Canim gece mi bu uyku saatleri gündüz muBiogaia ve sap simlexs yazdı tatlım.
İnşallah sabredeceğiz bakalım.
Ya vallahi çok kritik hiç inanasım da gelmiyor ama neyse.
Benim cadı en azından o konuda biraz istikrarlı. 3 kere uyuyor 12, 3, 5 civarı. Uyuduğunda genelde 1 saat ya da 1.3 saat uyuyor.
Ben dün buraya yazmıştım 3 aylık olduk artık düzene gireriz inşallah diye. Onu yazdıktan sonra benim oğlana bi haller olduKizlar 3 ay sonra gececek diyorlar ya acaba gercek miyoksa 3 aya kadar biz bu duzene alisiyor mu olacağız
işte tam da bu. ne kadar da bilinçli bir anneGeçmeyeceküç aydan sonra gaz sancıları azalır sanırım. Beş aylıkken otursaa, altı ayllikken ek gıdaya geçsee oh bana bağımlı değil beslenme konusunda diye rahatlarken hop diş çıkarsaaa, ay kızlar bu kehribar kolye ise yarıyor mu muhabbeti cevirseeek sonra ay bu bebek beni emerken ısırıyo, ek gıda tarifleri falan filan, emekledi mi yürüdü mü, ay ilk kelimesi baba oldu nankör bebe serzenişleri, hadi tuvalet eğitimi verelim, kızlar benim bebe yine halıya sıçtı ama çok tatlı falan derken yok bitmiyor bak, daha devam ederim de içiniz kararmasin
Yaa nr güzel uyuyor Maşşallah Maşşallah keşke benim olsaMerhaba Kızlar . Bizim bebişler de uyuşa dert uyumasa dertbizim kızı dün götürdük doktorumuza . İdrar tahlili temiz ama idrar kültürü daha çıkmadı . Kakasına bakınca alerjisi var sanki takip edelim dedi . Reflü için verilen ilacı değiştirdi . Anlattım durumları senin kız inatcı dedi . Dün gündüz uyumadı ayık gezdi . Akşam 20:30 da bir uyudu ki biz Yozgat’a eve geçtik , bu sabah 8:30 a kadar kesintisiz uyudu yine . Uyandı , bir saat uyanık kalıp geri bayıldı ve saat 15:00 a kadar yine uyudu . Şimdilik ayık bakalım tekrar uyuyacak mı . Beslenme durumuna da 60-90 cc arası alırsa 3-4 saate çıkar aralarını dedi . Alerji ihtimali için probiyotik verdi . 3-4 saate Çıkarmam için 60 cc yi içmesi lazım . Ama gel gör ki 60 cc yi bulmuyor .hatta 20-30 cc de kaldığı oluyor . Nedir bu iştahsızlık bilemedim ki .
Kızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
Canim gece mi bu uyku saatleri gündüz mu
Ben dün buraya yazmıştım 3 aylık olduk artık düzene gireriz inşallah diye. Onu yazdıktan sonra benim oğlana bi haller oldumeme reddi hat safhada. Sabah 2,5 saat uyuyunca umutlanmıştım. Öğleden sonra uyumadı babasının kucağında geziyor şimdi birazdan nizah başlar o yüzden fazla umutlanmayın derim ben ilk 2 aya geri dönmek istiyorum ben
Ya uyandı bi deliriyor memeyi görünce oda oda gezdik ablası kolik müziği açtı farklı bir odaya geçtik öyle böyle derken zorla aldı emdi ama tam çekmiyor kalanını yine bakıyım diye sağdım 30 cc çıktı onu da içirdim yine biberonla. Biberon yerine kaşıkla vereyim dedim çıldırdı. Anneliği sil baştan öğretiyor bu oğlan banaBenimkide buna benziyor canım yerim o kafayı ben.
Gündüz kuzum gecelerimiz olay valla saat başı ayaktayız.
3.ay meme reddi ayı olarak bilinirmiş. Sıpa hakkını veriyor desene. İnşallah geçicidir bence tekrar alır. Napıp edip vermek lazım zorla. Almayınca zor çok ağlıyorlar ama sabredecez mecbur.
Esim birlikte okuyordu mesajları ilkkez . diyor masallah ne guzel uyuyorlarmis arkadaslarina yaz bizimki üçbin defa uyuyor üç bin defa uyanıyor adına uyku denirse diyorNerdeeeeeeedün sabah 10da yattı 3te kalktı. Bugün 10dan beri 4 kere yatır kaldır yaptım yok uyumuyor
Gayet güzel canım
Kafa şekli normal. Bende sordum doktora canım. Kafatası kemikleri üst üste bindiği için öyle gözüküyormuş yavaş yavaş açılacakmış. Damarlar için bişey diyemicem benim kızın varsa bile gözükmüyor malum rapunzel saçlı
Kafa yapısı damarlar genetik bir şey zamanla değişecek büyüdükçeKızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
Alerji değil de canım laktoz intoleransı ihtimali üzerine duruyoruz. Pediatrik gastroenteroloji bakıyormuş buna da. Gürültülü kaka başlarda vardı biogaia kullanıyoruz o geçti onu kullanınca. Ama diğer şikayetler bolca vardı. Özellikle rota virüsü aşısından sonra arttı iyice. Yarın için üniversite hastanesinden randevu aldım bakalım götürecez ama bebeğim bariz rahatladı sabah uykusunu 2,5 saat uyudu kesintisiz. Uyandı beni emmeyi yine reddeddi ama müzik açtık oda oda dolandık derken emdi şükür biraz oyalandı anakucağında babası gezdirirken uyuyakaldınormalde uyuması için ben ellerini tutup yarım saat sallıyordum en az 5 dk dizimde uyuyup sonra çıldırmış gibi ağlıyor bir yandan da gaz çıkıyordu. Ben de 2 gündür çok dikkat ediyorum bisküvi vs zaten yemem. Kalsiyum vardı evde ondan içtim sabah zamanla azalırmış bu bağırsak laktoza alışırmış benimki bir de erken doğdu yavrum bağırsakları hiç hazır değildi bence
Doktorun cevabını da yaz buraya cidden çok ilginç iki bacakta da olması.Ahaha❤ İki bacakta da var doğum lekesi gibi ama başta yoktu anlayamadım. Rutin kontrolünde doktora sorayım bakalım
Canım sütün üzerine mi 60 cc içir dedi doktor yoksa sırf 60 cc mama mı? Çocuğu nasıl tutacak ki o 3-4 saat? Benimkine 60 versem yarım saat sonra ağlar, taş çatlasa 1 saat tutar. Kaç günlük senin yavru?Merhaba Kızlar . Bizim bebişler de uyuşa dert uyumasa dertbizim kızı dün götürdük doktorumuza . İdrar tahlili temiz ama idrar kültürü daha çıkmadı . Kakasına bakınca alerjisi var sanki takip edelim dedi . Reflü için verilen ilacı değiştirdi . Anlattım durumları senin kız inatcı dedi . Dün gündüz uyumadı ayık gezdi . Akşam 20:30 da bir uyudu ki biz Yozgat’a eve geçtik , bu sabah 8:30 a kadar kesintisiz uyudu yine . Uyandı , bir saat uyanık kalıp geri bayıldı ve saat 15:00 a kadar yine uyudu . Şimdilik ayık bakalım tekrar uyuyacak mı . Beslenme durumuna da 60-90 cc arası alırsa 3-4 saate çıkar aralarını dedi . Alerji ihtimali için probiyotik verdi . 3-4 saate Çıkarmam için 60 cc yi içmesi lazım . Ama gel gör ki 60 cc yi bulmuyor .hatta 20-30 cc de kaldığı oluyor . Nedir bu iştahsızlık bilemedim ki .
❤❤❤ böyle resimler geldikçe mutlu oluyorum. .Kızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
Yerim totoyu❤Kızlar bebeğimin ayaklarının arkasında böyle kırmızı çizgi oldu ya ne olabilir? Çorap sıkmış sandım ama 10 gün oldu geçmedi ne olaki yanmış gibi ama yanmadı
Bizimkide aşıdan sonra uyudu uyandı şimdi tekrar uyuyor normalde hayatta uyumaz gece problem cikarmasinda:)Ben dün buraya yazmıştım 3 aylık olduk artık düzene gireriz inşallah diye. Onu yazdıktan sonra benim oğlana bi haller oldumeme reddi hat safhada. Sabah 2,5 saat uyuyunca umutlanmıştım. Öğleden sonra uyumadı babasının kucağında geziyor şimdi birazdan nizah başlar o yüzden fazla umutlanmayın derim ben ilk 2 aya geri dönmek istiyorum ben
Kızlar iyi geceler daha doğrusu günaydınbizim aşerjimiz yine nüksetti. Bebeğim öyle huzursuz ki deli deli kendini sağa sola vuruyor. Yüzü de bir anda kızarmaya başladı yine. Sanırım bu sefer sorumlu alerjeni buldum. Dana eti hayatımdan dana etini çıkarıyorum bu günden itibaren. Büyük ihtimalle bu yüzden çünkü en son kıymalı yemek yedim. Bir önce nüksettiğinde lahmacun yemiştim. İlk defa olduğunda bayramdı ve eşim kavurmalık et almıştı. İnşallah bulmuşumdur ya
Kızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Huzursuzluk var bizde. Vallahi şaştım kaldım ne yapacağımı
Motilium yan etki gösterdi mi canım sende? Bir de gerçekten süte etkisi oldu mu
Kızlar ya bu kafa şekli normal mi? Yanlara destek koyup düz yatirmali miyim sizce? Bi de damarlarin belirgin olması sizinkilerde de var mı?Eki Görüntüle 2649738
Kızlar temizliğimi bitirdim, yemeğim zaten var. Bebeyi uyuttum. Kendime kahve yaptım içiyorum. Nolcaksa olsun artık. Kahve yüzünden uyumamasını göze aldım valla. Risk budur.
❤❤❤ böyle resimler geldikçe mutlu oluyorum. .
Yerim totoyu❤
Bizimkide aşıdan sonra uyudu uyandı şimdi tekrar uyuyor normalde hayatta uyumaz gece problem cikarmasinda:)
Sağlığı yerinde ise hep böyle uyusunYaa nr güzel uyuyor Maşşallah Maşşallah keşke benim olsainşallah kültürde de bişey çıkmaz da huyu bu dersiniz yine acıbademe mi götürdünüz doktora canım?
Doktorun cevabını da yaz buraya cidden çok ilginç iki bacakta da olması.
Canım sütün üzerine mi 60 cc içir dedi doktor yoksa sırf 60 cc mama mı? Çocuğu nasıl tutacak ki o 3-4 saat? Benimkine 60 versem yarım saat sonra ağlar, taş çatlasa 1 saat tutar. Kaç günlük senin yavru?
20-30 cc içiyor demişsin, bence uyuma sebebi o, şekeri düşüyordur açlıktan.. Başka bir doktora daha danış derim, normal değil.
[/QUOTE
5 dk emiyor onun üzerine içiyor . 66 günlük olduk bugün . 5 dk emmesi ilk doğduğunda 15 dk emmesine denk gelebilir dedi . Kilosuna göredir bu mama cc leri herhalde . Biz 4600 olduk . Ama bu ara olan iştahsızlık normal değil tabi . Yavrum bir beni reddediyor bir biberonu
Üniversite hastanesine götürelim diyoruz canım randevular da açık pediatrik gastroenteroloji den randevu aldım bakalım. Öğleden sonra yine uyumadı ama gaz baya az çıkardı bugün eskiye nazaranSağlığı yerinde ise hep böyle uyusunözellikle geceleri . Evet Acıbadem’e gittik . Senin yazdığın belirtiler bizde de var . Uyku durumu hariç . Alerji için nereye gitmeyi düşünüyorsun araştırdın mı ?
Valla 2 ay 4 gunluk olduk 120 cc içiyor 2 saatte bir sürekli 2 bucik saat flan da olursa 150 içiyor 5910 kiloCanım biz de 60 günlük 4 buçuk kiloyuz ama 2 memeyi 20 dk en az emiyor üzerine de 60ccyi gömüyor. Versem daha da içer bile.. Yani mideleri o kadar da küçük değil. 20 cc çok çok az.. Uyumadığı zamanlarda aktiviteleri nasıl?Umudum-
Ben 3. Ay rota ve menenjit yaptıracağımKızlar rota virüsünü yaptırdık iki tane daha özel aşıdan bahsetti doktorumuz biri menenjit diğerini hatırlayamadım bunları yaptıracak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?