Kizlar dediğiniz her belirti bizde zaten normal olarak gördüğümüz durumlar ve varBizde de aynı belirtiler vardı (Doğduğundan beri gürültülü kaka, bol gaz, kakada mukus, huzursuzluk, burun hırıltısı) Çocuk alerji uzmanına gittik ve alerji testi yaptırdık süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı. Diyet yapıyorum epey sıkı tutuyorum paketli gıda yemiyorum, süt ve süt ürünleri zaten yok. Kalsiyum alamadığım için osteocare kullanıyorum. Bu 3. haftam ilk 2 hafta çok bir değişiklik yoktu ama bu hafta bebeğim daha huzurlu hatta gündüz baya baya uyuyor beni korkutuyor acaba bir şeyi mi var niye uyuyor diye sorguluyorum o kadar alışmışım ki huzursuzluğuna huzurlu olması da ayrı endişelendiriyor ☺ Ama bir uzmanla görüşmek şart belki de bambaşka bir şey de olabilir boş yere diyet yapmış olursun. Biz burnuna günde 3 defa serum fizyolojik sıkıyoruz ama aspiratör ile çekmiyoruz burun içinde ödem yapabiliyormuş faydasından çok zararı varmış.
Bizimki de böyle babamız mavisi olduğu için değişmez diye düşünüyoruzBizde de son durum bu merakla bekliyoruz değişecek mi diye
Kizlar dediğiniz her belirti bizde zaten normal olarak gördüğümüz durumlar ve varalerji testi nasil yapildi canım
Canim bizim kizda huzursuz ya sagliklari yerinde olsunda insallah gececek bu donemleriKızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Huzursuzluk var bizde. Vallahi şaştım kaldım ne yapacağımı
Benimki de almıyordu memeyi canım. Annem süt yapan ürünleri bol ye sütun göğüste toplansın ondan sonra ver akışkan gelirse alır demişti. Dereotu rezene hurma bol yedim o zaman aldı. Çok fazla gaz var canım. Karnı gurul gurul özellikle yoğurt peynir yersem bitmeyen bir gaz oluyor. Kakasida mukuslu biraz. Zor yapıyor.Buziki orhan dinletiyorum canım ama faydası yok çıldırıyor resmen elektrik süpürgesi ile sakinleşti biraz sonra annem geldi öyle böyle derken uyuttu. Memeyi alsa sorun olmax da memeyi almıyor mamanın da tadını sevmedi sanırım onu da güzel içmiyor şaşırdım kaldım. Sizin gaz ve kaka durumu nasıl peki? Kakayı zor yapıyo biriktiriyor benimki
Kızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Huzursuzluk var bizde. Vallahi şaştım kaldım ne yapacağımı
Aksam ağlamaları bitti mi sizin canım
Bahset canim oda bebegin bir sorunu
Hatta aksamdan geceye bebek ağlamasını sorsan belki farkli birsey der care onun cevabında olur belki
Niye gülsün ki bence buda bi sorun belki bir problemi var farkında değilsin git bi danış çünkü senin uyku halin biraz biraz oturması lazım ama hiç oturmadi daha anladigim kadarıyla için rahat eder ha gülerse de varsın gülsün nolacak sende gül gec
Oyy biz nerelere gidek tek careleri zaman sanirimAh canım ya neden böyle acaba. Alerji testi yaptırmak lazım galiba.
Kızlar ben geldim doktora. Göbeği yakıldı. Gerçekten basit bir işlemmiş. Akşam uyumadığını söyledim tam dediğim gibi oldu gülümsedi ilk çocuk mu dedi. Evet dedim. Çok normal dedi kakasını yapabilmesi bile onun için eziyetmiş bizim yardımcı olmamız lazım dedi. Masaj gösterdi iki tane damla yazdı ama damlaları almayacağım. Gerek yok bence kullananlarda çok memnun değil nede olsa. İşitme testini de geçtik şükür. Ama doktor huzursuzluğu çok normal karşıladı. Bunlar evin neşesi diyor ne kadar huzursuz etselerde. 3aydan sonra geçecek diyor.
Ne 3 aymış mübarek herşey buna bağlıAh canım ya neden böyle acaba. Alerji testi yaptırmak lazım galiba.
Kızlar ben geldim doktora. Göbeği yakıldı. Gerçekten basit bir işlemmiş. Akşam uyumadığını söyledim tam dediğim gibi oldu gülümsedi ilk çocuk mu dedi. Evet dedim. Çok normal dedi kakasını yapabilmesi bile onun için eziyetmiş bizim yardımcı olmamız lazım dedi. Masaj gösterdi iki tane damla yazdı ama damlaları almayacağım. Gerek yok bence kullananlarda çok memnun değil nede olsa. İşitme testini de geçtik şükür. Ama doktor huzursuzluğu çok normal karşıladı. Bunlar evin neşesi diyor ne kadar huzursuz etselerde. 3aydan sonra geçecek diyor.
Oyy biz nerelere gidek tek careleri zaman sanirim
Gecmis olsun canim saglikli olsunlarda napalim cekeriz aglamalarini uykusuzlugu
Damla olarak ne yazmisti
Ne 3 aymış mübarek herşey buna bağlıkritik süre resmen
Kızlar sizin bebe öğlen uykusuna şu saatlerde yatıyor, şu kadar defa yatıyor gibi bir düzeniniz yok değil mi? Çünkü bizim yok da
Canim valla ben gaz damlasini 1 gun vermedim gece uyumadi biogaia probiyotik hem onu verebilirsinAh canım ya neden böyle acaba. Alerji testi yaptırmak lazım galiba.
Alerji değil de canım laktoz intoleransı ihtimali üzerine duruyoruz. Pediatrik gastroenteroloji bakıyormuş buna da. Gürültülü kaka başlarda vardı biogaia kullanıyoruz o geçti onu kullanınca. Ama diğer şikayetler bolca vardı. Özellikle rota virüsü aşısından sonra arttı iyice. Yarın için üniversite hastanesinden randevu aldım bakalım götürecez ama bebeğim bariz rahatladı sabah uykusunu 2,5 saat uyudu kesintisiz. Uyandı beni emmeyi yine reddeddi ama müzik açtık oda oda dolandık derken emdi şükür biraz oyalandı anakucağında babası gezdirirken uyuyakaldıBizde de aynı belirtiler vardı (Doğduğundan beri gürültülü kaka, bol gaz, kakada mukus, huzursuzluk, burun hırıltısı) Çocuk alerji uzmanına gittik ve alerji testi yaptırdık süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı. Diyet yapıyorum epey sıkı tutuyorum paketli gıda yemiyorum, süt ve süt ürünleri zaten yok. Kalsiyum alamadığım için osteocare kullanıyorum. Bu 3. haftam ilk 2 hafta çok bir değişiklik yoktu ama bu hafta bebeğim daha huzurlu hatta gündüz baya baya uyuyor beni korkutuyor acaba bir şeyi mi var niye uyuyor diye sorguluyorum o kadar alışmışım ki huzursuzluğuna huzurlu olması da ayrı endişelendiriyor ☺ Ama bir uzmanla görüşmek şart belki de bambaşka bir şey de olabilir boş yere diyet yapmış olursun. Biz burnuna günde 3 defa serum fizyolojik sıkıyoruz ama aspiratör ile çekmiyoruz burun içinde ödem yapabiliyormuş faydasından çok zararı varmış.
Canım ağızda tükürük çoğalması vs var mı Kızında? Diş döneminde olur bu şekilde sık uyanmalar saat başı kalkarlar o da bebekler 4 aylık civarında başlar ama bazı bebeklerde erken de olabiliyor.İnternetten araştırayım diyorum hep aynı şeyler yazılı. Memede, sallayarak destekle uyuttuğumuz zaman uyku geçişlerinde bu desteği beklermiş o yüzden uyanırmış bebekler. Uyku eğitimi verilmeliymiş. İyide daha 2 aylık olmamış bebeye neyin uyku eğitimini vereceksin. Kaldı ki bebeği 6 7 saat uyuyan arkadaşlar hiçmi memede veya sallayarak uyutmuyor onların bebişleri neden uyanmıyor. Hep ezbere kitabi bilgiler ya gerçekle de hiç alakası yok. Bugün bıkmış günüm benimde. Daha bu halde 2 saat yol gidicez.
Bugün çıkmazsa yarın çıkmaz artık canımGunaydin kizlar sabah gittik asimizi olduk geldik uyutmaya calisiyorum ates bugun cikmazsa yarın cikma ihtimali var mi ?
Canım ağızda tükürük çoğalması vs var mı Kızında? Diş döneminde olur bu şekilde sık uyanmalar saat başı kalkarlar o da bebekler 4 aylık civarında başlar ama bazı bebeklerde erken de olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?