2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşşallah canım ilk bebek olmasına rağmen çok iyi gidiyorsuntebrik ediyorum seni gerçekten. Benim oğlan 8 gibi yatıyor gece uykusuna öyle olunca sanırım sabah çok erken kalkıyor gerçi gazlı biraz benimki sabah uyumak istiyor ama uyuyamıyor bakıyorum bacaklar tepiniyor gaz çıkarıyor sonra uykusu açılıyor. Yavaş yavaş gazı azalsa inşallah daha iyi olur gibi. Gündüz tam 2 saatlik düzenli uykusu yok genelde yarım saatte uyanıp ağlıyor ya tekrar sallamam, sakinleştirmem gerekiyor yada acıkmış oluyor emziriyorum. C cecenn dediğin gibi ayrı bir konu mu açalım napalım ne dersiniz kızlar orda sap gibi kalmayalım sonra

Babalar günü için bir şey düşünen var mı?
Ben şimdilik sadece bir kutlama mesajı ile yetindim.
Geçen avm de işim vardı değişim yapmam lazımdı kızlarla gittik koşa koşa lcw den bir tişört bir de eşofman altı aldık çıktık. Yeter kızlar da dün pasta yaptılar onu süsleyecekler bakalım. Eşim de kahvaltıya dışarı gidelim hadi dedi şimdi

Gun boyu 1 saat uyumayan,kucagimdan inmeyen bir bebek 11de uyudu 6 da emdi uyuyor sukur..
Ama abisii 12 de yatar 7 de kalkar
Simdi kalktim mecbur acikmistir..
Kiz uyanmaz umarim..
Sutum de akacak ama sagamam ki simdi..
Daha dunku camasiri asamadim..
Gece bebeler uyuyor, adamla bi konu var konuscam hatta kavga etcem kac gundur ama hep uyuyakaliorum..
Selamlar, gunaydinlar, sevgiler kizlar..
Yeni gun mubsrek olsun.. koltuktan kaldirin beniii

Teşekkür ederim, motive oldum Benimki de tabi her gün 2 saatlik uyku yapmıyor, 2 gün önce en fazla 45 dk uyumuştu gündüz.. Şu an tamamen düzenli olması hayal zaten, bunlar sadece ufak tefek alıştırma uygulamaları.. Benim şanslı yanım sanırım gazdan çok çekmiyor oluşumuz, gaz varsa uyku zor. İnşallah buradaki herkesin 3.ay bitiminde gaz olayı biter gider.
Bence uyku konusu açabiliriz. Ama sadece uyku hakkında paylaşım yapılsın ki burası boş kalmasın, bölünme olmasın. Yine de herkesin fikrini alalım bir..

Kizlar bu isin kuralini bilmiyorum ama ogluma yalvarirdim uyusun diye, sabah 4 lerde gezdire gexdire uyutmaya calisirdim.yine de uyumadigi olurdu.
Gecen sene sahur yapip 1 saat sonra oglumun uyanmasiyla gecti ramazan..
Simdi de uykuyla isi yok.
Gunduz uyursa gece uyumuyor.
Bilmiyorum cok degisik. Babalarina benzeselermis, uyurlardi hep...
Kizim bari boyle olmasa..
Memede uyuyor ya daha ayaga kalkarken uyaniyor..
Dun baktim parmak emrrek dalmaya calisiyor, emzik de tutmüyor..
Nasil ogreticez bu uyku isini.cok irkilior kolundan mesela.
Tepiniyor battaniyesini aciyor.
Napicam sasirdim neden uyumuyolar.

Benimki de kendini korkutup uyandırıyor çoğu zaman, o refleks 3 ay sonunda bitiyor diye okumuştum.
Oğlun artık gündüzleri 1 uyku yapsa yeter bence, çok uyuyorsa gece uykusundan çalıyordur.

Benim oğlan bi kustu ki sabahtan beri iki kez agiz dolusu ya üst baş kalmadı ikimizde de dün dondurma yedim onun mu etkisi acaba ya babam marastan gelirken almış nasıl yemeyeyim ama halis mulis maraş dondurmasını süt yaptı bide bende ne guzel emzirirken aglayacaktim o derece dolmustu maşallah çok süt emdi diyede kusmus olabilir ne bileyim yine kafaya takacak bisey cıktı çöz bakalım aslı niye kustu bu oğlan

Benim boynum çok ağrıyor sürekli eğilip bebeğe ve telefona bakmaktan sirtimda kulunç ağrısı gibi ağrı var harici bir ağrı yok geçmezse doktoruna danış istersen

Canim çok emmistir ondan kusmustur, ayarları yok ki miniklerin

Fazlasını kusmuştur hiç kafaya takma bence.

Kızlar ben hala olacağım yakın zamanda nasipse. Uzaktayız ilk etapta hediye olarak hastane çıkışı almak istiyorum gidip görene kadar. Tavsiye edeceğiniz bir site var mı?
Birkaç instagram sayfası takip ediyorum da sizin bildiğiniz alışveriş yaptığınız sayfalar var mı?

Oh ya maşallah. Benimki dışarda durmuyor diyordum ya artık sevmeye başladı şansıma. Seviyorda burda havalar çok kötü. Senin cadı da gezmeyi çok sevecek büyüyünce.
Düzelir kuzun inşallah orda da havalar. Valla sorma arabaya koyunca gülmeye başlıyor, bayılıyor gezmeye. Gözler fıldır fıldır dışarıya bakıyor. En sonlarda uykuya yenik düşüyor hep ama araba sallıyor ya tıngır tıngır

Kızlar gündüz uzun uyku yaptırmayın demişsinizde benim kız baya uyuyor ya. Tek seferde 4 saat uyuduğu bile oluyor. Aralarda 1 saat falan uyanık kalıyor ama. Şu gaz sancıları bitse hiç sıkıntımız yok aslında. Galiba benim kız uykuyu seviyor

Ayy nerde şu kıskanan emojiler nerdeee
Şaka bir yanada gerçekten maşallah diyorum. Bizim düzen bozulmadan önce gündüzleri 2 3 saat uyuyordu benim minikte. Gece de yine 3 saat ilk uykusu sonra 2 saatti. Şu ara hiç düzen yok. Ama senin minik gerçekten uykuyu seviyor o zaman gece de uyuyor çünkü. Bırak uyusun bence geceyi etkilemediği sürece. Büyüdüklerinde zaten uyumayacaklar o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…