2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar ben bebek dogdugundan beridir gazmen gibiyim mercimek fasulye yesem ucarim uzaya sanirim sizlerde gaz yok mu yada oncesinde yürek mi yiyorsunuz yahu
Kız bizim gaz rutinimiz vardı iki gündür sapıttı sıpa. Yoksa biz her sabah emisirken anali ogullu senfoni orkestrası gibiydik iki gündür cikaramiyo ya osurmasini özledim miniğin resmen

Kizlar ben bebek dogdugundan beridir gazmen gibiyim mercimek fasulye yesem ucarim uzaya sanirim sizlerde gaz yok mu yada oncesinde yürek mi yiyorsunuz yahu
Olmaz mı canım hayatımda hiç olmadığım kadar gazlı bir dönemdeyim ona güveniyorum zaten yemeden de gaz var nasılda bende de küçk hanımda da.yesem de bişey değişmez mi ki diye merak ediyorum

Bana demediler 3 aylikken götürsem nolur ki

Yapcaksin temizlik iyidir dedi hamileyken erken dogum riskim vardi yatmam gerekti az da olsa kaldirdi sancilaniyodum annesine kalkmasin diyodu yine bildigini yapiyodu

Yapcaksin temizlik iyidir dedi hamileyken erken dogum riskim vardi yatmam gerekti az da olsa kaldirdi sancilaniyodum annesine kalkmasin diyodu yine bildigini yapiyodu
Valla canım eşinde iş yok. Ya lafı gecmiyo ya da işine öyle geliyo. Allah sabır versin ne diyeyim.

Ya kızlar göz kontrolüne herkes götürdü mü bebeğini? Doktor bizi yonlendirmedi. Şimdi zaten annemlerin yanindayim asla çıkmam burada dışarı. Ne yapılıyor kontrolde? Götürenler bilgi verebilir mi?

Ya kızlar göz kontrolüne herkes götürdü mü bebeğini? Doktor bizi yonlendirmedi. Şimdi zaten annemlerin yanindayim asla çıkmam burada dışarı. Ne yapılıyor kontrolde? Götürenler bilgi verebilir mi?
Bana da doktor götür diye birşey demedi. Rutinde var mı bilmiyorum.

Reactions: Kuf
Geçmiş olsun canım.
Bugün annem kucağına zorla verdi Benim oğluşu da görseniz mest babasına yaa. Nasıl gülücükler attı görsen. Bana öyle gülmüyor çocuk saçımı süpürge ediyorum
Hahahhaha kız gibi baba düşkünü desene. Benim kızımda her sabah babasını işe gönderirken gülücükler, agular bugular.
@Ilgaznaz eskiden daha küçükken her iki memeyi de 10dk civarı emerdi. Şimdi birini 5 dk anca emiyor. Anlamadım gitti.
Benimki de 5 dk emiyor canım.

Olsa söylemez miydi yA? Takip falan ediyor masallah ama götürünce nasıl bir kontrol yapıyorlar merak ettim.
Bence rutin olsa söylerdi. Benimki zaten maşallah ben odadan çıkana kadar arkamdan bakıyor baya takipte yani

Reactions: Kuf
Arkadaslar selamlar,
Esim onceden gelir sarılır operdi şimdi o kadar dagildim ki birakin evi kendime ceki duzen veremiyorum sacimi bile zor topluyorum dogumdan sonra dogru duzgun birlikte olmadik odaya girip yatıyor dunde lazere flan gitti benim yapamadıklarımi o cok guzel bir sekilde yapiyor bebegi ona biraktigimdanise ciyak ciyak aglatiyor ve artik dun cigirimdan ciktim kuafore gitmem lazim benimde ihtiyaclarim var dedim sacimi kestirmeme izin veriyormus ama boyatmama izin vermiyormus beyefendi boyatirsam sonuclarina katlanirmisim gecende eve su soylemistm gec gelir sandim buda dustaydi su gelince kapiyi açmak zorunda kaldim sen nasil su söylüyorsun az sabredemiyor musun flan boyle tuhaf tuhaf halleri var disaridanda baksaniz hic oyle biri sanmazsiniz. Annem bizde kaldi bebek dogdugunda bizim ev 4. Kat ve yuksekte hic kimse evin icini goremiyor camlarimiz acik surekli gidip balkon masasini flan camin onune koymus neymis ben goguslerim acik dolasiyormusum evde gecende elbise ile balkona ciktm elbise dizmde alttan g.tumu gorurlermis. Annem bile gicik oldu ben seni burada tanidim dedi. Bebegi disari cikarayi sen işteyken biraz arabasiyla dolastirayim diyorum senin tek basina disarda ne isin var ben aksam gelince cikartiriz flan diyor. Bu arada o kadar ilgisizki dun birseyler soyluyorum telefoblna bakiyor birde bana sus artik birseyle ugrasiyorum görmüyor musun demez mi. Dun cok kotu kavga ettik birak beni artik dedim durmak istemiyorum seninle dedim neymis bana yaranmaya calisiyormus ben hep tersliyormusum şükretmesini bilmiyormusum ablamlarla cok sık telefon gorusmeleri yapıyormuşum flan. Ya kizlar gerçekten cok yoruldum izne ayrildigimdan beri evdeyim ve onun bu halleri canimi sıkıyor. Dun bağırısırken cocukta aramızda kaldi cok uzuldum

Canım eskiden kıskanç değil miydi? Sonradan olduysa sen annesin artık moduna girmiş belli ki.

Kızlar kulağım ağrıyor enfeksiyon varsa sütten bebeği etkiler mi?

Canım eskiden kıskanç değil miydi? Sonradan olduysa sen annesin artık moduna girmiş belli ki.
Ya canim oncedende vardi ama bu kadar boğmuyordu beni ise gidiyordum geliyordum geziyorduk tozuyorduk simdi hem bebekle ugrasiyorum hem onunla artik anne baba olduk sacimi boyasam nolacak eve su soylemissem nolacak sucu sanki gelip bana birsey yapacak artik bazi seyler o kadar agirima gidiyorki

Çok büyük ayıp yaptığı ve inan bu sevgi değil. Muhtemelen sen anne oldun yerini bil düşüncesi bu. Al karşına konuş canım katlanilacak şey değil bu vallahi.

Ah bu erkekler niye böyle ya? Sinir oluyorum hepsine artık. Baba olunca bi haller oldu bunlara. Bence artık sana anne rolü yüklüyor. Kıyafetlerin, saçın başın ona göre olsun istiyor. Geçen aynısını eşimde dedi bana mesela sen artık annesin bunu mu giyeceksin diye. Evet annelikten önce ben bir kadınım ve bunu giyicem dedim. Ne demek yani neden su söylüyorsun falan? Yobazlaşmasın bi zahmet. Kıskançlık değil bunun adı. Bir durum olur gerçekten rahatsız olur kıskanır ama bu denlisi psikolojik rahatsızlık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…