2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Her şeyin aşırısı zarar. Eşin aşırı kıskanç ve saçmalamış resmen. Anne oldun diye her şeyi kenara mı iteceksin tabii ki bakacaksın kendine. Bazı huyluları çok zor oluyor bu eş kişilerinin valla bolca sabır diliyorum.

Çok büyük ayıp yaptığı ve inan bu sevgi değil. Muhtemelen sen anne oldun yerini bil düşüncesi bu. Al karşına konuş canım katlanilacak şey değil bu vallahi.
Aa karsina alip konusmak mi o kadar fena ki haklı oldugun yerde haksiz olup kalirsin. Iki camasir asıp utu yapiyor diye butun evin işini kendi yapıyormuş gibi bilmis halleri var hele aman neyse sizide bogmayayim canim.

Aynen kizlar hakkimizda hayırlısı artik ne diyeyim.

Kuşum zaten 15 20 dakikada memendeki sutu emip bitirebilirki doymasa ağlar neden doymadigini düşünüyorsun aranmaya devam mi ediyor
Evet tatlım ya yalanıp duruyor mızmızlanıyor bazen beş dk bile emmiyor ; yani her seferinde farklı anlamıyorum. Meme reddine doğru mu gidiyoruz acaba ((

Daha neler ya daha ne kadar abartabilecekler acaba.onlar kendileri için istediklerini yapsınlar bize gelince iyiymiş o.ne yazık kı düz mantıklar doğru düşünemiyorlar ve konuştuklarının nereye gideceğini karşısında kini üzebileceğini hesap edemiyorlar ne yazık ki...öyle davranınca daha bi erkek hissediyorlar kendilerini

Sağlık ocağı 3.ay kontrolünde biz de bakıcaz ışık tutucaz demişti ama kendi doktorumuz yönlendirdi çocuk göz yok yetişkin gözden randevu alın dedi salı günüde oraya gidicez
Biz kendimiz ışık tutsak olmaz mi gormesinde sorun yok benim oglan iyi takip ediyo çünkü güneş te gözünü kapatiyo rahatsiz oluyo

Doymuyor ağlamaya başlıyor cnm öyle çok aşırı sütüm de yok malesef ( Bende vermek istemiyorum ama içli içli ağlıyor resmen

Reactions: Kuf
Anladım cnm ben bir rutin belirleyeyim diyorum; gece yatarken bir kere; gündüz öğlen bir kere şeklinde; ya da full sağıp biberondan mı versem yoğun bakımda alıştı bir kere biberona belkide ondan memeyi almıyor ( Sağım düzenli yaparsam belki sütüm de artar

Benim bebe yine mıçmıyor off.. 5.gün bugün ve huysuzlanmaya başladı artık.. Yine bir ümit kulak çubuğuyla uyardım ama nafile..
Kabızlıktan ben de çok çektim ya sizler böyle bebişler yapamıyor deyince kötü oluyorum . Biz bile dayanamıyoruz minicikler nasıl dayansın . İnşallah bir an önce yapar ve düzene girer

Ah bu eş kişileri . Seminer başlayacak diye seviniyordum adam yine başıma kaldı ya öğretmen-öğretmen evlilikleri yapmayın burayı okuyan bekarlar çok sıkıcı . Yaz tatili de geldi benim için zulüm başladı . Kayınvalidemlerre gideceğiz . Ta Ankaradan beni çileden çıkarıyor bakalım gidince ne yapacağız . Buraya gelmemek için bir sürü bahanesi var . İlk torunu bir de . Torun göstermeye gideceğiz tatil de bir uzun bir uzun , eve gidecek olsak nereye daha okul açılmadı yapıyorlar . Oyyy ateş bastı düşündükçe

Ne erkekligi ya bence bu ruh hastaligi tamamen. Disarida boyle birsey olsada ayiplar gorseniz o kadar cagdas o kadar aydin ki.. aman aman bir bana boyle nedense
Benim bebe yine mıçmıyor off.. 5.gün bugün ve huysuzlanmaya başladı artık.. Yine bir ümit kulak çubuğuyla uyardım ama nafile..
Ay canim ya valla mama alan bebeklerde bu oluyor onu anladim benim kiz ilk zamanlarda cok guzel yapiyordu sonra gunde 1 e dustu şimdi ise 2 gubde 1 flan yapiyor gecen 3 gunu gecmisti zeytinyagi ile uyardim.oyle yapti off cok zor ya masaj yap sürekli birde uyarinca ayagini dik biraz bekle 10 dk flan uğraş beklemediginde yapmiyor bu arada ben gunde 1 sefer zeytinyagi koyuyorum mamasina 1 cay kasigi

Ek gıdaya erken başlamışsınız canımbişeycik olmaz merak etme
Benimki de 2 gündür yapmıyor dün banyoda sıcak suya oturttum biraz destekle masaj yaptım sürekli bacak hareketleri yaptırıyoruz ama nafile bakalım uyarmayacam bu sefer kendisinin yapmasını bekleyecem.
Sorma eşim de üzüldü seminer başlamıycak diye biz bayramdan sonra 10 gün gider geliriz sanırım bakalım. Siz de geç gidin biraz Ağustos ortasına doğru zaman geçmiyor başkasının evinde hele de kayınvalide eviyse

Nerden aldın kuzum İnstagram da birkaç site var ama güvenilir mi bilemedim
Canım valla evirip çeviriyorum, masaj yapıyorum yok yok yapamıyor. Fitil aldı eşim ama daha önce hiç kullanmadık korkuyorum o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…