2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz duvardan duvara iple beşik kurduk uyanmasın diye saillayıp duruyrum zararı olur mu ki
Benide öyle sallıyorlarmış. Çok sallanmadığı sürece sıkıntı yok bence. Tabi annemin bana yaptığı gibi düşürme sakın annem beni kaç kere düşürmüş

valla bende her yaziyi okuyamiyorum acikcasi..2 cocukla nerdeee..
hosgeldin

bende diom bu pro ne iş iyimis bu

kızin icin bahara katiliyorum canim.
vazgecmeden surekli dene.lezzetleri karistirmadan dene. her lezzeti ayri alsin.yani ne bileyim bissuru biseyin oldugu bulamac gibi bir mama yedirme pekmez yumurta peynir biskuvi vs karistiriyorlar ya.kurabiye kek vs yiyor mu? cocuklar cok sever minik bebek biskuvileri yapsan.bir iki bir iki kemirse bence yemek yemeyi sevmeye baslayabilir.çorbalarda sehriye, yayla ya da tarhana ile basla.hafif corbalar dene once bakalim.

Sarsılmış beyin sendromu diye bir şey var, sallanan çocuklarda oluyormuş. Bir araştır bence.. Hızlı sallamak iyi değil. Minnak minnak salla..
Yok canim yavas salliyorum ama hemen hemen surekli tını halinde salliyorum yoksa hemen uyaniyor birde bugun bir agliyor susturamadim sabahtan korkuyorum o yuzden

Kızlar muhtemelen biliyordur bir çoğunuz ama demin süt sağarken aklıma geldi paylaşayım dedim.
Sütünüzü sağarken damla şekline döndüğünde ya da hiç gelmemeye başladığında kapatmayın bekleyin. Bazen 2 dk kadar beklemek gerekebiliyor. Pompa çektikçe derinlerdeki kanallarda olan süt de gelmeye başlıyor ve tekrardan gayet tazdikli bir şekilde geliyor süt bir süre.. Deneyin derim. Ben hep o şekilde yapıyorum.

Bende bir kere onu yasadim ama bir daha olmadi sanirim bitince birakiyorum ondan
Kuzum simdiden masallah diyeyim sagdigim icin kafamda soru isareti oluyor sagdiginda iki göğüsten nr kadar sut cikiyor

Bende bir kere onu yasadim ama bir daha olmadi sanirim bitince birakiyorum ondan
Kuzum simdiden masallah diyeyim sagdigim icin kafamda soru isareti oluyor sagdiginda iki göğüsten nr kadar sut cikiyor
Bırakma hemen bekle, benim her zaman mutlaka geliyor.
Canım miktarı değişiyor, demin 2 memeden toplam 95 cc sağdım. Birinden 70 çıktı diğerinden 25.. En fazla toplamda 120 cc çıkıyor. Neye göre değişiyor ben de anlamadım. Benim kız 120 cc den aşağı doymuyor şu an..

Bende onu yapıyorum elimle kenarlara masaj yaparak bastırıyorum hatta o zaman daha cok geliyor. Bir de mesela diğer gögüse geçtiğimde tekrar en son ilk sağdığım gögüsü sağıyorum yine bi 10-20cc cıkıyor.

Benimde sag küçük ondan cok az cikiyor sol büyük iyiki varsin sol memem diyorum dememki yinede emzirme farki varmis benim 6,7 saat sagmadigimda 120 çıkmıştı. Benim oglum tek seferde içmiyor 120 zaten yudum yudum icip duruyor beslenme sıkıntıli uyku sikintili nasil büyücek bu oglan bilmem

Diğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺

Canım zaten bebeğini emziriyorsun ya ne zaman sağım yapıyorsun?

Aynen aynen, hatta 2sini de öyle yapıyorum 5-10 çıksa kardır diyorum.
Büyür büyür sen merak etme.
Canım zaten bebeğini emziriyorsun ya ne zaman sağım yapıyorsun?
Bugün mesela emzirdim tek memeyi emdi uyudu. Yarım saat kadar sonra sağdım toplamda 95 cc çıktı. Şimdi uyandıracağım 2 saatten fazla uyutmuyorum gündüz, gece uyumaz diye.. Memede ne biriktiyse vereceğim artık. Yani uyuduğu zaman sağım yapıyorum, uyumazsa da o gün sağamıyorum.

Biz bugün bir hafta gecikmeyle 2.ay aşılarımızi olduk teyzoşlar çocuk huy değiştirdi mızmız nazlı bisey oldu kucak olmuyo emzirme olmuyo yatirmak olmuyo boyle kalmaz inşallah bu huy bide kızlar ben doymak bilmiyorum ya allahım tüm hanenin iştahı bende toplanmış gibi ben yedikçe kocamın bana bakışlarını görseniz bi iç sesinin yeter yedin camış olduğundan eminim de yuzume bisey demiyor

Diğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺
Bende Aynı ya çenesi beni öldürdü peşime çoktu geldi sen bakamazsın çocuğa diye şimdi hem bebeğe bakıyorum hem ona eşimle beni kıskanıyor sütüm çekildi gibi oldu

Ya kızlar bu fenomenlere sinir oluyorum. Kadın sürekli çocuğunu, gün içinde yaptıklarını çekip paylaşıyor. Hem dünyanın parasını kazanıyor, hemde bir sürü hediye geliyor. Gerçekten ihtiyacı olan insanlara gönderseler keşke. Amaç reklam yapmak biliyorum ama sinirime dokunuyor hiç bir çaba sarf etmeden, zaten onu alabilecek güce sahip insanlara hediyeler gitmesi.

misskokulumm benim kayınvalide hanımağa öyle söyleyim . Doğum yaptığımdan beri ta ordan akıl veriyor sanki ben onun söylediklerini yapmıyormuşum gibi . Her telefonda eşime ciciğini tutuyor mu deyip duruyor . Ben herkesten çok istedim emzirmeyi ki çok da çabaladım . Keşke mamayı bırakabilsek ama olmuyor . Şimdi gidince ne tepki verecek bu duruma çok merak ediyorum. Kalbi kırılmasın diye bir şey de diyemiyorum . Sütüm etkilenmese bari gittiğimde .

Merhabalar kızlar
Biz de bugun 2. Ay aşımızi olduk bi huzursuz şükür ateşi çıkmadı 20 günde 700 gr almış 3 cm uzamış 5.400 gr 59 cm
Sütümü Sütle irmigi pişirdim gerçekten arttırdi ama bu kilolari ne yapacağız sonra bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…