2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız sen havada karada yaparsın hiç takma. Maşallah diyeyim dirayetlisin. Benim bebe beni maymun etti, omurgasız bişey oldum karşısında nereye çekerse oraya gidiyorum
Doğumdan önce ben; ayağımda sallamicam, memede uyutmayı düşünmüyorum yatagına koycam ağlasa da bakmicam bi süre sonra uyur zaten
Doğumdan sonra ben; hepsini yaptı

Aynen kuzum ya kesinlikle. Böyle huylarını anlamaya başlamak çok güzel aslında ona göre davranmak falan. Büyüdükçe ne huylar gelişecek acaba daha neler görüp öğreneceğiz kim bilir.

Kız sen havada karada yaparsın hiç takma. Maşallah diyeyim dirayetlisin. Benim bebe beni maymun etti, omurgasız bişey oldum karşısında nereye çekerse oraya gidiyorum

Ya bende bebişin isteğine göre hareket ediyorum. Mesela eve gelince 1 saat uyudu. Sonra uyandı. Dedim ki biraz uyanık tutayım işte uyku penceresini yapmaya çalıştım. Emdi altı değişti derken yarım saat olmadan ağlamaya başladı. O arada esniyor da nasıl uyanık tutabilirim ki dedim tekrar salladım hemen geri uyudu mesela. Galiba ihtiyacı anlayıp ona göre davranmak en iyisi.

Seninki de sana nanik yapmış pencereden bak

Doğumdan önce ben; ayağımda sallamicam, memede uyutmayı düşünmüyorum yatagına koycam ağlasa da bakmicam bi süre sonra uyur zaten
Doğumdan sonra ben; hepsini yaptı
Ya herifcioglu bi gülüyo, veheleey diye eriyorum nasıl karşı koyabilirim ki buna

Evet aslında çok fazla zorlamadan yavaş yavaş alıştırmaya başlarsak bence hem onları hemde kendimizi bunaltmadan yormadan bi düzen oturtabiliriz. Tabiki bebeklerin günü gününe uymuyor ama büyüdükçe iyi kötü birbirimize alışıcaz sanırım. Valla sanki bende onunla büyüyorum gibi oluyor
Ya herifcioglu bi gülüyo, veheleey diye eriyorum nasıl karşı koyabilirim ki buna
Koyamazsın canooooo koyamazsın bizim kız sabah 6da kalkıyo bi gülücük atıyo beni görünce o zaman içim cız ediyo aslında uykunun en güzel yerindeyim ama o gülüş bütün uykulara bedel

Benimki rahat atlattı ateş falan olmadı Koluda bacağında şişmedi şükür ama uyuyacağı zaman çay kaşığı kadar calpol verdim sadece geceleri

Aynen bende bekliyorum önerileri perşembe aşı günümüz inşallah rahat atlatırız
İnşallah canım
Benimki rahat atlattı ateş falan olmadı Koluda bacağında şişmedi şükür ama uyuyacağı zaman çay kaşığı kadar calpol verdim sadece geceleri
Maşallah Ateşi yokken mi verdin ilacı önlem olarak?
Ateş olmasın da aman.. İnşallah..

Ahh geçmiş olsun canım yaa...
Romatolojiye gitmiştim, ilaç vermişti bana ben ısrarla fizik tedaviye gideyim hocam demiştim. Yok kilo vermen lazım demişti. Kas gevşetici vs vardı heralde, kullanmadım ilaçlarıda. Ama o hareketler dediğim gibi rahatlattı beni. Eğer çok şiddetliyse görünebilirsin canım aslında doktora sende. Belki farklı bir durumdur seninki.

Canım bende hamileyken oldum üşütmüşsün o hareketinde son demi olmuş canını alan bi ağrı ama antibiyotik ve bi ilaç verdi suya atılan bişey inan tek içişte bile işe yarıyor korkma doktora git ne olduğu ortaya çıkar

Ben de öyleyim işte merdiven bile inemiyorum Doktora gitmem lazım değil mi başka yolu yok bi korse aldım onu takıyorum İnşallah biraz iyi gelir

Bu gidişle gideceğim galiba.. dinlenmeyle geçmedi hoş ne kadar dinlenebiliyorum o da ayrı konu ama en azından ağır kaldırmadım dikkat ettim bana mısın demedi.. hareketlere devam edeyim ufak ufak ama sanırım doktora gitmeden düzelmeyecek. Tşk ederim

Yaa aynen bence şöyle oldun terlemiştim bebek uyanınca ters hareket yaptım terim de soğudu üst üste geldi.. antibiyotik niye verdi acaba

Geçen eşime de diyorum. Biri beni 4 te kaldıracak üstüne de gülecek kafa atarım normalde ama bebek olunca siritiyosun

Bu pencere sistemi nedir ben mi kaçırdım acaba?
Gündüz düzen oluşturmak için yapılan birşey canım. Benim oğlan gündüz düzenini kuramadı halen şaşkın ben de o ne isterse onu yaptıkça iyice düzensiz olduk. Gündüz uykuları 45 dk ile 2 saat arası olacak. Uykular arasında pencere açılacak bu pencereler 1-1 buçuk saat arası olacakmış.
C cecenn kuzum o 1 saat pencere işte ben 45 dk zor tutuyorum uyuycam diye ağlıyor bari doğru düzgün uyusa

Geçmiş olsun canım doktora git bence ihmale gelmez vardır yapılacak bişeyler muhakkak.

Anladım canım sağol. Bizde de düzen falan yok ama ben daha 2 aylık bebekte düzen olmaz diye düşünüyordum. Sadece geceleri uzun bir uykuya yatıyor. Onun dışında bir düzen söz konusu değil. Hatta bu aralar sıçramadan mı aşıdan mı gündüzleri sadece kucağımda uyuyor yere koyduğum an uyanıyor. Kucakta 20-30 dk neyse kestirip bırakıyor. Geceleri de yatağına koyunca uyanmaya başladı bir kaç gündür bizim yatağa koyunca uyuyor. İnanamıyorum sen daha 60 günlük bişeysin nasıl anlıyorsun! kokumuza fena alıştı bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…