Kabinde emzirmeye güldümAyyy kızlar bugün bizim rezilliğimizi görmeniz lazım. Geldiğimiz yer biraz uzak mecbur gelmişken arabanın bakımını yaptırmamız lazımdı. Eşim bizi cafeye bıraktı. Ee orda bir yere kadar oyaladım aldım parka geldim. Tekrar burda oyalarken acıktı tabii cadı. Bir mağazaya gidip kabinde emzirdim. Şimdi tekrar parka Allahtan uyuttum sallayarak. Acayip de küçük abdestim geldi. Eşimin gelmesine daha 1 saat var. Oy anam oy şans benden yana değil gibi bu ara.
Aa bu sözleri hakaret sayarımKızlar sizin bebe öğlen uykusuna şu saatlerde yatıyor, şu kadar defa yatıyor gibi bir düzeniniz yok değil mi? Çünkü bizim yok da
Bence gayet güzel almısBugün çok konuştum ama 20 günde 500gr normal mi kızlar?
Bebesi düzenli uyuyan bizden değildirKızlar sizin bebe öğlen uykusuna şu saatlerde yatıyor, şu kadar defa yatıyor gibi bir düzeniniz yok değil mi? Çünkü bizim yok da
Ay insallah fazla aglamadida cok dua ettim giderken :)Bugün çıkmazsa yarın çıkmaz artık canım
Çok mantıklıKizlar 3 ay sonra gececek diyorlar ya acaba gercek miyoksa 3 aya kadar biz bu duzene alisiyor mu olacağız
GeçmeyecekKizlar 3 ay sonra gececek diyorlar ya acaba gercek miyoksa 3 aya kadar biz bu duzene alisiyor mu olacağız
He valla doğru dedin, bitmezzz bitmezz 30 yaşına gelseler de bitmez ki.. Evlendirmesiydi etmesiydiGeçmeyeceküç aydan sonra gaz sancıları azalır sanırım. Beş aylıkken otursaa, altı ayllikken ek gıdaya geçsee oh bana bağımlı değil beslenme konusunda diye rahatlarken hop diş çıkarsaaa, ay kızlar bu kehribar kolye ise yarıyor mu muhabbeti cevirseeek sonra ay bu bebek beni emerken ısırıyo, ek gıda tarifleri falan filan, emekledi mi yürüdü mü, ay ilk kelimesi baba oldu nankör bebe serzenişleri, hadi tuvalet eğitimi verelim, kızlar benim bebe yine halıya sıçtı ama çok tatlı falan derken yok bitmiyor bak, daha devam ederim de içiniz kararmasin
Normal mi anormal mi bilmiyorum ama bunun için ortası delik yastıklar var, ben aldım sor kullandın mı diye denemedim bileKızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
Kız o düz olmasın diye. Benimki sivri kaldı yani bırakayım kalsın mi yoksa düz yatırıp duzlesmesini mi saglasam bilemedim. Hep yan yatıyor benim sıpa.He valla doğru dedin, bitmezzz bitmezz 30 yaşına gelseler de bitmez ki.. Evlendirmesiydi etmesiydiİleride burada kaynanalar olarak toplanıp gelin damat çekiştiririz artık
Normal mi anormal mi bilmiyorum ama bunun için ortası delik yastıklar var, ben aldım sor kullandın mı diye denemedim bileNiye çünkü unuttum, kim bilir nerede şu an, dur bulayım da bir deneyeyim bari..
Damar bizimkinde de var.
E o yastık bunu da düzeltir belkim bilemedim çok fikrim yok. Benim kız da hep sağlı sollu yatıyordu şimdi sırt üstü yatırıyorum ama kafayı sağa sola döndürüyor. Hep aynı yöne döndürüyor ama genelde..Kız o düz olmasın diye. Benimki sivri kaldı yani bırakayım kalsın mi yoksa düz yatırıp duzlesmesini mi saglasam bilemedim. Hep yan yatıyor benim sıpa.
Kaynana demisken ay bi de o var dimi
İki bacakta da mı var? Eğer öyleyse yanık veya çizik olması pek olası değil. Dediğin gibi bir şey sıkmış gibi ama 10 günde nasıl geçmemiş kiKızlar bebeğimin ayaklarının arkasında böyle kırmızı çizgi oldu ya ne olabilir? Çorap sıkmış sandım ama 10 gün oldu geçmedi ne olaki yanmış gibi ama yanmadı
Sırt üstü yatirsam da durmuyo kiE o yastık bunu da düzeltir belkim bilemedim çok fikrim yok. Benim kız da hep sağlı sollu yatıyordu şimdi sırt üstü yatırıyorum ama kafayı sağa sola döndürüyor. Hep aynı yöne döndürüyor ama genelde..
İki bacakta da mı var? Eğer öyleyse yanık veya çizik olması pek olası değil. Dediğin gibi bir şey sıkmış gibi ama 10 günde nasıl geçmemiş kiBu arada o döte bayıldım
AhahaE o yastık bunu da düzeltir belkim bilemedim çok fikrim yok. Benim kız da hep sağlı sollu yatıyordu şimdi sırt üstü yatırıyorum ama kafayı sağa sola döndürüyor. Hep aynı yöne döndürüyor ama genelde..
İki bacakta da mı var? Eğer öyleyse yanık veya çizik olması pek olası değil. Dediğin gibi bir şey sıkmış gibi ama 10 günde nasıl geçmemiş kiBu arada o döte bayıldım
NerdeeeeeeeKızlar sizin bebe öğlen uykusuna şu saatlerde yatıyor, şu kadar defa yatıyor gibi bir düzeniniz yok değil mi? Çünkü bizim yok da
Gayet güzel canımBugün çok konuştum ama 20 günde 500gr normal mi kızlar?
Kafa şekli normal. Bende sordum doktora canım. Kafatası kemikleri üst üste bindiği için öyle gözüküyormuş yavaş yavaş açılacakmış. Damarlar için bişey diyemicem benim kızın varsa bile gözükmüyor malum rapunzel saçlıKızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?