2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay emin ol 1 gun bile zor gecirirsin onlarla. Cok bilmişlik havaları da var o da bi ayri olay agzindan girip burnundan cikarlar senin. Eşime de bana yaltiklarini yapmis olsalar birlikte yaşamak istemez o da ama tek bana çalısıyolar

Benim ki az emiyor 5-10 dk ama sağarken 30 dk boyunca sağıyorum , deniyor musun ara ara
20 dk dan sonra damlamiyor bile kuzum ama sirf memeyi uyarmak adina acaba 30 dk yapsam mi ki
Bu sabah denedim aldi cekti bir kez sasirdim ama malesef saniyelerle sınırlı kaldı agladi sonra küçük huysuz

Hahaha çok tatlılar yaa.

Canım dün mama verdim uyudu demiştin bugün de denedin mi? Bir dene istersen olmazsa uyku öğünü olarak verirsin biraz

Dün verdim ama erken bir saatti bilemiyorum ki ne yapsam. Dün en son anneme bıraktım 1 saat uyudum. Saat 5 gibi tekrar gidip aldım almamla uyanması bir oldu. Kaka yaptı üstüne onu temizle falan derken şu saate kadar yine bölük pörçük uykular. Gerçekten düzeleceği yerde iyice bozuluyor ya.

Ben mercimek çorbası içiyorum. Çok büyük bir fark yok gaz anlamında hatta hiç yok gibi.

Evet canim bizimkinde de var el emmesi salya

Kuşum zaten 15 20 dakikada memendeki sutu emip bitirebilirki doymasa ağlar neden doymadigini düşünüyorsun aranmaya devam mi ediyor

Dün akşam 8 buçuktan 11 buçuğa dek eşimle paslaşarak çocuğu ancak uyuttuk beşiğine uyanmadan koyduk derken parmak ucunda tam yatağa giriyorduk ki bu sefer de yandaki insandışı varlık son ses bağırıp küfürler etmeye başladı ama ne bağırmak, sesinin en kalın ve güçlü haliyle bağırıyor. Bağırdığı da annesi.. Çocuk sıçradı uyandı tabi.. Bizde 3 saatin vermiş olduğu yorgunluk ve sinir.. Eşim yan duvara bir vurdu sus lan diye.. Duvar titredi yeminle aklım çıktı Yandakinin sesi tak kesildi, çıt çıkmadı. E çocuk uyanmıştı tabi, tekrar uğraş dur sinir harbi yaşadık resmen yaaa.. Şu evden bir kurtulsak..

Nasıl kucağına alamadı mıver kucağına alışsın neymiş o öyle. Bezini falan değiştirmeyi öğret artık büyüsüler ele geliyorlar yavaştan yapabilir babalar da
Annem bugün verdi kucağına Ben de dediğin gibi vereyim altını değiştirsin. Birazda babasına işesin

Bende esime verince kiz agliyor sürekli neden aglatiyorsun diyorum adam kendini sasiriyor hergun bir yere kacmaya basladi bugunde beyefendi kacti gitti lazere :) ben daha sacimi kestiremedim adam lazerlere gidiyor
Ay benim oğlan babasına aşık. Gelip konuşuyor babası bazen. Ağzını kocaman açıp gülüyor Vay canına lazere gitti demek. Biz iyice pasaklı olduk ya

Kızlar dün gündüz hiç uyumadı benim oğlan sürekli ağladı ve meme emdi. Başka bişey yapmadı. Okuduğuma göre yalnız değilim bu konuda. Yine büyüme atağına girdik sanırım biz

Eklentiler

• Screenshot_20200617_223527_com.android.chrome.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 58
Bebeği gece kesintisiz uyuyanlar ne kadar şanslı ya. Emmeye kalktı şimdide yatmıyor. İyiye gideceği yerde hepten bozuluyor bizim. Sabrım tükeniyor artık.
Emzirdikten sonra tekrar beşiğe koysanız kendi kendine uyymuyormu aglıyor mı ağlamıyorsa bir süre sonra uyuyorlar kendiliğinden eğer doyduysa

Emzirdikten sonra tekrar beşiğe koysanız kendi kendine uyymuyormu aglıyor mı ağlamıyorsa bir süre sonra uyuyorlar kendiliğinden eğer doyduysa

Emzirip beşiğe koyuyorum uyuyo memede kendisi emmeyi bırakıyor. 5 dk sonra kıpırdanmaya başlıyor. Sallayarak biraz uzatıyorum süreyi. Sonra ağlıyor tekrar alıp emziriyorum. Çok kısa emiyor ama kendi bırakıyor acaba doymuyor mu tam bilmiyorum ki.

Ya bu göz muayenesi kaçıncı ayda yapılıyor ve bana doktor neden demedi hiç çocuk doktoru mu bakıyor nasıl oluyor
Bizim kız 62 günlük 1.ay kontrolünde söylemişti doktor 2 aylıkken kalça ultrasonu ve göz kontrolü diye
Dün kontrolümüz vardı doktor kendi sordu elini emiyor mu salya var mı diye bizimki de öyle keyifle emiyor ki bulamayinca kızıyor bide
Kehribar kolye dis icin mi ? Kendine takacaksin dimi
Dış için bebeğe takıyorsun canım ilk zamanlar ayak bileğine ben ilk kızımda çok faydasını görmüştüm dış çıkarma zamanında
Ay bende öyle özledim ki mercimek çorbası ve nohut ve fasulye hepsini de çok severim bi akşam bi mercimek denesem mi kinasılsa her halükarda 11-2 arası mesai yapıyoruz

Deniyceksen de az ye canım benim gibi 2 tabak yeme sabah gazlandı benimki 5 de uyandı pırt pırt öğlene kadar pırtlattı. Şimdi uyudu bakalım

misskokulumm canım büyük kızımda çok sever mercimek çorbasını bu akşam yapayım bol kimyon atayım kendime hakim olabilirsem 1 tabak yerimgaz yapar diye onu yeme bunu yeme bizde güçten düştük resmen

Kız var ya kötüye kötü olmayı bileceksin. Madem eşine o yüzlerini gostermiyorlar, sen de masum davranıp alttan alttan dolduracaksin. Göreceği şekle getireceksin bazı şeyleri. Gündüz mesela mutfakta fotografini çek at çok yoruldum diye. Yatağa girerken yine ellerim çamaşır suyu kokuyo hayatım kusura bakma de. Ben mi öğreteyim hinliği sana
Kızlar dün gündüz hiç uyumadı benim oğlan sürekli ağladı ve meme emdi. Başka bişey yapmadı. Okuduğuma göre yalnız değilim bu konuda. Yine büyüme atağına girdik sanırım biz
Ya dün ben bittim vallahi bittim. Uyumuyor, beşikte durmuyor, gezdir diyo ondan da sıkılıyor. Gece o uyudu ben de sümük gibi yapıştım resmen yatağa uyudum denemez.

Kizlar ben bebek dogdugundan beridir gazmen gibiyim mercimek fasulye yesem ucarim uzaya sanirim sizlerde gaz yok mu yada oncesinde yürek mi yiyorsunuz yahu

Bende sürekli her koşulda gaz var. İçtiğim haptan mı damladan mı veya bitki çayı yapar mı bilmiyorum. Ya da yeme içme de değil. Bazen gece kalktığımda sırtıma hırka giymiyorum üşümekten mi neydense hep gaz var. O yüzden takmıyorum artık yediklerimi. Yeni yeni çorba içmeye başladım işte mercimek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…