2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kanka normal aşılarını yaptır sen yinede.bilhassa devletin belirlediği aşılar çok önemli.alerji gelip geçici ama Allah korusun o hastalıklardan birini kaparsa geri dönülemez sonuçlar doğurur.özel aşılar zaten devletin aşı takviminde yok tercih meselesi.rotayı şuan için bende düşünüyorum yaptırıp yaptırmamayı.ama normal aşılarını yaptırıcam mutlaka.bu rotayı kimi doktor yaptır diyor kimi yaptırma napıcamı şaşırdım of

ya çok güldüm ilahi keşke benim eşimde böyle olsa çok vurdumduymazdır

ya çok güldüm ilahi keşke benim eşimde böyle olsa çok vurdumduymazdır
Yok anacım ortası olsun ya 2 ay işe gidemedi delirtti bizi, şimdi gitmeye başladı İşe gittiğinin ilk günü annemle müzik açıp oynadık ohh sefamız olsun istediğimizi yapıyoz ohhh

Yok anacım ortası olsun ya 2 ay işe gidemedi delirtti bizi, şimdi gitmeye başladı İşe gittiğinin ilk günü annemle müzik açıp oynadık ohh sefamız olsun istediğimizi yapıyoz ohhh
Haha alemsin canım ya iyi olmuş senin açından,bende 2 yaş sendromuna giren bi bebiş daha var çok huysuz ikisi birlikte çok zor benim kocaya da lazım birazcık kaynanalık ondan dedim uyandığında kalksa kucağıma verse hep ilgilense keşke

Ayyy 2 bebe mi tamam cınım pes ettim senin işin daha zormuş sana iyi gidermiş kaynanalık yapan koca

Hem alışmasın diye hem de çok fazla taşıyamıyorum ben ya yoruluyor kollarım.. Benimki de ona doğru uzanınca alacağım sanıp susuyor bazen
Aynen sıcaktan dolayı iştah azalabilir.

Al be tikka kucaginaa
Ilerde gelmicekler sen istesen deee
Ben yapistircam kizimi kucagima bi sekilde
Kol yorulmasii benden sorulur kiz 6ya yakin oglan 20yi gecmis..Kizi alinca beni de al kucagina diye tutturuyor,var sen dusun

Benimki hem yardım etmiyor hem ağlatma oğlumu diyor. Sanki ben bayılıyorum ağlamasına. Daha kucağına alamadı

İbsallah canm sende benim gbi bi ver bakalm memeni arada ben oylesine denedim inan ki sıpa emecegi zamani geç anladi ha gec olsun da güç olmasin insallah ya bakalm hayirlisi. Emzik veriyor musun canm sen.?
Emzik vermiyorum birde ona alışmasin diye . Ben en bastan beridir sağıyorum şükür geliyor sütüm ama dünkü üzüntüden sonra bir anda fazlaca azalır mı süt azaldı bitmez inşallah
Şimdiye kadar hiç denemiş miydin emer mi diye

Al be tikka kucaginaa
Ilerde gelmicekler sen istesen deee
Ben yapistircam kizimi kucagima bi sekilde
Kol yorulmasii benden sorulur kiz 6ya yakin oglan 20yi gecmis..Kizi alinca beni de al kucagina diye tutturuyor,var sen dusun
Canım benim yapım bu sanırım, çok sevsem de devamlı yapışık yapamıyorum. Çocuk da alıştı böyle yani ağlamıyor ille de kucağına al diye.. Yerinden memnun

Sen de denesene,bakalim belki alir.soyle hem sallahem ver agzina.ya da yururken tuttursan belki alir mi..
Bnm oglum da oykeydi.kendi geriye atardi,annemle bastirirdik kafasina emmezdi ama tabi benim ki cok rahatsizdi, hastanedeydi 40 gun. Cok uzucu anliorum seni ama pes etmeee.
Insallah emer bebisinn..

Çok sınırda kalmış ama kilosu sütün çökmüş ya daha sık emzirmeye çalış bence süt varken de mama verilmez ama eğer diğer Ay da az olursa bence de ver

Dediklerinin hepsi doğru. Büyüdükçe kolaylaşan tek şey sorunların her birinin bir öncekine göre daha kolay gelmesi.

Aşının etkisi canım 2 gün uyku yapıyor sonra huysuzluk yapıyor canım
Yerim senin ATA nı minnoş benim oğlan sinir topu onu kabullendik artık hele de uyuyamazsa işimiz bitti bugün ellerine bakıyordu yavai yavaş ellerini tanımaya başlıyor sanırım acaba atak haftasında mıydı bu hafta diyoruz oyun halısındaki oyuncaklara vurmayı öğrenmiş sol eliyle yapıyor her işini solak olacak sanırım. Eline dikkatle bakıp yüzüne yaklaştırıyor, yüz üstü koyup ayak altlarından destekleyince ileri doğru sürünüyor falan baya bir şeyler yapmaya başladı

Kizlar kizim emerken uyudu besige koyarken, hatta daha ayaga kalkarken uyandi.2 defa oldu bu..simdi bana bakip guluyor ben konusunca.etrafi izliyor..uykusu yok mu yani...Ama vardi, uyku aglamasi yapmisti..
O zaman emerken niye uyumustu ya..
Niye oluyor bilmiyorum ama benimkide çok yapıyor onu tam dalamıyorlar ondan mı acaba. Ben genelde öyle olunca ayakta sallıyorum mecbur. Keşke uyanmasalar hiç sallamaya gerek kalmaz.
Benimkide ayni böyle ama bence sıçrama haftasından dolayı kucağımda uykuyu kestiriyor yerine koyunca gözleri cam gibi açıyor. Hiç uykusu olan o değilmiş gibi bakıyor aynı anlattığınız oluyor yani. kaç kez pişpiş ve süpürge sesiyle uyutmaya denedim onunla biraz daha uzun duruyor hatta bir kere müzik susmuş baktım uyandı o kadar etkili yani.
Bence tek anne sütüyle çok normal canım hatta benim çocuk doktorum şunu dedi “her annenin sütü bebeğine göre ayarlanır dedi benim kızım ayda 500 gr aldı oğlum ayda 1 kg aldı“ dedi hatta oğlu reflü olmuş çok emmekten kendisi sütünün bu kadar çok olduğuna inanamamış reflüyü anlamamışlar bir süre . Neden kustuğunu araştırıp durmuşlar. Kilosu çok normal çok iyi yani kendine sıkıntı edip sütünü etkileme

sen sabırli ol.biberonu da azalt.en azindan gunde 1 veya 2 ile sınırla.alışmaz o zaman bence.her beslenmede biberonla desteklersen biberona eger alişır reddeder seni belki.sen kendin besle.Allah yardımcin olsun.8 günlük halim geldi gozume.sarilik falan..hic bitmiyor simdi de alerji ve asi derdi.anlamadan dis derdi.derken cis derdi analik fenalik der kayknvalidem

ay benim ki de bir gaynana oluvese ya
bana ılazım iki kızanla uğraş du

ya ne bileyim..alerjiyle kalmazsa diye korkuyorum coco..
alerjik bebekelri olumsu etkiliyor diyolar otizm kanser falan diye..oglumda butun asilari yaptirdim..esim de Allah a siginicaz bu riski de goze alamayiz diyor.hayati boyunca yasayacagi sartlari iyilestirebilmem mumkun degil..her hastalikli ortama girebilir..misal kizim ilerde doktor olsa hic asisi yok..daha asistanlikta tonla hastaligi agir gecirebilir diyorum kendi kendime ama yine de arastirmaktan kendimi alamiyorum
rotayi yaptirmama sebebim suydu.henuz cok kendini ispatlamis bir asi degil.yani sonuclarini daha görmedik.benim 96 yillarinda asi olup sakat kalan ogrencilerim vardı.veliler hep hocam asıdan sonra belirgin bir sekilde basladi diyorlarsi.zihinsel bedensel.. .kac doktora sordum o dönem yeni uygulanan bir asiymis hemen kaldirilmis falan diye gecistirdiler.ama net bilgi de bulamadim.ondan devletin asilari yaptirdim ama ozel asilara mesafeliyim.

Sakin uzme bak benim üzüntü ile bitti zaten emmemesinden ziyade. Sarilik yogunbakimda vermicez dediler eve de giderdim süt sagmak icin haatahaneye gidip gelirdim ama oglumu orda birakip eve gelemezdim hastahanede aglaya aglaya sabahladim cok uzuldum yoksa göğsüm doluydu benim. Snrasinda evdekiler yok ac kaldi da vs bos konustular oyle canim sıkıldı eşimle baska konularda tartistik oyle agladim zaten derken bitti işte. Snrasinda silikon uç eds sistemi hic birini istemedi silikon ucu da tuttu ama cekmedi oyle ha bi de az oldugu icin gelmedi zaten sıkıp agzina veriyim dedim memeyi süt gelirse ćeksin agzina almadi. Daha ilk defa yeni denedim denedikten snra direk yazdim tuttu ama açken yapmadim elini emiyordu beni em gel deneyim dedim şükür ama cok gec kaldik

Canm kaşık ile beslemeyi denesen biberona alisinca ondan hizli ve basit sekilse geliyor ya geri seni istemez belki yada eds sistemi dene arastir yine mama icecek ama senin memeden de cekecek hem sütün azalmamis olacak hem cocuk memeden kopmamis olacak. Biberona alistirma ben alistirdim 2 aylik daha ilk defa beni tuttu ama sütüm yok iste

Kızlar benim oğlanın genzinde ki hırıltı geçti süt ve ürünleri diyetine girmiştim bugün 3.gün baya farketti gaz da. Bugün kendi doktorumuza gittik o da 15 gün tüketme süt ürünlerini bakalım olumlıiu değişiklik olursa devam ederiz dedi. Mamayı laktozsuz devam edecez o da kabız yapabiliyormuş zaten benim oğlan zor yapıyordu kakayı mümkün olduğunca az verelim mamayı hatta keselim dedi ama bakalım emzirdikten sonra sağım yapıyorum pek çıkmıyor. Yine de meme reddi olayı bitti gibi şükür artık sıkıntısız emiyor tekrar. Belli olmaz gerçi bunun sağı solu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…