2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım hangi aşıyı diyorsun? Cuma günü yapılacak benimkinin 2 aşısı. 2 tane de 1 temmuzda yapılacak.

Eskisi gibi değil çok şükür. Ama terliyor baya artık.
Umarım banlanmam artık dert yazmak yok.
Ee bizde yazıyoruz niye banlanasın tatlım?
Öncelikle hayırlı olsun, sarılık içinde geçmiş olsun. Meme reddi bebekten bebeğe değişiyor. Bizde sarılık atlattık meme+biberon gittik ama hiç meme reddi yaşamadım. Biberon lansinoh markaydı.
Günaydın kızlar enerjimiz yüksek bir gün olsun inşallah
Günaydın canım ben çok güzel uyudum enerjim çok yüksek. Umarım benim kızın çok yüksek değildir ve uyumamazlık yapmaz ama
Bizde klima yok ama olanlar için belki faydası olur.

Eki Görüntüle 2649968
Ya çok teşekkür ederiz hemde benim klimanın aynısı. Daha dün eşimle konuşuyorduk yatak odasında nasıl yatıcaz cam, klima açmadan diye. Eşim İlkekuşu erkenden odasına postalamayı bile düşündü valla
Ben hergun içiyorum bir fincan Türk kahvesi
Ay bundan sonra bende içicem. Hiç birşey olmadı. Mışıl mışıl uyudu

Günaydın kızlar aranızda sling kullanan ve memnun olan var mı? Benim bebiş kucakta gezmeyi seviyor. İşimi halledeniyorum gezdirirken. Çok kıpır kıpır benimki. Zor tutuyorum bazen. Dedim acaba alsam bir sling nasıl olur

Canım bu sıcaklarda yapış yapış olmaz mısınız birbirinize değerek?

Ben aldım ama sıcak oluyor bi süre sonra istemiyor sling suan burda kullanamıyorum ama giresuna gidince daha rahat kullanırım orası daha serin. Kucak seven bebekler genelde seviyor sling ama muglada bilemiyorum kullanabilirmisin terletiyor insanı sling çok sarıp sarmalıyoor kanguru belki bi tık daha iyi olabilir

Günaydın kızlar nasılsınız dün yazamadım hiç kız beni perişan etti önceki gün mışıl mışıl uyudu hiç yormadı nazar ettim cidden sürmeli demişti deme nazar olur diye kendi bebeğimi kendim nazar ettim bugunde mızmızlığı üstünde akşama arkadasım gidicez ilk kez oturmaya bakalım napcak çok korkuyorum dışarda birine gitmedik henüz

O zaman önce kanguruyu deneyeyim ben canım

O zaman önce kanguruyu deneyeyim ben canım
Bebekler için olanı var bel destekli falan onları deneyebilirsin. Hatta ben geçende hastanede bi kızda gördüm bebek çok rahat duruyordu içinde hoşuma gitti baya bende alabilirim bakıyorum ara ara internetten ama istersen sling de dene daha ucuz ben instagramdan aldım hbsling diye bi göz at istersen

Günaydın kızlar. Dün geceden bildireyim. Benim bebiş ilk defa 4 saat uyudu kesintisiz. Saat başı kalkıyorduk. 3 şey farklıydı acaba hangisi işe yaradı.
1. Yatmadan önce 30cc mama içirdim. Dün çok yorgundum ben sütümde etkilenmişti sanki.
2. Yastığı ile yatırdım onu sevmiş olabilir.
3. Çok yorgundu düzgün uyumamıştı gün boyu.

Acaba hangisi. Keşke hep böyle olsa ya nası iyi gelmiş banada.

Ya tabi ben de anliyorum az cok ama uyumayinca genelde hep kucakta oldugu icin karisiyorum galiba.. hem miz miz oluyor hem kucaktan inince uyaniyor hem de ben ayrilamiyorum sanirim
2 saatte degil yani dimi
Memeyle 3 4 saat durur bu bebisler.
Neyse ya emdigi kadar napalim.
Aliyordur kilo insallah.
Zaten doktor diyor ki bizim icin 6 ay sonunda dogum kilosunu 2 ye katlamasi onemli diyor.
O zaman bu aylik kilolarin anlami yok mu, yani vardir da az da olsa sorun degil mi yani..

Bir de guneslenme isine basladiniz mi.
Saat kacla kac arasi, kac dakika, sadece bacaklari mi acicaz balkonda mesela..

4. Artik buyuyor.
5.Hepsi
Hepsiiii Olabilir yani canim.
Bu bebisleri anlamak zor.
Ama tabi yorulmus dun,park cafe dedin ya zihni bile yorulmustur,etrafi inceledikce.
Masallah uyur insallah artik hep.

Valla kucağımda taşırken de aynısı oluyor en azından ellerim serbest olur
Slingte sarılıyor ya kat kat belki kucaktakinden sıcak olur.
En çok anne babanın nazarı değermiş. Bizde öyle mesela, neyini övsem ertesi güne bozuluyor
Ben kucağa pek almıyorum, son çare diyeyim. Eğer kucağa aldığımda da susmuyorsa genelde acıkmış oluyor.
120 cc mama içtikten sonra da 2 saate acıkabiliyor canım, sağı solu belli olmuyor. Ama ben zaten günde 2 en fazla 3 defa mama veriyorum. Gerisi meme..
Güneşlendirme olayına girmedim ben hiç, benim balkon çok direkt alıyor güneşi, zaten daracık.. Caddeden dolayı da çok toz oluyor. Çamaşır bile kurutamıyorum.

Sling kumastsn olan degil mi.
O degil ama kangurudan var bende.
Arada koyuyorum yuzu one bakiyor.
Geziyoruz,abisiyle dans ederken omla da etmis oluyoruz.
Hattaa bi kere uyumustu gezdirirken kanguruda...
Osman gonulal yenidogan bile kullanabilir,basini destekledikten sonra demisti vidyosunda..

Canım ben almadım ama ilays sling diye bir sayfa var instagramda. Alanlar baya memnun gibi. 190 tl fiyatı. Bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…