Geçmiş olsun canım. Hepimiz aşağı yukarı aynıyız. Kafamızda huni geziyoruz@sekerpare5939 iyiyizcanim. O gece cok zordu, atestrn.. antibiyotik baslsdkk bakalim. Tesekkur ederim sordugun icin. Neler yapiorsun
Sen nssilsin.
Sizler nasilsiniz kizlar.
Koca kişisi kendine hediye almışneyse babalar günü diye ses etmiyim sonra gülerim
Aynı şekilde devam et biberon verme uyku arasında meme ve sütün azsa artırmak için birleşeyler birşeylrt ye 1-2 güne biberonu unutup tekrar memeye döner biberonla da uyku arası da ver ki rahatlığına alışmasın ayıkken fark ediyorlar artık bir çok şeyiUyku arasında emdi biraz ne olduğunu anlamadan yoksa uyanıkken emme pozisyonuna girince kıyamet kopuyor
Valla canm 6 numara aldim daha ordan mamayi getittiremedim sen cok geliyo diyosunBen de becerememiştim çok zor geldi hatta malum o zamanlar benimki de tutmuyordu göğsümü . Ama dün denedim. Çocuk göğsünü tutsun önce sonrasında sondayı ağzının kenarından sok . Diğer ucu da biberonda olsun , biberon biraz aşağıda kalacak . Ben de dün denedim aslında çok kolaymış . Tek sıkıntı sonda 6 numaraydı . Çok geliyor 6 dan . 5 numara burda bulabilirsem onunla devam edeceğim . Sen ilk etapta mamayı onu susturacak kadar ver . Sonrasında eds ye geç . Karnı tam doymadan yani .
Oy kuzum kıyamam. Üşütmemiştir inşallah.Günaydın kızlar.
Eylül hanımda öksürük var iki gündür neden olur bilen var mı?
Köpürücük yapıp salya akıtıyor yutkunurken mi oluyor acaba?
Maaşallah kuzuma.Koca kişisi kendine hediye almışneyse babalar günü diye ses etmiyim sonra gülerim
HahhahahaKoca kişisi kendine hediye almışneyse babalar günü diye ses etmiyim sonra gülerim
Cok uzulduum canimKızlar yaa idrar yolu enfeksiyonu var demiştim ya kızım da zimaks düye antibiyotik kullandık 10 gün 3 gün ara verdik ve doktora gittik dediği gibi ama tekrar ağır enfeksiyon çıkmış doktoru eşim aramış çoçuk nöfrolojisinin görmesi gerek falan demiş eşimde pimpirikli ben annemlerdeyğm o annesi gilde ve ekime kadar da burada kalacaktım ama ben doğuda küçük bir şehirdeyim şimdi ve burada çoçuk nötrolojisi yok vay ne yapacaz etçez iyice girdik birbirimize yine hastane sevdası hastalık hastası bu adamdan bıktım artık
canim ben veriyorum gunde 20cc ama benim kiz mama yiyor cogunluklaKızlar doktora sormayı unutuyorum hep bebeğeinize su veriyor musunuz ben anne sütü + günde 5-6 kaşık(180cc) mama veriyorum
Reflu degildir canim ya fazlasini cikariyordur bence.Hahahahha benim kız hep aç o zamandoyuramıyorum zaten sürekli emmek istiyor doktora dedim sütüm yetmiyor herhalde aç kalıyor. Ayda 1 kiloya yakın alıyor ne aç kalması sakın fazla fazla verip şişirme çocuğu ver emziği uyut dedi. Tamam reis dedim
Kız almam mı, mahalle dayısı gibi gaaaağğğk diye gaz çıkarıyor
ayy annem sicakligini istiyordur. Benim kizda oyle ama artik yanimda yatırmıyorum dun besigine koydum.esimide odaya cagirdim cok uzak kaliyoruz boyle dedim oda bir birey bana yapisip kalmasin dedim biraz zor uyudu ama uyuduKızlar benim kız bana yapıştı yaa.. Bugün yine en fazla uyuduğu uyku yarım saat.. Kucağımda uyuyor, bırakınca 10 dk 20 dk durup uyanıyor. Demin yine kucağımda uyudu dedim tutayım bari uykusunu alsın ama kolum tutuk günlerdir, koltuğa serdim battaniye yanına eğildim kolumu tuttu bırakmıyoreee kaldım burda
Canim surekli ise usutmus olabilir ama yutkunurken yapiyor ise arada oluyordurGünaydın kızlar.
Eylül hanımda öksürük var iki gündür neden olur bilen var mı?
Köpürücük yapıp salya akıtıyor yutkunurken mi oluyor acaba?
Oy kuzum kıyamam. Üşütmemiştir inşallah.
canim ben veriyorum gunde 20cc ama benim kiz mama yiyor cogunlukla
Reflu degildir canim ya fazlasini cikariyordur bence.
ayy annem sicakligini istiyordur. Benim kizda oyle ama artik yanimda yatırmıyorum dun besigine koydum.esimide odaya cagirdim cok uzak kaliyoruz boyle dedim oda bir birey bana yapisip kalmasin dedim biraz zor uyudu ama uyuduesmlede aramiza bir soguklik girmişti yani
Canim surekli ise usutmus olabilir ama yutkunurken yapiyor ise arada oluyordur
Ben daha 2 aydır hiç yatağımıza yatırmadım kızımı, ablamdan görüyorum biri 7 biri 3 yaşında kızları hala onlarla yatıyorlar ebeveyn odasında.. Ben kızımı uyutup beşiğe yatırıyorum ya da direkt beşiğinde uyutuyorum. Eşimle sarılıp yatıyoruz. Şöyle bir 6 aylık falan olsun odasını da ayıracağım inşallah, zaten odasını hazırlamıştık doğmadan.. Cinsel terapi almıştık biz eşimle, orada bebek ve çocuklar hakkında da eğitim vermişti doktorumuz, çok sakıncalı özellikle 2 yaşından itibaren anne baba odasında yatırmak.. Kapısı bile kapalı olmalı diyor. Mahremiyeti öğrenmesi açısından.. Mesela anne baba yatağında oynamak zıplamak bunlar yasak.. Tabi herkesin kendi düşüncesi ama zaten ben bu kafa yapısında olduğum için zorlanmıyorumcanim ben veriyorum gunde 20cc ama benim kiz mama yiyor cogunlukla
Reflu degildir canim ya fazlasini cikariyordur bence.
ayy annem sicakligini istiyordur. Benim kizda oyle ama artik yanimda yatırmıyorum dun besigine koydum.esimide odaya cagirdim cok uzak kaliyoruz boyle dedim oda bir birey bana yapisip kalmasin dedim biraz zor uyudu ama uyuduesmlede aramiza bir soguklik girmişti yani
Canim surekli ise usutmus olabilir ama yutkunurken yapiyor ise arada oluyordur
Niye kendine beceriksiz diyorsun canım pekala da yaparsınAy sagol canm benimya eds denesem tutmaz mama bile gec gelince biberonu agzina almiyo sinirinden eds de cok az geliyor mama bi de beceriksizlik bar bende onu hic beceremedim once nasil yapildigini bilmem gerek snra ayni biberon hızı nasilsa ona gore ayarlamam lazim bence tutması icin a nasi yaparim bilmiyorum
Kızlar yaa idrar yolu enfeksiyonu var demiştim ya kızım da zimaks düye antibiyotik kullandık 10 gün 3 gün ara verdik ve doktora gittik dediği gibi ama tekrar ağır enfeksiyon çıkmış doktoru eşim aramış çoçuk nöfrolojisinin görmesi gerek falan demiş eşimde pimpirikli ben annemlerdeyğm o annesi gilde ve ekime kadar da burada kalacaktım ama ben doğuda küçük bir şehirdeyim şimdi ve burada çoçuk nötrolojisi yok vay ne yapacaz etçez iyice girdik birbirimize yine hastane sevdası hastalık hastası bu adamdan bıktım artık
ben iki oğlanı da bir götürmüştüm. 3 aya kadar gitmeleri gerekiyor diye biliyorum.Ya kızlar göz kontrolüne herkes götürdü mü bebeğini? Doktor bizi yonlendirmedi. Şimdi zaten annemlerin yanindayim asla çıkmam burada dışarı. Ne yapılıyor kontrolde? Götürenler bilgi verebilir mi?
çok üzüldüm ve de sinirlendim. kıskançlık kısmını geçmiş yobazlığa dönmüş. hayır çalışanda bitiymişsin ne kafası bu. aman canim izin verme böyle böyle tepene biner iyice kısıtlar ses etmezsen.saygi sınırını aşmış.Arkadaslar selamlar,
Esim onceden gelir sarılır operdi şimdi o kadar dagildim ki birakin evi kendime ceki duzen veremiyorum sacimi bile zor topluyorum dogumdan sonra dogru duzgun birlikte olmadik odaya girip yatıyor dunde lazere flan gitti benim yapamadıklarımi o cok guzel bir sekilde yapiyor bebegi ona biraktigimdanise ciyak ciyak aglatiyor ve artik dun cigirimdan ciktim kuafore gitmem lazim benimde ihtiyaclarim var dedim sacimi kestirmeme izin veriyormus ama boyatmama izin vermiyormus beyefendi boyatirsam sonuclarina katlanirmisim gecende eve su soylemistm gec gelir sandim buda dustaydi su gelince kapiyi açmak zorunda kaldim sen nasil su söylüyorsun az sabredemiyor musun flan boyle tuhaf tuhaf halleri var disaridanda baksaniz hic oyle biri sanmazsiniz. Annem bizde kaldi bebek dogdugunda bizim ev 4. Kat ve yuksekte hic kimse evin icini goremiyor camlarimiz acik surekli gidip balkon masasini flan camin onune koymus neymis ben goguslerim acik dolasiyormusum evde gecende elbise ile balkona ciktm elbise dizmde alttan g.tumu gorurlermis. Annem bile gicik oldu ben seni burada tanidim dedi. Bebegi disari cikarayi sen işteyken biraz arabasiyla dolastirayim diyorum senin tek basina disarda ne isin var ben aksam gelince cikartiriz flan diyor. Bu arada o kadar ilgisizki dun birseyler soyluyorum telefoblna bakiyor birde bana sus artik birseyle ugrasiyorum görmüyor musun demez mi. Dun cok kotu kavga ettik birak beni artik dedim durmak istemiyorum seninle dedim neymis bana yaranmaya calisiyormus ben hep tersliyormusum şükretmesini bilmiyormusum ablamlarla cok sık telefon gorusmeleri yapıyormuşum flan. Ya kizlar gerçekten cok yoruldum izne ayrildigimdan beri evdeyim ve onun bu halleri canimi sıkıyor. Dun bağırısırken cocukta aramızda kaldi cok uzuldum
merhaba ben fizyoterapistim. ama duyu bütünleme terapisi üzerine ayrıca eğitim almadim. arkadaşım var o bu alanda çalışıyor isterseniz bi danışabilirim. aynı yaşlarda iki bebeğim var sizin gibi. 18 ay arayla geldi miniğim. aynı yerlerden geçtik. mide bulandım olduğu için altını hiç degistiremezdim göbekten ötürü bacagimda sallayıp uyutamazdim onun için aramızdaki bağın zedelendiginin farkındaydım ama şimdi şimdi toparlıyoruz.kanka pro olunca sayfayı ziyaret eden üyeleri görebiliyonişte şöyle
Eki Görüntüle 2650984
İdare ediyoruz gülüm benim kız halen yemek yemiyor onunla uğraşıyorum.duyu bütünleme terapileri oluyormuş yemek yemeyen çocuklar için bi bilgin var mı?bizimkinde kıskançlık olmadı pek idrak edemedi galibakıskansa dert kıskanmasa dert
Maalesef mama ile.aslında alışıyordu fakat hamileliğimdeki geçirdiğim kanama yüzünden 1 ay hastanede yattım.evde ise kalkmamam gerekiyordu.eşim dayadı mamayı.çocuk hepten yemez oldu.artık sadece mamayla besleniyor çok üzülüyorum.şuan çok çabalıyorum ama hiçbirşey ağzına götürmüyor.bir kaşık çorba bile.hepten unuttu.bilmiyor gibi bişey artık
iki bebeli bizlere allah yardım etsin. ben bayılıyorum bazen. bazende onlarla ağlıyorumBu saat oldu büyük kız ancak uyudu neymiş efendim onu uyumaya zorluyormuşuz o uyumak istemiyormuş bir yandan küçük hanım ağlıyor sağdığım sütü de çok içmesi mızır mızır son çare eşim aldı ablasının salıncağına koydu bakalım ne yapıcak küçüğün içmediği biberondaki sütü büyüğü bir tadına bakmak istedim diye içmiş biraz elinde biberonla geziyordu Allah ım sen kolaylık ver ilk kızım da böyle zorlanmamıştım güle oynaya büyüttüm şimdi ikisine de bakamıyorum beceremiyorum herşey birbirine girdi
bende anneler gününde kendime mutfak şefi aldım. eşim düşünür de eyleme.gecmesi zaman alır amaaaaan dedim ben kendimi mutlu edeyim bebeler küçük nasılsa diye.aliverdim iyi de ettim hiç sevmem yoğurma işlerini felan. şimdi ekmek kurabiye kek yapıyoruz kendileriyleHahhahahakendi kendine hediye alanıda ilk kez gördüm maşallah kuzu çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?