2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Insallah canim hadi o aglamalarinda saatlerce de olsa kolumuzla carsafta sallayarak çözüm bulmustuk ama bu aglamalari cok farklı hicbirsey care etmedi . Bunu bi 10 gün oncede bir kac kez tekrarlamıştı şükür gecti dedik yine basladi . Bide cok sık ve fazla kusmaya basladi buda beni endişelendiriyor ama neden olabilir bulamadim . Ablamlarda kakasi sıvı ishal mi acaba dediler kusmada ondan midir acaba iki gündür de karnından gece gur gur ses geliyor bende gece fazla beslenmiyor acıkıyor ondan saniyordum . Off kafam cok karişik hastaneye hic gitmek istemiyorum corona sayısı artmış ama ishalse de onlem almaliyiz

Ise yarar mi kiraz cekirdegi bir araştırayım hemen
Simdi sicak suyu da koyayim yanina . Ya banyo suyunu da hazir suyla mi yaptirsam diyorum kuyu suyu binaninki kirecli bir su aklimda hep acaba sundan mj bundan mi diyorum kizlar bir bebekle olayi zirvede bırakın büyütüp sonra tekrar keyfinizi bozmayin

Birileri demiş Blup öldü, söyleyin onlara kral geri döndü

Sormayın kızlar polemikten yattım içeride. Hiç mi merak etmediniz hayınlar, zalımlar

Kız dikkat et sensiz olmuyor düşme maphusa

Salya bizde de başladı. Kızımda hiç yaşamamıştım bu aylarda anlam veremedim. Diş için erken bu neyin salyası

Tükürük bezleri çalışmaya başlıyormuş ondan mı acaba.

Kuzum benim ya. Kakasını bir takip et bakalım ishalse devamı gelir. Kusmalar hep var mı yeni mi başladı. Hep varsa reflü ihtimali geldi aklıma. O gur gur ses gaz oluyormuş. Ayy ne zor bir dönem ya. Bir an önce şu 3 ay gelsin. Kuzucuk rahatlasın inşallah

Ay bir an önce normale dönersiniz inşallah ya sana cidden böyle yazdıkça çok üzülüyorum emmesiyle ayrı ağlamasıyla ayrı başetmeye çalışıyorsun bence bir doktora götürün yine de hatta bi detaylı incelensin belki bir derdi var bi yerinde bu kadar şiddetli ağlaması falan normal mi acaba. Hepimizde gaz oldu çünkü ama anlattığın ağlama şekli beni düşündürdü. Senin ki erkekti acaba pipisinde bi sorun mu var idrar yaparken falan ondan mı ağlıyor

Benim kafamda bu acabalardan o kadar cok varki doktora gidiyoruz kontrolleri ediyor kolik bu 3. Ayda gecer diyip bir baska damlayi öneriyor gönderiyor . Pazartesi yine gideriz gaita tahlili istesin en azindan

Kız öyle deme minik bi düzene girsin hepsini unutursun bak sünnet mi ettirsen acaba ya?
Bu kız beni çok güldürüyor
Kız gülerken Allah iyiliğini versin deme, Allah çocuğuna sağlıklı uyku versin de nitekim benim sıpa banlı olduğum iki gün boyunca sabah 4ten sonra uyumadi. O da Mune'nin tarafında kesin

Kuyruguma ay pardon damarıma basiyorlar napem

Benim kafamda bu acabalardan o kadar cok varki doktora gidiyoruz kontrolleri ediyor kolik bu 3. Ayda gecer diyip bir baska damlayi öneriyor gönderiyor . Pazartesi yine gideriz gaita tahlili istesin en azindan
Başka bir doktora daha gösterin bence herzaman farklı bi göz iyi olur. Benim kızımda kolik dedi doktor gazdan çok çektik ama damla kullanmıyorum artık cocuk rahatladı. Ağladığı oldu ama böyle bayılana kadar ağlamadı hiç çok zor acaba kolik oldugu için mi bu sekilde bilmiyorum ki
Ahh Ahh hepimizin bebekleri uyusun güzelce annelerini üzmesin inşallah

Salya bizde de başladı. Kızımda hiç yaşamamıştım bu aylarda anlam veremedim. Diş için erken bu neyin salyası
Kizim basparmagini cok cok emiyor nasil emme.
Bugun emerek kendini uyutmaya calisiordu, tam daliyor irkiliyor yine basliyor emmeye.
Bi kerre uyumadi bugun mafoldum kucakta.
Oglum diyo anne birak artik sunu benle oyna,yapisti sana diyo. Oyy

Geçmiş olsun canım kabız mi oldu bebek

Lepistesb
Ay canim benimkide az once kopardi ortaligi uykusu var saniyordum koyuyorum ayagima dahada bağırıyor meger acikmis erkenden. Gercekten aglayinca insanin eli ayagina dolasiyor ama stres yapmamak lazim cocukta iyice agliyor o zaman ben isigi flan acip kucagima alip gezdiriyorum o durumda sonra anlamaya calisiyorum neyi olup olmadığını senin ki muhtemelen ya gaz yada uykusu olabilir mi ? Kabiz miydi bu arada ? Benkm kizda kabiz oldugunda zeytinyagiyla uyarmistik o zaman su gibiydi sanirim yumusatmisti. Kotu dusunme hemen ishalse devami olur. Surekli huysuzluk yaparsa da bir doktora gotur. Gazdanda cocuklar cok kotu agliyor ne desem bilemedim umarim cabucak su donemler gecer saglikla büyüsünler

Benim 28 inde iznim bitiyor yani son haftaya girdim. Berbat bir durum. 2 ay yarım gün çalışabiliyorum ama bebek daha 2,5 aylık. Heryere twit attım emziren anneler idari izinli sayılsın diye ama hiç bir dönüş alamadım. Evim dairemle aynı kampüste. Eşim evde. Sabah kuzumu besleyip gidecem uyur sonra uyanınca babası arayacak gelip emzirecem 9 buçuk, 10 gibi 12 de mesai bitecek. Ama bunu 2 hafta yapabileceğim eşim memleketine gidecek, 15 gün kalıp fındık için gerekli altlıkları yapacak, gelecek kurban bayramından sonra bizi de alıp götürecek . Ay sonu döneceğiz zaten onun okulu başlayacak. Ben de o 1,5 ayı izin rapor geçireceğim. Ama eşim gidince kuzuyla bir başıma çok zor olacak inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız o günleri de...

Normalde ne kadar çıkıyordu canım?

Geçmiş olsun blup baci kimlere sataştın
Ya sorma anlatırsam yine banlarlar, niye sordun yaa anlatasim geldi
K Kuf
Canim sen yokken yazdim valla ben o zalimlardan deyilim
Kehribar kolye geldi mi bu arada gaza flanda etki ediyormuş uykuya vs. Bir faydasi oldu mu
Caniiiim ya kuzum kolyeyi korkuma boynunA takamiyorum. Bileğine takiyordum bizim oğlan elini emmeye başlayınca çıkardım. Ama aklımda onu takicam bi yerine, gerekirse pipiye bile takarım ama takicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…