Doktor nasıl bu teşhisi koydu kaka nasıldı ?Kuzum bizde istahsızlık kilo kaybı yok. Sadece aşırı gaz var ve ishal. Yeşil ve köpüklü bazen normalr dönüyor kakası. Özel bi doktora götürdüm türkiyede sayılı hastanelerde görev yapmış zamanında. İnce plastil birşey ve kremle uyardı poposunu kaka gaz kala gaz şeklinde yaptı o ince hortumda gözüküyordu rengide yeşil olduğundan laktoz intöleransı dedi. Laktoz enzimi içeren damla verdi. Bir hafta sonra tekrat gidicez. 3-4 ayda geçer merak etme dedi. Bağırsaklarında laktozu tölere eden enzim yeni yeni oluşuyormuş doğumdan sonra bazı bebeklerde.
Huyları da önemlidir muhakkak ama hele 2.kızımın ağladığını pek hatırlamıyorum ıhh mıhh derdi emzirirdim ya emerken uyurdu ya biraz sallardım uyur giderdi. 1. Biraz daha çok ağlardı ama k çok iştahlıydı iştahlı olduğunu anlayıp mama takviyesine başlayınca çözmüştük olayı. Yeğenim var erkek çok uysal bir bebekti ona çeker diye umut ediyordumduKızlar hep sakın olur diyorlar Sen böyle yazınca hep o geliyor aklıma benim 2 erkek
Ne guzel kuzum bizimki agladiginda kaldırmak daha da büyütüyor çığ gibiAynı benim oğlanböyle katıldığında bırakıyorum sallamayı salladıkça daha çok katılıyor çünkü. Dik tutup pencereye çıkartıyorum yada hava iyiyse balkonda uyutuyorum. O da olmadıysa bahçeye indiririyorum kucağımda biraz gezince uyuyor geri çıkarıyorum. Ağlamayı unutturmaya çalışıyorum yani.
Ay cok zor ya insanın eli ayağına dolanıyor o şekilde ağladığında. Siz yazınca cok üzülüyorum valla bi an önce bu ağlama huylarını bırakırlar inşallah kızlarAllahim katila katila agliyor kolumuzda sallamakta kâr etmiyorelektirli supurge fön aspiratör hepsini denedik bunlar bizim bebeye etki etmiyor
Insallah canim zor cidden su aglama huyu ah bir bitse yoksa akşamlar olmasin istiyorumAy cok zor ya insanın eli ayağına dolanıyor o şekilde ağladığında. Siz yazınca cok üzülüyorum valla bi an önce bu ağlama huylarını bırakırlar inşallah kızlarmisskokulumm
Ben bu atak haftalarını anlamıyorum doğduğu tarihe göre mi, doğması gereken tarihe göre mi?Aynı yemin ederim. Birde bugün kv lere geldik iki tane yaramaz çocuk arada sesleri kız yatmıyor çıldırcam resmen. Olumsuz yazmama kararı almıştım ama yok benim olumlu günüm bu ara. Gece gündüz uyku denen bir şey kalmadı bizde. Sanki her gün düne şükür gibi geliyor. Atak haftasıymış sözde bakalım nereye kadar böyle gidecek.
Allah bir avazda kurtarsın canım benimAy kizlar ikinci kez teyze olacagim bakalim ablam 40 haftayi gecirdi surekli 2 3 gune kontrolw gidiyordu sanci cok cikmis yatış vermişler simdi de sancım azaldi diyor ay dua edin de doğsuneger olmazsa pazartesi suni vereceklermiş
Benimki öyle fışkırır tarzda değil. Geviş getirip az tayzikle yanağından sızdırıyor canım. Ama bir 15-20 cc çıkarıyordur herhalde. Bir dahaki doktora gittiğimizde sorucam bakalım ne diyecek.agacsizkoalaa kusmadan çok çekiyorum ben nerdeyse her beslenmenin ardından çocuk çıkarıyor . Hatta bazen beslenirken burnundan geliyor . Gazını aldıktan sonra 15 dk dik tut hemen yatırma . Biz şurup kullanıyoruz bakalım yeni başladık . Doğduğundan beri de zaten reflü yatağında yatıyor ama 6 aya kadar böyle olacak sanırım
Endişelenme bebişlerin günü gününü tutmuyor . Benim de öyle yaptığı günler oluyor .çocuk akşamdan sabaha emmeyi unutuyorKızlar imdaaattt kızım bugün resmen emmeyi reddediyor kucağımda emme pozisyonuna gelince kıyameti koparıyor memeyi ağzına bile almıyor ama sağdığım sütü biberinden içiyor
Biz hiç çıkamıycaz sanırım o ataklardanhiç inanmıyorum ben o atak haftalarına falan huyları garip bu folik asit bebelerinin banyo yapan bebe rahatça uyumaz mı yok yarım saat kucağımda kolik müziği eşliğinde tempolu gezmece, ağladıkça gökyüzüne bakmaca dikkat dağıtmaca,tam beşiğe koyunca tüm uzuvlar havaya kalkıyo sıpanın belim tutuldu eşime devrettim bakalım daracık dadacık sokaklar türküsü eşliğinde uyutmaya çalışıyor
Ben bu atak haftalarını anlamıyorum doğduğu tarihe göre mi, doğması gereken tarihe göre mi?
Allah bir avazda kurtarsın canım benim
Doktor teşhisi köpüklü yeşil kaka gördüğü için koydu. Bana sadece süt ve yoğurt tüketme dedi. Doktor normal diyorsa normaldir. Oluyor 3/4 aya kadar gaz genelde bebeklerde çokta takılmamak lazım neyden oluyor diye. Zamanla azalıyor merak etmeDoktor nasıl bu teşhisi koydu kaka nasıldı ?
Kusura bakma böle aradan yazıyorum benim kızım 28 günlük nerdeyse doğduğundan beri kakası mukuslu geçen haftada kakası yeşilli yapdi smdi tekrar sarıya ve yeşile yakın sarıya döndü ben ke dk kendime bir haftadir diyet yaptım biogai kullanıyoruz gazı azaldı ama günü gününe tutmuyor bugün yine ishal gibi köpüklü kaka yaptı.
Son bir haftadır patates pazı zeytin glutensiz ekmek son iki gundur kuzu eti elma kayısı yedim bukadar sayılı yemeklerim ama hala kakasindan mukus gitmedi
Kendi doktorum normal diyor çok kötü değil bebek diyor bir yönlendirmesi olmadı :/ diyet yaparak kötü mü yapıyorum diyorum
Doktor teşhisi köpüklü yeşil kaka gördüğü için koydu. Bana sadece süt ve yoğurt tüketme dedi. Doktor normal diyorsa normaldir. Oluyor 3/4 aya kadar gaz genelde bebeklerde çokta takılmamak lazım neyden oluyor diye. Zamanla azalıyor merak etme
Benim arada 11 gün var. Doğduğu güne göre güneşli günlerdeyiz, doğması gerekene göre fırtınalıBende anlamıyorum gerçi de işte anlamaya çalışıyorumBugün hiç uyumadı kvgilde.
1 haftadır gece çok kötü uykusu. Dün Nirvana yaptı yarım saate uyandı. Öncesinde böyle değildi. Akşam ağlamaları vardı onlar bitti bu başladı. Çok ağlayıp sızlanmıyor ama neden böyle anlamadım.
Doğması gereken tarihe göre hesaplanıyormuş canım. Benim zaten 27 nisanda bekleniyordu o tarihte de doğdu.
Canım benim kızdan da akıntı gelmişti. Fotoğrafını çekip göstermiştim doktora gittiğimde. Anneden geçen hormonlar yüzünden herhangi bir sıkıntı yok. Pembede olabilir akıntı beyazda demişti.
Ben artık sağmıyorum saydığımda az çıkıyor moralim bozuluyor . Sık sık emxiriyorum. Yeterli gelmediği için arkasına da mama veriyorum zaten.Diğer hatunlar sizin sütler sagimda nasil çıkıyor masallah diyelim arttirmak icin yaptiginiz birsey var mi bu kaynana belasinin yasattigi stres benim sütümü etkiledi arttirmam lazim oğlusun rızkını ❤☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?