Yarim saattir sagip çıkardım diye sevindigim sütümü döktüm aglicam resmen sütümü simdi bez mi icecekBir dene kuzum eğer göğsün yara olmazsa 30 a çık ama 20 de yeter bence
benim esim de ilk evladimızdan sonra ayni olduCanim.yine vardi kiskanclik ama mantikliydi simdi sacmaliyor iyice birde cok ilgilenmiuor benimle eskisi gibi
hayir olsun uyku dolsunGeceniz hayr olsun canlar
Aynı şey sabah geldi başıma gözümü zor açıyorum bir memede bebe diğerinde mochi küçük hanımın gaz sancısı gelince bir tekme mochi çıktı 20 cc kadar sütüm üstüme döküldü ne üzüldüm bi bilsen☹Yarim saattir sagip çıkardım diye sevindigim sütümü döktüm aglicam resmen sütümü simdi bez mi icecek
Olsun kuzum neyse üzülme sağlık olsun nasip değilmiş diyelim yine sağarsın üzülmeYarim saattir sagip çıkardım diye sevindigim sütümü döktüm aglicam resmen sütümü simdi bez mi icecek
Çok güzel valla sürekli dene ay hafi inşallah dönsün memeye belki daha çok gelmiştir sütAyyy kizlar bugun tabi aksama kdar deneyemedim ama annansegil gidince yine emziriyim dedim tokken deniyorum her defasinda yoksa asla almiyor yine emdi elini emdigi gbi bos sekilde sol gogsumden bi kac damlacik süt geldi snra bitti snra emzirmedim uyudu biraz once yine denedim azbisey yine süt geldi. Ayyy inaallah yarabbim gelicek emzirmeyenler sizde deneyin derim acken yapmiyorum ben ondan tutuyor galiba sizde tok iken ama karni doyduktan hemen snra degil biraz gecsin oyle deneyin.
Aynı modelden bizde de var seminer bitimi öğleden sonra ya da en geç ertesi sabah çıkarız yola Allah'tan memleketleri deniz kenarı ve arkadaşlar falan da geliyor keyifli vakit geçiriyoruz yoksa o kadar uzun süre kalınmaz.bu sene bari bebek var bayrama yakın gideriz 3 aylık olunca aşıdan sonra diye ikna etmiştim küçük bebekle zor olur diye bu sefer de kv burda kaldı gitmekten vazgeçti coronada artış var yeniden yasaklar gelirde tek başıma ne yaparım siz giderken sizinle giderim diyor@misskokulumm keşke geç gitsek ama nerdeee . Seminerin son günü yola düşeriz normalde . Ama Allah tan sınav görevi var da iki gün geç gideceğiz . Sınav sonrası hadi çıkalım demeye başlar .
Kanka büyük ihtimalle bende yaptırmayacağım rotayı.kaşınacak tırnağım yok valla.doğudayız burda korona çok ilerledi.kızım gibi rahatsızlanırsa veya alerji olursa sürünürüz.iyisimi yaptırmamak devletin belirlediği aşklarla devam etmeksen sabırli ol.biberonu da azalt.en azindan gunde 1 veya 2 ile sınırla.alışmaz o zaman bence.her beslenmede biberonla desteklersen biberona eger alişır reddeder seni belki.sen kendin besle.Allah yardımcin olsun.8 günlük halim geldi gozume.sarilik falan..hic bitmiyor simdi de alerji ve asi derdi.anlamadan dis derdi.derken cis derdianalik fenalik der kayknvalidem
ay benim ki de bir gaynana oluvese ya
bana ılazım iki kızanla uğraş du
ya ne bileyim..alerjiyle kalmazsa diye korkuyorum coco..
alerjik bebekelri olumsu etkiliyor diyolar otizm kanser falan diye..oglumda butun asilari yaptirdim..esim de Allah a siginicaz bu riski de goze alamayiz diyor.hayati boyunca yasayacagi sartlari iyilestirebilmem mumkun degil..her hastalikli ortama girebilir..misal kizim ilerde doktor olsa hic asisi yok..daha asistanlikta tonla hastaligi agir gecirebilir diyorum kendi kendime ama yine de arastirmaktan kendimi alamiyorum
rotayi yaptirmama sebebim suydu.henuz cok kendini ispatlamis bir asi degil.yani sonuclarini daha görmedik.benim 96 yillarinda asi olup sakat kalan ogrencilerim vardı.veliler hep hocam asıdan sonra belirgin bir sekilde basladi diyorlarsi.zihinsel bedensel...kac doktora sordum o dönem yeni uygulanan bir asiymis hemen kaldirilmis falan diye gecistirdiler.ama net bilgi de bulamadim.ondan devletin asilari yaptirdim ama ozel asilara mesafeliyim.
Kanka büyük ihtimalle bende yaptırmayacağım rotayı.kaşınacak tırnağım yok valla.doğudayız burda korona çok ilerledi.kızım gibi rahatsızlanırsa veya alerji olursa sürünürüz.iyisimi yaptırmamak devletin belirlediği aşklarla devam etmek
vallah ben de bugun niyetledim bahari etiketlemeyi..
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür.Sen nasılsın bebek nasıl.Oğlum bir aydır alıştı kardeşine kabullendi. Şimdilik hersey yolunda
vallah ben de bugun niyetledim bahari etiketlemeyi..bahaaar nerelerdesin
altta gormek ne demek pro uye biz bilmiyoz ole seyelr
Buralardayım bende görülmediğimi düşünüyordumvallah ben de bugun niyetledim bahari etiketlemeyi..bahaaar nerelerdesin
yaa ozledik seni..valla bugun aklima geldin.sen azimli bir annesin.bazen biz yildigimizda toparliyordun bizi ondan ozledik seni
Buralardayım bende görülmediğimi düşünüyordum
Eskisi gibi takip edemedim,çoğu yazılarınızı kaçırdım ara ara girdim. Girdiğimde de bazı konulara hakim değildim geriye dönük okumaya kalktım. Ben okuyana kadar üst üste sayfalar birikti bu sefer sonlardan okumaya başladım. Yani aslında kısacası hep buralardaydım,sadece bir şeyler yazmıyordum. Yoksa hepiniz aklımdasınızyaa ozledik seni..valla bugun aklima geldin.sen azimli bir annesin.bazen biz yildigimizda toparliyordun bizi ondan ozledik seni
kanka pro olunca sayfayı ziyaret eden üyeleri görebiliyonvallah ben de bugun niyetledim bahari etiketlemeyi..bahaaar nerelerdesin
İdare ediyoruz gülüm benim kız halen yemek yemiyor onunla uğraşıyorum.duyu bütünleme terapileri oluyormuş yemek yemeyen çocuklar için bi bilgin var mı?bizimkinde kıskançlık olmadı pek idrak edemedi galibaTeşekkür ederim canım iyiyim şükür.Sen nasılsın bebek nasıl.Oğlum bir aydır alıştı kardeşine kabullendi. Şimdilik hersey yolunda
Daha önce duymuştum ama bu yemek yemeyen çocuklar icin oldugunu bilmiyordum.Daha çok otizm down sendromu hiperaktif çocuklar bu terapi alıyorlar diye duymuştum.ama senin kızının yemek yememe sebebi İlk başlangıçta senin korkularındı. Korktuğun için alıştıramamistin.peki yemek yemiyor günlük ne ile besleniyor ne ile karnını doyuruyorkanka pro olunca sayfayı ziyaret eden üyeleri görebiliyonişte şöyle
Eki Görüntüle 2650984
İdare ediyoruz gülüm benim kız halen yemek yemiyor onunla uğraşıyorum.duyu bütünleme terapileri oluyormuş yemek yemeyen çocuklar için bi bilgin var mı?bizimkinde kıskançlık olmadı pek idrak edemedi galibakıskansa dert kıskanmasa dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?