Ben bebeğim Geceleri kesintisiz uyuyor mu demiştim bir deBebeği gece kesintisiz uyuyanlar ne kadar şanslı ya. Emmeye kalktı şimdide yatmıyor. İyiye gideceği yerde hepten bozuluyor bizim. Sabrım tükeniyor artık.
Sağımcılar iş başındaKizlar bebekleriniz kac saat arayla ne kadar süre memede kalıyor sagimlarimi ona gore duzenlemek istiyorum
Verme canım niye mama veresin ki? Kilo alımı çişli bezi nasıl? Durup dururken alıştırma mamaya boşver.Ya kızlar bu cc olarak belirttiğiniz mama mı? Anne sütü sağıp mı veriyorsunuz? Ben acıktıkça emziriyorum ama doyup doymadığından emin olamıyorum üstüne sağılmış süt varsa onu veriyorum ama mama da versem iyice doysa mı ki? Memeyi de max 15-20 dk emiyor kafasını atıp duruyor sürekli.
Bugun de annanesi dayisi oglu kaynim geldi dogru duzgun alamam da artık aksam esim aldi geldi yemek yedik smdi eşim yatti ben onlarla oturuyorum artik ne zaman yatarlarsa. Kaynanam da yarin gelir kb da gelir ondan da ederler beni bak gör. Uykuda bile uyandirip seviyolar zorla uyandirip bu sevgi degil bence. Aman valla seviniyodum bugun de lendi basimiza duracagiz diye olmadi. Yarin da komple geliyolar artık yine başa saracak hersey
Senin bu cadı kaynanayi bana versene bi ya. İş mi? İşi batsın bebekten önemli miymis? Valla annemlere gelene dek evi bk goturuyodu kime ne? Eşin ne kadar pasif kalıyor ya çok sinir oluyorum senin şu eşine kv ve kp ye. Vicdansizlar.Ay bi de sütüm varken de emmiyodu ya cok ugras istiyo hani tutmasi icin bi cocugun pes etmemek lazim 1 2 sefwr almadi diye eds sisteminde de surekli denesem belki bi umut olurdu ama biz once işi gucu gorecekmisiz snra deneyecekmisim oyle diyo e bu cocuk 2 saate mama iciyo ben o siralar biberon verdikce memeyi istemez yani. Bsnim kv onceligi temizlik aman tek sen ugras emsin süt gelsin ben yaparım demiyo.
2-3 saat arayla sağabilirsin canım.. Hatta 2 saati geçirme bence..Kizlar bebekleriniz kac saat arayla ne kadar süre memede kalıyor sagimlarimi ona gore duzenlemek istiyorum
2 saatte bir ikisini de sağ bende 15-20 dkKizlar bebekleriniz kac saat arayla ne kadar süre memede kalıyor sagimlarimi ona gore duzenlemek istiyorum
Benim ki az emiyor 5-10 dk ama sağarken 30 dk boyunca sağıyorum , deniyor musun ara araKizlar bebekleriniz kac saat arayla ne kadar süre memede kalıyor sagimlarimi ona gore duzenlemek istiyorum
Anladım canım yok ben de çok duyuyorum kehribarın böyle faydaları olduğunu ama aklım almıyor nasıl iyi geldiği konusundaValla kolye deyip geçme, kendim için çok faydasını gördüm. 2 yıldır boynundan çıkarmam, sadece nötrlemek için çıkarırım. Kızıma ilk aldığım şeydi. Doğduğundan beri takıyorum, kolik bebeklere de iyi geliyormuş çünkü gaz ağrısına etki ediyor. Ondan mı bilmem ama benim kız gazını pırt prt çıkarıyor hep.. Doğduğunda ayakbileğine doluyordum, şimdi el bileğine doluyorum. Sonra da boynuna inşallah
kizlar
oglum ateslendi.5 yasindaki yani..
aksam ustu babasiylaydi zaten.. uyuyakalmis,karnim agriyor demis.. cis yaparken de pipim acidi demis..
soylemistim.bobrek hastasi baya kotu bi gecmisimiz var.ama enfeksiyon olmamsitik..
dusa soktuk,isedi de acimiyor, karnim da gecti dedi ama ates hala 38lerde..ama iste doktora gitcem.korkusundan dogruyu mu soyluyor emin olamiyoruz..daha once de 37 kusurle havale gecirmisti.ic atesi varmis yani.
takip eden doktorumuzu aradik. Sicakti, yanma.olabilir pipide, bol su icsin, atesi takip edelim demis..
atesi takip edin gece dusmezse acile, idare ettiniz ama yarin yine cikarsa goreyim, tahlilleri ozel labda yapariz yazmis..1 gunde dusmez ki ates, sanirim gidicez kesin yarin
Ama ben bebisle nasil giderim ki, bebisi anneme biraksam bebis nasil durur ac mesela.. off..
dua istiyorum kizlar.. insallah ilerlemez ve onemli bir sey degildir... gitmek de istemiorum,cok aglayacak kan verirken. Bogazlari gibime geliyor..
ama idrarsa nasil anlarim..
Kızlar benim bebiş 2 gündür elini emmeye başladı. Birde salya akıyor ağızından biraz biraz. Sizde var mı böyle durumlar?
Bazende emzik emerken ağzına acı bir tat gelmiş gibi yüzünü ekşitip atıyor bazen nedense.
Canım dün mama verdim uyudu demiştin bugün de denedin mi? Bir dene istersen olmazsa uyku öğünü olarak verirsin birazBebeği gece kesintisiz uyuyanlar ne kadar şanslı ya. Emmeye kalktı şimdide yatmıyor. İyiye gideceği yerde hepten bozuluyor bizim. Sabrım tükeniyor artık.
Oyyyy kuzum benim12 saattir dogru duzgun uyumadi.10 dk daliyor aninda uyaniyor..muthis bir gaz var..çıkarmasına ragmen karni davul gibi
yine bisey mi dokundu..normal bir gaz mı? aşı huzursuzlugu da var.. oyh oyh... bayılacam..az kaldi...şu an uyumaya calisiyor gozunu kapatti ama kaslar çatıkkac dakika surecek bakalim cigligi basması
Tam dabunu dusunuodum sekerpare.camim.ya kiyamam yavruma...
cocuklar yalan soyleyebiliyor maalesef..benimki bile bunu hesaplayabiliyorsa seninki hayli hayli hesaplar..
canım gitmen gerekirse bebegi annene birakip oglunla gidicen mecbur...annene mama da ver.gerekirse mama hazirlar.ne yapican iki cocukla zor..eşin halledebilecek biri mi? eşin ile annen de gidebilir.eger annen çok yaşlı degilse ve kronik rahatsizligi yoksa tabi.korona malum.gecmis olsun
Emdikten sonra şiddetli ağlamıyorsa verme canım mama. Mama ya bir başlayınca emme aralıkları azalıyor çok doydukları için aralık açılınca da süt üretimi azalıyor. Bebek biberon daki gibi dolu dolu süt istemeye başlıyor memeden az gelince emmeyi bırakıp ağlıyor. O yüzden kilo alımı ve çişi iyiyse mamaya hiç bulaşma derim. Benim oğlan erken doğunca bi de sarılık olunca eşim abarttı da abarttı sürekli mama mama verelim diyerek her emzirmenin arkasına mama verdi kendince sonra emzirme aralıkları açıldı süt azaldı bu sefer benim. Uyardım dinlemedi. Dün de artık ben karışmayaccam sen bildiğin gibi yap diyorYa kızlar bu cc olarak belirttiğiniz mama mı? Anne sütü sağıp mı veriyorsunuz? Ben acıktıkça emziriyorum ama doyup doymadığından emin olamıyorum üstüne sağılmış süt varsa onu veriyorum ama mama da versem iyice doysa mı ki? Memeyi de max 15-20 dk emiyor kafasını atıp duruyor sürekli.
Geçmiş olsun canım idrarsa ilk başlarda çok anlaşılmıyor ilerlemişse idrarda yanma oluyor sanırım. Bir de bulantı da yapıyor idrar yolu enfeksiyonu.kizlar
oglum ateslendi.5 yasindaki yani..
aksam ustu babasiylaydi zaten.. uyuyakalmis,karnim agriyor demis.. cis yaparken de pipim acidi demis..
soylemistim.bobrek hastasi baya kotu bi gecmisimiz var.ama enfeksiyon olmamsitik..
dusa soktuk,isedi de acimiyor, karnim da gecti dedi ama ates hala 38lerde..ama iste doktora gitcem.korkusundan dogruyu mu soyluyor emin olamiyoruz..daha once de 37 kusurle havale gecirmisti.ic atesi varmis yani.
takip eden doktorumuzu aradik. Sicakti, yanma.olabilir pipide, bol su icsin, atesi takip edelim demis..
atesi takip edin gece dusmezse acile, idare ettiniz ama yarin yine cikarsa goreyim, tahlilleri ozel labda yapariz yazmis..1 gunde dusmez ki ates, sanirim gidicez kesin yarin
Ama ben bebisle nasil giderim ki, bebisi anneme biraksam bebis nasil durur ac mesela.. off..
dua istiyorum kizlar.. insallah ilerlemez ve onemli bir sey degildir... gitmek de istemiorum,cok aglayacak kan verirken. Bogazlari gibime geliyor..
ama idrarsa nasil anlarim..
Ben de yedim geçen bi yerde kuru fasülye.. hatta tabağımın yarısına geldim aaa ben kuru fasulye yiyorum dedimKızlar dün ben ilk defa kurufasulye yedim bol kimyonlubakalım şimdilik bebekte farklı bir gaz olayı yok. Olmazsa sıkıntı mercimek çorbasını çok özledim onu da içecem yavaştan siz yiyor musunuz nohut, fasulye, mercimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?