ben her gece burdayim..muhabbete beklerimValla yaptık bir delilik
Şu an emiyor, akşama göreceğiz
Gece görüşürüz o zamanben her gece burdayim..muhabbete beklerim
Hm igne saniyordum ben canm sagol*damla şeklinde, ağız yoluyla alınır.
Yok canm sütüm kesildi emmedi beni hiçMeme alıyor mu peki
Yerim onun saçlarınıNerdeeeeeeedün sabah 10da yattı 3te kalktı. Bugün 10dan beri 4 kere yatır kaldır yaptım yok uyumuyor
Gayet güzel canım
Kafa şekli normal. Bende sordum doktora canım. Kafatası kemikleri üst üste bindiği için öyle gözüküyormuş yavaş yavaş açılacakmış. Damarlar için bişey diyemicem benim kızın varsa bile gözükmüyor malum rapunzel saçlı
Yani sivri kalmaz dimi?Kafa yapısı damarlar genetik bir şey zamanla değişecek büyüdükçe
Menenjit yaptırıcam ama diğeri nedir?Kızlar rota virüsünü yaptırdık iki tane daha özel aşıdan bahsetti doktorumuz biri menenjit diğerini hatırlayamadım bunları yaptıracak mısınız?
Canım bizim o iş karışık biraz. Biz aşı sonrası hemen yola çıktık. 10 saat yol gittik. İki gece çok iyi uyudu sonra bir hafta süren bir uykusuzluk ve huysuzluk yaşadık. Kaka aynı, kan yok mukus vardı hala.canım süt urunleri diyeti yapan mecburen et ürünleri diyeti de yapmali dedi dr..
sana sorum olacak aşıdan sonra mi nuksetti alerji? benim de iyi gibiydi dun ası oldu hemen kakada kan oldu..ne yedim diye diye kendimi yiyorum
canım hepsi alerji belirtisi...
ama emin olmak için iyi bir doktora gorunmelisini.çunku erken dogan bir melek söz konusu..ama alerjik bebege sahip anneler ilac kullanirken daha dikkatli olmali.vitamin dahi olsa kiiii motilium nasil etki verir bilinmez.sut olsun diye beraberinde birsürü zararli kimyasal da alacaksin.tavsiyem sakin ol üzülme..sütün sadece üzulüp aglamaktan azalmis bence.sen mutlu olunca sut de gelecektir..emerken aglamasi karni agridigi icin..gelen yeni sut bile karin agrisi yapiyor bazen.alerjide oluyor maalesef..diyet yaptikca toparliyor.beslenme sirasinda sık sık gaz çikartırsan daha rahat edersiniz...
her ne ise sorun cözumu de vardir elbet.sen annesin
anneligi yeniden ogreniyorum deyip kendini heder etme.her çocuk başka..ne deriz eğitimde hep her cocuk bireyseldir..
eşine de söyle o da aglayip seni daha cok uzmesin.toparlanin bir an once..ben size imreniyorum ya masAllah size3 çocuk yetistirmek kolay mı?
salma kendini..okuyunca üzüldüm cok..ama niye? bebek ağlıyor diye degil sen agliyorsun diye..benc3 senin kucuk savascida alerji basladi.insan ilk zamanlar cok uzuluyor ama alisiyorsun..ben bile hala alisamadim..ama atlatacagiz..ebe hanima dedim asida benim bebegim alerjik diye.hangi bebekde yokki.artik hepsi alerjili doguyor.kimi fark ediyir kimi fark etmiyor annelerin dedi
benim de aynen boyle damar sivrilik..bende bilmiyorum.doktoruna sormayi da unuttum..
blup sizde de alerji vardı aşi sonrasi nasil seyretti sureciniz? kakada bir degisiklik oldu mu? huzursuzluk ne kadar gitti? alrjili bebeler asiyi zor atlatıyor .ondan soruyorum
oo koalacim çok cesur gördum seni
ben de mi bir cesaret ornegi sergilesem
Menenjit çok pis bi hastalık Allah korusun ben yaptıracağım ikisini deKızlar rota virüsünü yaptırdık iki tane daha özel aşıdan bahsetti doktorumuz biri menenjit diğerini hatırlayamadım bunları yaptıracak mısınız?
Farklı versiyonu bende devam çok çok daha kötüsü hemde kaç kere onun yüzünden boşanmayI düşündüm ama eşim hep benim tarafımda kavga etmeyi bilmeyen ben hep sussan ben en son patladım ve büyük kavgalardan sonra konuşmuyoruz doğumda dahi aramadı beni açıkçası bende mutlu oldum bu sayede ipler tamamen koptu çok şükürKizlar moralim cok bozuk bizde bir kaynana var düşman basina vermesin Allah . Evlat torun sevgisi hic yok ama lafa gelince mangalda kül birakmaz . Gelmemek icin yalanlar uydurdu ogluda yalanlarini çıkardı sirf gelsin diye. Neyse geldi ama kadin kalmak istemez kıçı dara gelmez onun . Ama lafta asla öyle demez tam tersini söyler. 10 dk parka indik tam 10 dk ama . Sonra annem aradi . Hastalik kol geziyor cocuga bulasir eve gecin diye hakli kadin eve gectik . Allah im bu kadinin surati salli.cok sever böyle küs olmayi. Cocugu bisiklet sürerken niye yola indirdin kaldirimda sürün anne demisim . Hop tavir . Esimde iki dk idare edemedin diyince .benim sarteller atti . Bide bana bagirarak dedi diye yalan söyluyor. Ben annnene hiç mi normal laf diyemicem hemen alinir mi ben niye idare ediyim kendi normal olsun dedim . Kadin kavgaci laf saydi . Yetti be dedim seni idare etmekten dedim bende laf saydimhic sevmiyorum o kadinin seviyesine inmeyi ama beni cileden cikardi . En son aileme bile hakaret etti . Tamam dedim esime gidecek evimden cizgiyi aştı basladi siddetli kavga. Esimde cok anneci . Haksiz annesi diye götürdü ama Bana laf soyleyerek yapti . Ya bu kadin kızı sezeryan olacak diye 3 gun hastanelik olan kadin . Bana gelince böyle her dogumumda pislik yapiyor . Kadin icten ice evine gidiyor diye mutlu .ama esime aglar aglar durur yalandan .aslinda esimde farkinda ama annecilikten vazgecmiyor . Ben nasil bu kadini yuvamdaki kara kediliginden kurtulacam . Esim aileye düşkün ama ailesinin kendisini sevmedigini deger vermedigini biliyor . Ne bu durumu kabullenebiliyor nede düzeltebiliyor . Onlar öyle diye memleketine de tasinamiyor ben istemiyorum dogal olarak . Bu yüzden hep bir tarafi mutsuz .. nasil duzeltecem bu durumu bilmiyorum suan cok mutsuzum . Sizleri de üzüyorum ama sizlerle paylasmak fikirlesmek istedim çünkü burda arkadasliklarimiz cok yürekten ❤
Nedenini bilmiyorum canim bir kizi var onun icin kafayi yemis ama esim onlara düşkün diye ters tepiyor sanirim . Esim haksizliklarina hep göz yummus bunlarda keriz bilmisler . Ay kuzum nasil sabirli olayim tiken üstünde yasiyorum herseye her an alinir küser kavga eder o kadar dikkat etmemize rağmenhuylarini bildigi halde yükleniyor esim o zaman daha da sinir oluyorum .
Ben de korkuyordum ama gündüzleri yanımda olduğu için bi de tülbent gibi ince olduğu için korkmuyorum. Onla yüzünü örtse bile nefes alır yani.Ayy ayni cnm ya kollarini sarinca birde gozunu ortunce biraz yatiyor.sapkada istemiyor gozunu ortuncede korkuyorum surekli basinda durmak gerekiyor kollar yine ayni sekil.benimkinin kollar hep yukariya gidiyor agzina ceker orruyu flan diye tedirgin oluyorum. Ne cins bebe cikti bunlar
Ya aynen ufak bebek icin normal degil gibi geliyor. Bazen daralıyorum aglayinca flan kendime engel olamiyorum 2 aylik bebege kizilirmi ya, ama yapiyorum
Bende gittigimde soracam cok yoruldum artik
Senin ilk çocuktu di miGeçmeyeceküç aydan sonra gaz sancıları azalır sanırım. Beş aylıkken otursaa, altı ayllikken ek gıdaya geçsee oh bana bağımlı değil beslenme konusunda diye rahatlarken hop diş çıkarsaaa, ay kızlar bu kehribar kolye ise yarıyor mu muhabbeti cevirseeek sonra ay bu bebek beni emerken ısırıyo, ek gıda tarifleri falan filan, emekledi mi yürüdü mü, ay ilk kelimesi baba oldu nankör bebe serzenişleri, hadi tuvalet eğitimi verelim, kızlar benim bebe yine halıya sıçtı ama çok tatlı falan derken yok bitmiyor bak, daha devam ederim de içiniz kararmasin
Eşinin psikolojik destek alması lazım maalesef ailenim boşluğunu kimse dolduramıyor ve bu da sürekli bir yaranmaya çalışma hissi yaratıyor. Ben psikolojiye çok ilgili olduğum için o kadar iyi anlıyorum ki.. çok üzücüKizlar moralim cok bozuk bizde bir kaynana var düşman basina vermesin Allah . Evlat torun sevgisi hic yok ama lafa gelince mangalda kül birakmaz . Gelmemek icin yalanlar uydurdu ogluda yalanlarini çıkardı sirf gelsin diye. Neyse geldi ama kadin kalmak istemez kıçı dara gelmez onun . Ama lafta asla öyle demez tam tersini söyler. 10 dk parka indik tam 10 dk ama . Sonra annem aradi . Hastalik kol geziyor cocuga bulasir eve gecin diye hakli kadin eve gectik . Allah im bu kadinin surati salli.cok sever böyle küs olmayi. Cocugu bisiklet sürerken niye yola indirdin kaldirimda sürün anne demisim . Hop tavir . Esimde iki dk idare edemedin diyince .benim sarteller atti . Bide bana bagirarak dedi diye yalan söyluyor. Ben annnene hiç mi normal laf diyemicem hemen alinir mi ben niye idare ediyim kendi normal olsun dedim . Kadin kavgaci laf saydi . Yetti be dedim seni idare etmekten dedim bende laf saydimhic sevmiyorum o kadinin seviyesine inmeyi ama beni cileden cikardi . En son aileme bile hakaret etti . Tamam dedim esime gidecek evimden cizgiyi aştı basladi siddetli kavga. Esimde cok anneci . Haksiz annesi diye götürdü ama Bana laf soyleyerek yapti . Ya bu kadin kızı sezeryan olacak diye 3 gun hastanelik olan kadin . Bana gelince böyle her dogumumda pislik yapiyor . Kadin icten ice evine gidiyor diye mutlu .ama esime aglar aglar durur yalandan .aslinda esimde farkinda ama annecilikten vazgecmiyor . Ben nasil bu kadini yuvamdaki kara kediliginden kurtulacam . Esim aileye düşkün ama ailesinin kendisini sevmedigini deger vermedigini biliyor . Ne bu durumu kabullenebiliyor nede düzeltebiliyor . Onlar öyle diye memleketine de tasinamiyor ben istemiyorum dogal olarak . Bu yüzden hep bir tarafi mutsuz .. nasil duzeltecem bu durumu bilmiyorum suan cok mutsuzum . Sizleri de üzüyorum ama sizlerle paylasmak fikirlesmek istedim çünkü burda arkadasliklarimiz cok yürekten ❤
Of kuzum ya. Benimki de o kadar az uyuyor ki. Gündüz biraz uyuyor bahçede temiz havada eve girince gözler fıldır fıldır. Burnu fena . Kulak burun boğaz doktoruna götürdük. Dr pramatüre olduğu için kıkırdak dokusu geç gelişiyor. Bol bol güneşe çıkarın hergün 5 dk arttırarak dedi. Serum fizyolojik, okyanus suyu damlatın zararı yok dedi. Tuz lambasını sordum. Zararı olmaz dedi. Bugün kullanmaya başlayacağız. Bugün de toplasanız yarım saat uyumadı. Az önce banyosunu yaptırdık uyku hak getire ben zombilikte zirvedeyim bugün. Şimdi eşim bahçeye indirdi arabasıyla gezdirip uyumasını hedefliyorKızlar selam çok üzgünüm benim oğlan iyice kötüye gidiyordün öğlen 2 den akşam 9 a kadar uyumadı katıla katıla ağladı. Beni emmeyi de reddediyor.en son laktoz intoleransı olabilir dedi bir arkadaşım da benzerlerini yaşamış. Süt ürünleri diyetine başladım. Mamasını değiştirdik laktozsuz mama aldık. Bir de laktazm damla varmış onu aldık. Gece uyurken emdi sabah uyanınca yine katılarak ağladı ben yatırmaya çalıştıkca. Zaten önce de emerken hiç huzurlu emmezdi sürekli bacaklarını çekip memeyi çekiştirirdi. Bugün bir doktora götürelim diyoruz doktor araştırıyorum bakalım. Sabah yeni mamayı da çok zor içti yine ağlamaktan 90cc yi zor bitirttik.
Kakada sünme
Sürekli gaz çıkarma
Memeyi reddetme
Burunda hırıltı
Uykuya dalamama
Huzursuzluk var bizde. Vallahi şaştım kaldım ne yapacağımı
Tam bunu yazmamın üstüne sağım yaptım 60 cc çıktı. İlk kez bu kadar çıkıyor en fazla 50 çıkmıştı şimdiye kadar demek ki artıyor. Sağım da çok etkili bence. Süt yapılacak ama nereye depolanacak? Sağım kanalları açıyor süt tutma kapasitesini artırıyor bence. Çok mutlu oldum kızlar. Bugün kızım mememde ağladı bir kaç kez almak istemedi. Ben de sütüm azaldı meme reddi olacak sandım. Çok üzülmüştüm üstüne ilaç gibi geldiBağırsaklarımı çalıştırdı zaten yan etkisi değil asıl etkisi o yan etkisi prolactini artırması. Bana artmış gibi gelmiyor ama bir yandan da mama miktarımız biraz azaldı sanki. Sağdığım süt miktarı aşırı artmadı ama belki daha sık yenileniyordur.
Ah canim seninkilerde ayniymis neler yasatmislar . Esimi malesef gondermem canim çünkü annesi onu doldurur durur esimde zaten inanmaya dünden hazir gelir bana tripli olur hic cekemem . Artik bu son damlaydı ipler kopar zaten . Esimi defalarca milyon defa uyardim sen yumusak oldukca onlara alttan aldikca hatta ben sucluymusum gibi davrandikca o daha da arttirir hareketlerini dedim . Ne annesi düzeldi ne esim .. Ben de son kez kendimi yiprattim onlar düşünmüyorsa benden hic günah gitmiştir artik . Bunalttilar beni artikFarklı versiyonu bende devam çok çok daha kötüsü hemde kaç kere onun yüzünden boşanmayI düşündüm ama eşim hep benim tarafımda kavga etmeyi bilmeyen ben hep sussan ben en son patladım ve büyük kavgalardan sonra konuşmuyoruz doğumda dahi aramadı beni açıkçası bende mutlu oldum bu sayede ipler tamamen koptu çok şükür
Eşimi aramıştı eşime konuş dedim yoksa yalandan kendilerini bayıltıp millete aratırlar eşiöde çok düşkündü onlara birde ha birde görümceler annem yaşında kadın o da çok uğraştı aldı ağzının payını onunla da bende eşimde görüşmüyoruz
Annesiyle görÜşüyor. ben annemler geldim doğumdan sonra eşimle 2 aydır annemdeydik eşim Geçen hafta gitti annesi ile mesafeliymiş şimdi kadın zaten kavga etmeyi seven aşırı bencil bir biri eşimde beni aramış Üzülğyor sen çok haklısın keşke benim annem bunları yapmasaydı tek geleni var gelip gitseydin sende boşlukla dedi Cinlerim tepeme attı dedim ki sanki Onlar üzülğyor mu seni istemdiler bizi boşandırmaya çalıştılar senin çoluğunu umursamadılar 7 aylıktım ölsün dedi daha sen niye üzülüyorsun onlar üzülsün sen ben çoçuğum mutluyuz tamam dedim sen beni anlayamazsın kimse benim yerimde olmak istemez sen haklısın ama ben üzülmekten alı koyamıyoruz kendimi dedi bende iyi üzül o zaman bir ömür umursamayalar için dedim biraz bozuştuk sonra düzledik
Yani bu insanlar öyle yada böyle hayatımızdalar sinir bozucu bunu min seviyede tutmanın tek yolu görüşmemek eşin gitsin gelsin onlarda gelesi yok anladığım kadarıyla böyle herkes evinde en iyisi eşine söyle seni mutattap etmesin
Yok canım toleransli olmak eşlere yaramiyor . Hic alttan alip biriktirme dolup patlamak daha kötü oluyor yardim beklediginde söyle derim benBurayı bende ağlama duvarı yaptım ama çok doluyor insan bazen. Bugün doktora gittik demiştim. O ara arabanın bakımı falan kızımla yaklaşık 3 saat dışarda kaldım. Nasıl zor oyalandık artık kollarım belim her tarafım koptu resmen. Neyse eve geliyoruz eşim benden beter yorulmuş yaptığı şey arabanın başında beklemek ve araba kullanmak. Neyse Umudum eve gelirim bebiş uyur bende yatarımdı ama uyumadı. Annemle kardeşim bizde onlar baktı yarım saatte olsa dinlendim. O kadar yorulan eşim gelir gelmez tenis oynamaya gitti 2 saat gelmedi. Az önce çayın altını yaktım kaynasın alayım diye bekliyorum kendine alıp gelmiş yok abi ya anlayış sıfır. Böyle değildi ilk zamanlar çok yardımcıydı. Şimdi he rşeyden elini çekti. Sabaha kadar ben bakıyorum bebeğe. Uyanırsa sadece akıl veriyor ayağında sallasana diyip dönüp arkasını yatıyor. Çıldırmaya patlamaya çok az kaldı. Birde benden ilgi alaka bekliyor hangi birinize neye yetişim şaşırdım. Daha yazarım da neyse okuyan olduysa dertlerimle sıktığım için özür dilerim.
Ay allah korusun kiz tuh seytan kulagina :)korkutmak istemem ama sen onu bi de gece gor
gun boyu uyudu asi sonrasi..anaaam gece bir uyandi..gunes doğdu biz ayaktaydik.miyk miyk..
uyurken o sen de dinlen saat basi ates olcmeyi unutmaa
Evet ama ona rağmen nasıl da gercekciyim dimiBen de korkuyordum ama gündüzleri yanımda olduğu için bi de tülbent gibi ince olduğu için korkmuyorum. Onla yüzünü örtse bile nefes alır yani.
Senin ilk çocuktu di mi
Eşinin psikolojik destek alması lazım maalesef ailenim boşluğunu kimse dolduramıyor ve bu da sürekli bir yaranmaya çalışma hissi yaratıyor. Ben psikolojiye çok ilgili olduğum için o kadar iyi anlıyorum ki.. çok üzücü
Canım biri şikayet mi etmiş yoksa? Burada her şeyi paylaşıyoruz tabii dert de yazicaz. Eşine gelince. Açık açık konuş bu durumu. Ya valla bu herifler niye değişiyor dogurunca anlamiyorumUmarım banlanmam artık dert yazmak yok.
Kuzum aileni kabullenelim onlar oyledir diyip ipleri koparmayalim ama sende onlara firsat vererek degilde biraz anladiklari dilden konus bizi ezmesin hiç degilse saygiyla davransinlar dedim.ama ne onlar huyunu degismiyor ne esim tavrini değiştiriyor. Kadin bildiğini yapiyor esim tavri bana suçlayıcı kadını pohpolayici .. ee bana diyor idare et . Hata yapmiyorsam neden ezilmeyi kabulleneyim . Görüşmem artik kendileri düzelmedi suç onlarin onlar düşünsün. Çok yıprandım 5 yıldır.Ben de korkuyordum ama gündüzleri yanımda olduğu için bi de tülbent gibi ince olduğu için korkmuyorum. Onla yüzünü örtse bile nefes alır yani.
Senin ilk çocuktu di mi
Eşinin psikolojik destek alması lazım maalesef ailenim boşluğunu kimse dolduramıyor ve bu da sürekli bir yaranmaya çalışma hissi yaratıyor. Ben psikolojiye çok ilgili olduğum için o kadar iyi anlıyorum ki.. çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?