2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim boynum çok ağrıyor sürekli eğilip bebeğe ve telefona bakmaktan sirtimda kulunç ağrısı gibi ağrı var harici bir ağrı yok geçmezse doktoruna danış istersen
Benim de sağ omuz ve boynum arasındaki yer doğumdan 1 hafta sonra ağrımaya başladı kulunç gibi hala devam.. Bazen hareket dahi edemiyorum. İlk zamanlar gece saat başı çocuk emzirmektenoldu bence ve hala çovuğu tuttukça aartıyor.

Uyutma canım.. benimki de bıraksam 3-4 saat uyuyordu ama artık uyutmuyorum ve gece uykuları düzeldi öyle yapınca..

Kehribar kolye soranlar olmuş ben 1 ay önce almıştım 15 gündür hergün takıyorum kolyeden mi yoksa artık hanımefendiyi sıcakta tutmadığımdan mıdır bilmiyorum ama artık ağlama krizlerine girmiyor. Bileğine takmadım açıkçası ben çünkü benimkinin ne eli duruyor ne ayağı bana daha tehlikeli geldi boynuna takıyorum gündüz zaten gözümün önünde geceleri de çıkarıyorum.

Masallah darısı başımıza insallah uyuyan bebek gibisi var mi canim tek seferde 1 saat uyusa şaşkınlıktan çocuğa birsey mi oldu diye korkariz evde bir kisi gündüz bebege zimmetlidir besik saklamaktan sorumludur yoksa 5 dk uykulu durmaz hatta hatta gözü açık tetikte uyuyor cok dertliyim bu oğlumdan yana ama sağlıklı olsunlar da napalim başa gelen çekilir. Gaz sancısını nasil biliyorsun peki

Canim gunaydin sen kehribar kolyeyi takiyor musun peki etkisi var mi? Uykyu gazi flanda etkiledigi yazıyor.

Bende alicam canim ins etkisini gorurum. Baya kisi olumlu yorum yapmis.

Canim gunaydin sen kehribar kolyeyi takiyor musun peki etkisi var mi? Uykyu gazi flanda etkiledigi yazıyor.
Takıyorum canım, ilk doğduğunda ayak bileğine takıyordum gaz için, bence işe yarıyor. Ya da benimki gazlı bir bebek değil Şimdilerde de bileğine takıyorum. Biraz büyüsün boynuna takacağım inşallah.

Aa bende haftaya hala oluyorumm çok heyecanlıyım ilk yiğenim olcak ben çiçek sepetinden isime özel yaptırdım 11 li hastane çıkışı görünce ağlamıştı abimler o kadar güzel ve özel ki saklayacaklar yastığı falan da içinde battaniyesi var bana da arkadaşlarım almıştı oğlum için baya da kaliteli bi bak istersen canım çok cesit var

Bıraktım uyusun valla babasına çekmiş benim bey yastığa kafayı koymadan uyumaya başlar

Ya zimmetli valla benimki gaz sancısı için ağlıyor bir tek birde sıkılınca yalandan ağlıyor. Mesela oyun halısında sıkıldıysa al beni diyorsa ağlayacakmış gibi başlıyor arada susuyor bana bakıyor alacak mıyım diye almazsam normal ağlamaya başlıyor

Benimkinin gaz sancısı tutmazsa uykuları baya düzenli ama, yinede uyutmayayım mı?
Ben bazı uyku eğitimi sayfaları takip ediyorum, onlarda 2 saatten fazla uyutmayın diyorlar uyku eğitimine hazırlık aşamasında.. Benim kız öyle olunca gece uykusunu iple çekmeye başladı valla

Benimki de ayni ya tiyatrocu tam

Teşekkür ederim canım hemen bakıyorum

Benim boynum çok ağrıyor sürekli eğilip bebeğe ve telefona bakmaktan sirtimda kulunç ağrısı gibi ağrı var harici bir ağrı yok geçmezse doktoruna danış istersen
evet doktora danisacagim.bir de belim tutuldu ki sorma 3 gundur inim inim inliyorum..oglanin yere attigi oyuncağa ayagim takildi dusmedim ama belime bisi oldu
Yok cnm bende agri karincalanma vs. Ben genel anestezi oldum ama

bu his kaybi olayi uyandigimda yoktu.anlaidigim kadariyla kizl mucadelede bitkin dusunuyorum.kucaga almaktan sirtima bisi oluyor.

Bende yok canım uyuşma o bölgede belki cereyanda kalıyor olabilirsin kulunç olabilir. Benim spinal iğnesinin olduğu yerde ağrım oluyor yorulunca

galiba kizi kucakta tasimaktan oluyor Misss..
napacagim bilmiyorum.arada oluyor.kahveyi düzenli icmedim cocuk olumsu etkilenmesin diye.hata mi ettim.
kulunc vardi ama orada miydi hatirlamiyorum

aa olabilir mi dersin? ben doktora hic gitmedim ameliyattan beri..eger kismet llursa bu hafta gidecegom.sorarim bakalim.

Yok canım ben epidural oldum ama bende yok böyle bir ağrı.

benim ki cazgir kizimin beni bitirmesinden oglumun da ustune tuz biber ekmesinden galiba
Canım benim de epiduraldi ama yok dediğin gibi bir hissizlik..

benim spinaldi spinal daha hafif diyorlr ama bnm baska bi sebebi var galiba..

arkadaslar coook tesekkur edeim ne kadar iyisiniz.cook degerlisiniz benim icin..ne kadar sezaryen olan varsa cevaplamis.Allah razi olsun

Sekerparecim o kucakta tasimaktandir.
Oglun da geliyordur eminim arada.
Bi de ikisini de aliyorsan benim.gibi
Suekli emzirmekten de oluyor bence. Dik oturun soyle emzirin falan diyorlar da olmuyor oyle..
Egzersiz yapmamiz lazim sanirim
Benim de agriyor o iki kemikler aynen simdi fark ettimbak.
Sezeryanla ilgisi yoktur sanirim

Kalppare canim tamamen durusumuzla alakalı. emzirirken de uzun süre sabit kalıyor. postür egzersizi yapmak lazım ama ben bile yapacak vakti bulamıyorum ve aynj durumdayim. en son çalıştığım hekimle görüştüm kas gevşetici krem kullanacam dedim güldü sende mi dedi ama iki çocukla yetişemiyorum valla

Hiçbir şey düşünmedim desem
sanki burdan devam etsek daha iyi kızlar. çünkü bebekler büyüdükçe gündem hep değişecek. ama çoğunluğa uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…