2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah yürü ya kulum demiş bunlar koşmuş canım bende sinir oluyorum gerçekten bu kadar kolay para kazanmaları hemde hiç bisey yapmadan nasıl şans arkadaş
Aynen canım ama alın teriyle kazanılmayan paradan hayır göreceklerini sanmıyorum.

Benim kızın reflüsü var galiba kızlar ya 2 gündür emdikten sonra sürekli ağzına geliyor. Geviş getiriyor gibi yapıyor sonra çıkarıyor emdiğinin birazını. Emdikten sonra hemen yatırmıyorum, reflü yastığı kullanıyorum ama olmuyor. Var mı başka önerisi olan?

Anne baba desin diye beklerken Ilk kelimenin hakkı olması şoku benim kizimda ilk help demişti videosu var hatta ne yasattiysak yavruma
Hahahahahahha benim kızda 'ıııaaannneeee' diye ağlıyor ilk kelimesi anne olacak bencee

Hahahahahahha benim kızda 'ıııaaannneeee' diye ağlıyor ilk kelimesi anne olacak bencee
Neee diye ağlamaları açlık ağlamasıymış canım zamanla o neeeee dedikçe biz anneeemmm diycez öğrenecekler anneyi
İlk kızım her sabah kurulu saat gibi 5 de kalkardı haftasonları eşim kalkar ben 7 ye kadar uyurdum sonra eşim yatardı. Kızım aniden baba demeye başladı 9 aylık falandı. Meğer eşim sinsi sinsi sabah kalkınca sürekli babababaabaaa diyip öğretmiş ben saftirik de uyuyorum öyle

Mide gazını almadan yatırma canım iyice garkkkk desin ağızdan

Mide gazını almadan yatırma canım iyice garkkkk desin ağızdan
Hahahahha benim kız hep aç o zaman doyuramıyorum zaten sürekli emmek istiyor doktora dedim sütüm yetmiyor herhalde aç kalıyor. Ayda 1 kiloya yakın alıyor ne aç kalması sakın fazla fazla verip şişirme çocuğu ver emziği uyut dedi. Tamam reis dedim
Kız almam mı, mahalle dayısı gibi gaaaağğğk diye gaz çıkarıyor

Kızlar benim kız bana yapıştı yaa.. Bugün yine en fazla uyuduğu uyku yarım saat.. Kucağımda uyuyor, bırakınca 10 dk 20 dk durup uyanıyor. Demin yine kucağımda uyudu dedim tutayım bari uykusunu alsın ama kolum tutuk günlerdir, koltuğa serdim battaniye yanına eğildim kolumu tuttu bırakmıyoreee kaldım burda

Aynı yemin ederim. Birde bugün kv lere geldik iki tane yaramaz çocuk arada sesleri kız yatmıyor çıldırcam resmen. Olumsuz yazmama kararı almıştım ama yok benim olumlu günüm bu ara. Gece gündüz uyku denen bir şey kalmadı bizde. Sanki her gün düne şükür gibi geliyor. Atak haftasıymış sözde bakalım nereye kadar böyle gidecek.

Yine mi atak haftasin girdik bugun bas bas bagiriyor agliyor sabahtan beridir bende diyordum buna yine noldu böyle siddetlendi 2 hafta surecekmis Allahim bayilacammm

Ben de bugün ablama gidiyorum bulgur pilavı yaptım dedi
Gecen gün balik yemiştim o rahatsız etti sanki benim cakiyi fasulye nohut rahatsız etmiyor garip onu kimyonla yiyorum ondan yapmıyor olabilir

Yine mi atak haftasin girdik bugun bas bas bagiriyor agliyor sabahtan beridir bende diyordum buna yine noldu böyle siddetlendi 2 hafta surecekmis Allahim bayilacammm

Aynen girdik maalesef ama bizim 4 5 gündür böyle erken girdik bence. 2 haftaysa yandık cidden.

Aynen girdik maalesef ama bizim 4 5 gündür böyle erken girdik bence. 2 haftaysa yandık cidden.
Biz hiç çıkamıycaz sanırım o ataklardan hiç inanmıyorum ben o atak haftalarına falan huyları garip bu folik asit bebelerinin banyo yapan bebe rahatça uyumaz mı yok yarım saat kucağımda kolik müziği eşliğinde tempolu gezmece, ağladıkça gökyüzüne bakmaca dikkat dağıtmaca,tam beşiğe koyunca tüm uzuvlar havaya kalkıyo sıpanın belim tutuldu eşime devrettim bakalım daracık dadacık sokaklar türküsü eşliğinde uyutmaya çalışıyor

Ben de bugün ablama gidiyorum bulgur pilavı yaptım dedi
Gecen gün balik yemiştim o rahatsız etti sanki benim cakiyi fasulye nohut rahatsız etmiyor garip onu kimyonla yiyorum ondan yapmıyor olabilir
Aman kimyon ye sen pilavı yine.bana demişlerdi bulgur gaz yapar diye de süt yaptığı için pek önemsememiştim. Kızlarımda gözlemlemedim daha doğrusu gaz yaptığını. Bunda herşeyi gördük şükür

Allahim katila katila agliyor kolumuzda sallamakta kâr etmiyor elektirli supurge fön aspiratör hepsini denedik bunlar bizim bebeye etki etmiyor
Aynı benim oğlan böyle katıldığında bırakıyorum sallamayı salladıkça daha çok katılıyor çünkü. Dik tutup pencereye çıkartıyorum yada hava iyiyse balkonda uyutuyorum. O da olmadıysa bahçeye indiririyorum kucağımda biraz gezince uyuyor geri çıkarıyorum. Ağlamayı unutturmaya çalışıyorum yani.

Kızlar hep sakın olur diyorlar Sen böyle yazınca hep o geliyor aklıma benim 2 erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…