2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum bizim ağlama bağırsak gazı ağlamasındakinin tıpkısının aynısı
Bazende eeeehhhh diye de aglıyor gazmenim
Aynen canım avazı çıktığı kadar o şekilde bağırıyor bizimki de. Çok canı yanıyor ya kıyamıyorum.

Bu arada ben kiraz çekirdeği kemeri ve patiği aldım canım. Ekstra bi rahatlama olmadı bence bizde. Bezlerken açık bırakıyorum oynasın diye ayakları hemen buz gibi oluyor. Bezledikten sonra kullanıyorum patiği ben hep. Arada karnı soğuksa kemeri takıyorum. Almayı düşünürsen ısıtmasını mikrodalgada yapıyorum. Büyük fırında fırının ısınması, içinde 15 dk beklemesi falan çok elektrik gider diye. Mikrodalganız yoksa tencerede de ısıtılabilir bence.

Bu pencere sistemi nedir ben mi kaçırdım acaba?

Of ne gazmış ne biçim ağlıyor yavrum
Önermiyor musun canım cekirdeği
Ben çorapsız eldivensiz tutmuyorum hiç canım üşütür diye korkumdan

Of ne gazmış ne biçim ağlıyor yavrum
Önermiyor musun canım cekirdeği
Ben çorapsız eldivensiz tutmuyorum hiç canım üşütür diye korkumdan
Bi kaç kere çorabına işedi de beyefendi o yüzden çıkarıyorum bende

Ayakları üşüdüğü için hep yanıbaşımda sık sık kullanıyorum, elim ayağım gibi. Yeğenlerim olduğunda ablamlara veriyim diye düşünüyorum kullanırken hep.

Eğer bebeğinin ayaklarında soğukluk oluyorsa mutlaka almalısın bence canım.
Bebeğim gaz sancısı geldiğinde onu kullansamda ağlıyor kullansamda. Bence gaz sancısına bi yararı olmadı. Kullanmasaydım ayakları soğuk olup daha çok gazı olabilirdi o ayrı.

Cherrygum canim masallah sutune.
Mama neden veriyorsun
Nasil ac oldugunu anliyorsun

Kizim gunduz nerdeyse hic uyumuyor acliktan mi ko ya.
Parmagini cuk cuk emiyor.
Dun bi baktim bas parmagibi emerek kendini uyutmaya calisiyor
Tam.uyuyor irkiliyor yine uyaniyor
Simdi de bana bakiyor. Konusuyor, guluyor masallah. Neden uyumuor bilmiorum. Abisi birden bagiiryor uyandiriyor zaten uyuyunca da.

Aynen uyandırınca diğer uykuya zor sabrediyorlar

Benim kızda kundaksız uyumuyor. Yeni yeni elleri serbest bıraktım ama dar alanı çok seviyor. Mesela kucağımda iki büklüm uyumak en sevdiği. Yastıkta sallarken de yastık sıkıştırıyor ya biraz seviyor onuda. Sele serpe yatmak benimkine göre değil.
Birde bugün dışarı çıktık yine piknik gibi tam 4 saat uyudu ben şok. Evde olsa uyumaz o kadar. Port bebede yatıyordu yine sıkışık bir şekilde onu mu sevdi anlamadım.

İnternetten de baktım rahatlatmak için bir kaç hareket gösteriyor ama yapamıyorumki.. sırt üstü yüzmek demişler dün denize gittim binbir hazırlıkla.. 15 dk yüzdüm akşamına daha çok ağrıdı. Doktora gitsem ne yapabilir ilaç yok bişi yok bilemedim

Bol bol konuşuyoruz zaten. İnşallah sosyal bir bebek olur.

Hadi bakalım yaparsam senin gazinla yaparım ben bunu

Ben de heves ettim alayım ben de kitabı okumaya fırsat bulursam benim kızın da bir günü bir gününü tutmuyor . Gece uykusuna da en erken 21:30 gibi geçiyor . Bakalım bir düzene koymak gerek .

Ah canım ya işte her bebek kendine özgü kendine has doğuyor. Simdi sen diyosunya hep kızlarım sakindi bu öyle değil diye. Kardeşten kardeşe bile farkediyor aynı karından çıkan 3 farklı can. Sanırım seninki hala anne karnındaki o sıkışık pozisyonu istiyor sarıp sarmalanınca güvende hissediyor bence ondan dolayı bu sekilde uyuyabiliyor belki de. Sen alıştığı şekilde devam et bence madem öyle seviyor rahatını bozma. Bu pencere sistemini ben bilmeden yapıyormuşum meğer uyanınca uyuması için zorlamadım hiç gece hariç ki gece uykusu iyi genelde. Dalınca baya deliksiz uyuyor öpüp sarılıyorum hiç uyanmıyor bana benziyor huyları sere serpe yatması falan. Gündüzleri benim kızımda çok uyumuyor ama işte ben zorlamıyorum oynuyorum emziriyorum bir de avizeye çok bakıyor mesela koltuga yatırıyorum ben oturuyorum o avizeyi izliyor hipnotize gibi. Bazen çıngırakla ses çıkartıyorum ona bakıyor konusmaya çalışıyor oyun halısı almadım ablamda var haftasonu gidicem onda daha cok oyalanır diye düşünüyorum. Yavaş yavaş tanımaya başladım Bn mutlu oldugu seyleri yapmaya çalışıyorum istemediği şeyler için zorlamıyorum uyusun emsin gibi. Böyle daha iyi anlaşıyoruz
Canım gündüzleri çok sık emiyor bazen yetmiyor doymayınca ağlıyor genelde mızmızlanıyor o zaman veriyorum süt bitiyor bazen aç kalmasını istemediğimden veriyorum. Günde 1veya 2 kez takviye olarak o sırada sütümde doluyor. Son bi kaç gündür benim kız da elini emiyor cuk cuk ses çıkıyor hatta
Bence senin kızında anne karnını arıyor bazı bebekler o sekilde uyurken güvende hissediyormuş. Öyle uyuyorsa sende sarıp sarmala eve cıkar port bebeyi uyumadıgı zamanlar at içine uyusun

Ben aynısını hamileyken yaşadım. 3 haftalık falandı sanırım belim tutuldu ne yaptıysam geçmedi. Parol, sıcak uygulama, voltaren jel. Mecbur doktora sorup acilde kas gevşetici yaptırdım. Bir gün geçmeden tekrar ağrı başlayınca ikinci iğneyi de yaptırdım öyle geçti. Yoksa kıpırdayamıyordum bile bağıra bağıra hareket ediyordum.

Bugün akşam uyku saatini erkene çekeyim dedim 8 buçukta başladım anca uyuttum Amaaan zaten yarın aşı günümüz düzen müzen hak getire önümüzdeki günler.. Kızlar bebeği rahat atlatan var mı 2.ay aşılarını? Yoksa her bebekte ateş ve huysuzluk oluyor mu? Ve önerileriniz var mı aşı öncesi-sonrası?

Kız hepimiz birbirimizi gaza getirelim bence Denediğimiz yöntemleri ve sonuçlarını yazalım mesela, her bebek bir olmaz ama elbet huyu suyu benzeyen bebeler çıkar.
Kız sen havada karada yaparsın hiç takma. Maşallah diyeyim dirayetlisin. Benim bebe beni maymun etti, omurgasız bişey oldum karşısında nereye çekerse oraya gidiyorum

Aynen bende bekliyorum önerileri perşembe aşı günümüz inşallah rahat atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…