- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim de sağ omuz ve boynum arasındaki yer doğumdan 1 hafta sonra ağrımaya başladı kulunç gibi hala devam.. Bazen hareket dahi edemiyorum. İlk zamanlar gece saat başı çocuk emzirmektenoldu bence ve hala çovuğu tuttukça aartıyor.Benim boynum çok ağrıyor sürekli eğilip bebeğe ve telefona bakmaktan sirtimda kulunç ağrısı gibi ağrı var harici bir ağrı yok geçmezse doktoruna danış istersen
Uyutma canım.. benimki de bıraksam 3-4 saat uyuyordu ama artık uyutmuyorum ve gece uykuları düzeldi öyle yapınca..Kızlar gündüz uzun uyku yaptırmayın demişsinizde benim kız baya uyuyor ya. Tek seferde 4 saat uyuduğu bile oluyor.Aralarda 1 saat falan uyanık kalıyor ama. Şu gaz sancıları bitse hiç sıkıntımız yok aslında. Galiba benim kız uykuyu seviyor
Masallah darısı başımıza insallahKızlar gündüz uzun uyku yaptırmayın demişsinizde benim kız baya uyuyor ya. Tek seferde 4 saat uyuduğu bile oluyor.Aralarda 1 saat falan uyanık kalıyor ama. Şu gaz sancıları bitse hiç sıkıntımız yok aslında. Galiba benim kız uykuyu seviyor
Canim gunaydin sen kehribar kolyeyi takiyor musun peki etkisi var mi? Uykyu gazi flanda etkiledigi yazıyor.Teşekkür ederim, motive oldumBenimki de tabi her gün 2 saatlik uyku yapmıyor, 2 gün önce en fazla 45 dk uyumuştu gündüz.. Şu an tamamen düzenli olması hayal zaten, bunlar sadece ufak tefek alıştırma uygulamaları.. Benim şanslı yanım sanırım gazdan çok çekmiyor oluşumuz, gaz varsa uyku zor. İnşallah buradaki herkesin 3.ay bitiminde gaz olayı biter gider.
Bence uyku konusu açabiliriz. Ama sadece uyku hakkında paylaşım yapılsın ki burası boş kalmasın, bölünme olmasın. Yine de herkesin fikrini alalım bir..
Bende alicam canim ins etkisini gorurum. Baya kisi olumlu yorum yapmis.Kehribar kolye soranlar olmuş ben 1 ay önce almıştım 15 gündür hergün takıyorum kolyeden mi yoksa artık hanımefendiyi sıcakta tutmadığımdan mıdır bilmiyorum ama artık ağlama krizlerine girmiyor. Bileğine takmadım açıkçası ben çünkü benimkinin ne eli duruyor ne ayağı bana daha tehlikeli geldi boynuna takıyorum gündüz zaten gözümün önünde geceleri de çıkarıyorum.
Takıyorum canım, ilk doğduğunda ayak bileğine takıyordum gaz için, bence işe yarıyor. Ya da benimki gazlı bir bebek değilCanim gunaydin sen kehribar kolyeyi takiyor musun peki etkisi var mi? Uykyu gazi flanda etkiledigi yazıyor.
Aa bende haftaya hala oluyorumm çok heyecanlıyım ilk yiğenim olcakKızlar ben hala olacağım yakın zamanda nasipse. Uzaktayız ilk etapta hediye olarak hastane çıkışı almak istiyorum gidip görene kadar. Tavsiye edeceğiniz bir site var mı?
Birkaç instagram sayfası takip ediyorum da sizin bildiğiniz alışveriş yaptığınız sayfalar var mı?
Bıraktım uyusun vallaAyy nerde şu kıskanan emojiler nerdeee
Şaka bir yanada gerçekten maşallah diyorum. Bizim düzen bozulmadan önce gündüzleri 2 3 saat uyuyordu benim minikte. Gece de yine 3 saat ilk uykusu sonra 2 saatti. Şu ara hiç düzen yok. Ama senin minik gerçekten uykuyu seviyor o zaman gece de uyuyor çünkü. Bırak uyusun bence geceyi etkilemediği sürece. Büyüdüklerinde zaten uyumayacaklar o kadar. ☺
Benimkinin gaz sancısı tutmazsa uykuları baya düzenli ama, yinede uyutmayayım mı?Uyutma canım.. benimki de bıraksam 3-4 saat uyuyordu ama artık uyutmuyorum ve gece uykuları düzeldi öyle yapınca..
Ya zimmetliMasallah darısı başımıza insallahuyuyan bebek gibisi var mi canim tek seferde 1 saat uyusa şaşkınlıktan çocuğa birsey mi oldu diye korkariz evde bir kisi gündüz bebege zimmetlidir besik saklamaktan sorumludur yoksa 5 dk uykulu durmaz hatta hatta gözü açık tetikte uyuyor cok dertliyim bu oğlumdan yana ama sağlıklı olsunlar da napalim başa gelen çekilir. Gaz sancısını nasil biliyorsun peki
Ben bazı uyku eğitimi sayfaları takip ediyorum, onlarda 2 saatten fazla uyutmayın diyorlar uyku eğitimine hazırlık aşamasında.. Benim kız öyle olunca gece uykusunu iple çekmeye başladı vallaBenimkinin gaz sancısı tutmazsa uykuları baya düzenli ama, yinede uyutmayayım mı?
Benimki de ayni ya tiyatrocu tamYa zimmetlivalla benimki gaz sancısı için ağlıyor bir tek birde sıkılınca yalandan ağlıyor. Mesela oyun halısında sıkıldıysa al beni diyorsa ağlayacakmış gibi başlıyor arada susuyor bana bakıyor alacak mıyım diye almazsam normal ağlamaya başlıyor
Aa bende haftaya hala oluyorumm çok heyecanlıyım ilk yiğenim olcakben çiçek sepetinden isime özel yaptırdım 11 li hastane çıkışı görünce ağlamıştı abimler o kadar güzel ve özel ki saklayacaklar yastığı falan da içinde battaniyesi var bana da arkadaşlarım almıştı oğlum için baya da kaliteli bi bak istersen canım çok cesit var
evet doktora danisacagim.bir de belim tutuldu ki sorma 3 gundur inim inim inliyorum..oglanin yere attigi oyuncağa ayagim takildi dusmedim ama belime bisi olduBenim boynum çok ağrıyor sürekli eğilip bebeğe ve telefona bakmaktan sirtimda kulunç ağrısı gibi ağrı var harici bir ağrı yok geçmezse doktoruna danış istersen
Yok cnm bende agri karincalanma vs. Ben genel anestezi oldum ama
Bende yok canım uyuşma o bölgede belki cereyanda kalıyor olabilirsin kulunç olabilir. Benim spinal iğnesinin olduğu yerde ağrım oluyor yorulunca
Aynısı bende de oldu canım . Sebebini bulamadım ama internette sütmasajı diye birşey var o bölgeye yapılıyor masaj acaba bu karıncalanmada süt oluşumundan kaynaklı mı diye düşündüm
Bu arada ben dün gece adet oldum kızlar sütümü etkilemez inşallah
Yok canım ben epidural oldum ama bende yok böyle bir ağrı.
Canım benim de epiduraldi ama yok dediğin gibi bir hissizlik..
Sekerparecim o kucakta tasimaktandir.ya kızlar sırtımda kürek kemiklerim arasında karimcalanma uyusma tarzı biseyler oluyor bazen.bu nedir? dogumdan sonra basladi.kurek kemiklerimin arasinda kalan kısımda omuriliğimi elledigimde daha az hissettigimi fark ettim.ayni sezaryen yerim gibi.ama spinal yapilan yer bile normal. bu sirtim niye boyle? anesteziden olabilir mi? ya da yorgunluktan?
sezaryen olan arkadaslar sizde dirum nedir?
açıklayıcıolsun diye resim atıyorum.
Hiçbir şey düşünmedim desem
sanki burdan devam etsek daha iyi kızlar. çünkü bebekler büyüdükçe gündem hep değişecek. ama çoğunluğa uyarımMaşşallah canım ilk bebek olmasına rağmen çok iyi gidiyorsuntebrik ediyorum seni gerçekten. Benim oğlan 8 gibi yatıyor gece uykusuna öyle olunca sanırım sabah çok erken kalkıyor gerçi gazlı biraz benimki sabah uyumak istiyor ama uyuyamıyor bakıyorum bacaklar tepiniyor gaz çıkarıyor sonra uykusu açılıyor. Yavaş yavaş gazı azalsa inşallah daha iyi olur gibi. Gündüz tam 2 saatlik düzenli uykusu yok genelde yarım saatte uyanıp ağlıyor ya tekrar sallamam, sakinleştirmem gerekiyor yada acıkmış oluyor emziriyorum. C cecenn dediğin gibi ayrı bir konu mu açalım napalım ne dersiniz kızlar orda sap gibi kalmayalım sonra
Uyuyormuş bırak uyusun anasını satıyım herkese nasip olmaz öyle bebek koalaBenimkinin gaz sancısı tutmazsa uykuları baya düzenli ama, yinede uyutmayayım mı?
Hangi sayfalar canım isim versene bize deBen bazı uyku eğitimi sayfaları takip ediyorum, onlarda 2 saatten fazla uyutmayın diyorlar uyku eğitimine hazırlık aşamasında.. Benim kız öyle olunca gece uykusunu iple çekmeye başladı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?