- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ay emin ol 1 gun bile zor gecirirsin onlarla. Cok bilmişlik havaları da var o da bi ayri olay agzindan girip burnundan cikarlar senin. Eşime de bana yaltiklarini yapmis olsalar birlikte yaşamak istemez o da ama tek bana çalısıyolarVerme canım niye mama veresin ki? Kilo alımı çişli bezi nasıl? Durup dururken alıştırma mamaya boşver.
Senin bu cadı kaynanayi bana versene bi ya. İş mi? İşi batsın bebekten önemli miymis? Valla annemlere gelene dek evi bk goturuyodu kime ne? Eşin ne kadar pasif kalıyor ya çok sinir oluyorum senin şu eşine kv ve kp ye. Vicdansizlar.
20 dk dan sonra damlamiyor bile kuzum ama sirf memeyi uyarmak adina acaba 30 dk yapsam mi kiBenim ki az emiyor 5-10 dk ama sağarken 30 dk boyunca sağıyorum , deniyor musun ara ara
benim oglan da tükrüklendi. biraz erken geldi bana ama oldu. ağzından akıyor bazen.
yerim onun midesi ağız tadını. arada istemiyor demek. bizimki de önce yumruğuna bakiyor bakiyor, ağzına götürüyor sonra da beğenmemiş gibi yüzünü ekşitip, diliyle itiyor elini. küçük kızım çok gülüyor. zorla mi veriyoruz elini kardesim, emme o zaman deyip söyleniyor
Canım dün mama verdim uyudu demiştin bugün de denedin mi? Bir dene istersen olmazsa uyku öğünü olarak verirsin biraz
Kızlar dün ben ilk defa kurufasulye yedim bol kimyonlubakalım şimdilik bebekte farklı bir gaz olayı yok. Olmazsa sıkıntı mercimek çorbasını çok özledim onu da içecem yavaştan siz yiyor musunuz nohut, fasulye, mercimek
Evet canim bizimkinde de var el emmesi salyaKızlar benim bebiş 2 gündür elini emmeye başladı. Birde salya akıyor ağızından biraz biraz. Sizde var mı böyle durumlar?
Bazende emzik emerken ağzına acı bir tat gelmiş gibi yüzünü ekşitip atıyor bazen nedense.
Kuşum zaten 15 20 dakikada memendeki sutu emip bitirebilirki doymasa ağlar neden doymadigini düşünüyorsun aranmaya devam mi ediyorYa kızlar bu cc olarak belirttiğiniz mama mı? Anne sütü sağıp mı veriyorsunuz? Ben acıktıkça emziriyorum ama doyup doymadığından emin olamıyorum üstüne sağılmış süt varsa onu veriyorum ama mama da versem iyice doysa mı ki? Memeyi de max 15-20 dk emiyor kafasını atıp duruyor sürekli.
Bugün annem kucağına zorla verdiEşine bakış açım aynı bu ifade gibi.
Annem bugün verdi kucağınaNasıl kucağına alamadı mıver kucağına alışsın neymiş o öyle. Bezini falan değiştirmeyi öğret artık büyüsüler ele geliyorlar yavaştan yapabilir babalar da
Ay benim oğlan babasına aşık. Gelip konuşuyor babası bazen. Ağzını kocaman açıp gülüyorBende esime verince kiz agliyor sürekli neden aglatiyorsun diyorum adam kendini sasiriyorhergun bir yere kacmaya basladi bugunde beyefendi kacti gitti lazere :) ben daha sacimi kestiremedim adam lazerlere gidiyor
Emzirdikten sonra tekrar beşiğe koysanız kendi kendine uyymuyormu aglıyor mı ağlamıyorsa bir süre sonra uyuyorlar kendiliğinden eğer doyduysaBebeği gece kesintisiz uyuyanlar ne kadar şanslı ya. Emmeye kalktı şimdide yatmıyor. İyiye gideceği yerde hepten bozuluyor bizim. Sabrım tükeniyor artık.
Emzirdikten sonra tekrar beşiğe koysanız kendi kendine uyymuyormu aglıyor mı ağlamıyorsa bir süre sonra uyuyorlar kendiliğinden eğer doyduysa
Bizim kız 62 günlük 1.ay kontrolünde söylemişti doktor 2 aylıkken kalça ultrasonu ve göz kontrolü diyeYa bu göz muayenesi kaçıncı ayda yapılıyor ve bana doktor neden demedi hiç çocuk doktoru mu bakıyor nasıl oluyor
Dün kontrolümüz vardı doktor kendi sordu elini emiyor mu salya var mı diye bizimki de öyle keyifle emiyor ki bulamayinca kızıyor bideKızlar benim bebiş 2 gündür elini emmeye başladı. Birde salya akıyor ağızından biraz biraz. Sizde var mı böyle durumlar?
Bazende emzik emerken ağzına acı bir tat gelmiş gibi yüzünü ekşitip atıyor bazen nedense.
Dış için bebeğe takıyorsun canım ilk zamanlar ayak bileğine ben ilk kızımda çok faydasını görmüştüm dış çıkarma zamanındaKehribar kolye dis icin mi ? Kendine takacaksin dimi
Ay bende öyle özledim ki mercimek çorbası ve nohut ve fasulye hepsini de çok severim bi akşam bi mercimek denesem mi kiKızlar dün ben ilk defa kurufasulye yedim bol kimyonlubakalım şimdilik bebekte farklı bir gaz olayı yok. Olmazsa sıkıntı mercimek çorbasını çok özledim onu da içecem yavaştan siz yiyor musunuz nohut, fasulye, mercimek
Deniyceksen de az ye canım benim gibi 2 tabak yemeBizim kız 62 günlük 1.ay kontrolünde söylemişti doktor 2 aylıkken kalça ultrasonu ve göz kontrolü diye
Dün kontrolümüz vardı doktor kendi sordu elini emiyor mu salya var mı diye bizimki de öyle keyifle emiyor ki bulamayinca kızıyor bide
Dış için bebeğe takıyorsun canım ilk zamanlar ayak bileğine ben ilk kızımda çok faydasını görmüştüm dış çıkarma zamanında
Ay bende öyle özledim ki mercimek çorbası ve nohut ve fasulye hepsini de çok severim bi akşam bi mercimek denesem mi kinasılsa her halükarda 11-2 arası mesai yapıyoruz
Kız var ya kötüye kötü olmayı bileceksin. Madem eşine o yüzlerini gostermiyorlar, sen de masum davranıp alttan alttan dolduracaksin. Göreceği şekle getireceksin bazı şeyleri. Gündüz mesela mutfakta fotografini çek at çok yoruldum diye. Yatağa girerken yine ellerim çamaşır suyu kokuyo hayatım kusura bakma de. Ben mi öğreteyim hinliği sanaAy emin ol 1 gun bile zor gecirirsin onlarla. Cok bilmişlik havaları da var o da bi ayri olay agzindan girip burnundan cikarlar senin. Eşime de bana yaltiklarini yapmis olsalar birlikte yaşamak istemez o da ama tek bana çalısıyolar
Ya dün ben bittim vallahi bittim. Uyumuyor, beşikte durmuyor, gezdir diyo ondan da sıkılıyor. Gece o uyudu ben de sümük gibi yapıştım resmen yatağa uyudum denemez.Kızlar dün gündüz hiç uyumadı benim oğlan sürekli ağladı ve meme emdi. Başka bişey yapmadı. Okuduğuma göre yalnız değilim bu konuda. Yine büyüme atağına girdik sanırım biz
Kizlar ben bebek dogdugundan beridir gazmen gibiyimmercimek fasulye yesem ucarim uzaya sanirim sizlerde gaz yok mu yada oncesinde yürek mi yiyorsunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?