2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar kizimin kukudan pembe akinti geldi.bu nedir..cocugun hali normal..bi sıkıntısı yok gibi.anlamadim..

kızlar kizimin kukudan pembe akinti geldi.bu nedir..cocugun hali normal..bi sıkıntısı yok gibi.anlamadim..
Canım benim kızdan da akıntı gelmişti. Fotoğrafını çekip göstermiştim doktora gittiğimde. Anneden geçen hormonlar yüzünden herhangi bir sıkıntı yok. Pembede olabilir akıntı beyazda demişti.

Diğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺
Canım takviye edici gıdayı benden çok tüketen yoktur heralde sayayım günde 1 bardak humana still tea ve 1 bardak humana rezene kimyon çayı içiyorum. 2 kere bestlak damla damlatıyorum suyuma 10 ar damla. Günde 1 bardak lactamil emziren anneler için çay içiyorum bu süt yapsın diye değil sütün kalitesini arttırmak içinmiş. Yeni başladım memnunum. Bir de laktamax tablet alıyordum bıraktım onu memelerimin performansını beğeniyorum bu ara, Ama bende sağma yok ne varsa içiyo çocuk

Kizlar blup.u etiketlemek istemistim kehrubar kolyeyle alakali ama bulamiyorum uyeligini mi silmis

Blup banlanmış sanırım.
BKGK ben ara ara içiyorum ısırgan.
Ama onun yanında pek çok şey yapıyorum.
Sadece Solgarın etkisini net gördüm.
Humana ya bestlağa ara verdiğim oldu süt durumunda değişme olmadı.
Dün bir yakınım su ve Rezeneyi ihmal etme dedi en çok işe yarayan bunlar diyor. Birçok doktor tanıdığı var çevresi geniş hepsi aynı şeyi söylüyormuş.

Lactamax ı nerden aldın canım?

Benim oğlan bugün de çaki gibi yarım saat uyuyup kalkıyor dışarı çıkardık arabasında uyudu biraz eve gelince uyandı yine. Bulgur pilavı çok yemiştim dün geçen de dikkat ettim bulgur yiyince rahatsızlanıuor sanırım. Dün çok iyiydi nerdeyse gün boyu uyumuştu gazı yoktu bayadır yemiyordum. Abimlerde bulgur pilavı olunca onu yedim sanırım ondan bugün çok gazlı az önce epeyce bir gaz çıkardı. Uyandı oynuyorlar bakalım ablasıgille çene bol Maşşallah 3 ünde de

Diğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺
Ben promalt ve şoktaki Maltanadan da memnunum. Humanayı ılık yapıp bir bardağı 3 yudumda kafaya dikiyorum böyle daha etkili oldu sanki. Yudum yudum değil hızlı içmek daha etkili oluyormuş

Kızlar doktora sormayı unutuyorum hep bebeğeinize su veriyor musunuz ben anne sütü + günde 5-6 kaşık(180cc) mama veriyorum

Benim kız hakkı diyor sanki. Öyle bir ses çıkarmaya başladı bu sabah itibariyle.
Anne baba desin diye beklerken Ilk kelimenin hakkı olması şoku benim kizimda ilk help demişti videosu var hatta ne yasattiysak yavruma

Allah yürü ya kulum demiş bunlar koşmuş canım bende sinir oluyorum gerçekten bu kadar kolay para kazanmaları hemde hiç bisey yapmadan nasıl şans arkadaş

Kızlar doktora sormayı unutuyorum hep bebeğeinize su veriyor musunuz ben anne sütü + günde 5-6 kaşık(180cc) mama veriyorum
Sadece anne sutu canım ben sordum 4. Ayda falan azar azar başlarsın su vermeye dedi zaten sütün büyük kısmı su dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…