2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın kızlar ya da tünaydın. Sabah uykularımız bitti bizim ya. Oğlan gündüzleri akşama kadar uyumuyor. Nedir bu büyüme atağı mı gerçekten acaba ne kadar sürer ki

Günaydın kızlar ya da tünaydın. Sabah uykularımız bitti bizim ya. Oğlan gündüzleri akşama kadar uyumuyor. Nedir bu büyüme atağı mı gerçekten acaba ne kadar sürer ki

Akşam uykusu nasıl?
Yeni bir şeyler keşfediyor musun öğrendiği falan.. atak haftası deyince ben farkediyorum hep bir şeyler öğreniyor kuzucuk.

Akşam uykusu nasıl?
Yeni bir şeyler keşfediyor musun öğrendiği falan.. atak haftası deyince ben farkediyorum hep bir şeyler öğreniyor kuzucuk.
Akşam uyuyor ama sık kalkıyor memeye. Evet fark ediyorum. Davranış ve hareketleri bile değişiyor.

Cok uzulduum canim
Ne yapmayi dusunuorsunuz simdi1
Belki gecer ilac etkksiz kalmistir neden oyle demis mi hemen
Esin de korkmus sanirim
Evet korkuyor ama artık bu korkusundan gına geldi taksiye atladım hastaneye geldim hemen
Bitlis’teyim şimdi tek özel hastane var zaten sonta ile idrar aldı böbrek ultrasaona baktı böbrekler norml dedi idrra kokuyor enfeksiyon vardır dedi aynı antibiyotiki yazd 10 gün geçmezse yatış dedi

Nasıl tedavi uyguladı neler atlattınız kızının o zamanlar durumu nasıldı

Geçmiş olsun canım inşallah bu antibiyotikle geçer enfeksiyonu. Benim eşim de seninkine benziyor anlıyorum seni çok yıpratıcı olabiliyor sürekli aşırı tepkiler veriyor herşeyde.

2.ay kontrolümüzden döndük şimdi, 1 kilo almış geçen aydan bu yana 4630 gram olmuş, boyu da 55cm olmuş. Farklı bir doktora gittik bugün, adam en az 5 dk sevdi önce, benim kız da güldü durdu. Adam eviriyor çeviriyor sıkıyor, biz yapsak kızar ağlar Motor becerileri çok iyi dedi doktor, konak çok az önemli değil, alerjik bir bebek değil dedi. Mamadan sonra 2 3 kaşık su verin dedi. Aşılar hakkında bilgi verdi menenjit ve rota.. Rotayı 3 ve 5. Ay öneririm dedi. Göz kontrolü için de 3 ayı beklemekte fayda varmış gelişim açısından.. Gece kaldırma kaç saat uyursa uyusun dedi. Gece gündüz kavramını öğrenir sen de dinlenirsin süt üretirsin dedi. Kafadan ateşi 37den aşağı çıkmıyor dedim, normalmiş kafa epey sıcak olurmuş. Bizden bilgiler bu kadar

Ben kesinlikle buna katılıyorum en geç 1 yasına kadar yatmalı anne baba odasında sonrasında mutlaka kendi odasına geçmeli. Ben annemle babamın odasına girdiğimi hiç hatırlamıyorum küçükken bile kapıyı çalar beklerdik gel diyene kadar. Yatakta zıplamak atlamak hayaldi zaten annem asla izin vermezdi. Şimdi bende yatagımda yatırmıyorum hem ezilir bişey olur uyanınca alıp seviyoruz o kadar orada uyumuyor. Senin yazdıklarını okuyunca doğru yaptığımıza sevindim bu arada kontrol güzel geçmiş maşallah

Canm deniyorum ama gelmeyince agzina bisey acayip sinirleniyor ve oyle agliyor ki disardan biri duysa cocuga eziyet ediyolar der o derece agliyo yapamiyorum o yuzden de
Ama ağzına geliyor çekince eğer çocuk ağzıma çekmeden gelmesine alışkımsa eğer biberonu yukarıda tut ağzına aksın bir süre sonra indir çekmeye çalışsım bir de öyle dene bakalım

Kızlar nasılsınız şimdi size dün kendime ısırgan yemeği yapmıştım ve sütüm deli gibi geldi onu anlatmaya geldim. Az önce sağım yapayım dedim 200cc süt sağdım Duru mızmızlanmasa bi 30 daha sağardım bence. Bulun buluşturun ve yiyin mutlaka ya da çayını falan için. Ben simdi çayından alıp içicem bakalım yine aynı etkiyi gösterecek mi

Insallah gecer canim.
Gecmezse o zaman gidersiniz o zaman nefrolojiye oyle mi dediler.
Normalde hangi sehirdesiniz.
Trkrarlayan énff. Arastirilmaliymis ondan gidin demistir, esin de ondan kotkmustur.
Adamin vurdumduymazi da ayri kotu ama..seninki ilgili yine de
Neden oluornus ki, kiz bebis mi, insallah gecer canim. Kiyamam kucucuk daha.

Giredunlu olmanin artisi diosunama ben yemedim hic ya,cok faydali aslinda.
Masallâh canim sut caylarinda oluor zaten isirgan

Bebisten ne zaman firsat oluuor sagmaya
Ben bayadir sagmiorum ya.
Sagmak lazim aslinda dimi

Aynen ben de 1 yaşı sınır koydum inşallah muvaffak oluruz
Ben küçükken babannemlerle yaşıyorduk, benim beşiğim de annemlerin odasındaydı. Hayal meyal hatırlıyorum o zamanları ama bir şeye şahit oldum mu onu bilmiyorum. Benim vajinismus olmamda altta yatan sebep o olabilir mesela.. Belki de gördüm ama bilinç altım bastırdı hatırlayamıyorum.
Ay ben şu an 2 aylık bebe odadayken bile rahat şey yapamam ki, onu oturma odasında uyutup yapıyoruz ne yapacaksak

Ay hiç yemedim ki ben bilemem onu bulmayı da yapmayı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…