2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeği gece kesintisiz uyuyanlar ne kadar şanslı ya. Emmeye kalktı şimdide yatmıyor. İyiye gideceği yerde hepten bozuluyor bizim. Sabrım tükeniyor artık.
Ben bebeğim Geceleri kesintisiz uyuyor mu demiştim bir de Al sana uyku gece hiç uyanmayan yavrum gece de uyandı bugun nazarımız çok değiyor gerçekten tek ayağımla beşik sallıyorum bir de uykucu şirin diyorduk

Verme canım niye mama veresin ki? Kilo alımı çişli bezi nasıl? Durup dururken alıştırma mamaya boşver.
Senin bu cadı kaynanayi bana versene bi ya. İş mi? İşi batsın bebekten önemli miymis? Valla annemlere gelene dek evi bk goturuyodu kime ne? Eşin ne kadar pasif kalıyor ya çok sinir oluyorum senin şu eşine kv ve kp ye. Vicdansizlar.

Anladım canım yok ben de çok duyuyorum kehribarın böyle faydaları olduğunu ama aklım almıyor nasıl iyi geldiği konusunda Denenebilir diş çıkarma evresinde

12 saattir dogru duzgun uyumadi.10 dk daliyor aninda uyaniyor..muthis bir gaz var..çıkarmasına ragmen karni davul gibi
yine bisey mi dokundu..normal bir gaz mı? aşı huzursuzlugu da var.. oyh oyh... bayılacam..az kaldi...şu an uyumaya calisiyor gozunu kapatti ama kaslar çatık kac dakika surecek bakalim cigligi basması

camim.ya kiyamam yavruma...
cocuklar yalan soyleyebiliyor maalesef..benimki bile bunu hesaplayabiliyorsa seninki hayli hayli hesaplar..

canım gitmen gerekirse bebegi annene birakip oglunla gidicen mecbur...annene mama da ver.gerekirse mama hazirlar.ne yapican iki cocukla zor..eşin halledebilecek biri mi? eşin ile annen de gidebilir.eger annen çok yaşlı degilse ve kronik rahatsizligi yoksa tabi.korona malum.gecmis olsun

benim oglan da tükrüklendi. biraz erken geldi bana ama oldu. ağzından akıyor bazen.

yerim onun midesi ağız tadını. arada istemiyor demek. bizimki de önce yumruğuna bakiyor bakiyor, ağzına götürüyor sonra da beğenmemiş gibi yüzünü ekşitip, diliyle itiyor elini. küçük kızım çok gülüyor. zorla mi veriyoruz elini kardesim, emme o zaman deyip söyleniyor

Bebeği gece kesintisiz uyuyanlar ne kadar şanslı ya. Emmeye kalktı şimdide yatmıyor. İyiye gideceği yerde hepten bozuluyor bizim. Sabrım tükeniyor artık.
Canım dün mama verdim uyudu demiştin bugün de denedin mi? Bir dene istersen olmazsa uyku öğünü olarak verirsin biraz

Oyyyy kuzum benim

Tam dabunu dusunuodum sekerpare.
Ogluma 2.ye dus ve yine suruptan sonra simdi uyudu ama var gibi ates..ins corona degildir ya
Esim halleder, annem de desem gider ama bosver.
Bebege bakayim diyor sen git diyor. Bi o yok ki evinde, sigara icilecek, pis elle elkenecek bebek eminim. Bi de aglarsa susturamazlarsa. Cunku anneme gore hep kucak olmaz birakcan. He evde kopek de var, ya cikarsa odasindan bilmiorum.
Bisey olmaz belki,yine mana buluorum.herkese veherseye ama icim.rahat etmicek diye dusunuorum..
Mamasi da acilali 3 haftayi gecmiatir,hic yemedi,begenmio
Biberonu da emmiyo. Anca sut sagip kasikla.amadoyurcak kadar sut cikar mi bilmem, az uyuyup deniycem.
Kendi doktoru var oglumun ozel yerinde oraya gidicez, kan ve idrari ozel labaratuvarda veririz yazmis.bilmiorum. bebegi de alip gitsem mi.. kan verirken ortaligi yikacak oglum.
Bebek arabada birakilip gidilmez ki..
Oglum beni de ister galiba yaninda ama kizimin da ihtiyaci var.offf nasil yapicam.

Emdikten sonra şiddetli ağlamıyorsa verme canım mama. Mama ya bir başlayınca emme aralıkları azalıyor çok doydukları için aralık açılınca da süt üretimi azalıyor. Bebek biberon daki gibi dolu dolu süt istemeye başlıyor memeden az gelince emmeyi bırakıp ağlıyor. O yüzden kilo alımı ve çişi iyiyse mamaya hiç bulaşma derim. Benim oğlan erken doğunca bi de sarılık olunca eşim abarttı da abarttı sürekli mama mama verelim diyerek her emzirmenin arkasına mama verdi kendince sonra emzirme aralıkları açıldı süt azaldı bu sefer benim. Uyardım dinlemedi. Dün de artık ben karışmayaccam sen bildiğin gibi yap diyor
Geçmiş olsun canım idrarsa ilk başlarda çok anlaşılmıyor ilerlemişse idrarda yanma oluyor sanırım. Bir de bulantı da yapıyor idrar yolu enfeksiyonu.

Kızlar dün ben ilk defa kurufasulye yedim bol kimyonlu bakalım şimdilik bebekte farklı bir gaz olayı yok. Olmazsa sıkıntı mercimek çorbasını çok özledim onu da içecem yavaştan siz yiyor musunuz nohut, fasulye, mercimek

Ben de yedim geçen bi yerde kuru fasülye.. hatta tabağımın yarısına geldim aaa ben kuru fasulye yiyorum dedim oruç olduğunu unutup yersin ya onun gibi oldu geç aklıma geldi olan oldu diyip bastım kimyonu yedim.. olmadı bişey şükür Sonra aynı şeyi düşündüm bi mercimek çorbası iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…