2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydınnnn
Dünün yorgunluğuyla bir uyumuşuz çok iyi geldi dün akşam yıkadık oğlanı yine bir ağlama faslıyla 8 de uyudu şükür. Ben de bir çay içip biraz oturup 9 buçuk gibi bayılmışım. Oğlan 12 de ve 3 de emmeye kalktı emip yattı. Şimdi uyandı gazı var aslında gözünü açmadan emdi uyuyacaktı ama uyuyamadı biraz oynaşıp yatırırım inşallah

Uyku arasında emdi biraz ne olduğunu anlamadan yoksa uyanıkken emme pozisyonuna girince kıyamet kopuyor
Aynı şekilde devam et biberon verme uyku arasında meme ve sütün azsa artırmak için birleşeyler birşeylrt ye 1-2 güne biberonu unutup tekrar memeye döner biberonla da uyku arası da ver ki rahatlığına alışmasın ayıkken fark ediyorlar artık bir çok şeyi

Kızlar yaa idrar yolu enfeksiyonu var demiştim ya kızım da zimaks düye antibiyotik kullandık 10 gün 3 gün ara verdik ve doktora gittik dediği gibi ama tekrar ağır enfeksiyon çıkmış doktoru eşim aramış çoçuk nöfrolojisinin görmesi gerek falan demiş eşimde pimpirikli ben annemlerdeyğm o annesi gilde ve ekime kadar da burada kalacaktım ama ben doğuda küçük bir şehirdeyim şimdi ve burada çoçuk nötrolojisi yok vay ne yapacaz etçez iyice girdik birbirimize yine hastane sevdası hastalık hastası bu adamdan bıktım artık

Valla canm 6 numara aldim daha ordan mamayi getittiremedim sen cok geliyo diyosun

Cok uzulduum canim
Ne yapmayi dusunuorsunuz simdi1
Belki gecer ilac etkksiz kalmistir neden oyle demis mi hemen
Esin de korkmus sanirim

Kızlar doktora sormayı unutuyorum hep bebeğeinize su veriyor musunuz ben anne sütü + günde 5-6 kaşık(180cc) mama veriyorum
canim ben veriyorum gunde 20cc ama benim kiz mama yiyor cogunlukla
Reflu degildir canim ya fazlasini cikariyordur bence.
ayy annem sicakligini istiyordur. Benim kizda oyle ama artik yanimda yatırmıyorum dun besigine koydum.esimide odaya cagirdim cok uzak kaliyoruz boyle dedim oda bir birey bana yapisip kalmasin dedim biraz zor uyudu ama uyudu esmlede aramiza bir soguklik girmişti yani
Günaydın kızlar.
Eylül hanımda öksürük var iki gündür neden olur bilen var mı?
Köpürücük yapıp salya akıtıyor yutkunurken mi oluyor acaba?
Canim surekli ise usutmus olabilir ama yutkunurken yapiyor ise arada oluyordur

Oy kuzum kıyamam. Üşütmemiştir inşallah.

Arada yapıyor sürekli değilde. İnşallah üşütmemiştir kuzum zaten çok huysuz son 1 haftadır.

Ben daha 2 aydır hiç yatağımıza yatırmadım kızımı, ablamdan görüyorum biri 7 biri 3 yaşında kızları hala onlarla yatıyorlar ebeveyn odasında.. Ben kızımı uyutup beşiğe yatırıyorum ya da direkt beşiğinde uyutuyorum. Eşimle sarılıp yatıyoruz. Şöyle bir 6 aylık falan olsun odasını da ayıracağım inşallah, zaten odasını hazırlamıştık doğmadan.. Cinsel terapi almıştık biz eşimle, orada bebek ve çocuklar hakkında da eğitim vermişti doktorumuz, çok sakıncalı özellikle 2 yaşından itibaren anne baba odasında yatırmak.. Kapısı bile kapalı olmalı diyor. Mahremiyeti öğrenmesi açısından.. Mesela anne baba yatağında oynamak zıplamak bunlar yasak.. Tabi herkesin kendi düşüncesi ama zaten ben bu kafa yapısında olduğum için zorlanmıyorum

Niye kendine beceriksiz diyorsun canım pekala da yaparsın

çok geçmiş olsun canim. normal zamanda pimpirikli olmasi sıkıntı olabilir ama şu durumda işinize yarayacak. tekrarlayan ve geçmeyen enfeksiyonun altındaki sebebi bulmak çok önemli çünkü. ona göre bir tedavi yürütürsünüz. büyük kızımda ikinci derece böbrek reflüsü tanısı konulmuştu. eğer nefrolojiye götürmeseydik gerekli tedaviyi olmasaydı böbrekleri zarar görecekti büyük bir ihtimal. sakın ihmal etmeyinm

kızlar benim oğlan huysuz olduğunda gaz sancisi felan yüzüstü ama eğimli olacak şekilde iyi geliyordu. kaçtır öylede emziriyorum. sırtüstü yatıp onu yandan memeye gelecek şekilde ayarlıyorum icip siziyo kucağımda tosbigim

Ya kızlar göz kontrolüne herkes götürdü mü bebeğini? Doktor bizi yonlendirmedi. Şimdi zaten annemlerin yanindayim asla çıkmam burada dışarı. Ne yapılıyor kontrolde? Götürenler bilgi verebilir mi?
ben iki oğlanı da bir götürmüştüm. 3 aya kadar gitmeleri gerekiyor diye biliyorum.

çok üzüldüm ve de sinirlendim. kıskançlık kısmını geçmiş yobazlığa dönmüş. hayır çalışanda bitiymişsin ne kafası bu. aman canim izin verme böyle böyle tepene biner iyice kısıtlar ses etmezsen.saygi sınırını aşmış.

merhaba ben fizyoterapistim. ama duyu bütünleme terapisi üzerine ayrıca eğitim almadim. arkadaşım var o bu alanda çalışıyor isterseniz bi danışabilirim. aynı yaşlarda iki bebeğim var sizin gibi. 18 ay arayla geldi miniğim. aynı yerlerden geçtik. mide bulandım olduğu için altını hiç degistiremezdim göbekten ötürü bacagimda sallayıp uyutamazdim onun için aramızdaki bağın zedelendiginin farkındaydım ama şimdi şimdi toparlıyoruz.

iki bebeli bizlere allah yardım etsin. ben bayılıyorum bazen. bazende onlarla ağlıyorum

Hahhahaha kendi kendine hediye alanıda ilk kez gördüm maşallah kuzu çok tatlı
bende anneler gününde kendime mutfak şefi aldım. eşim düşünür de eyleme.gecmesi zaman alır amaaaaan dedim ben kendimi mutlu edeyim bebeler küçük nasılsa diye.aliverdim iyi de ettim hiç sevmem yoğurma işlerini felan. şimdi ekmek kurabiye kek yapıyoruz kendileriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…