2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay bizde öyleyiz rahat yapamam yanında ya ne bileyim tuhaf hissederim sanirim

Kızlar bisey sorcam burda banlanma nasıl oluyo neler sakincali ben bilmiyorum tam bileyimde ona göre yazayim az önce gerideki sayfalara bakarken gördüm blup banlanmis nedenkinedenki

Genellikle tartışma yüzünden. Konuyla alakasız mesaj yazmak, açtığın konunun içeriğini silmek falan banlanma sebebi oluyor.

Anladım canım bilhilendirdiğin için tşkr ederim ne yapacağımı bende bilmiyorum ya doktor bugğn tekrar antibiyotik verdi. Sontadan çekti pazartesi belli olacak
birde bizde sadecekültürde antibiyotik var diğerlerinde yoK

Amin canım valla moralim çok bozuk aklımdan çıkmıyor Allah’ım korusun yardımcımız olsun inş

Kızlar aranızda bebekli tatil tecrübesi yaşayan var mı biz önümüzdeki hafta falan bir aksilik olmaz ise 1 haftalığına kaçmayı düşünüyoruz tatil için anneannemin evine ama bebeği nerede yatıracağım bilemedim. Küçük bebek arabası götüreceğim büyük bebek arabasını da götürüp onun içinde mi yatırmalıyım yoksa eşimle aramızda mı yatsa ya da yer yatağı mı yapsam?

Maşallah 3 tane doğurmuşsun Bizim 1 tane 2 ayda yiyecez birbirimizi neredeyse
İlk 2 sinde hiç haberi olmadı canım işe gidip geldi 5 de kızlarım da erken uyurdu 7-8 de. Uykusuz kalmayım ben diyip oturma odasında yattı 1.yaşına gelene kadar ben ilgilendim hep. Bunda korona yüzünden işe gidemedi oğlana sardı kafayı orası öyle mi burası böyle mi bunaltıyor beni. İlgileniyor ama panik bir adam olunca beni de panik ediyor.

Kanepe, koltuk varsa orda da yatabilir canım. Yoksa yer yatağı yap için rahat eder aranızda tedirgin olursunuz. Hep bebek de rahat yatar sere serpe

Canım ben yazlığa geldim. Baya taşınır gibi geldim ama yazı burda geçireceğim. 250 tl ye sallanır bi beşik aldım idareten. Çünkü evdeki beşiği boz geri kur yapmak istemedik. Bebek arabasını getirdim pusetinde gezdirip uyutuyorum gündüzleri. Ama gece Yani uzun uyku için pusetler tavsiye edilmiyor aynı şekilde Yanınızda Da kesinlikle yatırma bence hiç önerilmiyor. 1 haftalığına gidiyorsan bi yatak hazırlanır yerde falan nolcak. Ya da sen bebişle yat eşin başka yerde yatsın.

Yani öbür türlü 3 tane yapmak imkansız zaten

Ama ağzına geliyor çekince eğer çocuk ağzıma çekmeden gelmesine alışkımsa eğer biberonu yukarıda tut ağzına aksın bir süre sonra indir çekmeye çalışsım bir de öyle dene bakalım
Ben hic getiremedim sondadan mama hic cikmadi ki az cok ayarlayim daha ilk baş kısmı yapamadim ben

Dun ve bugun cok zor saatler gecirdik kizlar oglum bayilircasina agladi hemde bir bucuk saat o mahvoldu biz mahvolduk ablami aradik saglikci diye geldi bir fitil koydular yarısını. Bilmiyorum o mu etki etti ama halsiz kalmıştı iyice susstu ama korkudan öldüm . Kakasi sıvı sekilde geldi acaba ishal midir bilemedim cokta kusuyor

Canım ağlarken nasıl ses çıkarıyor. Şu seslerin anlamı cidden doğru bugün bizim minikte gözlemledim de. Neh neh diye agliyodu cidden acikmisti. Eh eh dedi besledikten sonra gazı vardı mesela cidden. Uyumadan önce de auh auv diye ağladı.

Canım ben şunu aldım, yirmi gündür annemdeyim çok rahat ettim bunu aldıktan sonra. 160 lira fiyatı da uygundu. Güzel de çıktı. Hatta evime dönünce de mutfakta falan bunda yatırırim diye düşünüyorum bayağı kullanışlı bişey. İçine ben reflü yatağını koydum.

Oy öyle üzülüyorum ki kuzuya neden bu kadar ağlıyor canım ya inşallah bir derdi sıkıntısı yoktur da öylesine ağlıyordur. Çok zor biliyorum aynı dönemden geçtim hepte konuştuk zaten inşallah sizde bir an önce atlatırsınız da bu dönemler bir anı olarak kalır.

Hic dikkat etmedim bogazindan büyük insan gibi bagirarak agladi hem sesi kısıldı aglamktan hem katilmaktan bayılır gibi gitti sesi Allah im nolur bir daha olmasin cok zor susmadi naptiysak

Salya bizde de başladı. Kızımda hiç yaşamamıştım bu aylarda anlam veremedim. Diş için erken bu neyin salyası

Hic dikkat etmedim bogazindan büyük insan gibi bagirarak agladi hem sesi kısıldı aglamktan hem katilmaktan bayılır gibi gitti sesi Allah im nolur bir daha olmasin cok zor susmadi naptiysak
Bağırsak gazı gibi sanki canım. Of o ne fena. Koca insanı inletiyo ah minikler ne yapsın. Şu kiraz çekirdeği yastigindan mi alsan acaba? Biz de çok çektik gazdan. Ben ayağının beş on cm uzağına sıcak su torbası koyuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…