2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ben de 3 gundur berbatım berbat..tutum tutum tutuldum nolacak bu gidis bilmem hayra cıksa bari

onu da bulmak mesele..ayyhh benimki hec böyle degil..seninki peek nazli..pek yaramaz..pek uslu pek pek pek pek..anlayislisina denk gelmek mesele..benim komsunun kiziyla oglum arasinda yaklasik 8 ay var.benimki 2 yas sendromunda bagirip dururken ayy niye boyle biz hic boyle degiliz diyordu.2 yas nornal dedigimde biz de 2 sayiliriz Artik diyordu.benimki biraz toplucaydi kiskanip senin ki tombik olsa nolur benim ki cisini bile söylüyor diyordu.kii ben benim oglum tombik seninki degil kiyaslamasi yapmadim.sadece annesinin kucagindayken ayh kiyamam daha bebek dediydim.vay arkadas onun kizi 1 yasi doldurmus neresi bebekmis.zayif diye bebek mi sanmisim.zayif mi demek istemişim sevmek icin demistim ama insanlar coook degisik aradan bir kis gecti.bakiyorum da kizi bagirirken sokaklari inletiyor..eee 2 yas sendromu var dedik di mi
buradaki arkadaslar bir arada olsak enfes olurdu ama herkes baska sehirdeki

agacsizkoalaa kast ettigini sonunda anladim.bel agrisindan kafam durmus.simdi arastirdim da profesyonel gruplar varmış. cok guzel olurdu ama ben oglumu bile goturmeye korkuyorum korona malum..yoksa oglumu baslatacaktim bu sene

agacsizkoalaa kast ettigini sonunda anladim.bel agrisindan kafam durmus.simdi arastirdim da profesyonel gruplar varmış. cok guzel olurdu ama ben oglumu bile goturmeye korkuyorum korona malum..yoksa oglumu baslatacaktim bu sene
Ay ne cins kadınmış o da be
Aynen canım benim kast ettiğim onlar. Tabi mevcut şartlarda bende götürmem ama ortam iyileşirse belki düşünürüm sosyal bir bebek olması açısından.

Ay ben ona o kadar güvendim aldım bir şeye yaramadı ya..
Ciddi misin çok şaşırdım. Yara oluyordu kapatıyordum iki saat sonra yok olmuş. Hatta yara bile iki kere ya oldu ya olmadı. İlk hafta göğüs acısı zaten hat safada oluyor ama yaraları iyileştirmede bana mükemmel geldi. Demek ki kişiden kişiye değişebiliyor. Ben alırken göğsüm hiç acımayacak sanmıştım orada bir hayal kırıklığı yaşadım ama sonra fark ettim ki asıl yara olmaması için veya olursa iyileştirmek içinmiş. Bu arada İlk çocuğumda kremlerle vs. bir ay kadar acı çektim. Gümüş kapakla göğüs acısı on günden sonra geçmişti. Acıya bile faydası oldu. Bana her marka aynı olmuyor demişlerdi. Benimki e-bebekteki silverline mı öyle birşeydi. Acaba marka farkediyor olabilir mi?

Gümüş kapaklar sihir gibiydi. Ben artık kimi görsem bunu söylüyorum.
Bir arkadaş da bal mumu demiş onu deneyeceğim sonra olmazsa gümüş kapak da alırım
Peki sen gümüş kapağı nerden almistin kaç liraya?
Senin mesajını okuyunca araştırdım da 120 160 200 300 bile fiyatlı olan kapaklar var hangisine güvenip alacağım ki

Bel fıtığı mı olmuşumdr diyorsun yani

Ay ne cins kadınmış o da be
Aynen canım benim kast ettiğim onlar. Tabi mevcut şartlarda bende götürmem ama ortam iyileşirse belki düşünürüm sosyal bir bebek olması açısından.
ben korona var diye disari pek salmiyorum.bakiyorum kimseler yoksa soyle bir iki tur dolastirip eve aliyorum.parka zaten gitmiyoruz.geçen gun kv me icerde dura dura pisirik edecek cocugu demis benim cocuk gene bir cene bir cene. dipnot: 0 6 yas uzerine 7 senemi verdim biraksinlarda biseyleri bileyim yaavv .kitabi bilgi bir yere kadar..oglum okul gibi oldu bana
korkma sessiz olmaz.bebegin ilk sosyal cevresi anne baba kardestir...siz bol bol anlatin.konusurken bolca mimik ve jest kullanin.ses tonlamalariniza dikkat edin.bazen ince bazen tok konusun.bebekler en iyi tiz ses algilar.ince sesle konuştuğunuzda farki zaten anlarsiniz.

Benimki hamakta uyuyor emzik veriyorum yavaşça sallıyorum birde pış pış yapınca genelde çok direnmiyor uyuyor. Ayakta ya da kucakta sallamayı sevmiyor. Benim kızımda şöyle bişey var sıkıya gelemiyor kundaklama yüzünün örtülmesi sıkışık sekilde uyumak falan hoşlanmıyor bunlardan. O yüzden hamağı da serbestçe yatıyor eee eee yapıyorum ya da pış pış diyorum. Bence elini kolunu biraz serbest bırak uykuya dalınca annem bana elini pijamasını at dedi geçende öyle yaptım ses etmedi uyudu o şekilde.
Senin zaten normalde çok çıkıyormuş maşallah
Canım ben bestlak damla, rezene kimyon çayı içiyorum hergün ama bu ısırgan çok etkili bence. Ben şimdi ısırgan otunun çayını içicem bakalım aynı etki olacakmı

Gümüş kapaklar sihir gibiydi. Ben artık kimi görsem bunu söylüyorum.
Ben de çok fayda gördüm gümüşlerden ilk günden beri hiç çıkarmadım hiç çatlama olmadı. Yalnız bende de kızarıklık var uçları kıpkırmızı böyle açık yara gibi emerken falan sıkıntı olmuyor gümüşler takılıyken sıkıntı olmuyor ama çıkarıp atletime tshirt üme sürtünce çok canım yanıyor. Normalde de ben sutyensiz bol atlet veya tshirt giysem böyle olurdu. Ama şimdi uçları çok büyüdüğü için daha da fena. Bu kırmızılık nasıl geçecek acaba?
Ben de içiyorum onları hatta daha da fazlasını yiyip içiyorum ama olmayınca olmuyor demek ki :/ şu ana kadar ikisinden en fazla 60 gördüm maalesef keşke benim de şöyle 90-100 cc sütüm olsaydı da kızım beni emip doysaydı. Aralarda mama versem yine olur ama her öğün emzirme arkasından mama vermek gerçekten çok yorucu. Babası da hatta diyor ki mama hazırlamak olmasa babalıkta ne var
Bi dene bakalım ben de aldım ısırgan otu kurusu ama hiç denemedim. Nasıl demleyeceğim onu bile bilmiyorum. Eğer fayda ederse her gün içerim

Canım çok kafaya takmamak lazım bir de psikoloji de cok etkili ben mesela ilk doğum yağtıgımda hep 200ccye yakın sağıyorum sonra biraz üzüldüm bişeyler yaşadım falan sütüm etkilendi geri gitti. Şimdi mesela özel seyler yapmıyorum cok fazla damlayla çayı içiyorum artık ne kadar gelirse emziriyorum doymadığı yerde mama veriyorum. Demle çay gibi suya at hergün bi kupa iç bakalım bence fayda edecek. Bi damla anne sütü bile alsa o fayda eder sen geleni emzir mamasını ver elinden geleni yapıyorsun zaten

Ben de ebevekten almıştım. Hamileyken başladım kullanmaya bir de.. Doğumdan sonra da kullandım çok kötü yara oldu geçmedi. Çok güveniyordum ama olmadı. Benim meme ucum düz belki ondan fayda etmemiştir.

Daha net anlatır mısın canım??
Kapanların içine sıkıştırıp kapakla birlikte mi göğüsün ucuna konacak???
Canım bak şöyle, foto ekledim. Eşim burada kapağı balmumuna bastırıp çıkarmış, ortasını oymuş. İstersen elin ısısıyla yumuşayan bir şey bu bal mumu, bıçakla küçük parçalar koyup kapağa bastırabilirsin bu hale gelir. Bundan 2 tane yapıyorsun meme ucuna koyuyorsun. Emzirirken silme gerektirmiyor. O vücudun ısısıyla merhem gibi oluyor memede, hep yumuşak tutuyor orayı..

Ben sayende çok fayda görmüştüm bundan

Bel fıtığı mı olmuşumdr diyorsun yani
Yok canım teşhis olarak öyle değildir belki. Bende de belimde disklerin arasından sinir çıkmıştı o yapıyordu ağrıyı. Öyle hareket yapa yapa geri yerine mi girdi bilmem. Sert zemine uzanıp bi dene istersen, hareketle anlık bile rahatlama oluyordu bende.

Ahh Cherrygum ahhh kundak yapma yüzünü örtme demişsin deliriyor benimki sallarken ellerini de tutuyorum yoksa uyumuyor 180 cm boyumla iyice kamburum çıktı ellerini tutacam diye eli kolu gevşek olunca uyumakta zorluk çekiyor yüzünü kolumun altına falan sıkıştırıyor. Kundak zaten sıkı değil müslinle sarıyorum. Az önce banyosunu yaptırdık karnı toktu bakıyordu sakince dedim sakinken uyutalım güzel güzel konuştum yatıracam bir ağlama tutturdu yine babası kucapında gezdirirken ben kolik müziğini açıp peşinde gezdirdim çabuk uyudu şükür.senin kıza da Maşşallah nazar değmesin
Yalnız Bugün bu pencere sistemi güzel oldu daha rahattık sürekli uyutmaya çalışmadık en az 45 dk uykuyu tamamlayınca uyandığında kaldırdım uykusunu açtım. Önceden olsa devam etsin daha gözü kapalı kendi uyanmadı diye tekrar uyutmaya çalışırdım. 1-1,5 saat sonra tekrar uyuttum uyutması kolay oldu ama derin uykuya zor daldı bakalım inşallah zamanla düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…