- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Daha çok tecrübeli gibisinEvet ama ona rağmen nasıl da gercekciyim dimi
Yeğen büyüttüm iki taneDaha çok tecrübeli gibisin
Beni en cok üzüp kizdiran daha annesini pohpohlayıp beni suclamasi .. aslinda gercekleri biliyor ama annesine yaranmaya calisiyor aslinda işleri daha sarpa sardigini da biliyor .. sonucunda üzülen olacagini bile bile .. bu kısır döngüde ben çok yıprandım artik görüşmemLepistesb valla canım haketmis kaynana. Eşin sevilmemeyi kabullenemiyor belli ki. Onun için de çok zordur eminim ama suçlusu sen değil kendi annesi. Ona tepki versin.
Annesine vermek istediği mesaj bak karım hakliyken bile ben seni tutuyorum hadi beni sev. Bu yani. Üzüldüm vallahi eşine de. Annesi ne vicdansız kadınmış. Ama senin suçun yok bunda, eşin de anlayacak elbet hatta farkında da işte sevilmek istiyor yazık.Beni en cok üzüp kizdiran daha annesini pohpohlayıp beni suclamasi .. aslinda gercekleri biliyor ama annesine yaranmaya calisiyor aslinda işleri daha sarpa sardigini da biliyor .. sonucunda üzülen olacagini bile bile .. bu kısır döngüde ben çok yıprandım artik görüşmem
Cok dogru çıkarımda bulundun canim ama tersi davransa daha cok sevilecek anladiklari dilden konusunca ama esimde takıntı yapti iyice ailesini . Sirf onun hatrina duzeltme cabasina girdim uzulmesin diye .tamam kabullenelim onlari ama bari sen yanimda ol dedim onlara karsi . Olmadi . Kendi eliyle yaptigini bana yikiyor . Benim haklılığımi bildigi halde . Cok kısır bir döngü canim bunaldim bugun olayin sıcağıyla sizinle paylaştım cok sagolun . Bosverelim sıkıcı seyler bunlar sütlerimize yansirAnnesine vermek istediği mesaj bak karım hakliyken bile ben seni tutuyorum hadi beni sev. Bu yani. Üzüldüm vallahi eşine de. Annesi ne vicdansız kadınmış. Ama senin suçun yok bunda, eşin de anlayacak elbet hatta farkında da işte sevilmek istiyor yazık.
Öyle kuzum boşver herkes kendi karakterini sergilemiş bu olayda ZatenCok dogru çıkarımda bulundun canim ama tersi davransa daha cok sevilecek anladiklari dilden konusunca ama esimde takıntı yapti iyice ailesini . Sirf onun hatrina duzeltme cabasina girdim uzulmesin diye .tamam kabullenelim onlari ama bari sen yanimda ol dedim onlara karsi . Olmadi . Kendi eliyle yaptigini bana yikiyor . Benim haklılığımi bildigi halde . Cok kısır bir döngü canim bunaldim bugun olayin sıcağıyla sizinle paylaştım cok sagolun . Bosverelim sıkıcı seyler bunlar sütlerimize yansir
Yerim onun saçlarınıhala yaglanıyor mu ya benimkinin tepesinde iki tel var o bile yaglanıyor ya
Yani sivri kalmaz dimi?
Menenjit yaptırıcam ama diğeri nedir?
Canım bizim o iş karışık biraz. Biz aşı sonrası hemen yola çıktık. 10 saat yol gittik. İki gece çok iyi uyudu sonra bir hafta süren bir uykusuzluk ve huysuzluk yaşadık. Kaka aynı, kan yok mukus vardı hala.
ateş anlaminda demedim gızAy allah korusun kiz tuh seytan kulagina :)
Atesi br kez olctum 37 idi. Sonrasindada elimle baktim cikmadi hic bakayim yine.
Olsun kuzum çok iyi o zaman alımı kusura bakma belki yazdın ama aklımda kalmıyorYok canm sütüm kesildi emmedi beni hiç
Merhaba herkese. Ben 1 hafta once dogum yaptim. Haziran annesiyim.
Biberonla anne sutu ya da mama verip ayni zamanda emzirenler, bebek anne memesinden uzaklasti mi acaba?
Bizimki dusuk kiloda dogdugundan ve ilk gunler kilo kaybi fazla oldugundan bir de ustune sariligi oldugundan, once emzirip sonra kalan sutu sagip veriyordum. O sekilde 3 gun devam ettim ve cok guzel kilo aldi. Sariligi da azaldi. Ama bugun doktor meme reddi olur, mutlaka siringayla ver dedi. Zaten bebek bugun memede pek durmadi. 2 cekip ağladı. Sanirim biberona alistiama siringayla vermek de cok zor..25 ml ancak verebiliyoruz, o da 1 saatte. Ve bebek siringayla almak istemiyor. Cok zorluyoruz, agliyor, savasiyor bizimle. 3 gundur cok sakindi ve iyi uyuyordu ama az once acliktan sanirim ciglik cigliya aglayarak uyudu. Surekli de uyanip agliyor.
Bebekler biberona alışır evet ama ilk Ay da değil benim bebeğim 36 haftalık prematüre tüm yöntemleri denedim ama en iyi biberon ile beslendiği için devam ediyorum ama kaşık deneyebilirsinMerhaba herkese. Ben 1 hafta once dogum yaptim. Haziran annesiyim.
Biberonla anne sutu ya da mama verip ayni zamanda emzirenler, bebek anne memesinden uzaklasti mi acaba?
Bizimki dusuk kiloda dogdugundan ve ilk gunler kilo kaybi fazla oldugundan bir de ustune sariligi oldugundan, once emzirip sonra kalan sutu sagip veriyordum. O sekilde 3 gun devam ettim ve cok guzel kilo aldi. Sariligi da azaldi. Ama bugun doktor meme reddi olur, mutlaka siringayla ver dedi. Zaten bebek bugun memede pek durmadi. 2 cekip ağladı. Sanirim biberona alistiama siringayla vermek de cok zor..25 ml ancak verebiliyoruz, o da 1 saatte. Ve bebek siringayla almak istemiyor. Cok zorluyoruz, agliyor, savasiyor bizimle. 3 gundur cok sakindi ve iyi uyuyordu ama az once acliktan sanirim ciglik cigliya aglayarak uyudu. Surekli de uyanip agliyor.
Canım bence de çok bakma. Asi karşıtlığı bayağı derin bir çukur. Benim göze alabileceğim bir şey değil ne yazık ki.anliyorum blupcum..bakalim diger asilar nasil gececek..biraz arastirdim.korktum bu isten.esim de bakma hic diyor.bilemiyorum
Hangi biberonu kullanıyorsun? Anne memesine yakın yavaş akışlı biberon öneririm. Meme reddi bebekten bebeğe değişiyor. Hem biberon hem meme alıp uzun süre devam eden de var, hemen biberona alışıp memeyi bırakan da. Ama açlık ve gelişimi inan daha önemli şu an. Eds sistemini denedin mi? Tam sana hitap eden bir sistem.Merhaba herkese. Ben 1 hafta once dogum yaptim. Haziran annesiyim.
Kalmaz kalmaz çocuğun kafasını rahat bırakYerim onun saçlarınıhala yaglanıyor mu ya benimkinin tepesinde iki tel var o bile yaglanıyor ya
Yani sivri kalmaz dimi?
Menenjit yaptırıcam ama diğeri nedir?
Canım bizim o iş karışık biraz. Biz aşı sonrası hemen yola çıktık. 10 saat yol gittik. İki gece çok iyi uyudu sonra bir hafta süren bir uykusuzluk ve huysuzluk yaşadık. Kaka aynı, kan yok mukus vardı hala.
TamamKalmaz kalmaz çocuğun kafasını rahat bırakbu kadar olmaz toparlanır
aha benimkinin yatiş sekli..kulaklarda genelde ellerAyy ayni cnm ya kollarini sarinca birde gozunu ortunce biraz yatiyor.sapkada istemiyor gozunu ortuncede korkuyorum surekli basinda durmak gerekiyor kollar yine ayni sekil.benimkinin kollar hep yukariya gidiyor agzina ceker orruyu flan diye tedirgin oluyorum. Ne cins bebe cikti bunlar
Ya aynen ufak bebek icin normal degil gibi geliyor. Bazen daralıyorum aglayinca flan kendime engel olamiyorum 2 aylik bebege kizilirmi ya, ama yapiyorum
Bende gittigimde soracam cok yoruldum artik
biz de göze alamadık...çok araştırma yapmak istiyor ve ben keşke bekarken egilseymisim bu konuya.cok detayli bakmak gerek.su anki psikoloji ile saglikli karar verebilmem pek mumkun degil.kaldi ki henuz lohusa kafassı..bebegim icin herseyden korkuyorum..kac sene anne çocuk saglıği okudum okulda bu konuda zerre bilgi verilmemis anladim.ya da ben gözden kaçırmışım..Canım bence de çok bakma. Asi karşıtlığı bayağı derin bir çukur. Benim göze alabileceğim bir şey değil ne yazık ki.
Hangi biberonu kullanıyorsun? Anne memesine yakın yavaş akışlı biberon öneririm. Meme reddi bebekten bebeğe değişiyor. Hem biberon hem meme alıp uzun süre devam eden de var, hemen biberona alışıp memeyi bırakan da. Ama açlık ve gelişimi inan daha önemli şu an. Eds sistemini denedin mi? Tam sana hitap eden bir sistem.
canım sarıliği varsa biberonla ver derim..valla sonra ilerliyor.ugras dur.uzulmek de cabası.zor akışlı olanlar öneriliyor ama mesela bir arkadaşa doktor nornal akışlı ver çocuk cekemiyor biberonu demis.o konuda fikrim yok.ben lansinoh ile verdiydim.sen de deneye deneye oğreneceksin.ama acliktan agladigina emin misin? gecen burda paylasildi.ac bebek ne ne ne diyor aglarken gazi varsa ihh ihh pirt icin garklayacaksa eh ehh ehh..alti pis ise sicakliyorsa usuyorsa hee hee hee...uykusu varsa auh du galiba ona emin degilim.dinle netten bul.belki baska bir sebepten aglar.ama genelde ilk dogduklarinda acliktan aglarlar tabi.
Canım bence de çok bakma. Asi karşıtlığı bayağı derin bir çukur. Benim göze alabileceğim bir şey değil ne yazık ki.
Hangi biberonu kullanıyorsun? Anne memesine yakın yavaş akışlı biberon öneririm. Meme reddi bebekten bebeğe değişiyor. Hem biberon hem meme alıp uzun süre devam eden de var, hemen biberona alışıp memeyi bırakan da. Ama açlık ve gelişimi inan daha önemli şu an. Eds sistemini denedin mi? Tam sana hitap eden bir sistem.
Gelişimi güzel dedi şükürOlsun kuzum çok iyi o zaman alımı kusura bakma belki yazdın ama aklımda kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?