Arkadaslar selamlar,
Esim onceden gelir sarılır operdi şimdi o kadar dagildim ki birakin evi kendime ceki duzen veremiyorum sacimi bile zor topluyorum dogumdan sonra dogru duzgun birlikte olmadik odaya girip yatıyor dunde lazere flan gitti benim yapamadıklarımi o cok guzel bir sekilde yapiyor bebegi ona biraktigimdanise ciyak ciyak aglatiyor ve artik dun cigirimdan ciktim kuafore gitmem lazim benimde ihtiyaclarim var dedim sacimi kestirmeme izin veriyormus ama boyatmama izin vermiyormus beyefendi boyatirsam sonuclarina katlanirmisim gecende eve su soylemistm gec gelir sandim buda dustaydi su gelince kapiyi açmak zorunda kaldim sen nasil su söylüyorsun az sabredemiyor musun flan boyle tuhaf tuhaf halleri var disaridanda baksaniz hic oyle biri sanmazsiniz. Annem bizde kaldi bebek dogdugunda bizim ev 4. Kat ve yuksekte hic kimse evin icini goremiyor camlarimiz acik surekli gidip balkon masasini flan camin onune koymus neymis ben goguslerim acik dolasiyormusum evde gecende elbise ile balkona ciktm elbise dizmde alttan g.tumu gorurlermis. Annem bile gicik oldu ben seni burada tanidim dedi. Bebegi disari cikarayi sen işteyken biraz arabasiyla dolastirayim diyorum senin tek basina disarda ne isin var ben aksam gelince cikartiriz flan diyor. Bu arada o kadar ilgisizki dun birseyler soyluyorum telefoblna bakiyor birde bana sus artik birseyle ugrasiyorum görmüyor musun demez mi. Dun cok kotu kavga ettik birak beni artik dedim durmak istemiyorum seninle dedim neymis bana yaranmaya calisiyormus ben hep tersliyormusum şükretmesini bilmiyormusum ablamlarla cok sık telefon gorusmeleri yapıyormuşum flan. Ya kizlar gerçekten cok yoruldum izne ayrildigimdan beri evdeyim ve onun bu halleri canimi sıkıyor. Dun bağırısırken cocukta aramızda kaldi cok uzuldum
Aa karsina alip konusmak mi o kadar fena ki haklı oldugun yerde haksiz olup kalirsin. Iki camasir asıp utu yapiyor diye butun evin işini kendi yapıyormuş gibi bilmis halleri var hele aman neyse sizide bogmayayim canim.Çok büyük ayıp yaptığı ve inan bu sevgi değil. Muhtemelen sen anne oldun yerini bil düşüncesi bu. Al karşına konuş canım katlanilacak şey değil bu vallahi.
Ah bu erkekler niye böyle ya? Sinir oluyorum hepsine artık. Baba olunca bi haller oldu bunlara. Bence artık sana anne rolü yüklüyor. Kıyafetlerin, saçın başın ona göre olsun istiyor. Geçen aynısını eşimde dedi bana mesela sen artık annesin bunu mu giyeceksin diye. Evet annelikten önce ben bir kadınım ve bunu giyicem dedim. Ne demek yani neden su söylüyorsun falan? Yobazlaşmasın bi zahmet. Kıskançlık değil bunun adı. Bir durum olur gerçekten rahatsız olur kıskanır ama bu denlisi psikolojik rahatsızlık bence.
Aynen kizlar hakkimizda hayırlısı artik ne diyeyim.Her şeyin aşırısı zarar. Eşin aşırı kıskanç ve saçmalamış resmen. Anne oldun diye her şeyi kenara mı iteceksin tabii ki bakacaksın kendine. Bazı huyluları çok zor oluyor bu eş kişilerinin valla bolca sabır diliyorum.
Evet tatlım ya yalanıp duruyor mızmızlanıyor bazen beş dk bile emmiyor ; yani her seferinde farklı anlamıyorum. Meme reddine doğru mu gidiyoruz acabaKuşum zaten 15 20 dakikada memendeki sutu emip bitirebilirki doymasa ağlar neden doymadigini düşünüyorsun aranmaya devam mi ediyor
Daha neler ya daha ne kadar abartabilecekler acaba.onlar kendileri için istediklerini yapsınlar bize gelince iyiymiş o.ne yazık kı düz mantıklar doğru düşünemiyorlar ve konuştuklarının nereye gideceğini karşısında kini üzebileceğini hesap edemiyorlar ne yazık ki...öyle davranınca daha bi erkek hissediyorlar kendileriniArkadaslar selamlar,
Esim onceden gelir sarılır operdi şimdi o kadar dagildim ki birakin evi kendime ceki duzen veremiyorum sacimi bile zor topluyorum dogumdan sonra dogru duzgun birlikte olmadik odaya girip yatıyor dunde lazere flan gitti benim yapamadıklarımi o cok guzel bir sekilde yapiyor bebegi ona biraktigimdanise ciyak ciyak aglatiyor ve artik dun cigirimdan ciktim kuafore gitmem lazim benimde ihtiyaclarim var dedim sacimi kestirmeme izin veriyormus ama boyatmama izin vermiyormus beyefendi boyatirsam sonuclarina katlanirmisim gecende eve su soylemistm gec gelir sandim buda dustaydi su gelince kapiyi açmak zorunda kaldim sen nasil su söylüyorsun az sabredemiyor musun flan boyle tuhaf tuhaf halleri var disaridanda baksaniz hic oyle biri sanmazsiniz. Annem bizde kaldi bebek dogdugunda bizim ev 4. Kat ve yuksekte hic kimse evin icini goremiyor camlarimiz acik surekli gidip balkon masasini flan camin onune koymus neymis ben goguslerim acik dolasiyormusum evde gecende elbise ile balkona ciktm elbise dizmde alttan g.tumu gorurlermis. Annem bile gicik oldu ben seni burada tanidim dedi. Bebegi disari cikarayi sen işteyken biraz arabasiyla dolastirayim diyorum senin tek basina disarda ne isin var ben aksam gelince cikartiriz flan diyor. Bu arada o kadar ilgisizki dun birseyler soyluyorum telefoblna bakiyor birde bana sus artik birseyle ugrasiyorum görmüyor musun demez mi. Dun cok kotu kavga ettik birak beni artik dedim durmak istemiyorum seninle dedim neymis bana yaranmaya calisiyormus ben hep tersliyormusum şükretmesini bilmiyormusum ablamlarla cok sık telefon gorusmeleri yapıyormuşum flan. Ya kizlar gerçekten cok yoruldum izne ayrildigimdan beri evdeyim ve onun bu halleri canimi sıkıyor. Dun bağırısırken cocukta aramızda kaldi cok uzuldum
Lafini kaynanam daha cok geciriyo canm herkeseValla canım eşinde iş yok. Ya lafı gecmiyo ya da işine öyle geliyo. Allah sabır versin ne diyeyim.
Biz kendimiz ışık tutsak olmaz miSağlık ocağı 3.ay kontrolünde biz de bakıcaz ışık tutucaz demişti ama kendi doktorumuz yönlendirdi çocuk göz yok yetişkin gözden randevu alın dedi salı günüde oraya gidicez
Doymuyor ağlamaya başlıyor cnm öyle çok aşırı sütüm de yok malesefVerme canım niye mama veresin ki? Kilo alımı çişli bezi nasıl? Durup dururken alıştırma mamaya boşver.
Senin bu cadı kaynanayi bana versene bi ya. İş mi? İşi batsın bebekten önemli miymis? Valla annemlere gelene dek evi bk goturuyodu kime ne? Eşin ne kadar pasif kalıyor ya çok sinir oluyorum senin şu eşine kv ve kp ye. Vicdansizlar.
Anladım cnm ben bir rutin belirleyeyim diyorum; gece yatarken bir kere; gündüz öğlen bir kere şeklinde; ya da full sağıp biberondan mı versem yoğun bakımda alıştı bir kere biberona belkide ondan memeyi almıyorEmdikten sonra şiddetli ağlamıyorsa verme canım mama. Mama ya bir başlayınca emme aralıkları azalıyor çok doydukları için aralık açılınca da süt üretimi azalıyor. Bebek biberon daki gibi dolu dolu süt istemeye başlıyor memeden az gelince emmeyi bırakıp ağlıyor. O yüzden kilo alımı ve çişi iyiyse mamaya hiç bulaşma derim. Benim oğlan erken doğunca bi de sarılık olunca eşim abarttı da abarttı sürekli mama mama verelim diyerek her emzirmenin arkasına mama verdi kendince sonra emzirme aralıkları açıldı süt azaldı bu sefer benim. Uyardım dinlemedi. Dün de artık ben karışmayaccam sen bildiğin gibi yap diyor
Geçmiş olsun canım idrarsa ilk başlarda çok anlaşılmıyor ilerlemişse idrarda yanma oluyor sanırım. Bir de bulantı da yapıyor idrar yolu enfeksiyonu.
Bir şeycik olmaz canım yaKızlar aşırı saçma bişey oldu emzirirken bir elimle kek yiyordum bir parça dökmüşüm bebenin eline ama kırıntı gibi bişey o da elini habire ağzına götürüyor yuttu sanırımnolcak şimdi
Kabızlıktan ben de çok çektim ya sizler böyle bebişler yapamıyor deyince kötü oluyorum . Biz bile dayanamıyoruz minicikler nasıl dayansın . İnşallah bir an önce yapar ve düzene girerBenim bebe yine mıçmıyor off.. 5.gün bugün ve huysuzlanmaya başladı artık.. Yine bir ümit kulak çubuğuyla uyardım ama nafile..
İnşallah ya kaka yolu gözlüyorum ordan anlarımBir şeycik olmaz canım ya
Muhtemelen aç kalıyor daha doğrusu yetmiyor ondan uykuya dalamamalı benimkideöyleydiIlgaznaz eskiden daha küçükken her iki memeyi de 10dk civarı emerdi. Şimdi birini 5 dk anca emiyor. Anlamadım gitti.
Ne erkekligi ya bence bu ruh hastaligi tamamen. Disarida boyle birsey olsada ayiplar gorseniz o kadar cagdas o kadar aydin ki.. aman aman bir bana boyle nedenseDaha neler ya daha ne kadar abartabilecekler acaba.onlar kendileri için istediklerini yapsınlar bize gelince iyiymiş o.ne yazık kı düz mantıklar doğru düşünemiyorlar ve konuştuklarının nereye gideceğini karşısında kini üzebileceğini hesap edemiyorlar ne yazık ki...öyle davranınca daha bi erkek hissediyorlar kendilerini
Ay canim ya valla mama alan bebeklerde bu oluyor onu anladim benim kiz ilk zamanlarda cok guzel yapiyordu sonra gunde 1 e dustu şimdi ise 2 gubde 1 flan yapiyor gecen 3 gunu gecmisti zeytinyagi ile uyardim.oyle yapti off cok zor ya masaj yap sürekli birde uyarinca ayagini dik biraz bekle 10 dk flan uğraş beklemediginde yapmiyorBenim bebe yine mıçmıyor off.. 5.gün bugün ve huysuzlanmaya başladı artık.. Yine bir ümit kulak çubuğuyla uyardım ama nafile..
Muhtemelen aç kalıyor daha doğrusu yetmiyor ondan uykuya dalamamalı benimkideöyleydi
Ek gıdaya erken başlamışsınız canımKızlar aşırı saçma bişey oldu emzirirken bir elimle kek yiyordum bir parça dökmüşüm bebenin eline ama kırıntı gibi bişey o da elini habire ağzına götürüyor yuttu sanırımnolcak şimdi
Benimki de 2 gündür yapmıyor dün banyoda sıcak suya oturttum biraz destekle masaj yaptım sürekli bacak hareketleri yaptırıyoruz ama nafile bakalım uyarmayacam bu sefer kendisinin yapmasını bekleyecem.Benim bebe yine mıçmıyor off.. 5.gün bugün ve huysuzlanmaya başladı artık.. Yine bir ümit kulak çubuğuyla uyardım ama nafile..
Sorma eşim de üzüldü seminer başlamıycak diyeAh bu eş kişileri . Seminer başlayacak diye seviniyordum adam yine başıma kaldı yaöğretmen-öğretmen evlilikleri yapmayın burayı okuyan bekarlar çok sıkıcı . Yaz tatili de geldi benim için zulüm başladı . Kayınvalidemlerre gideceğiz . Ta Ankaradan beni çileden çıkarıyor bakalım gidince ne yapacağız . Buraya gelmemek için bir sürü bahanesi var . İlk torunu bir de . Torun göstermeye gideceğiz tatil de bir uzun bir uzun , eve gidecek olsak nereye daha okul açılmadı yapıyorlar . Oyyy ateş bastı düşündükçe
Nerden aldın kuzum İnstagram da birkaç site var ama güvenilir mi bilemedim
Canım valla evirip çeviriyorum, masaj yapıyorum yok yok yapamıyor. Fitil aldı eşim ama daha önce hiç kullanmadık korkuyorum o yüzden..Ne erkekligi ya bence bu ruh hastaligi tamamen. Disarida boyle birsey olsada ayiplar gorseniz o kadar cagdas o kadar aydin ki.. aman aman bir bana boyle nedense
Ay canim ya valla mama alan bebeklerde bu oluyor onu anladim benim kiz ilk zamanlarda cok guzel yapiyordu sonra gunde 1 e dustu şimdi ise 2 gubde 1 flan yapiyor gecen 3 gunu gecmisti zeytinyagi ile uyardim.oyle yapti off cok zor ya masaj yap sürekli birde uyarinca ayagini dik biraz bekle 10 dk flan uğraş beklemediginde yapmiyorbu arada ben gunde 1 sefer zeytinyagi koyuyorum mamasina 1 cay kasigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?