- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Memenjit de mi ozel canm kendin aliyorsun.?Ben 3. Ay rota ve menenjit yaptıracağım
Senin ki biraz fazla iştahlı benceCanım biz de 60 günlük 4 buçuk kiloyuz ama 2 memeyi 20 dk en az emiyor üzerine de 60ccyi gömüyor. Versem daha da içer bile.. Yani mideleri o kadar da küçük değil. 20 cc çok çok az.. Uyumadığı zamanlarda aktiviteleri nasıl?Umudum-
Canm bu rota iğnesi tam naail yapildi koldan mi bacaktan mi.?Kızlar rota virüsünü yaptırdık iki tane daha özel aşıdan bahsetti doktorumuz biri menenjit diğerini hatırlayamadım bunları yaptıracak mısınız?
Evet canım özelMemenjit de mi ozel canm kendin aliyorsun.?
Canm bu rota iğnesi tam naail yapildi koldan mi bacaktan mi.?
Benimki de meme vermediysem 120 cc içiyor bir öğünde..Valla 2 ay 4 gunluk olduk 120 cc içiyor 2 saatte bir sürekli 2 bucik saat flan da olursa 150 içiyor 5910 kilo
Canım sütün demek ki epey doyuruyor maşallah.. Ben sadece meme verince en fazla 2 saat duruyor çocuk..Senin ki biraz fazla iştahlı bencebizde 4 saatte bir 60 ml içiyoruz mama aralar meme ile devam ediyor.
Valla yaptık bir delilikcanım süt urunleri diyeti yapan mecburen et ürünleri diyeti de yapmali dedi dr..
sana sorum olacak aşıdan sonra mi nuksetti alerji? benim de iyi gibiydi dun ası oldu hemen kakada kan oldu..ne yedim diye diye kendimi yiyorum
canım hepsi alerji belirtisi...
ama emin olmak için iyi bir doktora gorunmelisini.çunku erken dogan bir melek söz konusu..ama alerjik bebege sahip anneler ilac kullanirken daha dikkatli olmali.vitamin dahi olsa kiiii motilium nasil etki verir bilinmez.sut olsun diye beraberinde birsürü zararli kimyasal da alacaksin.tavsiyem sakin ol üzülme..sütün sadece üzulüp aglamaktan azalmis bence.sen mutlu olunca sut de gelecektir..emerken aglamasi karni agridigi icin..gelen yeni sut bile karin agrisi yapiyor bazen.alerjide oluyor maalesef..diyet yaptikca toparliyor.beslenme sirasinda sık sık gaz çikartırsan daha rahat edersiniz...
her ne ise sorun cözumu de vardir elbet.sen annesin
anneligi yeniden ogreniyorum deyip kendini heder etme.her çocuk başka..ne deriz eğitimde hep her cocuk bireyseldir..
eşine de söyle o da aglayip seni daha cok uzmesin.toparlanin bir an once..ben size imreniyorum ya masAllah size3 çocuk yetistirmek kolay mı?
salma kendini..okuyunca üzüldüm cok..ama niye? bebek ağlıyor diye degil sen agliyorsun diye..benc3 senin kucuk savascida alerji basladi.insan ilk zamanlar cok uzuluyor ama alisiyorsun..ben bile hala alisamadim..ama atlatacagiz..ebe hanima dedim asida benim bebegim alerjik diye.hangi bebekde yokki.artik hepsi alerjili doguyor.kimi fark ediyir kimi fark etmiyor annelerin dedi
benim de aynen boyle damar sivrilik..bende bilmiyorum.doktoruna sormayi da unuttum..
blup sizde de alerji vardı aşi sonrasi nasil seyretti sureciniz? kakada bir degisiklik oldu mu? huzursuzluk ne kadar gitti? alrjili bebeler asiyi zor atlatıyor .ondan soruyorum
oo koalacim çok cesur gördum seni
ben de mi bir cesaret ornegi sergilesem
Yok kuzum benim sütüm sağınca ikisi 40 çıkıyorBenimki de meme vermediysem 120 cc içiyor bir öğünde..
Canım sütün demek ki epey doyuruyor maşallah.. Ben sadece meme verince en fazla 2 saat duruyor çocuk..
Ya bu insanlara iki yüzlü olacaksın yüzüne gülüp ne dese haklısın diyeceksin ki sorun yaşama. Yani imkansız o yüzden bununla yaşamaya alış bence düzelmezKizlar moralim cok bozuk bizde bir kaynana var düşman basina vermesin Allah . Evlat torun sevgisi hic yok ama lafa gelince mangalda kül birakmaz . Gelmemek icin yalanlar uydurdu ogluda yalanlarini çıkardı sirf gelsin diye. Neyse geldi ama kadin kalmak istemez kıçı dara gelmez onun . Ama lafta asla öyle demez tam tersini söyler. 10 dk parka indik tam 10 dk ama . Sonra annem aradi . Hastalik kol geziyor cocuga bulasir eve gecin diye hakli kadin eve gectik . Allah im bu kadinin surati salli.cok sever böyle küs olmayi. Cocugu bisiklet sürerken niye yola indirdin kaldirimda sürün anne demisim . Hop tavir . Esimde iki dk idare edemedin diyince .benim sarteller atti . Bide bana bagirarak dedi diye yalan söyluyor. Ben annnene hiç mi normal laf diyemicem hemen alinir mi ben niye idare ediyim kendi normal olsun dedim . Kadin kavgaci laf saydi . Yetti be dedim seni idare etmekten dedim bende laf saydimhic sevmiyorum o kadinin seviyesine inmeyi ama beni cileden cikardi . En son aileme bile hakaret etti . Tamam dedim esime gidecek evimden cizgiyi aştı basladi siddetli kavga. Esimde cok anneci . Haksiz annesi diye götürdü ama Bana laf soyleyerek yapti . Ya bu kadin kızı sezeryan olacak diye 3 gun hastanelik olan kadin . Bana gelince böyle her dogumumda pislik yapiyor . Kadin icten ice evine gidiyor diye mutlu .ama esime aglar aglar durur yalandan .aslinda esimde farkinda ama annecilikten vazgecmiyor . Ben nasil bu kadini yuvamdaki kara kediliginden kurtulacam . Esim aileye düşkün ama ailesinin kendisini sevmedigini deger vermedigini biliyor . Ne bu durumu kabullenebiliyor nede düzeltebiliyor . Onlar öyle diye memleketine de tasinamiyor ben istemiyorum dogal olarak . Bu yüzden hep bir tarafi mutsuz .. nasil duzeltecem bu durumu bilmiyorum suan cok mutsuzum . Sizleri de üzüyorum ama sizlerle paylasmak fikirlesmek istedim çünkü burda arkadasliklarimiz cok yürekten ❤
Meme alıyor mu pekiValla 2 ay 4 gunluk olduk 120 cc içiyor 2 saatte bir sürekli 2 bucik saat flan da olursa 150 içiyor 5910 kilo
Bağırsaklarımı çalıştırdı zaten yan etkisi değil asıl etkisi o yan etkisi prolactini artırması. Bana artmış gibi gelmiyor ama bir yandan da mama miktarımız biraz azaldı sanki. Sağdığım süt miktarı aşırı artmadı ama belki daha sık yenileniyordur.Motilium yan etki gösterdi mi canım sende? Bir de gerçekten süte etkisi oldu mu
Elleri ayakları hiç durmaz , hareketli . Yatmaktan pek hoşlanmaz , uyanıkken sürekli ayaktayız .Canım biz de 60 günlük 4 buçuk kiloyuz ama 2 memeyi 20 dk en az emiyor üzerine de 60ccyi gömüyor. Versem daha da içer bile.. Yani mideleri o kadar da küçük değil. 20 cc çok çok az.. Uyumadığı zamanlarda aktiviteleri nasıl?Umudum-
Bakalım ben de takip edeceğim kakasını . Ona göre yediklerime dikkat edeyim .Üniversite hastanesine götürelim diyoruz canım randevular da açık pediatrik gastroenteroloji den randevu aldım bakalım. Öğleden sonra yine uyumadı ama gaz baya az çıkardı bugün eskiye nazaran
Benim kız 10da kalkmıştı en son, daha da uyumadı. 4 defa uyutup yatırdım 5 dkya uyanıyor delirecem ya..Hayır baksan derin uykuda, 5 dk sonra hiç uyumamış gibi nasıl oluyor anlamıyorum.
Kizlar moralim cok bozuk bizde bir kaynana var düşman basina vermesin Allah . Evlat torun sevgisi hic yok ama lafa gelince mangalda kül birakmaz . Gelmemek icin yalanlar uydurdu ogluda yalanlarini çıkardı sirf gelsin diye. Neyse geldi ama kadin kalmak istemez kıçı dara gelmez onun . Ama lafta asla öyle demez tam tersini söyler. 10 dk parka indik tam 10 dk ama . Sonra annem aradi . Hastalik kol geziyor cocuga bulasir eve gecin diye hakli kadin eve gectik . Allah im bu kadinin surati salli.cok sever böyle küs olmayi. Cocugu bisiklet sürerken niye yola indirdin kaldirimda sürün anne demisim . Hop tavir . Esimde iki dk idare edemedin diyince .benim sarteller atti . Bide bana bagirarak dedi diye yalan söyluyor. Ben annnene hiç mi normal laf diyemicem hemen alinir mi ben niye idare ediyim kendi normal olsun dedim . Kadin kavgaci laf saydi . Yetti be dedim seni idare etmekten dedim bende laf saydimhic sevmiyorum o kadinin seviyesine inmeyi ama beni cileden cikardi . En son aileme bile hakaret etti . Tamam dedim esime gidecek evimden cizgiyi aştı basladi siddetli kavga. Esimde cok anneci . Haksiz annesi diye götürdü ama Bana laf soyleyerek yapti . Ya bu kadin kızı sezeryan olacak diye 3 gun hastanelik olan kadin . Bana gelince böyle her dogumumda pislik yapiyor . Kadin icten ice evine gidiyor diye mutlu .ama esime aglar aglar durur yalandan .aslinda esimde farkinda ama annecilikten vazgecmiyor . Ben nasil bu kadini yuvamdaki kara kediliginden kurtulacam . Esim aileye düşkün ama ailesinin kendisini sevmedigini deger vermedigini biliyor . Ne bu durumu kabullenebiliyor nede düzeltebiliyor . Onlar öyle diye memleketine de tasinamiyor ben istemiyorum dogal olarak . Bu yüzden hep bir tarafi mutsuz .. nasil duzeltecem bu durumu bilmiyorum suan cok mutsuzum . Sizleri de üzüyorum ama sizlerle paylasmak fikirlesmek istedim çünkü burda arkadasliklarimiz cok yürekten ❤
Nedenini bilmiyorum canim bir kizi var onun icin kafayi yemis ama esim onlara düşkün diye ters tepiyor sanirim . Esim haksizliklarina hep göz yummus bunlarda keriz bilmisler . Ay kuzum nasil sabirli olayim tiken üstünde yasiyorum herseye her an alinir küser kavga eder o kadar dikkat etmemize rağmenKuzum valla ne denir bilemedim. Ailede böyle çatlakların olması çok zor. Neden eşini sevmiyorlar değer vermiyorlar anlamadım. O boşluğu hiçbir şey kapatamaz bence. Sana düşen kadına karşı sabırlı olmak. Zaten eşin biliyormuş huylarını. Sana yüklenmeye hakkı olmaz bu durumda sen sakinliğini koru bence.
Kalppare nasıl güzel yazmışsın canım biz bocaladık baya kızları unutmuşuz iyice sürekli onlarla kıyaslıyorız ama onların hep iyi günleri aklımıza geliyor yada onlar gerçekten çok çok daha rahattı bilemiyorum. Bir de ben çok farklı düşünmüştüm nedense bu yaz otele tatile bile gidebiliriz demiştim şimdi hiç gerçekçi gelmiyor bu kadar ağlayan bir bebe olacağını hiç ihtimal dahilinde düşünmemişim sanırım bocalıyorz şimdi de. Neden ağlıyor neden uyumuyor diye sorguluyoruz annem de neden denmez bu bebek belli olmaz ne yapacağı böyle böyle büyür diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?