2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acıbadem altunizadeye giden var mı aranızda? Orada bir çocuk doktoru bakıyoruz da.. Bugün medipole gittik meğer allianz geçmiyormuş, memnun da kaldık aslında doktordan ama bir de acıbademi deneyelim.

Bebisten ne zaman firsat oluuor sagmaya
Ben bayadir sagmiorum ya.
Sagmak lazim aslinda dimi
Bende genelde bi sefer sağıyorum aksamları ya da işte bazen uyuyor emmiyor o zaman sağıp veriyordum iyi oluyo yoksa gögüslerim emmeyince taş gibi oluyo. Ye sen bilirsin sırganı valla doldu gögüslerim aksamdan beri keske hep böle gelse
Ya olabilir cocuklar da travma yaratıyor bu gibi durumlar belki seni de cinsel yönden etkiledi. Bende cocuk yanımızdayken yapamam yani bilmiyorum ona karsı uyusada sanki cocugun yanında ayıp gibi
Ay hiç yemedim ki ben bilemem onu bulmayı da yapmayı da
Pazarlarda satılıyor bizimki yöresel şekilde yapılıyor ama sey ısırganı alıp temizleyip pişiriyolarlar yumurtalı öyle yapabilirsin. Ya da da çayını al iç ben simdi alıcam ısırgan otu cayı faydası olur eminimki. Bu sekilde sütüm gelse hiç mama takviyesine falan gerek kalmaz

Yemeğini yapamam belki ama çayını sen bir dene bakalım etkisi olursa ben de alırım. Aynen mama takviyesine gerek kalmasa ne rahat olur.

aynen cnm en iyisini yapıyorsun birde koynumda uyumaya basladi 3 ay sonra ise baslayacagim napicm bilmiyorum
Ay süper olur kuzum haber verirsen
Hepatit 2. Dozu karslamsti bnm

Kizlar bende duymustum isirgan otunu ama denemedim. Ya az once sagim dedim onceden 90cc cikiyordu simdi iki gogusten 30 cikmadi ya benim goguslerim cok ufak ondan mi acaba ya neden benim sutum yok ya çıldırıcam herseyide yiyorum anlamiyorum yani. Su emzirme destek sistemi sutumu getirir mi ? Cunku emzirmiyorum fazla cocuk mememde agliyor 2 dk sonra belki o sekil emziririm

aynen cnm en iyisini yapıyorsun birde koynumda uyumaya basladi 3 ay sonra ise baslayacagim napicm bilmiyorum

Hepatit 2. Dozu karslamsti bnm
Canım sen öğretmen miydin? Keşke doğum sonrası izin hakları iyileştirilse.. Ben 2 yıl izin kullanacağım ücretsiz ama tabi eşimin maaşı yeterli olacak inşallah bir sıkıntı olmazsa.. Bir de ev alabiliriz her an, kredi çekeceğiz tabi birazını, bakalım nasıl olacak.

Canım meme boyutuna bağlı olsa benim hiç sütüm olmazdı ki, erkek memesi gibi benim gerçek memelerim, şu an protez var bir de o düz memelerin içinde, süte hiçten yer yok eğer o mantıkla düşünürsek

Yok canim ozel sktrdeyim ben istedigin kadar izin kullan dediler ama bakalim. Yanimdada bir tane kadin var sinir oluyorum hic gitmek istemiyorum o kadin yuzunden

Kız yok benim memelerim de küçük şimdi emziriyorum da büyüdü yoksa 70i zor doldurur sen emzirmediğinden süt geri gitmiştir bence tekrar emzirmeye başla karnı tokken emzik gibi ver emsin biraz memelerin uyarılsın sütün tekrar gelir. Moral bozma

Geçmiş olsun canım inşallah bu antibiyotikle geçer enfeksiyonu. Benim eşim de seninkine benziyor anlıyorum seni çok yıpratıcı olabiliyor sürekli aşırı tepkiler veriyor herşeyde.
Maşallah 3 tane doğurmuşsun Bizim 1 tane 2 ayda yiyecez birbirimizi neredeyse

Ev kız bebek normalde Antep’te yiz
sonda ile alınan tahlili pazartesi çıksın bakacak artık duruma göre
İnstegram da yazdım çoçuk nöfrolojisine açıklamaları ciddi bir şey yok gibi ama tedavi olmalı anladığım bu şimdilik
Vallla vurdumduymaz da kötü ama insanın ortası olmalı artık Bende ona benzeyecem bu gidişle çoçuğa yazık hastaneden. Hastaneye ordan burandan delip kan idrar çoçuğun düzeni bozuluyor hep

Tabi canim bebbege yazik. Her aey de kan al idrar ver. Olmaz dogru diyorsun ortasi olmali.
Evrt yine tekrarlarsa o zaman gidersiniz, allah korusun bobrek zarar gormesin diye.
Ama olabilior kucuk kiz bebislerde bildigim kadariyla.
Rabbim korusun insallah tum evlatlarimizi.

Nesine sinir oluyorsun canım?
Ya bu kadin sonradan geldi ben hamileyken ise basladi yönetici pozisyonunda yasida biraz var ama o kadar itici ve o kadar cok konusuyorki herseyi bildigini saniyor kac kez sikayt ettik cikarmadilar bunu hatta benim yanımdaki kiz bunun yuzunden isten ayrıldı. Birde bizim bagli oldugumuz mudur var onla ben yanyana calisiyordum hepimiz ona bagliyiz isimi seviyorum ortamimi seviyorum ama bu kadin geldi geleli beni usandirdi.ona yonetici gibi davranmıyorum cunku ben isi ondan daha iyi biliyorum sadece iyi niyetliyim cok terslemedim ama kadin cok fena. He birde tecrubesi yasi ingilizcesi susu busu oldugu icin kendini birsey saniyor. Bugunde aradim onunda haberi olsun diye insan kaynaklari ve mudurle gorusmustum zaten sadece haber vereyim dedim iki saat lafi uzatıyor bizim departmanda yerin hazir flan baska departmanlari bilmiyorum flan diyecektim ne demek istiyorsun tabi kendi departmanmda olacagim en son cocuk uyandi dedim kapadim. Keşke döndüğümde defolup gitmiş olsa hamileykende o kadar dua ettim kovulsun diye ama nerdee

Nasıl tedavi uyguladı neler atlattınız kızının o zamanlar durumu nasıldı
3. ayındayken idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu kızıma. iğne ve ilaç tedavisi gördü. 4. ayında enfeksiyon tekrarlamıştı. çocuk doktoru bizi çocuk nefrologuna yönlendirdi. voiding adi verilen bir film çekildi. orada mesaneden böbreğe idrar kaçağı olduğu tespit edildi. nasilki mideden yemek borusuna yemek kaçmasını engelleyen bir kapakcik varsa mesaneden böbreğe idrar kaçağını engelleyen bir kapak varmış. bu kapakta açıklık olunca idrar böbreğe kaçıp böbreğe zarar veriyor ve tekrarlayan enfeksiyon oluyormuş. teşhis konulunca nefrolog bir de sintografi istedi. böbreklerde hasar oluşmuş mu diye. ultrasonla böbreklerin iç yapısı çok belli olmuyormuş. onda sıkıntı çıkmadı çok şükür.

tedavisi koruyucu tedavi. çoğunlukla kapakcik kendiliğinden düzelirmiş. ki bizde öyle oldu. o kapakcik düzelene kadar enfesiyon olmamasini sağlamak gerekiyor. ciddî böbrek hasarlarına sebep oluyormuş çünkü. 2 yaşına kadar hergün koruyucu doz antibiyotik kullandik. buna ragmen enfeksiyon geçirirdi. ilerlemeden tedavisi yapilirdi. şikâyet olmadıkça her ay tahlil verirdik. sikayet olursa hemen tabi. öyle böyle atlattik. inşallah siz yasamazsiniz

Kızlar bisey sorcam burda banlanma nasıl oluyo neler sakincali ben bilmiyorum tam bileyimde ona göre yazayim az önce gerideki sayfalara bakarken gördüm blup banlanmis nedenkinedenki

Yazık ya bir de milletin ekmeğiyle oynamış, hakka girmiş. Hiç sevmem ben çok biliyorum havalarında olan kibirli insanları.. Bir de sanki işverenin o da yerin hazır diyor Allahım Yarabbim.. Cidden çalışma ortamında huzur olacak, yoksa çekilmez. Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…