- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ayyy 3 gün önce yaşadım ben sağım yapmıyorum kızım mememi istemiyordu o ağladıkça zorladım ve daha da kötü oldu kafayı yiyecektim biberonla mamayı da saniye de götürüyordu vazgeçtim ve uyku arasında emzirdim hep uyanınca sakince verdim ağzına iki gün sürdü bu arada ağzında pamukçuk vardı ondan mu diye de düşünüyorumKızlar imdaaattt kızım bugün resmen emmeyi reddediyor kucağımda emme pozisyonuna gelince kıyameti koparıyor memeyi ağzına bile almıyor ama sağdığım sütü biberinden içiyor
Yediklerine de dikkat et istersen bi müddet biraz sindirimini çalıştıran şeyler ye benceYok canım dikkat etmiyorum, ama su içiyorum bol bol..
Herkes Benim 1. Den sonra hamile kalmama şaşırdıHuyları da önemlidir muhakkak ama hele 2.kızımın ağladığını pek hatırlamıyorum ıhh mıhh derdi emzirirdim ya emerken uyurdu ya biraz sallardım uyur giderdi. 1. Biraz daha çok ağlardı ama k çok iştahlıydı iştahlı olduğunu anlayıp mama takviyesine başlayınca çözmüştük olayı. Yeğenim var erkek çok uysal bir bebekti ona çeker diye umut ediyordumdu2 oğlum olsaydı 3.yü yapamazdım diye düşündüm bugün hatta. Kızlarımın gözünü seveyim her soran da erkek çocuğu öyle olur zor büyür diyip duruyor kolay büyüyen de vardır ya muhakkak benimki yediklerimden çok etkileniyor onu anladım süt ürünlerini kesince rahatlamıştı. Rahat durmadım kurufasulye yedim bebe yatamadı
Kalppare iyiyizcanim. O gece cok zordu, atestrn.. antibiyotik baslsdkk bakalim. Tesekkur ederim sordugun icin. Neler yapiorsun
Sen nssilsin.
Sizler nasilsiniz kizlar.
Benim kız bu gece uyumama yemini etmiş. Mamada yaptık verdik yine uyumuyor. Napacağımı şaştım.
Kızlar sprial taktıran varmı nasıl bişey kaç dakika sürüyor acıyor mu bide?
Ay gerçek hayatta ki havalarını bi görsen bide birini calistigim bi kreste tanidim Allahtan benim velim değildi yürüyen egoYa kızlar bu fenomenlere sinir oluyorum. Kadın sürekli çocuğunu, gün içinde yaptıklarını çekip paylaşıyor. Hem dünyanın parasını kazanıyor, hemde bir sürü hediye geliyor. Gerçekten ihtiyacı olan insanlara gönderseler keşke. Amaç reklam yapmak biliyorum ama sinirime dokunuyor hiç bir çaba sarf etmeden, zaten onu alabilecek güce sahip insanlara hediyeler gitmesi.
Benim doktorum artık baslayin dedi günde 2 3 çay kaşığı malum buralar çok fazla sicakKızlar doktora sormayı unutuyorum hep bebeğeinize su veriyor musunuz ben anne sütü + günde 5-6 kaşık(180cc) mama veriyorum
Amin canm insallah inatci sıpa gelmem diyo resmenBen bu atak haftalarını anlamıyorum doğduğu tarihe göre mi, doğması gereken tarihe göre mi?
Allah bir avazda kurtarsın canım benim
Ay sagol canm benimminikbebegim9640 canım ablana kolay doğumlar diliyorum . Bebeğin memeyi tutmaya başlamış gözün Aydın . Hazır tutuyorken eds yi dene derim .hem göğsün uyarılmış olur sütün de artar .
İnş geçici bi şeydir her şeyi denedim bi amuda kalkıp emzirmediğim kaldı çarşamba aşımız vardı onun huzursuzluğunu ki bilmiyorum hala ayakta uyumadı Allah yardımcımız olsunEndişelenme bebişlerin günü gününü tutmuyor . Benim de öyle yaptığı günler oluyor .çocuk akşamdan sabaha emmeyi unutuyorama bir sonraki gün tutuyor . Endişe ettikçe onlar da hissediyor sanırım. Biraz sakin sakin yaklaşmak gerek . Öyle olduğu zamanlarda ben emzirme pozisyonuna alıp emzirmeden tutuyorum sakinleşince tutturmaya geçiyorum . Tutmazsa kucaklayıp sakinleştirip tekrar pozisyon alıyorum . Bazen gezerek tutturuyorum , bazen yatakta zıplayarak , sallanarak vs vs
Uyku arasında emdi biraz ne olduğunu anlamadan yoksa uyanıkken emme pozisyonuna girince kıyamet kopuyorAyyy 3 gün önce yaşadım ben sağım yapmıyorum kızım mememi istemiyordu o ağladıkça zorladım ve daha da kötü oldu kafayı yiyecektim biberonla mamayı da saniye de götürüyordu vazgeçtim ve uyku arasında emzirdim hep uyanınca sakince verdim ağzına iki gün sürdü bu arada ağzında pamukçuk vardı ondan mu diye de düşünüyorum
Ben de becerememiştim çok zor geldi hatta malum o zamanlar benimki de tutmuyordu göğsümü . Ama dün denedim. Çocuk göğsünü tutsun önce sonrasında sondayı ağzının kenarından sok . Diğer ucu da biberonda olsun , biberon biraz aşağıda kalacak . Ben de dün denedim aslında çok kolaymış . Tek sıkıntı sonda 6 numaraydı . Çok geliyor 6 dan . 5 numara burda bulabilirsem onunla devam edeceğim . Sen ilk etapta mamayı onu susturacak kadar ver . Sonrasında eds ye geç . Karnı tam doymadan yani .Ay sagol canm benimya eds denesem tutmaz mama bile gec gelince biberonu agzina almiyo sinirinden eds de cok az geliyor mama bi de beceriksizlik bar bende onu hic beceremedim once nasil yapildigini bilmem gerek snra ayni biberon hızı nasilsa ona gore ayarlamam lazim bence tutması icin a nasi yaparim bilmiyorum
Canım işitme testi doğduğunda yapılmamış mıydı? Neden tekrar yapıldı?Bizde bugün gittik sonunda doktora işitme testini geçti kızım kalça cikikligi görülmedi ve diğer oranlar normal şükür çok rahatladimsağa yatma meyilini sordum önce o tarafı gelisiyordur dedi diğer tarafa da zorlamaya devam edin dedi bu sıralar azaldı kafa haraketi artinca zaten öyle mutlu geldik evimize 4 saat sürdü ama benim kız işitme testinde uyumak bilmedi benim kız tam inat cıktı anası kılıklı Rabbim sagliklarini eksik etmesin bebelerimizin çok amin
Yok canım ilk doğduğunda olmuştu bizim.beyaz oluyordu ama pembeyi yeni gordum.korktum.doktora yazdım tekrarlarsa görelim yazmış...o donem regl miydin canım?ben oyleyim de acaba ilgisi olabilir mi?
Tahmin edebiliyorumAy gerçek hayatta ki havalarını bi görsen bide birini calistigim bi kreste tanidim Allahtan benim velim değildi yürüyen ego
Yok canım bir etkisi olmadı sütüme.agacsizkoalaa canim sen aralikli oruca baslamistim nasil gidiyor? Sütünde azalma falan oldu mu? Bende istiyorum ama süt azalir mi bilemedom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?