Canım hangi aşıyı diyorsun? Cuma günü yapılacak benimkinin 2 aşısı. 2 tane de 1 temmuzda yapılacak.canım süt urunleri diyeti yapan mecburen et ürünleri diyeti de yapmali dedi dr..
sana sorum olacak aşıdan sonra mi nuksetti alerji? benim de iyi gibiydi dun ası oldu hemen kakada kan oldu..ne yedim diye diye kendimi yiyorum
canım hepsi alerji belirtisi...
ama emin olmak için iyi bir doktora gorunmelisini.çunku erken dogan bir melek söz konusu..ama alerjik bebege sahip anneler ilac kullanirken daha dikkatli olmali.vitamin dahi olsa kiiii motilium nasil etki verir bilinmez.sut olsun diye beraberinde birsürü zararli kimyasal da alacaksin.tavsiyem sakin ol üzülme..sütün sadece üzulüp aglamaktan azalmis bence.sen mutlu olunca sut de gelecektir..emerken aglamasi karni agridigi icin..gelen yeni sut bile karin agrisi yapiyor bazen.alerjide oluyor maalesef..diyet yaptikca toparliyor.beslenme sirasinda sık sık gaz çikartırsan daha rahat edersiniz...
her ne ise sorun cözumu de vardir elbet.sen annesin
anneligi yeniden ogreniyorum deyip kendini heder etme.her çocuk başka..ne deriz eğitimde hep her cocuk bireyseldir..
eşine de söyle o da aglayip seni daha cok uzmesin.toparlanin bir an once..ben size imreniyorum ya masAllah size3 çocuk yetistirmek kolay mı?
salma kendini..okuyunca üzüldüm cok..ama niye? bebek ağlıyor diye degil sen agliyorsun diye..benc3 senin kucuk savascida alerji basladi.insan ilk zamanlar cok uzuluyor ama alisiyorsun..ben bile hala alisamadim..ama atlatacagiz..ebe hanima dedim asida benim bebegim alerjik diye.hangi bebekde yokki.artik hepsi alerjili doguyor.kimi fark ediyir kimi fark etmiyor annelerin dedi
benim de aynen boyle damar sivrilik..bende bilmiyorum.doktoruna sormayi da unuttum..
blup sizde de alerji vardı aşi sonrasi nasil seyretti sureciniz? kakada bir degisiklik oldu mu? huzursuzluk ne kadar gitti? alrjili bebeler asiyi zor atlatıyor .ondan soruyorum
oo koalacim çok cesur gördum seni
ben de mi bir cesaret ornegi sergilesem
Ben hergun içiyorum bir fincan Türk kahvesiValla yaptık bir delilik
Şu an emiyor, akşama göreceğiz
Eskisi gibi değil çok şükür. Ama terliyor baya artık.Yerim onun saçlarınıhala yaglanıyor mu ya benimkinin tepesinde iki tel var o bile yaglanıyor ya
Yani sivri kalmaz dimi?
Menenjit yaptırıcam ama diğeri nedir?
Canım bizim o iş karışık biraz. Biz aşı sonrası hemen yola çıktık. 10 saat yol gittik. İki gece çok iyi uyudu sonra bir hafta süren bir uykusuzluk ve huysuzluk yaşadık. Kaka aynı, kan yok mukus vardı hala.
Ee bizde yazıyoruz niye banlanasın tatlım?Umarım banlanmam artık dert yazmak yok.
Öncelikle hayırlı olsun, sarılık içinde geçmiş olsun. Meme reddi bebekten bebeğe değişiyor. Bizde sarılık atlattık meme+biberon gittik ama hiç meme reddi yaşamadım. Biberon lansinoh markaydı.Merhaba herkese. Ben 1 hafta once dogum yaptim. Haziran annesiyim.
Biberonla anne sutu ya da mama verip ayni zamanda emzirenler, bebek anne memesinden uzaklasti mi acaba?
Bizimki dusuk kiloda dogdugundan ve ilk gunler kilo kaybi fazla oldugundan bir de ustune sariligi oldugundan, once emzirip sonra kalan sutu sagip veriyordum. O sekilde 3 gun devam ettim ve cok guzel kilo aldi. Sariligi da azaldi. Ama bugun doktor meme reddi olur, mutlaka siringayla ver dedi. Zaten bebek bugun memede pek durmadi. 2 cekip ağladı. Sanirim biberona alistiama siringayla vermek de cok zor..25 ml ancak verebiliyoruz, o da 1 saatte. Ve bebek siringayla almak istemiyor. Cok zorluyoruz, agliyor, savasiyor bizimle. 3 gundur cok sakindi ve iyi uyuyordu ama az once acliktan sanirim ciglik cigliya aglayarak uyudu. Surekli de uyanip agliyor.
Günaydın canımGünaydın kızlarenerjimiz yüksek bir gün olsun inşallah
Ya çok teşekkür ederiz
Ay bundan sonra bende içicem. Hiç birşey olmadı. Mışıl mışıl uyuduBen hergun içiyorum bir fincan Türk kahvesi
Canım hangi aşıyı diyorsun? Cuma günü yapılacak benimkinin 2 aşısı. 2 tane de 1 temmuzda yapılacak.
Canım bu sıcaklarda yapış yapış olmaz mısınız birbirinize değerek?Günaydın kızlararanızda sling kullanan ve memnun olan var mı? Benim bebiş kucakta gezmeyi seviyor. İşimi halledeniyorum gezdirirken. Çok kıpır kıpır benimki. Zor tutuyorum bazen. Dedim acaba alsam bir sling nasıl olur
Valla kucağımda taşırken de aynısı oluyor en azından ellerim serbest olurCanım bu sıcaklarda yapış yapış olmaz mısınız birbirinize değerek?
Ben aldım ama sıcak oluyor bi süre sonra istemiyor sling suan burda kullanamıyorum ama giresuna gidince daha rahat kullanırım orası daha serin. Kucak seven bebekler genelde seviyor sling ama muglada bilemiyorum kullanabilirmisin terletiyor insanıGünaydın kızlararanızda sling kullanan ve memnun olan var mı? Benim bebiş kucakta gezmeyi seviyor. İşimi halledeniyorum gezdirirken. Çok kıpır kıpır benimki. Zor tutuyorum bazen. Dedim acaba alsam bir sling nasıl olur
O zaman önce kanguruyu deneyeyim ben canımBen aldım ama sıcak oluyor bi süre sonra istemiyor sling suan burda kullanamıyorum ama giresuna gidince daha rahat kullanırım orası daha serin. Kucak seven bebekler genelde seviyor sling ama muglada bilemiyorum kullanabilirmisin terletiyor insanısling çok sarıp sarmalıyoor kanguru belki bi tık daha iyi olabilir
Bebekler için olanı var bel destekli falan onları deneyebilirsin. Hatta ben geçende hastanede bi kızda gördüm bebek çok rahat duruyordu içinde hoşuma gitti baya bende alabilirim bakıyorum ara ara internettenO zaman önce kanguruyu deneyeyim ben canım
Ya tabi ben de anliyorum az cok ama uyumayinca genelde hep kucakta oldugu icin karisiyorum galiba.. hem miz miz oluyor hem kucaktan inince uyaniyor hem de ben ayrilamiyorum sanirimCanım eğer uyanıkken hiçbir şeyle oyalayamıyorsak ve mızırdanıyorsa devamlı acıkmıştır bizimki, ya sanırım artık tanıdığım için anlıyorum aç halini.. Her mızırdanma açlık belirtisi olmuyor.
Gece en fazla 4-5 saat aç kalabiliyor eğer mama yediyse.. Meme emdiyse 2-3 saat..
Sen de eğer hiç susmuyorsa ver bakalım, kusmazsa açtır, kusuyorsa başka derdi vardır.
4. Artik buyuyor.Günaydın kızlar. Dün geceden bildireyim. Benim bebiş ilk defa 4 saat uyudu kesintisiz. Saat başı kalkıyorduk. 3 şey farklıydı acaba hangisi işe yaradı.
1. Yatmadan önce 30cc mama içirdim. Dün çok yorgundum ben sütümde etkilenmişti sanki.
2. Yastığı ile yatırdım onu sevmiş olabilir.
3. Çok yorgundu düzgün uyumamıştı gün boyu.
Acaba hangisi.Keşke hep böyle olsa ya nası iyi gelmiş banada.
Masallah bebiseee2 aylık olduk bugün bizde aşıya gidiyoruz
Slingte sarılıyor ya kat kat belki kucaktakinden sıcak olur.Valla kucağımda taşırken de aynısı oluyor en azından ellerim serbest olur
En çok anne babanın nazarı değermiş. Bizde öyle mesela, neyini övsem ertesi güne bozuluyorGünaydın kızlar nasılsınız dün yazamadım hiç kız beni perişan ettiönceki gün mışıl mışıl uyudu hiç yormadı nazar ettim cidden sürmeli demişti deme nazar olur diye kendi bebeğimi kendim nazar ettim bugunde mızmızlığı üstünde akşama arkadasım gidicez ilk kez oturmaya bakalım napcak çok korkuyorum dışarda birine gitmedik henüz
Ben kucağa pek almıyorum, son çare diyeyim. Eğer kucağa aldığımda da susmuyorsa genelde acıkmış oluyor.Ya tabi ben de anliyorum az cok ama uyumayinca genelde hep kucakta oldugu icin karisiyorum galiba.. hem miz miz oluyor hem kucaktan inince uyaniyor hem de ben ayrilamiyorum sanirim
2 saatte degil yani dimi
Memeyle 3 4 saat durur bu bebisler.
Neyse ya emdigi kadar napalim.
Aliyordur kilo insallah.
Zaten doktor diyor ki bizim icin 6 ay sonunda dogum kilosunu 2 ye katlamasi onemli diyor.
O zaman bu aylik kilolarin anlami yok mu, yani vardir da az da olsa sorun degil mi yani..
Bir de guneslenme isine basladiniz mi.
Saat kacla kac arasi, kac dakika, sadece bacaklari mi acicaz balkonda mesela..
Sling kumastsn olan degil mi.Günaydın kızlararanızda sling kullanan ve memnun olan var mı? Benim bebiş kucakta gezmeyi seviyor. İşimi halledeniyorum gezdirirken. Çok kıpır kıpır benimki. Zor tutuyorum bazen. Dedim acaba alsam bir sling nasıl olur
Canım ben almadım ama ilays sling diye bir sayfa var instagramda. Alanlar baya memnun gibi. 190 tl fiyatı. Bir bak istersen.Günaydın kızlararanızda sling kullanan ve memnun olan var mı? Benim bebiş kucakta gezmeyi seviyor. İşimi halledeniyorum gezdirirken. Çok kıpır kıpır benimki. Zor tutuyorum bazen. Dedim acaba alsam bir sling nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?