- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aynen canım ama alın teriyle kazanılmayan paradan hayır göreceklerini sanmıyorum.Allah yürü ya kulum demiş bunlar koşmuş canım bende sinir oluyorum gerçekten bu kadar kolay para kazanmaları hemde hiç bisey yapmadan nasıl şans arkadaş
HahahahahahhaAnne baba desin diye beklerken Ilk kelimenin hakkı olması şokubenim kizimda ilk help demişti videosu var hatta ne yasattiysak yavruma
Eczaneden almıştım canımLactamax ı nerden aldın canım?
Neee diye ağlamaları açlık ağlamasıymış canımHahahahahahhabenim kızda 'ıııaaannneeee' diye ağlıyor ilk kelimesi anne olacak bencee
Mide gazını almadan yatırma canım iyice garkkkk desin ağızdanBenim kızın reflüsü var galiba kızlar ya 2 gündür emdikten sonra sürekli ağzına geliyor. Geviş getiriyor gibi yapıyor sonra çıkarıyor emdiğinin birazını. Emdikten sonra hemen yatırmıyorum, reflü yastığı kullanıyorum ama olmuyor. Var mı başka önerisi olan?
Neee diye ağlamaları açlık ağlamasıymış canımzamanla o neeeee dedikçe biz anneeemmm diycez öğrenecekler anneyi
İlk kızım her sabah kurulu saat gibi 5 de kalkardı haftasonları eşim kalkar ben 7 ye kadar uyurdum sonra eşim yatardı. Kızım aniden baba demeye başladı 9 aylık falandı. Meğer eşim sinsi sinsi sabah kalkınca sürekli babababaabaaa diyip öğretmiş ben saftirik de uyuyorum öyle
Hahahahha benim kız hep aç o zamanMide gazını almadan yatırma canım iyice garkkkk desin ağızdan
Ne kadar veriyorsun canım kaç günde birVermiyorum canım su.. Anne sütü+mama
Yok canım vermiyorum ben, dedim ya anne sütü ve mama sadeceNe kadar veriyorsun canım kaç günde bir
Kızlar benim kız bana yapıştı yaa.. Bugün yine en fazla uyuduğu uyku yarım saat.. Kucağımda uyuyor, bırakınca 10 dk 20 dk durup uyanıyor. Demin yine kucağımda uyudu dedim tutayım bari uykusunu alsın ama kolum tutuk günlerdir, koltuğa serdim battaniye yanına eğildim kolumu tuttu bırakmıyoreee kaldım burda
Yine mi atak haftasin girdik bugun bas bas bagiriyor agliyor sabahtan beridir bende diyordum buna yine noldu böyle siddetlendiAynı yemin ederim. Birde bugün kv lere geldik iki tane yaramaz çocuk arada sesleri kız yatmıyor çıldırcam resmen. Olumsuz yazmama kararı almıştım ama yok benim olumlu günüm bu ara. Gece gündüz uyku denen bir şey kalmadı bizde. Sanki her gün düne şükür gibi geliyor. Atak haftasıymış sözde bakalım nereye kadar böyle gidecek.
Ayy yanlış okumuşum canmYok canım vermiyorum ben, dedim ya anne sütü ve mama sadece
Ben de bugün ablama gidiyorum bulgur pilavı yaptım dediBenim oğlan bugün de çaki gibiyarım saat uyuyup kalkıyor dışarı çıkardık arabasında uyudu biraz eve gelince uyandı yine. Bulgur pilavı çok yemiştim dün geçen de dikkat ettim bulgur yiyince rahatsızlanıuor sanırım. Dün çok iyiydi nerdeyse gün boyu uyumuştu gazı yoktu bayadır yemiyordum. Abimlerde bulgur pilavı olunca onu yedim sanırım ondan bugün çok gazlı az önce epeyce bir gaz çıkardı. Uyandı oynuyorlar bakalım ablasıgille çene bol Maşşallah 3 ünde de
Yine mi atak haftasin girdik bugun bas bas bagiriyor agliyor sabahtan beridir bende diyordum buna yine noldu böyle siddetlendi2 hafta surecekmis Allahim bayilacammm
Biz hiç çıkamıycaz sanırım o ataklardanAynen girdik maalesef ama bizim 4 5 gündür böyle erken girdik bence. 2 haftaysa yandık cidden.
Aman kimyon ye sen pilavı yine.bana demişlerdi bulgur gaz yapar diye de süt yaptığı için pek önemsememiştim. Kızlarımda gözlemlemedim daha doğrusu gaz yaptığını. Bunda herşeyi gördük şükürBen de bugün ablama gidiyorum bulgur pilavı yaptım dedi
Gecen gün balik yemiştim o rahatsız etti sanki benim cakiyi fasulye nohut rahatsız etmiyor garip onu kimyonla yiyorum ondan yapmıyor olabilir
Allahim katila katila agliyor kolumuzda sallamakta kâr etmiyorAynen girdik maalesef ama bizim 4 5 gündür böyle erken girdik bence. 2 haftaysa yandık cidden.
Aynı benim oğlanAllahim katila katila agliyor kolumuzda sallamakta kâr etmiyorelektirli supurge fön aspiratör hepsini denedik bunlar bizim bebeye etki etmiyor
Kızlar hep sakın olur diyorlar Sen böyle yazınca hep o geliyor aklıma benim 2 erkekAman kimyon ye sen pilavı yine.bana demişlerdi bulgur gaz yapar diye de süt yaptığı için pek önemsememiştim. Kızlarımda gözlemlemedim daha doğrusu gaz yaptığını. Bunda herşeyi gördük şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?