- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
İnşallah büyüdükçe değişir huyu yoksa olay çıkarırım
Anladım canım peki nasıl kv evi sıkıcı mı yemek falan yapıyorsa dinlenirsin sen de en azındanmisskokulumm keşke geç gitsek ama nerdeee . Seminerin son günü yola düşeriz normalde . Ama Allah tan sınav görevi var da iki gün geç gideceğiz . Sınav sonrası hadi çıkalım demeye başlar .
Olur canım üzülme yine de de ince uzun bacaklı ve kollu giydir yatarken bir de örtüsünü karnına ört ayaklara gelince tepinip açıyorlar. Benimki de bugün çorabını falan çıkarmıştı.Kendimi çok kötü hissediyorumDemin emzirmeye kalktım, bir baktım ki kız üstünü tamamen açmış. Kısa kollu zıbın ve şortu vardı üstünde, bir de çorap.. Çorabı da çıkarmış. Elledim eller ayaklar buz gibi olmuş, burnuna baktım soğuktu Ya nasıl uyuyakalmışım da fark etmemişim. Ya hasta olursa şimdi? Çok kötü hissediyorum kendimi..
Sütün kesilmemiştir canım emzirdikçe artar merak etme. Benim ilk kızda 40ımdan sonra bir grip oldum sütüm bitti şıp diye niyeyse kendime de bakamadım sanırım. Bakıyorum süt yok daha çok stres oldum derken kesildi anneme geldim ama beb diyorum sütüm gitti gelmez nasıl üzülüyorum annem dedi gelir kızım niye gelmesin moralini yüksek tut öyle böyle biraz kafam dağıldı yedim içtim derken sütüm geri eski haline geldi. Senin de gelir hiç endişe duyma her fırsatta emzirmeye çalış tam tokken değil de yarım tokken ver biraz da çeksin iyice bebekAy insallah canm emer tek arada yine mama icsin ama benden de alsın. Elimle sıkınca geliyor azcik hic yoktu eşime de anlatirken süt gelmezki dedi direk geldi diyemeden var geldi dedim az bisey de olsa bilemem diyor birde
Ayyy insallh ya demek ki oluyormuş bitse bileAnladım canım peki nasıl kv evi sıkıcı mı yemek falan yapıyorsa dinlenirsin sen de en azındanbiz bayramdan sonra gidecez bakalım 10 gün gider geliriz diyoruz kv yemekleri yapıyor ben sadece çamaşırlarımızı yıkayıp ütülüyırum odamı temizliyorum biraz dinleniyorum orda ama 5 günden sonra sıkıcı hale geliyor tabi.
Olur canım üzülme yine de de ince uzun bacaklı ve kollu giydir yatarken bir de örtüsünü karnına ört ayaklara gelince tepinip açıyorlar. Benimki de bugün çorabını falan çıkarmıştı.
Sütün kesilmemiştir canım emzirdikçe artar merak etme. Benim ilk kızda 40ımdan sonra bir grip oldum sütüm bitti şıp diye niyeyse kendime de bakamadım sanırım. Bakıyorum süt yok daha çok stres oldum derken kesildi anneme geldim ama beb diyorum sütüm gitti gelmez nasıl üzülüyorum annem dedi gelir kızım niye gelmesin moralini yüksek tut öyle böyle biraz kafam dağıldı yedim içtim derken sütüm geri eski haline geldi. Senin de gelir hiç endişe duyma her fırsatta emzirmeye çalış tam tokken değil de yarım tokken ver biraz da çeksin iyice bebek
İncir hurma birde süt ile irmik helvası oluyor dene bence özellikle de sütlü irmiğiBenim sütümde azaldı nasıl arttırabilirim çiğ kuruyemiş yiyorum cevizli pekmez sucuğu incir keçiboynuzu Tüketiyorum aç karna başka ne yapayım?Kızçeler
Allah korusun canim hemen kötü sonuç düşünme ya insallah daha çok emerEvet tatlım ya yalanıp duruyor mızmızlanıyor bazen beş dk bile emmiyor ; yani her seferinde farklı anlamıyorum. Meme reddine doğru mu gidiyoruz acaba((
Nolacak ya ek gıdaya ilk adımı atmış oldunuz hadi gözünüz aydınKızlar aşırı saçma bişey oldu emzirirken bir elimle kek yiyordum bir parça dökmüşüm bebenin eline ama kırıntı gibi bişey o da elini habire ağzına götürüyor yuttu sanırımnolcak şimdi
Kuzum kendi yediklerine dikkat ediyor musun off çok zor kabızlık yaBenim bebe yine mıçmıyor off.. 5.gün bugün ve huysuzlanmaya başladı artık.. Yine bir ümit kulak çubuğuyla uyardım ama nafile..
Benimki ayağının altindan çok gidiklaniyir yaptırmaz ki aslaBebekleri rahatlatan hareketlermis kizlar
Yok canım dikkat etmiyorum, ama su içiyorum bol bol..Kuzum kendi yediklerine dikkat ediyor musun off çok zor kabızlık ya
Teşekkür ederim canım benim. Terzi kendi söküğü nü dikemezmiş,kim çıkmıyor ki çileden. Allah yardım etsin hepimize bu çocuklar büyüyecek ama bizler çökmeden büyüse bari.Ben bile sayfaya sonradan gelememe rağmen yokluğunu hissediyordum.yeniden hoş gedin bak hemen pozitif yorumlarınla nasılda belli ettin geldiğiniz fırsat buldukça yaz lütfen benim gibi polyanna biri bile çileden çıkabiliyor böylesi yorumlar ne iyi geliyor
Belki bu noktaları düzgün şekilde yapabilirsek olur ya sever belki denemek lazım. Benim oğlan da ayaktan huylanıyorBenimki ayağının altindan çok gidiklaniyir yaptırmaz ki asla
Hapur hupur götürdü kaka da normal versem mi ara araNolacak ya ek gıdaya ilk adımı atmış oldunuz hadi gözünüz aydın
Benim sütümde azaldı nasıl arttırabilirim çiğ kuruyemiş yiyorum cevizli pekmez sucuğu incir keçiboynuzu Tüketiyorum aç karna başka ne yapayım?Kızçeler
Biz duvardan duvara iple beşik kurduk uyanmasın diye saillayıp duruyrum zararı olur mu kiKızım dün apartmandaki inşaat sesinden uyuyamadı, bugün şimşekler çakıyöörrrrrrallahım nolur uyanmasın diye dualardayım dostlar
Uyu minik kuş uyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?