden böyle acaba. Alerji testi yaptırmak lazım galiba.

Aksam ağlamaları bitti mi sizin canım
Bahset canim oda bebegin bir sorunu
Hatta aksamdan geceye bebek ağlamasını sorsan belki farkli birsey der care onun cevabında olur belki

Kızlar ben geldim doktora. Göbeği yakıldı. Gerçekten basit bir işlemmiş. Akşam uyumadığını söyledim tam dediğim gibi oldu gülümsedi ilk çocuk mu dedi. Evet dedim. Çok normal dedi kakasını yapabilmesi bile onun için eziyetmiş bizim yardımcı olmamız lazım dedi. Masaj gösterdi iki tane damla yazdı ama damlaları almayacağım. Gerek yok bence kullananlarda çok memnun değil nede olsa. İşitme testini de geçtik şükür. Ama doktor huzursuzluğu çok normal karşıladı. Bunlar evin neşesi diyor ne kadar huzursuz etselerde. 3aydan sonra geçecek diyor.

Oyy biz nerelere gidek tek careleri zaman sanirim
Gecmis olsun canim saglikli olsunlarda napalim cekeriz aglamalarini uykusuzlugu
Damla olarak ne yazmisti

Ne 3 aymış mübarek herşey buna bağlı kritik süre resmen

Oyy biz nerelere gidek tek careleri zaman sanirim
Gecmis olsun canim saglikli olsunlarda napalim cekeriz aglamalarini uykusuzlugu
Damla olarak ne yazmisti

Biogaia ve sap simlexs yazdı tatlım.
İnşallah sabredeceğiz bakalım.

Ne 3 aymış mübarek herşey buna bağlı kritik süre resmen

Ya vallahi çok kritik hiç inanasım da gelmiyor ama neyse.

Kızlar sizin bebe öğlen uykusuna şu saatlerde yatıyor, şu kadar defa yatıyor gibi bir düzeniniz yok değil mi? Çünkü bizim yok da

Benim cadı en azından o konuda biraz istikrarlı. 3 kere uyuyor 12, 3, 5 civarı. Uyuduğunda genelde 1 saat ya da 1.3 saat uyuyor.

Canim valla ben gaz damlasini 1 gun vermedim gece uyumadi biogaia probiyotik hem onu verebilirsin

Alerji değil de canım laktoz intoleransı ihtimali üzerine duruyoruz. Pediatrik gastroenteroloji bakıyormuş buna da. Gürültülü kaka başlarda vardı biogaia kullanıyoruz o geçti onu kullanınca. Ama diğer şikayetler bolca vardı. Özellikle rota virüsü aşısından sonra arttı iyice. Yarın için üniversite hastanesinden randevu aldım bakalım götürecez ama bebeğim bariz rahatladı sabah uykusunu 2,5 saat uyudu kesintisiz. Uyandı beni emmeyi yine reddeddi ama müzik açtık oda oda dolandık derken emdi şükür biraz oyalandı anakucağında babası gezdirirken uyuyakaldı normalde uyuması için ben ellerini tutup yarım saat sallıyordum en az 5 dk dizimde uyuyup sonra çıldırmış gibi ağlıyor bir yandan da gaz çıkıyordu. Ben de 2 gündür çok dikkat ediyorum bisküvi vs zaten yemem. Kalsiyum vardı evde ondan içtim sabah zamanla azalırmış bu bağırsak laktoza alışırmış benimki bir de erken doğdu yavrum bağırsakları hiç hazır değildi bence

Canım ağızda tükürük çoğalması vs var mı Kızında? Diş döneminde olur bu şekilde sık uyanmalar saat başı kalkarlar o da bebekler 4 aylık civarında başlar ama bazı bebeklerde erken de olabiliyor.

Var gibi ttalım acaba öyle bir şey mi?
Çünkü önceden yoktu bu her saat kalkmalar.

Ayyy kızlar bugün bizim rezilliğimizi görmeniz lazım. Geldiğimiz yer biraz uzak mecbur gelmişken arabanın bakımını yaptırmamız lazımdı. Eşim bizi cafeye bıraktı. Ee orda bir yere kadar oyaladım aldım parka geldim. Tekrar burda oyalarken acıktı tabii cadı. Bir mağazaya gidip kabinde emzirdim. Şimdi tekrar parka Allahtan uyuttum sallayarak. Acayip de küçük abdestim geldi. Eşimin gelmesine daha 1 saat var. Oy anam oy şans benden yana değil gibi bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…