2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mama vermedim kızlar bugün bakalım memeye tam dönüş yapmak istiyorum artık okul olmayacağına göre ilk 6 ay emzirebilirim inşallah. Benim oğlanın derdi uyumakmış eşim de her ağladığında zorla mama tıkıyordu aç diye halbuki biraz sallayınca uyuyor bugün emzirip biraz mızıldayınca kucağımda pış pış yaptım fazla uyarmadan, uykusunu kaçırmadan uyuttum sıkıntı olmadı. Belkş geçen hafta sünnetten dolayı da sıkıntılıydı bilemiyorum.

Canım valla evirip çeviriyorum, masaj yapıyorum yok yok yapamıyor. Fitil aldı eşim ama daha önce hiç kullanmadık korkuyorum o yüzden..
Fitili uzununa 2 ye kesip elinle sivri yerini yumuşatıp yavaş yavaş ver canım popoyu yanlardan tut ki hemen çıkarmasın zaten 1 dk geçmiyor hemen yapmaya başlıyorlar çok çabuk etki ediyor fitil de hemen çıkıyor.
Doğumlardan sonra eşler arasında bir soğukluk oluyor ister istemez. Eşin biraz abartmış tabi zamanla düzene girer diye düşünüyorum ama gündüz çık sabahları serinlikte yürüyüş yapın sen de rahatlarsın biraz.

Kızlar çok mutluyum bugün kontrolümüz vardı kızım 3965 olmuş 16 günde 410 gr almış. Sütümün de arttığını hissediyorum kızım daha iyi emmeye başladı çünkü. Günlük ortalama 350 cc mama veriyormuşum elimdeki verilere göre. Aynı şekilde devam edeceğim. 2. Ay Aşılarımızı, rota aşımızı ve kalça ultrasonmuzu olduk. Çok ağladı çocuğum ama sonra hemen sustu hiç nazı yok yavrumun maşallah inşallah ateşimiz de çıkmaz. Doktor zeka kartlarını Göstermeye devam edin dedi, her gün sabah ve akşam 10 ar dakika yüzüstü yatırıp bekletin dedi, günde yarım saat karşınıza alın konuşun dedi Bizden haberler böyle

Ay senin dediğin gibi yapayım dedim. Eşim it diyor itemiyom korkudan, yarısına kadar itebilmişken kız bir saldı. Abooovv.. Ama kıvamı koyuydu. Yavrum rahatladı uyudu. Fitili de takmamış oldum

Maşallah miniğe gözün aydın canım. Tam ne kadarlık oldunuz?

Ne demek nereye yaa kendi evimee! Valla ben annemin evinde bile 1 hafta 10 günden fazla kalamıyorum. Evim evim güzel evim

Ay senin dediğin gibi yapayım dedim. Eşim it diyor itemiyom korkudan, yarısına kadar itebilmişken kız bir saldı. Abooovv.. Ama kıvamı koyuydu. Yavrum rahatladı uyudu. Fitili de takmamış oldum
Ayy ben rahatlamış gibi oldum valla benimki de yapsa inşallah

Ya kızlar göz kontrolüne herkes götürdü mü bebeğini? Doktor bizi yonlendirmedi. Şimdi zaten annemlerin yanindayim asla çıkmam burada dışarı. Ne yapılıyor kontrolde? Götürenler bilgi verebilir mi?
Kuzum ben 2. Ay asisindayken ordaki ebe burdaki doktorunuz da yapabilir onu dedi gözüne isikli bisey tuttu bakti her şey iyi dedi sende sağlık ocağında baktirabilirsin

Ah kuzum hangimiz senden iyi durumdayiz ki bende kasimi evdr zor aliyorum elbiseyle dolaşıyorum evin icinde killar cikmaya baslamis alabilsene ask olsun napalim hangi biriyle ilgilencez ki . Onceden de biyle muydi cocuktan sonra mi oldu

Evet yaa kekle hızlı bir giriş yaptık

20 dk dan sonra damlamiyor bile kuzum ama sirf memeyi uyarmak adina acaba 30 dk yapsam mi ki
Bu sabah denedim aldi cekti bir kez sasirdim ama malesef saniyelerle sınırlı kaldı agladi sonra küçük huysuz
Bir dene kuzum eğer göğsün yara olmazsa 30 a çık ama 20 de yeter bence

Benim kız bugün bütün gün 10ar dklık uykularla duruyor, çok sıkıştı uykusu.. Tüm gün bana yapışıktı çok yoruldum. Eşime gitmiyor çığlığı basıyor. Sanırım atak haftamız başladı, hayırlı olsun

Okudukça ben sinir oldum valla sakın taviz verme canım. Kafayı sıyırdı bu kocalar
Kızlar sizin bebeklerde adam seçiyor mu ya? Benim kız babannesine hiç gülmüyor, o konuşunca ağlıyor. Kadında deli oluyor bizimkine ama yok anacım. Hiç barışmadı yıldızları
Benimki de bana gülmüyor ya Babasına ve anneme gülüyor. Bana gelince yok. Çok nadir

Bizimki de başladı dünden beri tez zamanda bitsin inşallah. Çok huysuz çok

kıyamam size ben...
korona malum derken korona olmustur demedim ben yahu.korona var hastanelerde annen yaşli ise yollama demek istedim..

nasil oldu oglus?

Ah kuzum hangimiz senden iyi durumdayiz ki bende kasimi evdr zor aliyorum elbiseyle dolaşıyorum evin icinde killar cikmaya baslamis alabilsene ask olsun napalim hangi biriyle ilgilencez ki . Onceden de biyle muydi cocuktan sonra mi oldu
Canim.yine vardi kiskanclik ama mantikliydi simdi sacmaliyor iyice birde cok ilgilenmiuor benimle eskisi gibi

Okudukça ben sinir oldum valla sakın taviz verme canım. Kafayı sıyırdı bu kocalar

Benimki de bana gülmüyor ya Babasına ve anneme gülüyor. Bana gelince yok. Çok nadir
Aaa birde erkek seninki. Anaya düşkün olur derler. Çok şaşırdım

misskokulumm keşke geç gitsek ama nerdeee . Seminerin son günü yola düşeriz normalde . Ama Allah tan sınav görevi var da iki gün geç gideceğiz . Sınav sonrası hadi çıkalım demeye başlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…