- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Benide öyle sallıyorlarmış. Çok sallanmadığı sürece sıkıntı yok bence. Tabi annemin bana yaptığı gibi düşürme sakınBiz duvardan duvara iple beşik kurduk uyanmasın diye saillayıp duruyrum zararı olur mu ki
Eskisi gibi takip edemedim,çoğu yazılarınızı kaçırdım ara ara girdim. Girdiğimde de bazı konulara hakim değildim geriye dönük okumaya kalktım. Ben okuyana kadar üst üste sayfalar birikti bu sefer sonlardan okumaya başladım. Yani aslında kısacası hep buralardaydım,sadece bir şeyler yazmıyordum. Yoksa hepiniz aklımdasınız
kanka pro olunca sayfayı ziyaret eden üyeleri görebiliyonişte şöyle
Eki Görüntüle 2650984
İdare ediyoruz gülüm benim kız halen yemek yemiyor onunla uğraşıyorum.duyu bütünleme terapileri oluyormuş yemek yemeyen çocuklar için bi bilgin var mı?bizimkinde kıskançlık olmadı pek idrak edemedi galibakıskansa dert kıskanmasa dert
Hadi yaa Allah korusunBenide öyle sallıyorlarmış. Çok sallanmadığı sürece sıkıntı yok bence. Tabi annemin bana yaptığı gibi düşürme sakınannem beni kaç kere düşürmüş
Sarsılmış beyin sendromu diye bir şey var, sallanan çocuklarda oluyormuş. Bir araştır bence.. Hızlı sallamak iyi değil. Minnak minnak salla..Hadi yaa Allah korusunsallazsam uyaniyor agliyor kuzucuk bende cok salliyorum
Yok canim yavas salliyorum ama hemen hemen surekli tını halinde salliyorum yoksa hemen uyaniyor birde bugun bir agliyor susturamadim sabahtan korkuyorum o yuzdenSarsılmış beyin sendromu diye bir şey var, sallanan çocuklarda oluyormuş. Bir araştır bence.. Hızlı sallamak iyi değil. Minnak minnak salla..
Bende bir kere onu yasadim ama bir daha olmadi sanirim bitince birakiyorum ondanKızlar muhtemelen biliyordur bir çoğunuz ama demin süt sağarken aklıma geldi paylaşayım dedim.
Sütünüzü sağarken damla şekline döndüğünde ya da hiç gelmemeye başladığında kapatmayın bekleyin. Bazen 2 dk kadar beklemek gerekebiliyor. Pompa çektikçe derinlerdeki kanallarda olan süt de gelmeye başlıyor ve tekrardan gayet tazdikli bir şekilde geliyor süt bir süre.. Deneyin derim. Ben hep o şekilde yapıyorum.
Hafif salla amaHadi yaa Allah korusunsallazsam uyaniyor agliyor kuzucuk bende cok salliyorum
Bırakma hemen bekle, benim her zaman mutlaka geliyor.Bende bir kere onu yasadim ama bir daha olmadi sanirim bitince birakiyorum ondan
Kuzum simdiden masallah diyeyim sagdigim icin kafamda soru isareti oluyor sagdiginda iki göğüsten nr kadar sut cikiyor
Bilmiyorum ki. Kilo alımı güzel aslında. Kendisi emmiyor uykuya dalıyor o ara mama olsa onuda içemez mesela. Sen nasıl çözdün ben emziriyorum mama da veriyorum gece 1 sefer uyanıyor mızıldansa da almıyorum çok kötü ağlamadıkça kendiliğinden uyuyor odanın loş olması da önemli
Bende onu yapıyorum elimle kenarlara masaj yaparak bastırıyorum hatta o zaman daha cok geliyor. Bir de mesela diğer gögüse geçtiğimde tekrar en son ilk sağdığım gögüsü sağıyorum yine bi 10-20cc cıkıyor.Kızlar muhtemelen biliyordur bir çoğunuz ama demin süt sağarken aklıma geldi paylaşayım dedim.
Sütünüzü sağarken damla şekline döndüğünde ya da hiç gelmemeye başladığında kapatmayın bekleyin. Bazen 2 dk kadar beklemek gerekebiliyor. Pompa çektikçe derinlerdeki kanallarda olan süt de gelmeye başlıyor ve tekrardan gayet tazdikli bir şekilde geliyor süt bir süre.. Deneyin derim. Ben hep o şekilde yapıyorum.
Benimde sag küçük ondan cok az cikiyor sol büyük iyiki varsin sol memem diyorumBırakma hemen bekle, benim her zaman mutlaka geliyor.
Canım miktarı değişiyor, demin 2 memeden toplam 95 cc sağdım. Birinden 70 çıktı diğerinden 25.. En fazla toplamda 120 cc çıkıyor. Neye göre değişiyor ben de anlamadım. Benim kız 120 cc den aşağı doymuyor şu an..
Canım zaten bebeğini emziriyorsun ya ne zaman sağım yapıyorsun?Bırakma hemen bekle, benim her zaman mutlaka geliyor.
Canım miktarı değişiyor, demin 2 memeden toplam 95 cc sağdım. Birinden 70 çıktı diğerinden 25.. En fazla toplamda 120 cc çıkıyor. Neye göre değişiyor ben de anlamadım. Benim kız 120 cc den aşağı doymuyor şu an..
Aynen aynen, hatta 2sini de öyle yapıyorum 5-10 çıksa kardır diyorum.Bende onu yapıyorum elimle kenarlara masaj yaparak bastırıyorum hatta o zaman daha cok geliyor. Bir de mesela diğer gögüse geçtiğimde tekrar en son ilk sağdığım gögüsü sağıyorum yine bi 10-20cc cıkıyor.
Büyür büyür sen merak etme.Benimde sag küçük ondan cok az cikiyor sol büyük iyiki varsin sol memem diyorumdememki yinede emzirme farki varmis benim 6,7 saat sagmadigimda 120 çıkmıştı. Benim oglum tek seferde içmiyor 120 zaten yudum yudum icip duruyor beslenme sıkıntıli uyku sikintili nasil büyücek bu oglan bilmem
Bugün mesela emzirdim tek memeyi emdi uyudu. Yarım saat kadar sonra sağdım toplamda 95 cc çıktı. Şimdi uyandıracağım 2 saatten fazla uyutmuyorum gündüz, gece uyumaz diye.. Memede ne biriktiyse vereceğim artık. Yani uyuduğu zaman sağım yapıyorum, uyumazsa da o gün sağamıyorum.Canım zaten bebeğini emziriyorsun ya ne zaman sağım yapıyorsun?
Bende Aynı ya çenesi beni öldürdü peşime çoktu geldi sen bakamazsın çocuğa diye şimdi hem bebeğe bakıyorum hem ona eşimle beni kıskanıyor sütüm çekildi gibi olduDiğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?