Yok kuzum benimkine yapılmadı bende geciktm anca gittim doktora virüs belasına korktum daCanım işitme testi doğduğunda yapılmamış mıydı? Neden tekrar yapıldı?
Günaydın kızlarya da tünaydın. Sabah uykularımız bitti bizim ya. Oğlan gündüzleri akşama kadar uyumuyor. Nedir bu büyüme atağı mı gerçekten acaba ne kadar sürer ki
Akşam uyuyor ama sık kalkıyor memeye. Evet fark ediyorum. Davranış ve hareketleri bile değişiyor.Akşam uykusu nasıl?
Yeni bir şeyler keşfediyor musun öğrendiği falan.. atak haftası deyince ben farkediyorum hep bir şeyler öğreniyor kuzucuk.
Evet korkuyor ama artık bu korkusundan gına geldi taksiye atladım hastaneye geldim hemenCok uzulduum canim
Ne yapmayi dusunuorsunuz simdi1
Belki gecer ilac etkksiz kalmistir neden oyle demis mi hemen
Esin de korkmus sanirim
Nasıl tedavi uyguladı neler atlattınız kızının o zamanlar durumu nasıldıçok geçmiş olsun canim. normal zamanda pimpirikli olmasi sıkıntı olabilir ama şu durumda işinize yarayacak. tekrarlayan ve geçmeyen enfeksiyonun altındaki sebebi bulmak çok önemli çünkü. ona göre bir tedavi yürütürsünüz. büyük kızımda ikinci derece böbrek reflüsü tanısı konulmuştu. eğer nefrolojiye götürmeseydik gerekli tedaviyi olmasaydı böbrekleri zarar görecekti büyük bir ihtimal. sakın ihmal etmeyinm
Geçmiş olsun canım inşallah bu antibiyotikle geçer enfeksiyonu. Benim eşim de seninkine benziyor anlıyorum seni çok yıpratıcı olabiliyor sürekli aşırı tepkiler veriyor herşeyde.Evet korkuyor ama artık bu korkusundan gına geldi taksiye atladım hastaneye geldim hemen
Bitlis’teyim şimdi tek özel hastane var zaten sonta ile idrar aldı böbrek ultrasaona baktı böbrekler norml dedi idrra kokuyor enfeksiyon vardır dedi aynı antibiyotiki yazd 10 gün geçmezse yatış dedi
Canm deniyorum ama gelmeyince agzina bisey acayip sinirleniyor ve oyle agliyor ki disardan biri duysa cocuga eziyet ediyolar der o derece agliyo yapamiyorum o yuzden deNiye kendine beceriksiz diyorsun canım pekala da yaparsın
Ben kesinlikle buna katılıyorum en geç 1 yasına kadar yatmalı anne baba odasında sonrasında mutlaka kendi odasına geçmeli. Ben annemle babamın odasına girdiğimi hiç hatırlamıyorum küçükken bile kapıyı çalar beklerdik gel diyene kadar. Yatakta zıplamak atlamak hayaldi zaten annem asla izin vermezdi. Şimdi bende yatagımda yatırmıyorum hem ezilir bişey olur uyanınca alıp seviyoruz o kadar orada uyumuyor. Senin yazdıklarını okuyunca doğru yaptığımıza sevindimBen daha 2 aydır hiç yatağımıza yatırmadım kızımı, ablamdan görüyorum biri 7 biri 3 yaşında kızları hala onlarla yatıyorlar ebeveyn odasında.. Ben kızımı uyutup beşiğe yatırıyorum ya da direkt beşiğinde uyutuyorum. Eşimle sarılıp yatıyoruz. Şöyle bir 6 aylık falan olsun odasını da ayıracağım inşallah, zaten odasını hazırlamıştık doğmadan.. Cinsel terapi almıştık biz eşimle, orada bebek ve çocuklar hakkında da eğitim vermişti doktorumuz, çok sakıncalı özellikle 2 yaşından itibaren anne baba odasında yatırmak.. Kapısı bile kapalı olmalı diyor. Mahremiyeti öğrenmesi açısından.. Mesela anne baba yatağında oynamak zıplamak bunlar yasak.. Tabi herkesin kendi düşüncesi ama zaten ben bu kafa yapısında olduğum için zorlanmıyorum
Ama ağzına geliyor çekince eğer çocuk ağzıma çekmeden gelmesine alışkımsa eğer biberonu yukarıda tut ağzına aksın bir süre sonra indir çekmeye çalışsım bir de öyle dene bakalımCanm deniyorum ama gelmeyince agzina bisey acayip sinirleniyor ve oyle agliyor ki disardan biri duysa cocuga eziyet ediyolar der o derece agliyo yapamiyorum o yuzden de
Insallah gecer canim.Evet korkuyor ama artık bu korkusundan gına geldi taksiye atladım hastaneye geldim hemen
Bitlis’teyim şimdi tek özel hastane var zaten sonta ile idrar aldı böbrek ultrasaona baktı böbrekler norml dedi idrra kokuyor enfeksiyon vardır dedi aynı antibiyotiki yazd 10 gün geçmezse yatış dedi
Giredunlu olmanin artisi diosunKızlar nasılsınız şimdi size dün kendime ısırgan yemeği yapmıştım ve sütüm deli gibi geldi onu anlatmaya geldim. Az önce sağım yapayım dedim 200cc süt sağdımDuru mızmızlanmasa bi 30 daha sağardım bence. Bulun buluşturun ve yiyin mutlaka ya da çayını falan için. Ben simdi çayından alıp içicem bakalım yine aynı etkiyi gösterecek mi
Bebisten ne zaman firsat oluuor sagmayaKızlar nasılsınız şimdi size dün kendime ısırgan yemeği yapmıştım ve sütüm deli gibi geldi onu anlatmaya geldim. Az önce sağım yapayım dedim 200cc süt sağdımDuru mızmızlanmasa bi 30 daha sağardım bence. Bulun buluşturun ve yiyin mutlaka ya da çayını falan için. Ben simdi çayından alıp içicem bakalım yine aynı etkiyi gösterecek mi
Aynen ben de 1 yaşı sınır koydum inşallah muvaffak oluruzBen kesinlikle buna katılıyorum en geç 1 yasına kadar yatmalı anne baba odasında sonrasında mutlaka kendi odasına geçmeli. Ben annemle babamın odasına girdiğimi hiç hatırlamıyorum küçükken bile kapıyı çalar beklerdik gel diyene kadar. Yatakta zıplamak atlamak hayaldi zaten annem asla izin vermezdi. Şimdi bende yatagımda yatırmıyorum hem ezilir bişey olur uyanınca alıp seviyoruz o kadar orada uyumuyor. Senin yazdıklarını okuyunca doğru yaptığımıza sevindimbu arada kontrol güzel geçmiş maşallah
Ay hiç yemedim ki ben bilemem onu bulmayı da yapmayı daKızlar nasılsınız şimdi size dün kendime ısırgan yemeği yapmıştım ve sütüm deli gibi geldi onu anlatmaya geldim. Az önce sağım yapayım dedim 200cc süt sağdımDuru mızmızlanmasa bi 30 daha sağardım bence. Bulun buluşturun ve yiyin mutlaka ya da çayını falan için. Ben simdi çayından alıp içicem bakalım yine aynı etkiyi gösterecek mi
Önümüzdeki hafta benim bebe 3 aylık olacak rota ve menenjit aşısı yaptırıp faturayı sigorta şirketini yollicaz bakalım haber ederim öderlerseKızlar özel sağlık sigortası özel aşıları karşılıyor mu?
Ay süper olur kuzum haber verirsenÖnümüzdeki hafta benim bebe 3 aylık olacak rota ve menenjit aşısı yaptırıp faturayı sigorta şirketini yollicaz bakalım haber ederim öderlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?