2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Babalar günü için bir şey düşünen var mı?
Ben şimdilik sadece bir kutlama mesajı ile yetindim.
Ben kızımızın fotoğraflarından oluşan bir masa takvimi yaptırdım iş yerinde kullansın diye o bana bişey almamıştı ama yani almış da internetten gelmedi bir türlü sonra da tedarik edilemiyor deyip iptal etmişler ne olduğunu bilmiyorum.
sanki burdan devam etsek daha iyi kızlar. çünkü bebekler büyüdükçe gündem hep değişecek. ama çoğunluğa uyarım
Katılıyorum burda her türlü konuyu konuşup bilgileniyoruz bence

Çok güzel hediye bende yaptırabilirim

Ben babalar gününde kendime hediye aldırdım kızlar neticede üç aydır kuafore gitmiyorum baba sayılırım dedim nostaljik radyo siparişi verdirdim allah affetsin

Ya çok mantıklı aslında iyi düşünmüşsün valla.

Bende tam bilemiyorum canım ama annem sürekli sütünü soğutma diyor bana.buzdolabindan yeni çıkan bir şeyi yemiyorum bekliyorum biraz. Annem sürekli hatırlatıyor.

Az önce bir arkadasin bebegide memeye dönmüş 2.ayda. bende uykulu deneyim dedim. zar zor uyumusken uykudan uyandi ağladı. Ateşle oynuyorum yürek yemis gibi yok anacim benim bu oglan emmez beni kolay olsa sirf emzirme aşkına yapacam bir tane daha da fabrikada sanırım sıkıntı ikiside emmedi beni 3.de ayni olur esim kardesi onun üç cocugu hicbiri meme emmemis bunların geninde var birsey

Ben bazı uyku eğitimi sayfaları takip ediyorum, onlarda 2 saatten fazla uyutmayın diyorlar uyku eğitimine hazırlık aşamasında.. Benim kız öyle olunca gece uykusunu iple çekmeye başladı valla
Dur bakalım bir günde öyle deneyeyim
Benimki de ayni ya tiyatrocu tam
Yandık valla, suya getirip susuz götürcekler bizi
Uyuyormuş bırak uyusun anasını satıyım herkese nasip olmaz öyle bebek koala
Çok şükür valla

ay insAllah yaa...
belim de tutuk..kabadayi gibi yuruyom valla 🕴

kullanilabilir mi ki?
bugun artik parol aldim bir adet.belim tutuldu 3 gundur ceke ceke bittim.cocuklara bakamıyorum..agliyor kucaga alamiyorum.dedim olmayacak yuttum bir parol..bakalim yarar insAllah ise...

Ben babalar gününde kendime hediye aldırdım kızlar neticede üç aydır kuafore gitmiyorum baba sayılırım dedim nostaljik radyo siparişi verdirdim allah affetsin

Allah seni napmasin e mi
ay bu kadar aci ve sizi ile guldurdun beni..kahkaha atarken belim acidi uff hahahhahahahahah
doğru biz de baba sayılırız

Kızlar oyun grupları hakkında ne düşünüyorsunuz?
bisey dusunemiyorum..cunku anlamadim
bizimkiler daha mini mini bir kus.oyun grubu derken ?oluyornmu ki? kres bakım evi falan mi kast ettin? onlarda en fazla 2 bebek bir bakici oluyor galiba.kamerali.kanaatimce iyi bir referansla guvenilir bir yer bulmak benim mantigima daha cok yatiyor.

Canım egzersiz için onerecegin uygulama ya da YouTube videosu var mı? Benim de öne egilmekten ensemin altında bi yumru oluştu, omurgm bükülmüş gibi. Düzelir mi bu?

Kızzz ben maraştayım da bi dondurma yemedim doğurdum doğuralı pek sevmiyorum nedense şimdi dolapta var cıkarıp yesem mi ki

Kızlar selam uyku konusu konuşulmuş bence uyku konusunda da birbirimize fikirler verebiliriz paylaşım alanı açarsanız beni de mutlaka etiketleyin
Benim kızım eğer gaz sancısı yoksa huzurluysa gündüz uykusu oluyor genelde. Akşam 7de yatırıyorum ben uykuya bazen dalıp hiç uyanmadan uyuyor bazen 9 gibi uyanıyor tekrar uykuya dalıyor. 9 da uyuduysa 12 gibi emziriyorum uykusunda ki gece uzun uyusun diye genellikle 4-5 arası kalkıyor emzirip tekrar yatırıyorum. 6. 30 -7 arası kalkıyor gülücükler atıp o zaman çok hosuma gidiyo ya o haline bayılıyorum. Sabah biraz oynuyoruz emişiyoruz falan hemen uykuya yatırmıyorum genellikle bir ya da bir bucuk saat uyanık kalıyor sonra zaten uykusu geliyor. Gün içinde de gazı yoksa 1-2.saat aralığında uyutup yine o aralıkta da uyanık bırakıyorum. Bazen daha cok uyanık kaldıgı da oluyor o zaman aksam uykusuna daha erken daldığını farkettim.

Ah ah ölüyorum acıdan sancıdan sanki yeni doğum yapmış gibi göğüs uçlarım çatladı her emzirmede deli gibi acıyor emzirme sonrası da sızlama geçmiyor emzirmeye korkar oldum oğlum 6 Nisan da oldu ilk zamanlar olması gereken çatlaklar şimdi oldu lansinoh göğüs kremi kullandım nerdeyse bir tüp bitmek üzere var mı bana bir krem ya da bitkisel bir şey önerebileceğiniz??

Benim omuzlarda hep olurdu kulunç ama boyun başladı bide üstüne kıza bakıp laf yetistirmekten

Kızzz ben maraştayım da bi dondurma yemedim doğurdum doğuralı pek sevmiyorum nedense şimdi dolapta var cıkarıp yesem mi ki
Valla süt yapiyo kizz çok güzelll dolduruyo memintolari ama süt üşür dedikleri şey doğru galiba bebiş kusabilir sen yeme risk alma bence

Canım egzersiz için onerecegin uygulama ya da YouTube videosu var mı? Benim de öne egilmekten ensemin altında bi yumru oluştu, omurgm bükülmüş gibi. Düzelir mi bu?
video bulabilirim. fzt arkadaşlar karantina sürecinde hep paylaşım yaptılar. ben hamileydim tabi aaa fizyomix arkadaşımın yeri o paylaşmıştı insta da. ordan da bakabilirsin canim. düzenli yaparsan yararını görürsün. ilk önce rahatlamaya yönelik yap sonra kuvvetlendirmeye gecebilirsin

Tamam canım teşekkürler

Normalde ne kadar çıkıyordu canım?
Canım msjını atlamışım yeni gördüm normalde 140 falan cıkıyordu
Valla süt yapiyo kizz çok güzelll dolduruyo memintolari ama süt üşür dedikleri şey doğru galiba bebiş kusabilir sen yeme risk alma bence
Annemde sürekli soğuk yeme diye uyarıyo beni agzımmda bekleterek yerim bende eşim öyle diyodu su iç hemen ağzında bekleterek ye falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…