2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim gece mi bu uyku saatleri gündüz mu

Kizlar 3 ay sonra gececek diyorlar ya acaba gercek mi yoksa 3 aya kadar biz bu duzene alisiyor mu olacağız
Ben dün buraya yazmıştım 3 aylık olduk artık düzene gireriz inşallah diye. Onu yazdıktan sonra benim oğlana bi haller oldu meme reddi hat safhada. Sabah 2,5 saat uyuyunca umutlanmıştım. Öğleden sonra uyumadı babasının kucağında geziyor şimdi birazdan nizah başlar o yüzden fazla umutlanmayın derim ben ilk 2 aya geri dönmek istiyorum ben

işte tam da bu. ne kadar da bilinçli bir anne❤❤

Yaa nr güzel uyuyor Maşşallah Maşşallah keşke benim olsa inşallah kültürde de bişey çıkmaz da huyu bu dersiniz yine acıbademe mi götürdünüz doktora canım?

Kızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738

Benimkide buna benziyor canım yerim o kafayı ben.

Canim gece mi bu uyku saatleri gündüz mu

Gündüz kuzum gecelerimiz olay valla saat başı ayaktayız.

3.ay meme reddi ayı olarak bilinirmiş. Sıpa hakkını veriyor desene. İnşallah geçicidir bence tekrar alır. Napıp edip vermek lazım zorla. Almayınca zor çok ağlıyorlar ama sabredecez mecbur.

Reactions: Kuf
Ya uyandı bi deliriyor memeyi görünce oda oda gezdik ablası kolik müziği açtı farklı bir odaya geçtik öyle böyle derken zorla aldı emdi ama tam çekmiyor kalanını yine bakıyım diye sağdım 30 cc çıktı onu da içirdim yine biberonla. Biberon yerine kaşıkla vereyim dedim çıldırdı. Anneliği sil baştan öğretiyor bu oğlan bana

Esim birlikte okuyordu mesajları ilkkez . diyor masallah ne guzel uyuyorlarmis arkadaslarina yaz bizimki üçbin defa uyuyor üç bin defa uyanıyor adına uyku denirse diyor adamda bikti çocukta uyku denen sey yok
Doktora gittik gaz damlasi etki etmiyorsa kolik bebek yapacak birsey yok diyor

Son düzenleme:

Benimki 40+1’de doğdu yine sıkıntı yine sıkıntı İnşallah sizde bir şey yoktur sadece huysuzluktur. Bizde de gün içerisinden meme reddi saatleri oluyor. Bir göğsümden süt hızlı iniyor ona iyice sinir oluyor. Meme ucumu ağzından çıkarıp yakalarken perişan etti son zamanlarda. Ne yapalım böyle böyle idare edeceğiz. Rota aşısı beni de tedirgin ediyor ama sorduğum tüm doktorlar yaptırın diyor. Yaptıracağız biz de.

Ahaha ❤ İki bacakta da var doğum lekesi gibi ama başta yoktu anlayamadım. Rutin kontrolünde doktora sorayım bakalım
Doktorun cevabını da yaz buraya cidden çok ilginç iki bacakta da olması.
Canım sütün üzerine mi 60 cc içir dedi doktor yoksa sırf 60 cc mama mı? Çocuğu nasıl tutacak ki o 3-4 saat? Benimkine 60 versem yarım saat sonra ağlar, taş çatlasa 1 saat tutar. Kaç günlük senin yavru?
20-30 cc içiyor demişsin, bence uyuma sebebi o, şekeri düşüyordur açlıktan.. Başka bir doktora daha danış derim, normal değil.

Kızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
❤❤❤ böyle resimler geldikçe mutlu oluyorum. .
Kızlar bebeğimin ayaklarının arkasında böyle kırmızı çizgi oldu ya ne olabilir? Çorap sıkmış sandım ama 10 gün oldu geçmedi ne olaki yanmış gibi ama yanmadı
Yerim totoyu❤
Bizimkide aşıdan sonra uyudu uyandı şimdi tekrar uyuyor normalde hayatta uyumaz gece problem cikarmasinda:)

canım süt urunleri diyeti yapan mecburen et ürünleri diyeti de yapmali dedi dr..
sana sorum olacak aşıdan sonra mi nuksetti alerji? benim de iyi gibiydi dun ası oldu hemen kakada kan oldu..ne yedim diye diye kendimi yiyorum

Motilium yan etki gösterdi mi canım sende? Bir de gerçekten süte etkisi oldu mu

canım hepsi alerji belirtisi...
ama emin olmak için iyi bir doktora gorunmelisini.çunku erken dogan bir melek söz konusu..ama alerjik bebege sahip anneler ilac kullanirken daha dikkatli olmali.vitamin dahi olsa kiiii motilium nasil etki verir bilinmez.sut olsun diye beraberinde birsürü zararli kimyasal da alacaksin.tavsiyem sakin ol üzülme..sütün sadece üzulüp aglamaktan azalmis bence.sen mutlu olunca sut de gelecektir..emerken aglamasi karni agridigi icin..gelen yeni sut bile karin agrisi yapiyor bazen.alerjide oluyor maalesef..diyet yaptikca toparliyor.beslenme sirasinda sık sık gaz çikartırsan daha rahat edersiniz...
her ne ise sorun cözumu de vardir elbet.sen annesin
anneligi yeniden ogreniyorum deyip kendini heder etme.her çocuk başka..ne deriz eğitimde hep her cocuk bireyseldir..
eşine de söyle o da aglayip seni daha cok uzmesin.toparlanin bir an once..ben size imreniyorum ya masAllah size 3 çocuk yetistirmek kolay mı?
salma kendini..okuyunca üzüldüm cok..ama niye? bebek ağlıyor diye degil sen agliyorsun diye..benc3 senin kucuk savascida alerji basladi.insan ilk zamanlar cok uzuluyor ama alisiyorsun..ben bile hala alisamadim..ama atlatacagiz..ebe hanima dedim asida benim bebegim alerjik diye.hangi bebekde yokki.artik hepsi alerjili doguyor.kimi fark ediyir kimi fark etmiyor annelerin dedi

benim de aynen boyle damar sivrilik.. bende bilmiyorum.doktoruna sormayi da unuttum..
blup sizde de alerji vardı aşi sonrasi nasil seyretti sureciniz? kakada bir degisiklik oldu mu? huzursuzluk ne kadar gitti? alrjili bebeler asiyi zor atlatıyor .ondan soruyorum

Kızlar temizliğimi bitirdim, yemeğim zaten var. Bebeyi uyuttum. Kendime kahve yaptım içiyorum. Nolcaksa olsun artık. Kahve yüzünden uyumamasını göze aldım valla. Risk budur.

oo koalacim çok cesur gördum seni
ben de mi bir cesaret ornegi sergilesem

❤❤❤ böyle resimler geldikçe mutlu oluyorum. .

Yerim totoyu❤

Bizimkide aşıdan sonra uyudu uyandı şimdi tekrar uyuyor normalde hayatta uyumaz gece problem cikarmasinda:)

korkutmak istemem ama sen onu bi de gece gor
gun boyu uyudu asi sonrasi..anaaam gece bir uyandi..gunes doğdu biz ayaktaydik.miyk miyk..
uyurken o sen de dinlen saat basi ates olcmeyi unutmaa

Yaa nr güzel uyuyor Maşşallah Maşşallah keşke benim olsa inşallah kültürde de bişey çıkmaz da huyu bu dersiniz yine acıbademe mi götürdünüz doktora canım?
Sağlığı yerinde ise hep böyle uyusun özellikle geceleri . Evet Acıbadem’e gittik . Senin yazdığın belirtiler bizde de var . Uyku durumu hariç . Alerji için nereye gitmeyi düşünüyorsun araştırdın mı ?

Canım biz de 60 günlük 4 buçuk kiloyuz ama 2 memeyi 20 dk en az emiyor üzerine de 60ccyi gömüyor. Versem daha da içer bile.. Yani mideleri o kadar da küçük değil. 20 cc çok çok az.. Uyumadığı zamanlarda aktiviteleri nasıl? Umudum-

Üniversite hastanesine götürelim diyoruz canım randevular da açık pediatrik gastroenteroloji den randevu aldım bakalım. Öğleden sonra yine uyumadı ama gaz baya az çıkardı bugün eskiye nazaran

Valla 2 ay 4 gunluk olduk 120 cc içiyor 2 saatte bir sürekli 2 bucik saat flan da olursa 150 içiyor 5910 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…