2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar imdaaattt kızım bugün resmen emmeyi reddediyor kucağımda emme pozisyonuna gelince kıyameti koparıyor memeyi ağzına bile almıyor ama sağdığım sütü biberinden içiyor
Ayyy 3 gün önce yaşadım ben sağım yapmıyorum kızım mememi istemiyordu o ağladıkça zorladım ve daha da kötü oldu kafayı yiyecektim biberonla mamayı da saniye de götürüyordu vazgeçtim ve uyku arasında emzirdim hep uyanınca sakince verdim ağzına iki gün sürdü bu arada ağzında pamukçuk vardı ondan mu diye de düşünüyorum

Herkes Benim 1. Den sonra hamile kalmama şaşırdı çok zordu uykusuzdu istahsizdi ele avuca gelmesi 6 ayı bulmuştu bu ona nazaran daha sakin daha az yoruyor eşim hakkettiğimizi düşünüyor

Ay gerçek hayatta ki havalarını bi görsen bide birini calistigim bi kreste tanidim Allahtan benim velim değildi yürüyen ego

Bizde bugün gittik sonunda doktora işitme testini geçti kızım kalça cikikligi görülmedi ve diğer oranlar normal şükür çok rahatladim sağa yatma meyilini sordum önce o tarafı gelisiyordur dedi diğer tarafa da zorlamaya devam edin dedi bu sıralar azaldı kafa haraketi artinca zaten öyle mutlu geldik evimize 4 saat sürdü ama benim kız işitme testinde uyumak bilmedi benim kız tam inat cıktı anası kılıklı Rabbim sagliklarini eksik etmesin bebelerimizin çok amin

minikbebegim9640 canım ablana kolay doğumlar diliyorum . Bebeğin memeyi tutmaya başlamış gözün Aydın . Hazır tutuyorken eds yi dene derim .hem göğsün uyarılmış olur sütün de artar .
Ay sagol canm benim ya eds denesem tutmaz mama bile gec gelince biberonu agzina almiyo sinirinden eds de cok az geliyor mama bi de beceriksizlik bar bende onu hic beceremedim once nasil yapildigini bilmem gerek snra ayni biberon hızı nasilsa ona gore ayarlamam lazim bence tutması icin a nasi yaparim bilmiyorum

İnş geçici bi şeydir her şeyi denedim bi amuda kalkıp emzirmediğim kaldı çarşamba aşımız vardı onun huzursuzluğunu ki bilmiyorum hala ayakta uyumadı Allah yardımcımız olsun

Uyku arasında emdi biraz ne olduğunu anlamadan yoksa uyanıkken emme pozisyonuna girince kıyamet kopuyor

Bu saat oldu büyük kız ancak uyudu neymiş efendim onu uyumaya zorluyormuşuz o uyumak istemiyormuş bir yandan küçük hanım ağlıyor sağdığım sütü de çok içmesi mızır mızır son çare eşim aldı ablasının salıncağına koydu bakalım ne yapıcak küçüğün içmediği biberondaki sütü büyüğü bir tadına bakmak istedim diye içmiş biraz elinde biberonla geziyordu Allah ım sen kolaylık ver ilk kızım da böyle zorlanmamıştım güle oynaya büyüttüm şimdi ikisine de bakamıyorum beceremiyorum herşey birbirine girdi

Ben de becerememiştim çok zor geldi hatta malum o zamanlar benimki de tutmuyordu göğsümü . Ama dün denedim. Çocuk göğsünü tutsun önce sonrasında sondayı ağzının kenarından sok . Diğer ucu da biberonda olsun , biberon biraz aşağıda kalacak . Ben de dün denedim aslında çok kolaymış . Tek sıkıntı sonda 6 numaraydı . Çok geliyor 6 dan . 5 numara burda bulabilirsem onunla devam edeceğim . Sen ilk etapta mamayı onu susturacak kadar ver . Sonrasında eds ye geç . Karnı tam doymadan yani .

Canım işitme testi doğduğunda yapılmamış mıydı? Neden tekrar yapıldı?

beyaz oluyordu ama pembeyi yeni gordum.korktum.doktora yazdım tekrarlarsa görelim yazmış...o donem regl miydin canım?ben oyleyim de acaba ilgisi olabilir mi?
Yok canım ilk doğduğunda olmuştu bizim.
Ay gerçek hayatta ki havalarını bi görsen bide birini calistigim bi kreste tanidim Allahtan benim velim değildi yürüyen ego
Tahmin edebiliyorum
agacsizkoalaa canim sen aralikli oruca baslamistim nasil gidiyor? Sütünde azalma falan oldu mu? Bende istiyorum ama süt azalir mi bilemedom
Yok canım bir etkisi olmadı sütüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…