- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ben kızımızın fotoğraflarından oluşan bir masa takvimi yaptırdım iş yerinde kullansın diyeBabalar günü için bir şey düşünen var mı?
Ben şimdilik sadece bir kutlama mesajı ile yetindim.
Katılıyorum burda her türlü konuyu konuşup bilgileniyoruz bencesanki burdan devam etsek daha iyi kızlar. çünkü bebekler büyüdükçe gündem hep değişecek. ama çoğunluğa uyarım
Ben kızımızın fotoğraflarından oluşan bir masa takvimi yaptırdım iş yerinde kullansın diyeo bana bişey almamıştı ama yani almış da internetten gelmedi bir türlü sonra da tedarik edilemiyor deyip iptal etmişler ne olduğunu bilmiyorum.
Katılıyorum burda her türlü konuyu konuşup bilgileniyoruz bence
Ben babalar gününde kendime hediye aldırdım kızlar neticede üç aydır kuafore gitmiyorum baba sayılırım dedimnostaljik radyo siparişi verdirdim allah affetsin
Bende tam bilemiyorum canım ama annem sürekli sütünü soğutma diyor bana.buzdolabindan yeni çıkan bir şeyi yemiyorum bekliyorum biraz. Annem sürekli hatırlatıyor.Benim oğlan bi kustu ki sabahtan beri iki kez agiz dolusu ya üst baş kalmadı ikimizde de dün dondurma yedim onun mu etkisi acaba ya babam marastan gelirken almış nasıl yemeyeyim ama halis mulis maraş dondurmasını süt yaptı bide bende ne guzel emzirirken aglayacaktim o derece dolmustu maşallah çok süt emdi diyede kusmus olabilir ne bileyim yine kafaya takacak bisey cıktı çöz bakalım aslı niye kustu bu oğlan
Dur bakalım bir günde öyle deneyeyimBen bazı uyku eğitimi sayfaları takip ediyorum, onlarda 2 saatten fazla uyutmayın diyorlar uyku eğitimine hazırlık aşamasında.. Benim kız öyle olunca gece uykusunu iple çekmeye başladı valla
Yandık valla, suya getirip susuz götürcekler biziBenimki de ayni ya tiyatrocu tam
Uyuyormuş bırak uyusun anasını satıyım herkese nasip olmaz öyle bebek koala
Sekerparecim o kucakta tasimaktandir.
Oglun da geliyordur eminim arada.
Bi de ikisini de aliyorsan benim.gibi
Suekli emzirmekten de oluyor bence. Dik oturun soyle emzirin falan diyorlar da olmuyor oyle..
Egzersiz yapmamiz lazim sanirim
Benim de agriyor o iki kemikler aynen simdi fark ettimbak.
Sezeryanla ilgisi yoktur sanirim
Kalppare canim tamamen durusumuzla alakalı. emzirirken de uzun süre sabit kalıyor. postür egzersizi yapmak lazım ama ben bile yapacak vakti bulamıyorum ve aynj durumdayim. en son çalıştığım hekimle görüştüm kas gevşetici krem kullanacam dedim güldü sende mi dedi ama iki çocukla yetişemiyorum valla
Ben babalar gününde kendime hediye aldırdım kızlar neticede üç aydır kuafore gitmiyorum baba sayılırım dedimnostaljik radyo siparişi verdirdim allah affetsin
bisey dusunemiyorum..cunku anlamadimKızlar oyun grupları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım egzersiz için onerecegin uygulama ya da YouTube videosu var mı? Benim de öne egilmekten ensemin altında bi yumru oluştu, omurgm bükülmüş gibi. Düzelir mi bu?Kalppare canim tamamen durusumuzla alakalı. emzirirken de uzun süre sabit kalıyor. postür egzersizi yapmak lazım ama ben bile yapacak vakti bulamıyorum ve aynj durumdayim. en son çalıştığım hekimle görüştüm kas gevşetici krem kullanacam dedim güldü sende mi dedi ama iki çocukla yetişemiyorum valla
Kızzz ben maraştayım da bi dondurma yemedim doğurdum doğuralı pek sevmiyorum nedenseBenim oğlan bi kustu ki sabahtan beri iki kez agiz dolusu ya üst baş kalmadı ikimizde de dün dondurma yedim onun mu etkisi acaba ya babam marastan gelirken almış nasıl yemeyeyim ama halis mulis maraş dondurmasını süt yaptı bide bende ne guzel emzirirken aglayacaktim o derece dolmustu maşallah çok süt emdi diyede kusmus olabilir ne bileyim yine kafaya takacak bisey cıktı çöz bakalım aslı niye kustu bu oğlan
Benim omuzlarda hep olurdu kulunç ama boyun başladı bide üstüne kıza bakıp laf yetistirmektenBenim de sağ omuz ve boynum arasındaki yer doğumdan 1 hafta sonra ağrımaya başladı kulunç gibi hala devam.. Bazen hareket dahi edemiyorum. İlk zamanlar gece saat başı çocuk emzirmektenoldu bence ve hala çovuğu tuttukça aartıyor.
Valla süt yapiyo kizz çok güzelll dolduruyo memintolariKızzz ben maraştayım da bi dondurma yemedim doğurdum doğuralı pek sevmiyorum nedenseşimdi dolapta var cıkarıp yesem mi ki
İnstagramda irlandalianne ve bebekveuyku sayfaları canım.. İrlandalıannenin kitabını da alacağım inşallah, onu daha faydalı buluyorum. Sayfasında epey bir bilgi var.Hangi sayfalar canım isim versene bize de
video bulabilirim. fzt arkadaşlar karantina sürecinde hep paylaşım yaptılar. ben hamileydim tabiCanım egzersiz için onerecegin uygulama ya da YouTube videosu var mı? Benim de öne egilmekten ensemin altında bi yumru oluştu, omurgm bükülmüş gibi. Düzelir mi bu?
Tamam canım teşekkürlervideo bulabilirim. fzt arkadaşlar karantina sürecinde hep paylaşım yaptılar. ben hamileydim tabiaaa fizyomix arkadaşımın yeri o paylaşmıştı insta da. ordan da bakabilirsin canim. düzenli yaparsan yararını görürsün. ilk önce rahatlamaya yönelik yap sonra kuvvetlendirmeye gecebilirsin
Canım msjını atlamışım yeni gördüm normalde 140 falan cıkıyorduNormalde ne kadar çıkıyordu canım?
Annemde sürekli soğuk yeme diye uyarıyo beni agzımmda bekleterek yerim bendeValla süt yapiyo kizz çok güzelll dolduruyo memintolariama süt üşür dedikleri şey doğru galiba bebiş kusabilir sen yeme risk alma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?