2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktor nasıl bu teşhisi koydu kaka nasıldı ?
Kusura bakma böle aradan yazıyorum benim kızım 28 günlük nerdeyse doğduğundan beri kakası mukuslu geçen haftada kakası yeşilli yapdi smdi tekrar sarıya ve yeşile yakın sarıya döndü ben ke dk kendime bir haftadir diyet yaptım biogai kullanıyoruz gazı azaldı ama günü gününe tutmuyor bugün yine ishal gibi köpüklü kaka yaptı.
Son bir haftadır patates pazı zeytin glutensiz ekmek son iki gundur kuzu eti elma kayısı yedim bukadar sayılı yemeklerim ama hala kakasindan mukus gitmedi
Kendi doktorum normal diyor çok kötü değil bebek diyor bir yönlendirmesi olmadı :/ diyet yaparak kötü mü yapıyorum diyorum

Eklentiler

• IMG-20200619-WA0011.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20200619-WA0009.webp
    25 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar hep sakın olur diyorlar Sen böyle yazınca hep o geliyor aklıma benim 2 erkek
Huyları da önemlidir muhakkak ama hele 2.kızımın ağladığını pek hatırlamıyorum ıhh mıhh derdi emzirirdim ya emerken uyurdu ya biraz sallardım uyur giderdi. 1. Biraz daha çok ağlardı ama k çok iştahlıydı iştahlı olduğunu anlayıp mama takviyesine başlayınca çözmüştük olayı. Yeğenim var erkek çok uysal bir bebekti ona çeker diye umut ediyordumdu 2 oğlum olsaydı 3.yü yapamazdım diye düşündüm bugün hatta. Kızlarımın gözünü seveyim her soran da erkek çocuğu öyle olur zor büyür diyip duruyor kolay büyüyen de vardır ya muhakkak benimki yediklerimden çok etkileniyor onu anladım süt ürünlerini kesince rahatlamıştı. Rahat durmadım kurufasulye yedim bebe yatamadı

Ne guzel kuzum bizimki agladiginda kaldırmak daha da büyütüyor çığ gibi

Allahim katila katila agliyor kolumuzda sallamakta kâr etmiyor elektirli supurge fön aspiratör hepsini denedik bunlar bizim bebeye etki etmiyor
Ay cok zor ya insanın eli ayağına dolanıyor o şekilde ağladığında. Siz yazınca cok üzülüyorum valla bi an önce bu ağlama huylarını bırakırlar inşallah kızlar misskokulumm

Ay cok zor ya insanın eli ayağına dolanıyor o şekilde ağladığında. Siz yazınca cok üzülüyorum valla bi an önce bu ağlama huylarını bırakırlar inşallah kızlar misskokulumm
Insallah canim zor cidden su aglama huyu ah bir bitse yoksa akşamlar olmasin istiyorum gündüzde bir kisinin günü besigin basinda geciyor sallamazsak vay halimize

agacsizkoalaa kusmadan çok çekiyorum ben nerdeyse her beslenmenin ardından çocuk çıkarıyor . Hatta bazen beslenirken burnundan geliyor . Gazını aldıktan sonra 15 dk dik tut hemen yatırma . Biz şurup kullanıyoruz bakalım yeni başladık . Doğduğundan beri de zaten reflü yatağında yatıyor ama 6 aya kadar böyle olacak sanırım

Ben bu atak haftalarını anlamıyorum doğduğu tarihe göre mi, doğması gereken tarihe göre mi?
Ay kizlar ikinci kez teyze olacagim bakalim ablam 40 haftayi gecirdi surekli 2 3 gune kontrolw gidiyordu sanci cok cikmis yatış vermişler simdi de sancım azaldi diyor ay dua edin de doğsun eger olmazsa pazartesi suni vereceklermiş
Allah bir avazda kurtarsın canım benim

Benimki öyle fışkırır tarzda değil. Geviş getirip az tayzikle yanağından sızdırıyor canım. Ama bir 15-20 cc çıkarıyordur herhalde. Bir dahaki doktora gittiğimizde sorucam bakalım ne diyecek.

Kızlar imdaaattt kızım bugün resmen emmeyi reddediyor kucağımda emme pozisyonuna gelince kıyameti koparıyor memeyi ağzına bile almıyor ama sağdığım sütü biberinden içiyor
Endişelenme bebişlerin günü gününü tutmuyor . Benim de öyle yaptığı günler oluyor .çocuk akşamdan sabaha emmeyi unutuyor ama bir sonraki gün tutuyor . Endişe ettikçe onlar da hissediyor sanırım. Biraz sakin sakin yaklaşmak gerek . Öyle olduğu zamanlarda ben emzirme pozisyonuna alıp emzirmeden tutuyorum sakinleşince tutturmaya geçiyorum . Tutmazsa kucaklayıp sakinleştirip tekrar pozisyon alıyorum . Bazen gezerek tutturuyorum , bazen yatakta zıplayarak , sallanarak vs vs

Bende anlamıyorum gerçi de işte anlamaya çalışıyorum Bugün hiç uyumadı kvgilde.
1 haftadır gece çok kötü uykusu. Dün Nirvana yaptı yarım saate uyandı. Öncesinde böyle değildi. Akşam ağlamaları vardı onlar bitti bu başladı. Çok ağlayıp sızlanmıyor ama neden böyle anlamadım.

Ben bu atak haftalarını anlamıyorum doğduğu tarihe göre mi, doğması gereken tarihe göre mi?

Allah bir avazda kurtarsın canım benim

Doğması gereken tarihe göre hesaplanıyormuş canım. Benim zaten 27 nisanda bekleniyordu o tarihte de doğdu.

Doktor teşhisi köpüklü yeşil kaka gördüğü için koydu. Bana sadece süt ve yoğurt tüketme dedi. Doktor normal diyorsa normaldir. Oluyor 3/4 aya kadar gaz genelde bebeklerde çokta takılmamak lazım neyden oluyor diye. Zamanla azalıyor merak etme

Bende mukuslu kakada var sendede varmiydi? Takmamak lazım ben taktikca çocuk daha kötü oluuor ama elimde değil :/

Benim arada 11 gün var. Doğduğu güne göre güneşli günlerdeyiz, doğması gerekene göre fırtınalı bizi sorarsan parçalı bulutlu

beyaz oluyordu ama pembeyi yeni gordum.korktum.doktora yazdım tekrarlarsa görelim yazmış...o donem regl miydin canım?ben oyleyim de acaba ilgisi olabilir mi?

Diğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺
Ben artık sağmıyorum saydığımda az çıkıyor moralim bozuluyor . Sık sık emxiriyorum. Yeterli gelmediği için arkasına da mama veriyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…