- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Kucaga alismasin diye mi..Slingte sarılıyor ya kat kat belki kucaktakinden sıcak olur.
En çok anne babanın nazarı değermiş. Bizde öyle mesela, neyini övsem ertesi güne bozuluyor
Ben kucağa pek almıyorum, son çare diyeyim. Eğer kucağa aldığımda da susmuyorsa genelde acıkmış oluyor.
120 cc mama içtikten sonra da 2 saate acıkabiliyor canım, sağı solu belli olmuyor. Ama ben zaten günde 2 en fazla 3 defa mama veriyorum. Gerisi meme..
Güneşlendirme olayına girmedim ben hiç, benim balkon çok direkt alıyor güneşi, zaten daracık.. Caddeden dolayı da çok toz oluyor. Çamaşır bile kurutamıyorum.
Ne giresunu kizBen aldım ama sıcak oluyor bi süre sonra istemiyor sling suan burda kullanamıyorum ama giresuna gidince daha rahat kullanırım orası daha serin. Kucak seven bebekler genelde seviyor sling ama muglada bilemiyorum kullanabilirmisin terletiyor insanısling çok sarıp sarmalıyoor kanguru belki bi tık daha iyi olabilir
4. Artik buyuyor.
5.Hepsi
Hepsiiii Olabilir yani canim.
Bu bebisleri anlamak zor.
Ama tabi yorulmus dun,park cafe dedin ya zihni bile yorulmustur,etrafi inceledikce.
Masallah uyur insallah artik hep.
Hem alışmasın diye hem de çok fazla taşıyamıyorum ben ya yoruluyor kollarım.. Benimki de ona doğru uzanınca alacağım sanıp susuyor bazenKucaga alismasin diye mi..
Oyy nasi dayaniosun almadan.. benimki coktan alisti ya,fenaaa..
Kucaga almaya yeltendigim anda susuyor
guneslendirmek lazim galiba arrtik hafiften,,bilen vardir herhalde forumda??
Dogru diyorsun,belki bazen istahlari olmuyordur.. sicak,yorgunluk nedenli meesela,degil mi???
Kizlar kizim emerken uyudu besige koyarken, hatta daha ayaga kalkarken uyandi.2 defa oldu bu..simdi bana bakip guluyor ben konusunca.etrafi izliyor..uykusu yok mu yani...Ama vardi, uyku aglamasi yapmisti..
O zaman emerken niye uyumustu ya..
Slingte sarılıyor ya kat kat belki kucaktakinden sıcak olur.
En çok anne babanın nazarı değermiş. Bizde öyle mesela, neyini övsem ertesi güne bozuluyor
Ben kucağa pek almıyorum, son çare diyeyim. Eğer kucağa aldığımda da susmuyorsa genelde acıkmış oluyor.
120 cc mama içtikten sonra da 2 saate acıkabiliyor canım, sağı solu belli olmuyor. Ama ben zaten günde 2 en fazla 3 defa mama veriyorum. Gerisi meme..
Güneşlendirme olayına girmedim ben hiç, benim balkon çok direkt alıyor güneşi, zaten daracık.. Caddeden dolayı da çok toz oluyor. Çamaşır bile kurutamıyorum.
Sling kumastsn olan degil mi.
O degil ama kangurudan var bende.
Arada koyuyorum yuzu one bakiyor.
Geziyoruz,abisiyle dans ederken omla da etmis oluyoruz.
Hattaa bi kere uyumustu gezdirirken kanguruda...
Osman gonulal yenidogan bile kullanabilir,basini destekledikten sonra demisti vidyosunda..
Kızlar kanguruya koydum benim bebişi. 2dk durdu uyudu hemen. Kafasına biraz destek vermem gerekiyor. Biraz gezdim öyle. Pek iş yapamıyorum kanguruyla. Yatırayım uyumuşken dedim. Yaygarayı kopardı.Canım ben almadım ama ilays sling diye bir sayfa var instagramda. Alanlar baya memnun gibi. 190 tl fiyatı. Bir bak istersen.
Aynı durum bizde de var canım kızı için deli olur mutfakta oturduğu yerden çayını bile doldurur verir salona meyvesini kuruyemişini taşır ama bizde akşam yemekten kalkar çayını alır geçer salona oğluna sürekli ben sana şöyle baktım zor okuttum falan diyerek sürekli minnet duymasını ister.kızınin yanında günlerce evden çıkmaz burda sürekli canım sıkılıyor beni dışarı çıkar der eşime...Nedenini bilmiyorum canim bir kizi var onun icin kafayi yemis ama esim onlara düşkün diye ters tepiyor sanirim . Esim haksizliklarina hep göz yummus bunlarda keriz bilmisler . Ay kuzum nasil sabirli olayim tiken üstünde yasiyorum herseye her an alinir küser kavga eder o kadar dikkat etmemize rağmenhuylarini bildigi halde yükleniyor esim o zaman daha da sinir oluyorum .
Bizde aşıdan geldik ebe konak için zeytinyağı ile karbonatı karıştır sür 1 saat beklet geriye doğru tara dediKızlar bebeğinde konak olanlar geçmiyor naptıysam diyordu. Karbonatlı suyla sildim ben sabah akşam 2-3 güne çok çok azaldı.
Heh iste benim kiZ da boyle.Kızlar kanguruya koydum benim bebişi. 2dk durdu uyudu hemen. Kafasına biraz destek vermem gerekiyor. Biraz gezdim öyle. Pek iş yapamıyorum kanguruyla. Yatırayım uyumuşken dedim. Yaygarayı kopardı.Geri aldım tak uyudu. Daldı dedim indireyim dedim yine bağırdı meme veriyorum şimdi memede uyudu
Bakalim.belki dontorun yeterli goruru kilo alimini.Aşıdan geldik biz eve öğleden sonrada doktor kontrolümüz var boyu 57 cm olmuş kafası da büyümüş maşallah ama kilo az almış 580 gram☹ emerken en fazla 5 dk emiyor sonra kafa sallıyor ya da uyuyor hele de akşamları o ağlama saatlerinde hiç almıyor memeyi kucağıma emme pozisyonuna geçince basıyor yaygarayı biberonla zor içiriyorum 60 cc en fazla içtiği zorla o da.neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.kv başladı hemen ben size mama verin diyorum diye süt yetmiyor yaramıyor diyor sabah mochiyle sağdığım sütü gösterdim o zaman yaramıyor sütün diyor deli olucam 3 gündür tansiyonum 18 ler de yine doktorum pandemi hastanesinde oraya da gidemiyorum hamilelikte kullandığım tansiyon hapı artık yeterli gelmiyor sanırım hoy hoy hoyyy
Aşıdan geldik biz eve öğleden sonrada doktor kontrolümüz var boyu 57 cm olmuş kafası da büyümüş maşallah ama kilo az almış 580 gram☹ emerken en fazla 5 dk emiyor sonra kafa sallıyor ya da uyuyor hele de akşamları o ağlama saatlerinde hiç almıyor memeyi kucağıma emme pozisyonuna geçince basıyor yaygarayı biberonla zor içiriyorum 60 cc en fazla içtiği zorla o da.neden böyle anlamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.kv başladı hemen ben size mama verin diyorum diye süt yetmiyor yaramıyor diyor sabah mochiyle sağdığım sütü gösterdim o zaman yaramıyor sütün diyor deli olucam 3 gündür tansiyonum 18 ler de yine doktorum pandemi hastanesinde oraya da gidemiyorum hamilelikte kullandığım tansiyon hapı artık yeterli gelmiyor sanırım hoy hoy hoyyy
Alerjik bebeklere rota asisini önermiyorlar canim zatenAlerji değil de canım laktoz intoleransı ihtimali üzerine duruyoruz. Pediatrik gastroenteroloji bakıyormuş buna da. Gürültülü kaka başlarda vardı biogaia kullanıyoruz o geçti onu kullanınca. Ama diğer şikayetler bolca vardı. Özellikle rota virüsü aşısından sonra arttı iyice. Yarın için üniversite hastanesinden randevu aldım bakalım götürecez ama bebeğim bariz rahatladı sabah uykusunu 2,5 saat uyudu kesintisiz. Uyandı beni emmeyi yine reddeddi ama müzik açtık oda oda dolandık derken emdi şükür biraz oyalandı anakucağında babası gezdirirken uyuyakaldınormalde uyuması için ben ellerini tutup yarım saat sallıyordum en az 5 dk dizimde uyuyup sonra çıldırmış gibi ağlıyor bir yandan da gaz çıkıyordu. Ben de 2 gündür çok dikkat ediyorum bisküvi vs zaten yemem. Kalsiyum vardı evde ondan içtim sabah zamanla azalırmış bu bağırsak laktoza alışırmış benimki bir de erken doğdu yavrum bağırsakları hiç hazır değildi bence
Genele göre kilo alımı iyiyse kiloya çok takılma bence sutunde yeter inan buna neden gelmesin psikolojik olarak kötü düşüncelere dalma canımben o kv var yaa..bir kizarim bir kizarim..kendi versin sut o zaman
ama sen kimseyle atisma..duyma gorme cevap verme.susar o
hepsi ayni..sen sagligin ve bebegin icin iyi ol
ya sutun yarar.benim de oyleydi kilo alimi 500 gr di.normallesmeye basladi.sabret...gazdan yapar.3 ayi atlatin rahatlar..biz de ayniyiz.dert etme..sut yaramaz mi ya..
Bu birkaç gündür gündüz hiç uyumuyor. Akşam daha fazla uyuyor. Gündüz hiçbir iş yapamaz oldumHeh iste benim kiZ da boyle.
Kucaga alistiklari icinmi acaba.
Guven mi istiyorlar uyumak icin
En son babasi besikte sallamis, ses acmis supurge sesi simdi uyuyor.ama abisi bagirinca yine de irkiliyor.dalamiyor sanirim tam..
Kanguruyla evet ben de is yapamiyorum.
Yapanlar nasil yapiyor bilmem
Anvca bi camasirasma,durme oluyor iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?