2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
el emme ve salya bizde de var ama ağzında pamukçuk olmuş ona bağladım

Demek ki herkes de aynı dert ; ben de çok takılıyorum uyumuyor gündüz. Ama hava da aşırı sıcak onun da etkisi olabilir mi acaba? Bizim evin sıcaklığı 27 nin altına asla düşmüyor sadece zıbınla duruyor ama yinede bunalıyor belli ki ((

Reactions: Kuf
amin insallah . Deniyorum duşta da denedim ama almiyor. Bastırınca kafasına emdi mi peki

Zor seyler yaşamışsın canim ama sen ver memeyi emdikce gelir bence inşallah. Benimkide belki büyüdükçe tutar umudundayim bakalım inşallah

Valla 2 ay 4 gunluk olduk 120 cc içiyor 2 saatte bir sürekli 2 bucik saat flan da olursa 150 içiyor 5910 kilo
Ya kızlar bu cc olarak belirttiğiniz mama mı? Anne sütü sağıp mı veriyorsunuz? Ben acıktıkça emziriyorum ama doyup doymadığından emin olamıyorum üstüne sağılmış süt varsa onu veriyorum ama mama da versem iyice doysa mı ki? Memeyi de max 15-20 dk emiyor kafasını atıp duruyor sürekli.

Zor seyler yaşamışsın canim ama sen ver memeyi emdikce gelir bence inşallah. Benimkide belki büyüdükçe tutar umudundayim bakalım inşallah
Bugun de annanesi dayisi oglu kaynim geldi dogru duzgun alamam da artık aksam esim aldi geldi yemek yedik smdi eşim yatti ben onlarla oturuyorum artik ne zaman yatarlarsa. Kaynanam da yarin gelir kb da gelir ondan da ederler beni bak gör. Uykuda bile uyandirip seviyolar zorla uyandirip bu sevgi degil bence. Aman valla seviniyodum bugun de lendi basimiza duracagiz diye olmadi. Yarin da komple geliyolar artık yine başa saracak hersey

Canm ben mama veriyorum sütüm kesildigi icin. Doymazaa eger aranır agzi oyle. Emdikten snra kac cc sagdigin sütten veriyosun canm.? Mama verme derim bence kolay kolay. Ve kac gunluk bebegin.?

Senin uğraşın büyük canim kendi evine geçmeden rahat yok anlaşılan ama sen yinede firsat buldukca emzir sütün gelir insallah

Senin uğraşın büyük canim kendi evine geçmeden rahat yok anlaşılan ama sen yinede firsat buldukca emzir sütün gelir insallah
Ay bi de sütüm varken de emmiyodu ya cok ugras istiyo hani tutmasi icin bi cocugun pes etmemek lazim 1 2 sefwr almadi diye eds sisteminde de surekli denesem belki bi umut olurdu ama biz once işi gucu gorecekmisiz snra deneyecekmisim oyle diyo e bu cocuk 2 saate mama iciyo ben o siralar biberon verdikce memeyi istemez yani. Bsnim kv onceligi temizlik aman tek sen ugras emsin süt gelsin ben yaparım demiyo.

Oy maaşallah inşallah atak haftası geçmiştir de normale dönüyordur. Biz de öğleden sonra çıktık mamamız azalmıştı arabada uyudu eve geldik uyudu. Şimdi cin gibi ayrı ama en azından sakin.

Nerden aldın kuzum İnstagram da birkaç site var ama güvenilir mi bilemedim

Kızlar ya benim karın doğum sonrası eski haline dönüp düzleşmişti ama 1 haftadır karnım çıktı bildiğiniz, niye ki yani? Regl olamadığımız için mi?
ayyy ben.valla. ya ne güzel kilo verdim dérken ki hala kilom fazla ama gobek sistide sisti. moralimi bozuyor valla.

Ay kızlar ya benim sıpa mememi tutmadı hiç bi deneyim dedim emdi ama gel gör ki süt yok elini emiyor sürekli açlıktan da değil ama ben sürekli öyle yapsam sütüm gelir mi ki ya bi akıl verin.
gelebilir. esimin teyzesi kucukken annesi onu birakip gitmis ve anneannesi aglayinca sussun diye meme vermeyw baslamis ve sütü gelmis. ill duydugumda cok sasirmistim ama bebeklerle ilgili belgesel var orda doğumdan sonra erkeklerde bile süt hormonunun arttığını soyluyordular. denemekten vazgeçme yani. inşallah emecektir canim.

Herkese tesekkurler. Bugun medikalciden 5 numarali beslenme sondasi aldim. Önce emzirip sonra onu kullaniyorum. Bir ucunu sagdigim sute diger ucunu da memeye koydum. Memeyle sondanin ucunu verdim bebegin agzina. Bi sure de o sekilde emerek cekti sutu. Siringadan cok daha kolay ☺☺

kizlar
oglum ateslendi.5 yasindaki yani..
aksam ustu babasiylaydi zaten.. uyuyakalmis,karnim agriyor demis.. cis yaparken de pipim acidi demis..
soylemistim.bobrek hastasi baya kotu bi gecmisimiz var.ama enfeksiyon olmamsitik..
dusa soktuk,isedi de acimiyor, karnim da gecti dedi ama ates hala 38lerde..ama iste doktora gitcem.korkusundan dogruyu mu soyluyor emin olamiyoruz..daha once de 37 kusurle havale gecirmisti.ic atesi varmis yani.
takip eden doktorumuzu aradik. Sicakti, yanma.olabilir pipide, bol su icsin, atesi takip edelim demis..
atesi takip edin gece dusmezse acile, idare ettiniz ama yarin yine cikarsa goreyim, tahlilleri ozel labda yapariz yazmis..1 gunde dusmez ki ates, sanirim gidicez kesin yarin
Ama ben bebisle nasil giderim ki, bebisi anneme biraksam bebis nasil durur ac mesela.. off..
dua istiyorum kizlar.. insallah ilerlemez ve onemli bir sey degildir... gitmek de istemiorum,cok aglayacak kan verirken. Bogazlari gibime geliyor..
ama idrarsa nasil anlarim..

Bende de durum aynı . Beslenirken var hırıltı . Döküntü ve huysuzluk yok . Kakası sünüyor , nerdeyse her gazda kaka yapıyor . Önceden günde 1-2 kaka alırken şimdi 5 kere alıyorum nerdeyse . Ben de bir deneyeyim süt ürünlerini .

Slm herkese ben bu akşam doktoruma gittim nöbetçiydi hastanede alttan muayene etti ve yumurtlamaya başlamışsın dedi korunma yöntemi olarak spiral önerdi hatta istersen takarım şimdi dedi ve taktı çok ağrımadı kısa bir işlem bakalım hayırlısı

Gecmis olsun canim enfeksiyon diye düşündüm ama insallah degildir yarin bir tahlil verince belli olur . Atesten cok korkarim ben cocuklar icin Rabbim saglik sifa versin

Hadi inşallah bakalım buraya sütüm geldi diye yazmak nasip eder insallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…