2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Lepistesb valla canım haketmis kaynana. Eşin sevilmemeyi kabullenemiyor belli ki. Onun için de çok zordur eminim ama suçlusu sen değil kendi annesi. Ona tepki versin.
Beni en cok üzüp kizdiran daha annesini pohpohlayıp beni suclamasi .. aslinda gercekleri biliyor ama annesine yaranmaya calisiyor aslinda işleri daha sarpa sardigini da biliyor .. sonucunda üzülen olacagini bile bile .. bu kısır döngüde ben çok yıprandım artik görüşmem

Annesine vermek istediği mesaj bak karım hakliyken bile ben seni tutuyorum hadi beni sev. Bu yani. Üzüldüm vallahi eşine de. Annesi ne vicdansız kadınmış. Ama senin suçun yok bunda, eşin de anlayacak elbet hatta farkında da işte sevilmek istiyor yazık.

Cok dogru çıkarımda bulundun canim ama tersi davransa daha cok sevilecek anladiklari dilden konusunca ama esimde takıntı yapti iyice ailesini . Sirf onun hatrina duzeltme cabasina girdim uzulmesin diye .tamam kabullenelim onlari ama bari sen yanimda ol dedim onlara karsi . Olmadi . Kendi eliyle yaptigini bana yikiyor . Benim haklılığımi bildigi halde . Cok kısır bir döngü canim bunaldim bugun olayin sıcağıyla sizinle paylaştım cok sagolun . Bosverelim sıkıcı seyler bunlar sütlerimize yansir

Öyle kuzum boşver herkes kendi karakterini sergilemiş bu olayda Zaten

anliyorum blupcum..bakalim diger asilar nasil gececek..biraz arastirdim.korktum bu isten.esim de bakma hic diyor.bilemiyorum

Merhaba herkese. Ben 1 hafta once dogum yaptim. Haziran annesiyim.

Biberonla anne sutu ya da mama verip ayni zamanda emzirenler, bebek anne memesinden uzaklasti mi acaba?

Bizimki dusuk kiloda dogdugundan ve ilk gunler kilo kaybi fazla oldugundan bir de ustune sariligi oldugundan, once emzirip sonra kalan sutu sagip veriyordum. O sekilde 3 gun devam ettim ve cok guzel kilo aldi. Sariligi da azaldi. Ama bugun doktor meme reddi olur, mutlaka siringayla ver dedi. Zaten bebek bugun memede pek durmadi. 2 cekip ağladı. Sanirim biberona alisti ama siringayla vermek de cok zor..25 ml ancak verebiliyoruz, o da 1 saatte. Ve bebek siringayla almak istemiyor. Cok zorluyoruz, agliyor, savasiyor bizimle. 3 gundur cok sakindi ve iyi uyuyordu ama az once acliktan sanirim ciglik cigliya aglayarak uyudu. Surekli de uyanip agliyor.

Ay allah korusun kiz tuh seytan kulagina :)
Atesi br kez olctum 37 idi. Sonrasindada elimle baktim cikmadi hic bakayim yine.
ateş anlaminda demedim gız huysuzluk anlaminda ateşi tedbiren ölç nolur nolmaz.ben de elimle bakıyorum canim.gariplik hissedersem termometre ile bakıyorum

canım sarıliği varsa biberonla ver derim..valla sonra ilerliyor.ugras dur.uzulmek de cabası.zor akışlı olanlar öneriliyor ama mesela bir arkadaşa doktor nornal akışlı ver çocuk cekemiyor biberonu demis.o konuda fikrim yok.ben lansinoh ile verdiydim.sen de deneye deneye oğreneceksin.ama acliktan agladigina emin misin? gecen burda paylasildi.ac bebek ne ne ne diyor aglarken gazi varsa ihh ihh pirt icin garklayacaksa eh ehh ehh..alti pis ise sicakliyorsa usuyorsa hee hee hee...uykusu varsa auh du galiba ona emin degilim.dinle netten bul.belki baska bir sebepten aglar.ama genelde ilk dogduklarinda acliktan aglarlar tabi.

Bebekler biberona alışır evet ama ilk Ay da değil benim bebeğim 36 haftalık prematüre tüm yöntemleri denedim ama en iyi biberon ile beslendiği için devam ediyorum ama kaşık deneyebilirsin

anliyorum blupcum..bakalim diger asilar nasil gececek..biraz arastirdim.korktum bu isten.esim de bakma hic diyor.bilemiyorum
Canım bence de çok bakma. Asi karşıtlığı bayağı derin bir çukur. Benim göze alabileceğim bir şey değil ne yazık ki.
Hangi biberonu kullanıyorsun? Anne memesine yakın yavaş akışlı biberon öneririm. Meme reddi bebekten bebeğe değişiyor. Hem biberon hem meme alıp uzun süre devam eden de var, hemen biberona alışıp memeyi bırakan da. Ama açlık ve gelişimi inan daha önemli şu an. Eds sistemini denedin mi? Tam sana hitap eden bir sistem.

Kalmaz kalmaz çocuğun kafasını rahat bırak bu kadar olmaz toparlanır

aha benimkinin yatiş sekli..kulaklarda genelde eller abisinin sesinden herhal aliskanlik yapti yanaklara da götürüyor.

biz de göze alamadık...çok araştırma yapmak istiyor ve ben keşke bekarken egilseymisim bu konuya.cok detayli bakmak gerek.su anki psikoloji ile saglikli karar verebilmem pek mumkun degil.kaldi ki henuz lohusa kafassı..bebegim icin herseyden korkuyorum..kac sene anne çocuk saglıği okudum okulda bu konuda zerre bilgi verilmemis anladim.ya da ben gözden kaçırmışım..

Sagol canim. Aslında biz de sariliktan korkup biberonla verdik sutumu. Ama bugun sarilik düşmüştü. O yuzden simdi memeyi birakmasin diye uğrasmaya basladim. Gaz henuz baslamiyordu diye hatırlıyorum. 8 gunluk henuz. Sanki ne ne ne diye agliyor

Avent'in 1m+ olanini kullandim. Zaten bebek cektikce geliyor yoksa gelmiyor. Ben de 3 gunde bırakmaz diye dusunmustum. Bugun ama boyle yapinca panik oldum. Bir de ilginc bir sekilde emmeyi cok seviyor. Mesela bugun siringayla verdik. Ama agzina koydugumuz sutu almamaya basladi. Ben de parmagimi büküp, parmagimi emmesini sagladim. yandan da siringayla sutumu verdik damla damla. Parmagimi emerken yuttu yani sutu. Eds arkadasim kullaniyordu. Ona da bakarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…