2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm keşke geç gitsek ama nerdeee . Seminerin son günü yola düşeriz normalde . Ama Allah tan sınav görevi var da iki gün geç gideceğiz . Sınav sonrası hadi çıkalım demeye başlar .
Anladım canım peki nasıl kv evi sıkıcı mı yemek falan yapıyorsa dinlenirsin sen de en azından biz bayramdan sonra gidecez bakalım 10 gün gider geliriz diyoruz kv yemekleri yapıyor ben sadece çamaşırlarımızı yıkayıp ütülüyırum odamı temizliyorum biraz dinleniyorum orda ama 5 günden sonra sıkıcı hale geliyor tabi.
Olur canım üzülme yine de de ince uzun bacaklı ve kollu giydir yatarken bir de örtüsünü karnına ört ayaklara gelince tepinip açıyorlar. Benimki de bugün çorabını falan çıkarmıştı.
Ay insallah canm emer tek arada yine mama icsin ama benden de alsın. Elimle sıkınca geliyor azcik hic yoktu eşime de anlatirken süt gelmezki dedi direk geldi diyemeden var geldi dedim az bisey de olsa bilemem diyor birde
Sütün kesilmemiştir canım emzirdikçe artar merak etme. Benim ilk kızda 40ımdan sonra bir grip oldum sütüm bitti şıp diye niyeyse kendime de bakamadım sanırım. Bakıyorum süt yok daha çok stres oldum derken kesildi anneme geldim ama beb diyorum sütüm gitti gelmez nasıl üzülüyorum annem dedi gelir kızım niye gelmesin moralini yüksek tut öyle böyle biraz kafam dağıldı yedim içtim derken sütüm geri eski haline geldi. Senin de gelir hiç endişe duyma her fırsatta emzirmeye çalış tam tokken değil de yarım tokken ver biraz da çeksin iyice bebek

Günaydın kızlarrr.. Nasılsınız benim oğlan 2 de uayndı 4 e kadar uyumadı yav2 memeyi de emzirdim eşimi uyandırdım mama yap bari uyumuyor bu diye. O da emzik versene dedi he dedim dur vereyim verdim uyku arkadaşından da süpürge sesi açtım uyudu şapşik uyuyamıyormuş meğersem beyfendi. Sonra da mıkırdandı durdu bir o meme bşr bu meme derken uykum da kaçtı Allahtan erken yatıyorum yoksa halim harap. Kızlar bu durumdan çok şikayetçi tabi anneee yine mi yatıyorsun diyorlar kendileri takılıyor film gecesi yapıyorlar, kelime oyunları oynuyorlar baya ilişkileri de ilerledi bu süreçte

Ayyy insallh ya demek ki oluyormuş bitse bile

Ay benim bu oğlan çok fena ince şeyle kundak yapıyorum birde kurdele ile eline gelmicek şekilde bacakları filan düz dursun diye doğduğundan beri bağlıyoruz ay sesi geliyordu bakıyorum yataktan gözler kapalı. Dedim acıkacak ondan gerneşemedi. Ay bi bakıyım dedim iki kol da çıkmış havada bi de bana bakiyo 2 aylıkken böyleyse sonrasını düşünemiyorum

Teşekkür ederim canım benim. Terzi kendi söküğü nü dikemezmiş,kim çıkmıyor ki çileden. Allah yardım etsin hepimize bu çocuklar büyüyecek ama bizler çökmeden büyüse bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…