- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Fitili uzununa 2 ye kesip elinle sivri yerini yumuşatıp yavaş yavaş ver canım popoyu yanlardan tut ki hemen çıkarmasın zaten 1 dk geçmiyor hemen yapmaya başlıyorlar çok çabuk etki ediyor fitil de hemen çıkıyor.Canım valla evirip çeviriyorum, masaj yapıyorum yok yok yapamıyor. Fitil aldı eşim ama daha önce hiç kullanmadık korkuyorum o yüzden..
Doğumlardan sonra eşler arasında bir soğukluk oluyor ister istemez. Eşin biraz abartmış tabi zamanla düzene girer diye düşünüyorum ama gündüz çık sabahları serinlikte yürüyüş yapın sen de rahatlarsın biraz.Arkadaslar selamlar,
Esim onceden gelir sarılır operdi şimdi o kadar dagildim ki birakin evi kendime ceki duzen veremiyorum sacimi bile zor topluyorum dogumdan sonra dogru duzgun birlikte olmadik odaya girip yatıyor dunde lazere flan gitti benim yapamadıklarımi o cok guzel bir sekilde yapiyor bebegi ona biraktigimdanise ciyak ciyak aglatiyor ve artik dun cigirimdan ciktim kuafore gitmem lazim benimde ihtiyaclarim var dedim sacimi kestirmeme izin veriyormus ama boyatmama izin vermiyormus beyefendi boyatirsam sonuclarina katlanirmisim gecende eve su soylemistm gec gelir sandim buda dustaydi su gelince kapiyi açmak zorunda kaldim sen nasil su söylüyorsun az sabredemiyor musun flan boyle tuhaf tuhaf halleri var disaridanda baksaniz hic oyle biri sanmazsiniz. Annem bizde kaldi bebek dogdugunda bizim ev 4. Kat ve yuksekte hic kimse evin icini goremiyor camlarimiz acik surekli gidip balkon masasini flan camin onune koymus neymis ben goguslerim acik dolasiyormusum evde gecende elbise ile balkona ciktm elbise dizmde alttan g.tumu gorurlermis. Annem bile gicik oldu ben seni burada tanidim dedi. Bebegi disari cikarayi sen işteyken biraz arabasiyla dolastirayim diyorum senin tek basina disarda ne isin var ben aksam gelince cikartiriz flan diyor. Bu arada o kadar ilgisizki dun birseyler soyluyorum telefoblna bakiyor birde bana sus artik birseyle ugrasiyorum görmüyor musun demez mi. Dun cok kotu kavga ettik birak beni artik dedim durmak istemiyorum seninle dedim neymis bana yaranmaya calisiyormus ben hep tersliyormusum şükretmesini bilmiyormusum ablamlarla cok sık telefon gorusmeleri yapıyormuşum flan. Ya kizlar gerçekten cok yoruldum izne ayrildigimdan beri evdeyim ve onun bu halleri canimi sıkıyor. Dun bağırısırken cocukta aramızda kaldi cok uzuldum
Ay senin dediğin gibi yapayım dedim. Eşim it diyor itemiyom korkudan, yarısına kadar itebilmişken kız bir saldı. Abooovv.. Ama kıvamı koyuydu. Yavrum rahatladı uyudu. Fitili de takmamış oldumFitili uzununa 2 ye kesip elinle sivri yerini yumuşatıp yavaş yavaş ver canım popoyu yanlardan tut ki hemen çıkarmasın zaten 1 dk geçmiyor hemen yapmaya başlıyorlar çok çabuk etki ediyor fitil de hemen çıkıyor.
Doğumlardan sonra eşler arasında bir soğukluk oluyor ister istemez. Eşin biraz abartmış tabi zamanla düzene girer diye düşünüyorum ama gündüz çık sabahları serinlikte yürüyüş yapın sen de rahatlarsın biraz.
Kızlar çok mutluyum bugün kontrolümüz vardı kızım 3965 olmuş16 günde 410 gr almış. Sütümün de arttığını hissediyorum kızım daha iyi emmeye başladı çünkü. Günlük ortalama 350 cc mama veriyormuşum elimdeki verilere göre. Aynı şekilde devam edeceğim. 2. Ay Aşılarımızı, rota aşımızı ve kalça ultrasonmuzu olduk. Çok ağladı çocuğum ama sonra hemen sustu hiç nazı yok yavrumun maşallah inşallah ateşimiz de çıkmaz. Doktor zeka kartlarını Göstermeye devam edin dedi, her gün sabah ve akşam 10 ar dakika yüzüstü yatırıp bekletin dedi, günde yarım saat karşınıza alın konuşun dedi Bizden haberler böyle
Ne demek nereye yaa kendi evimee! Valla ben annemin evinde bile 1 hafta 10 günden fazla kalamıyorum. Evim evim güzel evimAh bu eş kişileri . Seminer başlayacak diye seviniyordum adam yine başıma kaldı yaöğretmen-öğretmen evlilikleri yapmayın burayı okuyan bekarlar çok sıkıcı . Yaz tatili de geldi benim için zulüm başladı . Kayınvalidemlerre gideceğiz . Ta Ankaradan beni çileden çıkarıyor bakalım gidince ne yapacağız . Buraya gelmemek için bir sürü bahanesi var . İlk torunu bir de . Torun göstermeye gideceğiz tatil de bir uzun bir uzun , eve gidecek olsak nereye daha okul açılmadı yapıyorlar . Oyyy ateş bastı düşündükçe
2 ay 2 günlükMaşallah miniğe gözün aydın canım. Tam ne kadarlık oldunuz?
Ayy ben rahatlamış gibi oldum valla benimki de yapsa inşallahAy senin dediğin gibi yapayım dedim. Eşim it diyor itemiyom korkudan, yarısına kadar itebilmişken kız bir saldı. Abooovv.. Ama kıvamı koyuydu. Yavrum rahatladı uyudu. Fitili de takmamış oldum
Kuzum ben 2. Ay asisindayken ordaki ebe burdaki doktorunuz da yapabilir onu dedi gözüne isikli bisey tuttu bakti her şey iyi dedi sende sağlık ocağında baktirabilirsinYa kızlar göz kontrolüne herkes götürdü mü bebeğini? Doktor bizi yonlendirmedi. Şimdi zaten annemlerin yanindayim asla çıkmam burada dışarı. Ne yapılıyor kontrolde? Götürenler bilgi verebilir mi?
Yapar inşallah canımAyy ben rahatlamış gibi oldum valla benimki de yapsa inşallah
Ah kuzum hangimiz senden iyi durumdayiz ki bende kasimi evdr zor aliyorum elbiseyle dolaşıyorum evin icinde killar cikmaya baslamis alabilsene ask olsun napalim hangi biriyle ilgilencez ki . Onceden de biyle muydi cocuktan sonra mi olduArkadaslar selamlar,
Esim onceden gelir sarılır operdi şimdi o kadar dagildim ki birakin evi kendime ceki duzen veremiyorum sacimi bile zor topluyorum dogumdan sonra dogru duzgun birlikte olmadik odaya girip yatıyor dunde lazere flan gitti benim yapamadıklarımi o cok guzel bir sekilde yapiyor bebegi ona biraktigimdanise ciyak ciyak aglatiyor ve artik dun cigirimdan ciktim kuafore gitmem lazim benimde ihtiyaclarim var dedim sacimi kestirmeme izin veriyormus ama boyatmama izin vermiyormus beyefendi boyatirsam sonuclarina katlanirmisim gecende eve su soylemistm gec gelir sandim buda dustaydi su gelince kapiyi açmak zorunda kaldim sen nasil su söylüyorsun az sabredemiyor musun flan boyle tuhaf tuhaf halleri var disaridanda baksaniz hic oyle biri sanmazsiniz. Annem bizde kaldi bebek dogdugunda bizim ev 4. Kat ve yuksekte hic kimse evin icini goremiyor camlarimiz acik surekli gidip balkon masasini flan camin onune koymus neymis ben goguslerim acik dolasiyormusum evde gecende elbise ile balkona ciktm elbise dizmde alttan g.tumu gorurlermis. Annem bile gicik oldu ben seni burada tanidim dedi. Bebegi disari cikarayi sen işteyken biraz arabasiyla dolastirayim diyorum senin tek basina disarda ne isin var ben aksam gelince cikartiriz flan diyor. Bu arada o kadar ilgisizki dun birseyler soyluyorum telefoblna bakiyor birde bana sus artik birseyle ugrasiyorum görmüyor musun demez mi. Dun cok kotu kavga ettik birak beni artik dedim durmak istemiyorum seninle dedim neymis bana yaranmaya calisiyormus ben hep tersliyormusum şükretmesini bilmiyormusum ablamlarla cok sık telefon gorusmeleri yapıyormuşum flan. Ya kizlar gerçekten cok yoruldum izne ayrildigimdan beri evdeyim ve onun bu halleri canimi sıkıyor. Dun bağırısırken cocukta aramızda kaldi cok uzuldum
Evet yaa kekle hızlı bir giriş yaptıkEk gıdaya erken başlamışsınız canımbişeycik olmaz merak etme
Benimki de 2 gündür yapmıyor dün banyoda sıcak suya oturttum biraz destekle masaj yaptım sürekli bacak hareketleri yaptırıyoruz ama nafile bakalım uyarmayacam bu sefer kendisinin yapmasını bekleyecem.
Sorma eşim de üzüldü seminer başlamıycak diyebiz bayramdan sonra 10 gün gider geliriz sanırım bakalım. Siz de geç gidin biraz Ağustos ortasına doğru zaman geçmiyor başkasının evinde hele de kayınvalide eviyse
Bir dene kuzum eğer göğsün yara olmazsa 30 a çık ama 20 de yeter bence20 dk dan sonra damlamiyor bile kuzum ama sirf memeyi uyarmak adina acaba 30 dk yapsam mi ki
Bu sabah denedim aldi cekti bir kez sasirdim ama malesef saniyelerle sınırlı kaldı agladi sonra küçük huysuz
Okudukça ben sinir oldum vallaArkadaslar selamlar,
Benimki de bana gülmüyor yaKızlar sizin bebeklerde adam seçiyor mu ya?Benim kız babannesine hiç gülmüyor, o konuşunca ağlıyor. Kadında deli oluyor bizimkine ama yok anacım. Hiç barışmadı yıldızları
Bizimki de başladı dünden beriBenim kız bugün bütün gün 10ar dklık uykularla duruyor, çok sıkıştı uykusu.. Tüm gün bana yapışıktı çok yoruldum. Eşime gitmiyor çığlığı basıyor. Sanırım atak haftamız başladı, hayırlı olsun
Tam dabunu dusunuodum sekerpare.
Ogluma 2.ye dus ve yine suruptan sonra simdi uyudu ama var gibi ates..ins corona degildir ya
Esim halleder, annem de desem gider ama bosver.
Bebege bakayim diyor sen git diyor. Bi o yok ki evinde, sigara icilecek, pis elle elkenecek bebek eminim. Bi de aglarsa susturamazlarsa. Cunku anneme gore hep kucak olmaz birakcan. He evde kopek de var, ya cikarsa odasindan bilmiorum.
Bisey olmaz belki,yine mana buluorum.herkese veherseye ama icim.rahat etmicek diye dusunuorum..
Mamasi da acilali 3 haftayi gecmiatir,hic yemedi,begenmio
Biberonu da emmiyo. Anca sut sagip kasikla.amadoyurcak kadar sut cikar mi bilmem, az uyuyup deniycem.
Kendi doktoru var oglumun ozel yerinde oraya gidicez, kan ve idrari ozel labaratuvarda veririz yazmis.bilmiorum. bebegi de alip gitsem mi.. kan verirken ortaligi yikacak oglum.
Bebek arabada birakilip gidilmez ki..
Oglum beni de ister galiba yaninda ama kizimin da ihtiyaci var.offf nasil yapicam.
Canim.yine vardi kiskanclik ama mantikliydi simdi sacmaliyor iyice birde cok ilgilenmiuor benimle eskisi gibiAh kuzum hangimiz senden iyi durumdayiz ki bende kasimi evdr zor aliyorum elbiseyle dolaşıyorum evin icinde killar cikmaya baslamis alabilsene ask olsun napalim hangi biriyle ilgilencez ki . Onceden de biyle muydi cocuktan sonra mi oldu
Aaa birde erkek seninki. Anaya düşkün olur derler.Okudukça ben sinir oldum vallasakın taviz verme canım. Kafayı sıyırdı bu kocalar
Benimki de bana gülmüyor yaBabasına ve anneme gülüyor. Bana gelince yok. Çok nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?