- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
canim diyet yaramis benceBiz bugün dışardaydık 11 de çıktık 4 de geldik arabada da kendi arabasında da uyudu benim minnoş eve gelince devam etti uykuya hava yaradı sanırım. Eşim gezmeyi pek sevmez o bile hergün gezelim diyorbir günü bir gününü tutmuyor bu minnoşların
Biz çıkarıyoruz güneşe şimdi arttırdık da burnunun iyileşmesi için gerekliymiş. Bir de biz Mersin deyiz. Yüzünü koruyarak.Kucaga alismasin diye mi..
Oyy nasi dayaniosun almadan.. benimki coktan alisti ya,fenaaa..
Kucaga almaya yeltendigim anda susuyor
guneslendirmek lazim galiba arrtik hafiften,,bilen vardir herhalde forumda??
Dogru diyorsun,belki bazen istahlari olmuyordur.. sicak,yorgunluk nedenli meesela,degil mi???
Gerçekten fark var canım uyutuyorduk yazık 10 dk sonra kalkıp gaz çıkartıyordu geri dalamıyordu bu sefer sinir olup yaygarayı basıyordu. Gaz yüzünden uyanmaları azaldı .sütü sindiremiyormuş bağırsakları rahatsız oluyormuş yavrum.ben de yoğurdu o kadar tüketirdim ki haftalık 5 kg yakın yerdim yazık kuzumacanim diyet yaramis bence
ben de ciddi fark hissetmistim..tabi yeni alerjiler gelismeseydi iyidi ama olsuniyi olsunlarda ..
Salya bizde de var canım kehribaer kolyesini takmayı unutuyorum hep onu takayım yarın. Damakları sertleşecek artık yavaş yavaş dişe hazırlıkKızlar benim bebiş 2 gündür elini emmeye başladı. Birde salya akıyor ağızından biraz biraz. Sizde var mı böyle durumlar?
Bazende emzik emerken ağzına acı bir tat gelmiş gibi yüzünü ekşitip atıyor bazen nedense.
Nasıl kucağına alamadı mıBenimki hem yardım etmiyor hem ağlatma oğlumu diyor. Sanki ben bayılıyorum ağlamasına. Daha kucağına alamadı
Salya bizde de var canım kehribaer kolyesini takmayı unutuyorum hep onu takayım yarın. Damakları sertleşecek artık yavaş yavaş dişe hazırlıkemziğe bizimki de aynını yapıyor almak istemeyince
Kehribar kolye dis icin mi ? Kendine takacaksin dimiSalya bizde de var canım kehribaer kolyesini takmayı unutuyorum hep onu takayım yarın. Damakları sertleşecek artık yavaş yavaş dişe hazırlıkemziğe bizimki de aynını yapıyor almak istemeyince
Bende esime verince kiz agliyor sürekli neden aglatiyorsun diyorum adam kendini sasiriyorBenimki hem yardım etmiyor hem ağlatma oğlumu diyor. Sanki ben bayılıyorum ağlamasına. Daha kucağına alamadı
Kolye işe yarıyor mu? Ya da ne işe yarıyor tam olarak canım.
Kehribar kolye dis icin mi ? Kendine takacaksin dimi
Bebeğe takacağım kolyeyiŞu kehribar kolyeyi ben de çok merak ediyorum ne işe yarıyor? bi kolye napabilirki
Hırıltısı normalde nefes alırken yoktu ama beslenirken ve emzik emerken vardı canım. Ben alerji kaynaklı olabileceğini biliyordum ama huysuzluk, döküntü vs olmayınca üstüne durmadım sonra sünen kaka bir türlü bitmedi en son da bitmek bilmeyen gaz çıkışları olunca artık mecbur üstünde durmam gerektimisskokulumm hırıltı da mı alerjiden olabiliyormuş benimkinde de var hiç gitmiyor . Doktor ilk zamanlar burun delikleri küçük olduğu için demişti . Ben de sürekli kustugu için diye düşündüm. Çünkü kusarken burnundan da geliyor . Burnunda kalıntı olduğu için de hırıltı yapıyor diye düşünüyorum . Ama alerji durumunu bilemedim .rota aşısının da vakti yaklaşıyor . Ben de denemem lazım süt ürünlerini keserek gözlemlemem lazım . Bir de alerji çıkmasa .
Benimki baloncuk yapıyor sürekli heryerimiz tükürük
Ben kullandım cnm sabah akşam aldım ; Cem bey yazmıştı bana kontrolde hiçbir sıkıntı olmaz dedi; ama ben bir kutu kullandım sadece. Sonra solgara geçtimBirde motillium kullanan arkadaşlar vardı burda. Günde kaç tane alıyorsunuz?
Valla kolye deyip geçme, kendim için çok faydasını gördüm. 2 yıldır boynundan çıkarmam, sadece nötrlemek için çıkarırım. Kızıma ilk aldığım şeydi. Doğduğundan beri takıyorum, kolik bebeklere de iyi geliyormuş çünkü gaz ağrısına etki ediyor. Ondan mı bilmem ama benim kız gazını pırt prt çıkarıyor hep.. Doğduğunda ayakbileğine doluyordum, şimdi el bileğine doluyorum. Sonra da boynuna inşallahŞu kehribar kolyeyi ben de çok merak ediyorum ne işe yarıyor? bi kolye napabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?